سلام به همگی . من بعد از بیش از یکماه اومدم!!!!!
نقل قول:
اصلا قبول ندارم که بارسلونا تو سوپرکاپ اماده نبود مگه رئال چکار کرد که بارسا نکرد ققط 10 روز دیرتر شروع کرد
* بارسلونا در سوپر برای اوّلین بار به دو بازیکنش بازی داد : الکسیس سانچز و تیاگو آلکانتارا
* ژاوی هرناندز در بازیه رفت نبود
*بوسکتس نبود
* مکسول
* پیکه نبود
* پویول نبود
* دنی آلوز بعد از حدود یکماه که هیچ بازی ای نکرده بود در این بازی حضور داشت
* لیونل مسی بعد از حدود یکماه که هیچ بازی ای نکرده بود در این بازی حضور داشت
* ماسکرانو بعد از حدود یکماه که هیچ بازی ای نکرده بود در این بازی حضور داشت
* آدریانو بعد از حدود یکماه که هیچ بازی ای نکرده بود در این بازی حضور داشت
عزیزم 5تا گل خوردید تازه 7-8 تا هم نخوردید
نقل قول:
به هیچ وجه قبول ندارم که رئال مقال بارسا هجومی بازی کنه گل زیاد میخوره چه بسا بارسا زیاد گل بخوره
اصلاً شک نکن که ریال مادرید اگر جلوی بارسلونا هجومی بازی کنه خیلی راحت میبریمتون.
البته دفاعی هم بچینید باز هم لیونل مسی همه رو دریبل میکنه و گل میزنه. در دیدار سوپرکاپ رفت و برگشت بارسلونا 5تا گل زد که لیونل مسی 3تا گل زد و هربار پپه و کاروالیو رو محو میکرد و 2تا پاس گل هم داد.
آمار لئو مسیه 24 ساله در مقابل ریال مادرید = 15بازی ؛ 13 گل
نقل قول:
منم با داش مرتضي موافقم.رئال تو سوپر كاپ هم هجومي تر از بارسا بازي كرد و با بد شانسي بازيو باخت
سعید جان به نکتهء خیلی خوبی اشاره کردی. رئال مادرید 20 روز زودتر تمرین کرده بود و بازیهای آمادگیه بیشتری رو هم انجام داده بود و بهترین فرصت بود که بارسلونایی که 60 درصد هم آماده نبودو شکست بده امّا بدلیل اینکه در مقابل بارسلونا هجومی بازی کرد؛ بــاخـــتـــــــ........