بابا بیخیال باید تا پایان نقل و انتقالات وایسیم ببینیم راسل و شرکا چه گلی به سر تیم میزنن انقد نزنین همدیگرو
نمایش نسخه قابل چاپ
بابا بیخیال باید تا پایان نقل و انتقالات وایسیم ببینیم راسل و شرکا چه گلی به سر تیم میزنن انقد نزنین همدیگرو
دوستان منم منظورم این نبود که بفروشیمش و دست رو دست بذاریم.منم میگم بیل و تیاگو سیلوا یا یک دفاع وسط خوب بگیریم بعد اونو بفروشیم تا بالانس بشه و اون دفاع وسطه یا ماسکرانو بره پست دفاع راست.باور کنید جواب میده.چون معمولا بارسا این فصل با سبک 3-4-3 بازی میکرد فکر نمیکنم نبود الوز تو فصل بعد توی دفاع اصلا احساس بشه چون این فصل عملا هافبک بود و تمام فشار دفاع روی بوسکتس بود.اگه همون 4-3-3 خودمون رو بازی کنیم و ماسکرانو بره دفاع راست باور کنید اصلا یک درصد هم نبود الوز تو خط دفاع احساس نمیشه.شاید سرعت حملات مسی و هماهنگیش بیاد پایین تر به خاطر فاز تهاجمی الوز ولی به نظرم با خرید بیل میشه اونو جبران کرد چون بیل هم بعد از یک نیم فصل میتونه با هر بازیکنی مثل الوز هماهنگ بشه البته احتمالا با اینیستا هماهنگ میشه.
درمورد ریزش هم منظورم تمام مهره های فیکس نبود .منظورم کیتا الوز افلایی پدرو ابیدال بود.اگه این بازیکنا برن برای بازیکنای دیگه هم زنگ خطری میشه که نباید احساس کنن در همه حال باشگاه اونا رو نگه میداره.چون به نظر من حقیقتا بعضی از بچه ها که به اینیستا و ژاوی و پویول نگاه میکنن فکر میکنن باشگاه همه خریداش رو دائمی میکنه برای همین براشون مهم نیست به فرم خوبشون برگردن بلکه همون فرم بد رو انقدر ادامه میدن تا یک جایی مثل الکلاسیکو بهمون ضربه بزنه.
ولی قبول کن همین بازیکنایی که مثال زدی مثلا الوز یا پدرو که از قصد افت نکردن به هرحال هر بازیکنی یه وقتایی اوج میگیره یه وقتاییم افت میکنه باشگاه که نباید سریع بفروشتشون
من خیلی موافق نیستم که الوز توی دفاع ضعیفه.اگه اخرین بازی بارسا توی لیگ مقابل رئال بتیس رو دیده باشین بعد از اخراج الوز از زمین دفاع انقدر اسیب پذیر شد که بلافاصله 2 تا گل خوردیم و 2-1 عقب افتادیم.فکر کنم تو کمتر از 4 دقیقه 2 گل خوردیم.ما باید الوز رو نگه داریم و مونتویا رو که بازیکن فوق الاده با استعدادی هست رو برای سمت راست دفاع پرورش بدیم.
به نظره منم آلوز تو دفاع چیزی کم نداره ! تو تمام الکلاسیکو ها رونالدو رو دنی با سرعت بالاش مهار میکنه همیشه هم میبینیم که رونالدو رو کلافه میکنه .نقل قول:
نوشته اصلی توسط footballking12 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تو این فصل هم دوتا گله وحشتناک واسمون زد , ولی خب رقم یه مقدار اقوا کنندس .
