-
مصاحبه مبعلی
مبعلي: سرمربي بايد حرف اول و آخر را بزند
ايمان مبعلي هافبك جنوبي استقلال در خصوص اتفاقات اخير ميگويد: «وقتي تيم ميبازد، طبيعي است كه يكسري از اتفاقات در رسانهها بزرگ ميشود يا ناخودآگاه حساسيتهايي به وجود ميآيد كه تيم را به حاشيه ميبرد. در اين ميان بعضيها هم به دنبال رسيدن به اهداف شخصيشان هستند و اخبار را طوري در رسانهها انعكاس ميدهند كه استقلال وارد حاشيه ميشود.» مبعلي در پاسخ به اين سوال كه آيا حرفهاي حجازي باعث ناراحتي بازيكنان استقلال شده است، تاكيد ميكند: «من در جريان نيستم كه چه كسي ناراحت است يا چه كسي خوشحال و دوست هم ندارم در اين مورد حرفي بزنم. من به عنوان بازيكن وظايف خاص خودم را دارم و نميدانم در اتفاقات اخير حق با مظلومي است يا حجازي.» هافبك جنوبي استقلال ادامه ميدهد: «حجازي در تمرين با بازيكنان حرف زد و مسائلي را عنوان كرد. من در روزنامهها خواندم كه سوء تفاهماتي پيش آمده و نميدانم اين مسائل واقعيت دارد يا خير ولي اميدوارم اين حاشيهها و شايعات هر چه زودتر تمام شود. در ضمن معتقدم پرويز مظلومي سرمربي تيم است و با توجه به اينكه مسووليت فني استقلال را بر عهده دارد بايد حرف اول و آخر را بزند.» مبعلي در مورد شرايط فعلي استقلال ميگويد: «شكست مقابل صنعت نفت اصلا قابل انتظار نبود ولي بايد آن باخت را فراموش كنيم. فكر نميكنم اتفاق خاصي افتاده باشد و الان هم شرايط خوبي داريم. بازيكنان از لحاظ روحي وضعيت خوبي دارند و با شكست دادن شاهين بوشهر همه چيز را فراموش خواهيم كرد.»
-
ميخواستيم وسط زمين را از حريف بگيريم
بهتاش فريبا: سرمربي تعيين ميكند با چه سيستمي بازي كنيم
استقلال با 11 هفته بدون باخت ركورد خوبي را در ليگ برتر بجا گذاشته بود ولي مقابل نفت آبادان شاگردان پرويز مظلومي عملكرد خوبي از خود به نمايش نگذاشتند تا آبي پوشان يك شكست در كارنامه خود در هفته چهاردهم داشته باشند. فريبا مربي اين تيم شكست مقابل نفت آبادان را شوكي براي تيم ميداند و معتقد است، تغيير تاكتيك چيز تازهاي نبود و در بازيهاي گذشته نيز اتفاق افتاده است. صحبتهاي بهتاش فريبا را بعد از شكست تيمش ميخوانيم.
تمرينهاي بعد از شكستي كه تيم داشت چطور پيش ميرود؟
يكي دو روز كه تعطيل بوديم. چند روزي است تمرينهايمان شروع شده. به نظر ميرسيد شكست مقابل نفت شوك خوبي براي تيم بود.
بعد از آن همه نتيجه خوب و رسيدن به صدر جدول، مقابل نفت آبادان شكست بدي داشتيد.
بله متاسفانه شكست بدي بود. در فوتبال امروز ما كه 20 دقيقه به 20 دقيقه توپ و ميدان تغيير ميكند و به دست تيم حريف ميافتد بايد از فرصتها استفاده كرد. اگر استفاده نكني حريف سوار بازي ميشود و نتيجهاي رقم ميخورد كه ديديد.
به نظر ميرسيد خوب شروع كرديد ولي نتيجه نگرفتيد.
نيمه اول كامل در اختيار ما بود، 5 موقعيت داشتيم كه اگر يكي ميرفت تو گل نفت به هم ميريخت و ديگر نميتوانست خودش را جمع و جور كند. از اين موقعيت يكي را ميلاد خراب كرد و 4 تاي آن را هم فرهاد خوب استفاده نكرد.
نيمه دوم واقعا بازيكنان حركت نميكردند و اين به وضوح معلوم بود. درست است؟
البته شما درست ميگوييد ولي نيمه دوم هم موقعيت داشتيم. شوت كم جان بازيكن حريف به پاي صادقي خورد و خيلي آرام به گل رفت و اين سرنوشت بازي را تغيير داد.