به نظر من که در حال حاظر آلوس بهترین دفاع راست جهانه ولی ما هر چی بخواهیم بگیم فایده ای که نداره اون روسل نه این پست ها رو میخونه اگه هم بخونه بهش اهمیت نمیده والا:shogh:
خب ما هر چقدر بخواهیم تو سر و کله ی هم بزنیم اگه بخواد بفروشه که میفروشه اگه هم بخواد که وایسه راحت این کار رو میکنه ولی به نظر من روسل نمیذاره که بره:bia baghalam:
مثل اینکه ویا یورو رو از دست داد درسته خبر خوبی برای اسپانیایا نیس و لی به نظر من بهتر شد چون میتونه بهتر اماده بشه برای فصل بعد و زود فشار بازیا اونو اذیت نکنه
هر چند کلا باید خیلی وقت پیش اینو اعلام میکردن چون بازیکنی که چند ماهه پاش به توپ نخورده به بقیه بازیکنای که دارن تو باشگاهه بازی میکنن ظلم میشه . حقش نیس بازی کنه
اخبار بلند
- پدر بویان کرکیچ: بویان در رم خوشحال است ولی امکان بازگشت به بارسا یا انتقال به انگلیس و رم نیز وجود دارد.
- مارتین مونتویا، مارک بارترا، مونیسا و دوس سانتوس در فصل آینده در تیم اصلی خواهند بود و احتمال حضور تیو ن...یز وجود دارد.
- ایجنت جیووینکو (هافبک پارما): ما پیشنهادهای زیادی دریافت کردیم که یکی از آنها از طرف بارسلونا بود. بعد از یورو تصمیم میگیریم.
- سسک: شایعات مربوط به دروگبا؟ او یک بازیکن بزرگ است ولی باشگاه و مربیان تیم باید در مورد بهترین گزینه تصمیم بگیرند.
- سسک: آینده فن پرسی؟ من ترجیح میدهم در این مورد صحبت نکنم. او بهترین است و به عنوان یک طرفدار آرسنال ترجیح میدهم سالهای زیادی در این تیم بماند.
- سسک: بیل به عنوان یک مدافع چپ مطرح شده است؟ من فکر میکنم که او بیشتر یک وینگر است تا یک مدافع چپ
- لوییز فابیانو (سائوپائولو): من در اروپا خیلی خوشحال بودم ولی سویا به من اجازه رفتن به تیم های دیگر را نمیداد. یوونتوس و بارسلونا و رئال مادرید من را میخواستند
- بارسلونا در حال حاضر به صورت قطعی به دنبال جذب یک مهاجم نیست. بارسلونا لیستی از گزینه های احتمالی را دارد که در صورت جدا شدن یک مهاجم بازیکنی را خریداری کند.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
- بارسلونا b قصد اضافه کردن یک مدافع راست، دو مدافع مرکزی، یک هافبک و یک مهاجم را به ترکیب تیم خود دارد.
- دروگبا پس از اعلام اینکه فصل آینده در چلسی نخواهد ماند منتظر پاسخ بارسلونا به پیشنهاد پیوستن به این تیم است.
- اسکارگارسیا مربی تیم نوجوانان بارسلونا این تیم را به قصد پیوستن به مکابی تل آویو ترک کرد.
- مارتی ریورولا بازیکن تیم رزرو بارسلونا با بولونیا قرارداد امضا کرده است و در پایان فصل به این تیم میپیوندد
- ایجنت کارلس پلاناس اعلام کرد که این بازیکن به بولونیا نخواهد رفت.
- مورینیو قرارداد خود را تا 2016 با رئال مادرید تمدید کرد.
- بایرن نیز به رقابت بارسلونا و رئال برای جذب خاوی مارتینز اضافه شد.
- پاریسن ژرمن خواهان جذب کاکا و هیگواین شده و رئال مادرید روی مجموع این دو بازیکن 80 میلیون قیمت گذاشته است.
در صورت جدایی کاکا، سیلوا یکی از گزینه های اصلی جایگزینی این بازیکن است.
- رئال مادرید قصد دارد پیشنهادی به ارزش 35 میلیون یورو برای لوکاس مورا هافبک 19 ساله سائوپائولو ارائه دهد.
- تیاگوسیلوا مدافع مورد علاقه تیتو و هدف اول بارسلونا در پست دفاع مرکزی مورد توجه منچسترسیتی قرار گرفته است. و سیتی امیدوار است بتواند این مدافع برزیلی را با بالوتلی، مهاجم مورد علاقه میلانی ها تععویض کند
- ون در ویل مدافع راست آژاکس که یکی از اهداف بارسلونا در صورت جدایی دنی آلوز است مورد توجه رئال مادرید نیز قرار گرفته است.