تغيير تاكتيكي در اين بازي داشتيد، دليل خاصي داشت؟
ما در اين بازي 1-3-2-4 بازي كرديم به اين دليل كه ميخواستيم وسط زمين را از حريف بگيريم. در اين كار هم موفق بوديم ولي يك تعويض اجباري به ما تحميل شد كه البته بعد از تعويض مجتبي هم خوب بوديم. ميدانستيم هافبكهاي حريف همگي پا به توپ هستند، متاسفانه با شرايطي كه داشتيم فقط به گل نرسيديم.
ظاهرا بازيكنان از اين تغيير تاكتيك زياد راضي نبودند و احساس ناراحتي ميكردند.
فكر نميكنم اين طور باشد. ما قبلا هم تغيير تاكتيك داشتيم. در بازي با تيمهاي پيكان، سايپا و مس كرمان نيز تغييراتي در سيستم بازي داشتيم حتي مقابل پرسپوليس هم خطي بازي كرديم.
به نظر من بازيكن بايد بازياش را بكند و اين سرمربي است كه تعيين ميكند تيم با چه سيستمي وارد زمين شود.
-
مصاحبه پورحیدری
اميدوارم رسانهها انصاف داشته باشند
پورحيدري: وظيفه كميته فني انتقاد كردن است
ايران ورزشي - منصور پورحيدري از حاشيهسازيهاي اخير ناراحت است. سرپرست تيم استقلال درباره حرف و حديثهاي مطرح شده ميگويد: «كميته فني بايد در مسائل فني دخالت كند. ما به عنوان قديميها و پيشكسوتان باشگاه استقلال موظف هستيم ضعفها را به كادر فني گوشزد كنيم. ما بايد ايراد كار را بگوييم و كادر فني هم بايد ايراد كار ما را بگويد. همه چيز در فضاي كاملاً دوستانه جلو ميرود. ما با هم تعامل داريم اما عدهاي چشم ديدن آرامش و موفقيت استقلال را ندارند.»
پورحيدري با گله از رسانهها به حرفهاي خود ادامه ميدهد: «رسانهها بايد انصاف داشته باشند. براي مثال پس از بازي با صنعت نفت آبادان آقاي يوسفي مجري برنامه فوتبال برتر از اينكه مظلومي با گزارشگر آن بازي مصاحبه نكرد گله كرد اما آقاي يوسفي نبايد در آن شرايط از سرمربي انتظار مصاحبه كردن داشته باشد و اينگونه ايشان را در رسانه ملي نقد كند. در ورزشگاه تختي آبادان شرايط مناسبي حاكم نبود و اگر آقاي يوسفي كمي تحقيق ميكرد متوجه ميشد كه چرا مظلومي حاضر نشد براي مصاحبه كنار زمين بيايد. فضاي ورزشگاه تختي آبادان آنقدر نامناسب بود كه ما ميخواستيم هرچه زودتر ورزشگاه را ترك كنيم.»
پورحيدري با اشاره به روابط حجازي و مظلومي به حرفهاي خود ادامه ميدهد: «كميته فني حرفهاي خود را محكم ميزند و نظراتش را به كادر فني اعلام ميكند. بحث و انتقاد نباشد هيچ پيشرفتي حاصل نميشود. من و آقاي حجازي براي كمك كردن به استقلال جلو آمديم و قصد داريم مظلومي را براي موفقيت ياري كنيم. سالها با مظلومي سابقه كار دارم و آنهايي كه اين موضوع را ميدانند لحظهاي به اختلاف من يا آقاي حجازي با مظلومي فكر نميكنند.» پورحيدري اميدوار است استقلال با شكست دادن شاهين از اين بحران نصفه و نيمه خارج شود: «برتري مقابل شاهين پارس باعث دور شدن خاطره تلخ شكست در آبادان خواهد شد.» حرفهاي پاياني پورحيدري رو به رسانهها است: «اميدوارم اصحاب رسانه در قبال مسائل پيش رو انصاف داشته باشند و حقايق را انعكاس دهند البته بعضي رسانهها!