- کیکو مهاجم 21 ساله تیم b بارسلونا در فصل آینده نیز در این تیم میماند و یا برای کسب تجربه بیشتر به صورت قرضی به تیم دیگر منتقل میشود
- آلبیول: من با ویا صحبت کردم. امیدوارم به یورو برسد. او هم در زمین و هم بیرون زمین بسیار برای ما مهم است.
- بیشترین تعداد پاس گل در بین بازیکنان 5 لیگ اول اروپا: مسی 29 پاس، اوزیل 24 پاس، ماتا 20 پاس، سیلوا 19 پاس، سسک، هازارد و ریبری 18 پاس
- پس از ابراز علاقه بارسلونا به ایسکو مهاجم 20 ساله مالاگا، این تیم تلاش خود را برای تمدید قرارداد این بازیکن آغاز کرده است.
- رییس پاریسن ژرمن تایید کرد که در روز 4 آگوست یک بازی دوستانه با تیم بارسلونا در پاریس خواهند داشت.
مدیر هامبورگ: ما از بهترین تیم جهان (بارسلونا) دعوت کرده ایم که در 24 ژولای برای یک بازی دوستانه به آلمان بیاید.
- تیم رزرو بارسلونا قصد دارد برای فصل بعد یک دفاع راست، دو دفاع مرکزی، یک هافبک و یک مهاجم به ترکیب خود اضافه کند.
- آلگری: تیاگوسیلوا فروشی نیست
باشگاه با اسکار گارسیا ، مربی تیم جوانان بارسلونا به درخواست خود مربی برای قطع همکاری به توافق رسیدند
این مربی به تیم مکابی تا آویو اسرائیل پیوسته و دستیار او تا پایان فصل مربی گری بارسا را برعهده خواهد داشت
گواردیولا و ویلانوا طی مراسم شامی با خانواده هایشان فینال لیگ قهرمانان را تماشا کردند
هواداران باسکی اتلتیک و هواداران کاتالانی بارسا میخواهند هنگام سرود اسپانیایی که قبل از سوت آغاز فینال کوپا پخش خواهد شد واکنش نشان داده و سوت بزنند (به نشانه ی اعتراض)
فیس بوک آبیدال : سلام به همه ، من امروز بیمارستان را ترک کردم . پسر عمویم جرارد برای تشکر از همه ی حمایت ها از سوی شما به من ملحق شده .
هیلکه (رئیس هامبورگ ) : ما بهترین باشگاه را برای بازی دوستانه در 24 جولای دعوت کردیم . و آن تیم چلسی نیست ------ بارسلونا
این فردی که این زیر میبینید اسمش اسپرانزا آگویره هست و رییس اجتماع مادرید. ایشون به خودش جرات داده که اهالی باسک و کاتالان (طرفداران بارسلونا و بیلبائو) را تهدید کنه که فینال جام حذفی در ویسنته کالدرون را لغو میکنه
جریان از این قراره که طر...فداران دو تیم با هم هماهنگ کردن که موقع پخش سرود ملی اسپانیا در آغاز بازی سوت بزنند و آگویره هم گفته اگه چنین اتفاقی بیفته ”فینال جام پادشاهی اسپانیا که زمانی به فرانکو تعلق داشت باید لغو شود و در جای دیگر و بدون تماشاگر برگزار شود.“
البته خودش در ادامه گفته از عواقب این کار اطلاع دارم ولی کافیه عده ای در جایی از ورزشگاه در هنگام پخش سرود سوت بزنند تا ببینند که این اتفاق می افته
ما که نه کاتالان هستیم و نه باسک هستیم و نه مادریدی
ولی کسی که ادای دین به جام فرانکو!! میکنه حق نداره نوادگان بزرگانی را که در مقابل دیکتاتوری این ژنرال مستبد ایستادگی کردند را تهدید کنه
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
توییتر داوید ویا : من سعیم را کردم ، اما نمیتوانم 100% برای بازی های یورو آماده شوم . من این را به دلبوسکه گفتم ، این صادقانه ترین کاری بود که میتوانستم انجام دهم