-
مصاحبه محمدی
نميخواهم تماشاگر جام جهاني 2014 باشم
محمدي: اميدوارم با اتفاقات ورزشگاه آبادان برخورد شود
ايران ورزشي - محمد محمدي با تكذيب مصاحبهاي كه روز گذشته از قول او عليه تيم ملي منتشر شده، ميگويد: «من اختلاف خاصي با قطبي ندارم و ميدانم كه يك سرمربي حق دارد بازيكنان دلخواه خود را به تيم ملي دعوت كند. درست است كه پيراهن تيم ملي بر همه چيز ارجحيت دارد اما علاقهاي ندارم با كادر فعلي كاركنم باز هم تأكيد ميكنم كه سه ماه است در خصوص افشين قطبي و سرمربي تيم ملي مصاحبهاي انجام ندادهام. البته با توجه به تغيير و تحولاتي كه بعد از جام ملتهاي آسيا در تيم ملي رخ خواهد داد انگيزه زيادي دارم و نميخواهم جام جهاني 2014 برزيل را از خانه تماشا كنم و ميخواهم يكي از دروازهبانان تيم ملي كشورم در اين مسابقات باشم.»
محمدي حرفهاي خود را اينگونه ادامه ميدهد: «وقتي من در مورد همپستي خودم در يك تيم اظهارنظر نميكنم چگونه ميتوانم عليه سرمربي تيم ملي حرفي بزنم. من اين حرفها را نزدم و اين صحبتها زاييده خيال برخي دوستان در يك سايت خبري است.»
محمدي حرفهاي خود را با پرداختن به چاقوكشي در سكوهاي آبادان به پايان ميبرد: «در حين مسابقه زياد حواسم به اين مساله نبود اما عكسهاي اين صحنه را ديدم. بايد بگويم براي فوتبال متاسف هستم كه برد و باختش اين قدر مهم است كه جان چند جوان را به خطر مياندازد. اميدوارم مسوولان ذيربط و به خصوص رياست كميته انضباطي با اين مسائل برخورد كنند چون ما نبايد فوتبال را به هر قيمتي بخواهيم و بايد سلامت انسانها از همه چيز برايمان مهمتر باشد.»
-
مصاحبه روانخواه
شاهين تيم دردسرسازي است
اميد روانخواه: استقلال حق اشتباه ندارد
ايران ورزشي - هافبك استقلال در تلاش است تا هر چه زودتر به شرايط بازي در 90 دقيقه دست يابد. روانخواه شرايط كنونياش را مطلوب توصيف ميكند: «شرایط خوبی دارم و كاملا آمادهام. هر وقت كادر فنی اعتماد كرد برای استقلال به میدان مي روم.
تنها منتظر اعتماد مظلومی هستم تا در تركیب اصلی قرار بگیرم. مشكلی برای بازی كردن ندارم و با سایر بازیكنان هماهنگ شدهام و دوست دارم بیشتر برای استقلال بازی كنم. » اميد معتقداست دستكم گرفتن تيم شاهين بوشهر براي استقلال مشكلساز خواهد شد. او صحبتهاي خود را اينگونه ادامه ميدهد: «نباید شاهین را دست كم بگیریم و فكر كنیم چون ته جدولی است تیم خطرناكی نیست. شنیدهام شاهین فوتبال زیبایی ارائه میدهد و فكر میكنم بتواند برای ما دردسرساز شود. باید با تمام قوا مقابل شاهین ظاهر شویم و 3 امتیاز این بازی خانگی را كسب كنیم. استقلال دیگر حق اشتباه و از دست دادن امتیاز ندارد. ما برای ماندن در كورس قهرمانی باید از همه بازیهای خانگی امتیاز بگیریم. »
-
مصاحبه اشوبی
فتوشاپي در كار نيست خودم صحنه درگيري را ديدم
صادقي: براي شهادت و شناسايي خاطيان به كميته انضباطي ميروم
ايران ورزشي- اميرحسين صادقي يكي از بازيكناني بود كه بعد از بازي نفت - استقلال مدعي شد تماشاگران چاقو به دست را ديده است به همين خاطر كميته انضباطي قصد دارد به زودي اين بازيكن را براي اداي شهادت احضار كند. صادقي درباره تصميم كميته انضباطي و همچنين ادعاي باشگاه نفت اينطور ميگويد: «فتوشاپي در كار نيست. وقتي همه صحنه درگيري را ديدند چطور نفتيها تكذيب ميكنند. من براي شهادت و شناسايي خاطيان به كميته انضباطي ميروم ولي اميدوارم آبادانيها در اين مسأله متضرر نشوند چون اين شهر طرفداران فوتبالي زيادي دارد. بايد مشكلشان حل شود.»
مدافع استقلال درباره حرفهاي حجازي سر تمرين با تعدادي از بازيكنان و دلخوري مظلومي از حجازي اينطور حرفهايش را ادامه ميدهد: «مسأله فني بر عهده مظلومي است و ايشان بايد در اين زمينه نظر بدهد. اگر صحبتي درباره مسائل فني است بايد مظلومي با بچهها انجام دهد. ضمن اينكه اگر تيم نتيجه نگيرد در نهايت مديرعامل، سرمربي را بازخواست ميكند، نه شخص ديگري را. اما در زمينه دلخوري آقاي مظلومي از حجازي بايد بگويم كه مشكلي نيست و حل ميشود.»
-
مصاحبه اشوبی
اين همه حرف و حديث فقط براي يك باخت؟!
آشوبي: مسائل حجازي و مظلومي به بازيكنان ربطي ندارد
ايران ورزشي- از سكوت مظلومي و اخمهاي درهم كشيده او كاملا مشخص بود كه از حرفهاي حجازي با بازيكنان ناراحت شده، بازيكنان استقلال هم به خوبي اين موضوع را متوجه شده بودند و در دلشان حق را به مظلومي ميدادند اما چون تصميمگيرنده مديران باشگاه هستند ترجيح دادند سكوت كنند و اظهارنظري نكنند. فرزاد آشوبي هم مثل اكثر بازيكنان استقلال وقتي از او درباره اين ماجرا سوال ميكني تظاهر ميكند كه اينگونه مسائل به بازيكنان ربطي ندارد: «مسائل آقاي حجازي و مظلومي ربطي به بازيكنان ندارد آنها خودشان بايد اينگونه مسائل را با خودشان حل كنند و ما حق هيچگونه اظهارنظري را نداريم. آنقدر حرف و حديث بعد از باخت استقلال پيش آمده كه ما نبايد بگذاريم اين مسائل هم استقلال را آزار دهد.» آشوبي درباره بازيهايي كه مقابل شاهين در پيش دارند هم اينطور ميگويد: «بازي سنگيني را پيشرو داريم شاهين خوب فوتبال بازي ميكند و ما بايد مقابل آنها با هوش عمل كنيم.»
-
مصاحبه مظلومی
برادرم بايد بداند كه ناصرخان براي كمك آمده
مظلومي: حرفهاي حجازي از سر دلسوزي است
ايران ورزشي - غلامحسين مظلومي، يكي از اعضاي كميته فني باشگاه استقلال نزديكي اعضاي اين كميته با كادر فني باشگاه استقلال را در نتيجهگيري مطلوب اين تيم اثرگذار ميداند. مظلومي با پرداختن به ماجراي اختلاف پرويز مظلومي و ناصر حجازي نكاتي را توضيح ميدهد: «اعضاي كميته فني دلسوزان استقلال هستند. من و آقاي پورحيدري جزو قديميهاي اين باشگاه هستيم و هدفي جز موفقيت تيم نداريم. آقاي حجازي چند روز پيش بر حسب دلسوزي به محل تمرين رفت و با بازيكنان حرف زد. هدف آقاي حجازي خير است و ما هم بايد به ايشان كمك كنيم تا زودتر به ميادين فوتبال برگردد.»
مظلومي معتقد است برادرش در اين ماجرا هم حق دارد: «پرويزخان هم حق دارد اما او بايد بداند كه حجازي هدفي جز كمك كردن به استقلال ندارد. حجازي حامي مظلومي است چون اگر غير از اين بود به محل تمرين استقلال نميرفت و با بازيكنان حرف نميزد. اميدوارم با رهبري آقاي فتحاللهزاده باشگاه استقلال بتواند در فصل جاري به جايگاه مطلوبي دست يابد.»
غلامحسين مظلومي كه اين روزها به خاطر بيماري كمتر كنار استقلال حاضر ميشود حرفهاي خود را با اين جملات به پايان ميبرد: «حرفهاي حجازي براي استقلال سند است و علاقهمند تر از حجازي به استقلال وجود ندارد. ايشان اسطوره باشگاه هستند و ما بايد ياد بگيريم كه از پيشكسوتان در پستهاي حساس و سرنوشتساز باشگاه استفاده كنيم. كميته فني در باشگاههاي بزرگ يك حوزه فعال و تاثيرگذار است. اميدوارم اين حوزه نقش واقعي خود در فوتبال ايران را نشان بدهد.»
-
مصاحبه فتح اله زاده
اميدوارم دوباره لايحه در صحن علني به جريان بيفتد
فتحاللهزاده: لايحه مجلس به ضرر فوتبال است
علي فتحاللهزاده از لغو اختصاص يك درصد از بودجه وزارتخانهها به ورزش ناراحت است و پيرامون اين موضوع حرفهايي ميزند: «مجلس بهتر است اول زير ساختهاي ورزش را درست كند و ورزش ما حداقل استانداردهاي بينالمللي را پيدا كند آن وقت از هزينه كردن دولت جلوگيري كند. معتقدم براي اين تصميم كار كارشناسي صورت نگرفته است. ما هر چقدر در ورزش هزينه كنيم، با اين شرايط كم است. معتقدم دوستان ما در مجلس بايد با كارشناسان بيشتري در اين زمينه صحبت كنند و از كساني كه در امور اجرايي ورزش فعاليت كردهاند، نظر بگيرند. ممكن است تئوريسينهاي ورزشي زيادي در كشور داشته باشيم اما مسوولاني كه در امور اجرايي فعاليت دارند كمك بيشتري به آنها خواهند كرد. چون ميدانم مجلسيها روحيه كمك كردن به ورزش و خدمت به مردم را دارند از راي ندادنشان به اين لايحه متاسف شدم. اگر ميخواهيد دولت در ورزش هزينه نكند حداقل حق ورزش حرفهاي را ادا كنيد تا باشگاههاي ما زمين نخورند. بايد حق حرفهايها داده شود و آن وقت به طور مثال يك درصد از بودجه وزارتخانهها صرف ورزش نشود. به طور مثال حق پخش تلويزيوني باشگاه پرسپوليس و استقلال در سال حدود 30، 40 ميليارد تومان ميشود. آيا اين مبلغ را به ما ميدهند؟»
فتح الله زاده با بيان اينكه هيچ دعوتي از او يا كارشناسان ديگر براي حضور در مجلس و ارائه توضيحات فني در اين زمينه نشده، گفت: «اگر دوستان خوب ما در مجلس كه انسانهاي منطقي هم هستند از بنده يا برخي كارشناسان دعوت ميكردند قطعا استدلالها و توضيحات منطقي زيادي را به آنها ارائه ميكرديم. مجلس بايد از خدمتگزاران ورزش كشور بيشتر استفاده كند وگرنه اين ورزش است كه آسيب جدي خواهد خورد. اميدوارم اين لايحه دوباره در صحن علني مجلس به جريان بيفتد و كار به سرانجام صحيحي برسد. »
فتحاللهزاده در ادامه حرفهاي خود مثالي را ميآورد: «در انگلستان با همه درآمدهايي كه يك باشگاه دارد اگر بخواهد براي خود ورزشگاهي را بسازد دولت مبلغي در حدود 60 ميليون دلار را در اختيارش قرار ميدهد. در تمام كشورهايي كه ورزش و فوتبال حرفهاي دارند دولت براي هزينه كردن در ورزش و كمك به بخش خصوصي هيچ وقت خود را عقب نميكشد. ما استدلالهاي ديگري هم براي توجيه هزينه كردن دولت در ورزش داريم كه اميدواريم از آنها استفاده شود.»
عضو هيات رييسه فدراسيون فوتبال معتقد است فوتبال در اين شرايط لطمه خواهد ديد: «در اين شرايط فوتبال حرفهاي ما از بين ميرود و قطعا تا 4 سال آينده هيچ حرفي براي گفتن در مجامع بين المللي نخواهيم داشت. ما نسبت به كشورهاي منطقه خليج فارس پول كمتري در فوتبال حرفهاي صرف ميكنيم اما پيشرفتمان از آنها بيشتر است. در همه دنيا حق فوتبال حرفهاي را پرداخت ميكنند. اگر ما بر تصميم اخير پافشاري كنيم انگيزهها در فوتبال حرفهاي ما از بين ميرود. دنيا اكنون روي انگيزهها در ورزش حرفهاي كار ميكند. يك بازيكن اروپايي در يك مسابقه شايد حدود 14 كيلومتر بدود اما اين ميانگين براي فوتباليستهاي ايراني حدود 7 كيلومتر است. ما هنوز با آنچه كه به طور واقع در فوتبال حرفهاي دنيا وجود دارد فاصله داريم و بايد به آن برسيم. »
فتح الله زاده در پاسخ به اين سوال كه شايد مجلس به اين نتيجه رسيده كه هزينه كردن در فوتبال حرفهاي با مكانيزم كنوني آن بي فايده است و ما رشد چنداني نداشتهايم و صرفا پولها در جيب دلالها يا بازيكناني كه در عمل حرفهاي نيستند ميرود توضيحاتي ميدهد: «اگر هم به چنين نتيجهاي رسيدهاند ما بايد سيستم را عوض كنيم. در چنين شرايطي نبايد ريشه را قطع كنيم بلكه بهتر است شاخههاي اضافي را اصلاح كرده و مسير حركت ورزش حرفهاي را تغيير دهيم. اگر به طور مثال باشگاهي پول كلاني به يك بازيكن ميپردازد كه شايد كارآيي لازم را هم ندارد، نبايد همه را به يك چشم ديده و كلا قضيه را ناديده بگيريم. وقتي سطح دستمزدها و قراردادهاي بازيكنان را به اين وضعيت رسانديم، نميتوان به يكباره كاهش چشمگير و دور از تصور را در اين قضيه داشته باشيم.»
-
مظلومي: دينم را به استقلال ادا كنم، ميروم
سرمربي استقلال گفت: ديني دارم که وقتي آن را ادا کردم از استقلال ميروم.
پرويز مظلومي پس از پايان تمرين امروز استقلال در جمع خبرنگاران درباره شرايط استقلال گفت: شرايط خوبي داريم و خود را براي کسب سه امتياز مقابل شاهين بوشهر آماده ميکنيم. شاهين تيم خوبي است. بازي سختي خواهيم داشت اما مصمم هستيم نهايت استفاده را از بازي خانگي ببريم.
وي درباره مصدومان استقلال عنوان کرد: جباري و يوسفي قطعا به اين بازي نميرسند اما فرهاد مجيدي با تيم تمرين کرده است. آرش برهاني نيز از فردا پا به توپ ميشود و بايد ببينم وضعيتش به چه صورت است.
مظلومي با رد اين نظر که باخت به نفت آبادان زمان خوبي اتفاق افتاد اظهار داشت: باختن در هيچ زماني خوب نيست. ما دوست نداريم تحت هيچ شرايطي بازنده باشيم. بازيکن بايد حرفهاي باشد. حتما نبايد ببازد تا تلنگر به او وارد شود. غرور معني ندارد و هميشه بايد با همه وجود تلاش کنيم تا برنده باشيم.
وي درباره حضور قادرحسن در اين تيم تصريح کرد: او را بايد در تمرين ببينم و نظر نهاييام را بدهم. البته فيلم بازيهايي که از اين بازيکن ديدهام خيلي خوب بود اما تائيد نهايي منوط به حضور قادر حسن در تمرين است.
مظلومي يادآور شد: فتحالله زاده نيز اين حرف را به من زده و اگر خوب نباشد وي را در اختيار باشگاه ميگذارم. آقاي فتحالله زاده اين بازيکن را از دست قطريها درآورده و روي آن حساب باز کرده است. اگر زماني قادرحسن به کار استقلال نيايد فتحاللهزاده قصد ترانسفر کردن او را دارد.
سرمربي استقلال درباره اينکه بارها اعلام کرده به داوريها معترض نميشود اما پس از پايان بازي با نفت آبادان اعلام کرد داوري قهرماني مشکوک بود تصريح کرد: من هيچ وقت به داوري معترض نبودم. من گفتم قضاوت قهرماني خوب بود اما روي دو گلي که دريافت کرديم بهتر است کارشناسان نظر بدهند.
مظلومي در حالي که صحبتهايش به پايان رسيده بود با سوال يک هوادار مبني بر اينکه عدهاي ميخواهند اين تيم را به حاشيه ببرند روبرو شد و در پاسخ گفت: من از اول دنبال اين بودم که به اين تيم حاشيه وارد نشود. از شما هم ميخواهم که چندان نگران نباشيد. من چسبيده به اين فوتبال و اين نيمکت نيستم. ديني دارم که وقتي اين وظيفهام را ادا کنم از استقلال ميروم. از روزي که به استقلال آمدم به فکر رفتن بودم. ديگران هستند که ميخواهند استقلال را به حاشيه ببرند اما من مقابل اين حاشيهها ايستادهام. نميخواهم به سال خاصي اشاره کنم اما ميتوانيد مقايسه کنيد سالهاي قبل حاشيههاي استقلال چه بوده و اکنون چيست. 14 هفته گذشته اما حاشيه خاصي در اين تيم وجود نداشته چون من جلوي آنها را گرفتهام.