کریستین تلو بازیکن اینده داریه ولی مثل اینکه گذاشتنش روی repeat تو هر بازی شونصد بار سعی میکنه دفاع راست حریفو با اون دریبلش جا بذاره خلاصه هرچی هست من مخالف رفتنش نیستم پدرو از اون بهتره
نمایش نسخه قابل چاپ
کریستین تلو بازیکن اینده داریه ولی مثل اینکه گذاشتنش روی repeat تو هر بازی شونصد بار سعی میکنه دفاع راست حریفو با اون دریبلش جا بذاره خلاصه هرچی هست من مخالف رفتنش نیستم پدرو از اون بهتره
تیمی که فصل اینده تو 3 جبهه مدعی باشه و برای قهرمانی بازی کنه نبایند آزمون خطا کنه به نظر من باید تمام نیروی خودشو بتونه حفظ کنه و به اون اضافه کنه چه معنی داره که بازیکنی که بهترینه خودشه تو جهان به خاطر اینکه نزدیک 30 سالشه بفروشیم بعد بریم یه بازیکنی بیاریم که معلوم نیس جواب بده
در ضمن سن یه عدده
پویولو نگاه کن _زانتی رو نگاه کنین چه کارای داره هر موقع بازی اینارو نگاه میکنم باور نمیکنم سنشون زیاد باشه اینام یه موقع 29_30سال شدن چرا باشگاشون اونارو نفروختن
حالا که دنباله پول هستین برین مسی _فابرگاس _ویا رو بفروشین میشه یه تیم دیگه خریدولی ایا میتونه مقابل مادریدی که هیگوایین که ذخیره اونه نمیخواد از دست بده و ول کنش نیس مقابله کنین
ساله دیگه شما با سیتی میخواین چیکار کنین یونایتدو خیلی تیمای دیگه
اره میگیم میخوایم بفروشیم پول در بیاریم بازیکن بخریم به بینیم جواب میده چی میشه
امیدوارم راسل مثه شما فکر نکنه
باید جوری سیاست خریدو فروش بازیکن داشت که هم برای اینده برنامه داشت ولی الان رو فدای اینده نکنین
من میدونم الوز رو نمیفروشن
داداش سعید داری نسبتا غیر منطقی نظر میدی.وقتی یک تیم برای یک مدافع 30 ساله که الان حدود یک ماه هست تو افته 60 میلیون پول میده یعنی پول خرید بیل و سیلوا رو باهم میده خب ما فقط به خاطر اینکه رئال یا یک تیم دیگه ذخیره قوی داره و بازیکن هاش رو حفظ میکنه نباید بفروشیمش؟همین پدرو تابستون پارسال پیشنهاد 40 ملیونی داشت الان 20 ملیون هم نمیخوانش و بهمون جواب هم نمیده.به نظرت اگه پارسال میفروختیمش و به جاش یکی دیگه رو میگرفتیم چه میدونم اصلا اونو میدادیم شاید روسی رو میگرفتیم شاید الان قهرمان بودیم و مجبور نبودیم تو الکلاسیکو از تیو استفاده کنیم.الوز هم همینه.الان که میخوانش باید بدیم بره و یک بازیکن مطمئن رو جاش بگیریم یا همونطور که گفتم از بازیکنای پستای دیگه بذاریم تو اون پست ولی باید پولشو زنده کنیم.اگه بخواد یک ماه از فصل دیگه رو با همین وضع افتضاح بازی کنه به نظرت باید چی کارش کنیم.خانه سالمندان که نیست.اگه پویول رو نفروختیم به خاطر این بود که نماد باشگاه بود.ژاوی هم همینطور.ولی خانه سالمندان که باز نکردیم.به زودی اینیستا هم 30 ساله میشه و الوز 31 و پویول 35 و ویا هم 31.به نظرت این تیم حریف رئالی میشه که الان تمام خط میانه اش زیر 25 سال هستن؟ باور کن اگه همین فصل یک ریزش حسابی نکنیم باید دو دستی اروپا و لالیگا رو بدیم به رئال که داره به شدت جوون گرایی میکنه.
انگاری ویا میتونه جمعه تو فینال بازی کنه ! love::
عجب خبر امید وار کننده ای :khahesh:
من نمیدونم چه وضعیه اخه.هر کاری ما میخواییم بکنیم بچه مدرسه ای های رئال میخوان تقلید کنن.حالا ما گفتیم میخواییم تایپیک رو ببندیدم اومدن طبق معمول شروع کردن.ای بابا.اصلا بیخیال بشیم بهتره تایپیک رو بذاریم بمونه
اصلا یکی از شگفتی های تاپیک ما اینه که اگه بخوای یه خبر توی سایت به گوش همه برسه باید بذاریش اینجا !!
تیترهای اسپورت 22 می 2012
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
" از همه ی شما بسیار ممنونم"
آبیدال در خانه
کیتا اولین بازیکنی بود که بعد از تمرین از او دیدن کرد
سسک:"دوباره گل خواهم زد"
آنها میخواهند کوپا را بخاطر پپ قهرمان شوند
یورنته:" ما در تک بازی شانس پیروزی داریم "
بالاخره میمونه یا میبندیمش؟
خوبه که یک ماهه تو افته خیلی از این بازیکنای ما الان یک فصله تو افتننقل قول:
نوشته اصلی توسط spiderkiller [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
فردا روزی که ما این 60 تا رو گرفتیم چه تضمینی هست این بازیکنای که اسم بردین بیان بعد الوزو از دست دادیم میخوایم با جوانامون جاشو پر کنیم نتیجه تو بازیای حساس کم میاریم
دادا شاید اینو میدادیم اونو میگرفتیم تیم قهرمان میشد نمیشه ما باید کارو انجام بدیم نتیجه بگیریم
همون الکلاسیکو که از تیو استفاده کردیم صدای همه ما در اومد ساله دیگه یکی دیگه مثه تیو جای الوز بزاریم binamاگه فراره ریزش کنیم بهتره اول خریدامونو بکنیم بعد مازاد رو بفروشیم نه بازیکنای فیکس رو بفروشیم بعد بازیکنای که میخوایم نیان
پویول هم از روز اول که اسطوره نبوده بعدا شده
ریزش اکه به معنی اینه که ستاره هارو بفروشیم من مخالفم
من کاملا با داش سعید موافقم.البته داش شهریار هم در کل منظورش کاملا صحیح و درسته ولی من با فروش بازیکنان کلیدی مخالفم.
ما الان چندین فصل هست که به شدت دنبال یک بازیکن درجه یک برای سمت چپ خط دفاع هستیم حالا اگه یه دفاع چپ خوب بدست بیاریم و الوز رو بفروشیم معلوم نیست چند سال طول بکشه تا بتونیم تو سمت راست خط دفاعی بازیکنی مثل الوز پیدا کنیم.درسته که میتونیم بازیکنان دیگه رو مثل پویول یا ماسکرانو رو سمت راست بزاریم ولی اینا نمیتونن تو بازیهای حساس کارآمد باشن.
من با داش شهریار موافقم که میگفت اگه پارسال پدرو رو میفروختیم کلی سود میکردیم ولی در مورد هر بازیکنی این موضوع صحیح نیست.
ما اول باید تیم رو تکمیل کنیم و بعد به فکر فروش بازیکن باشیم.خیلی هم به سن اهمیت ندین.
شما ببینین چندین سال هست که رئال برای خرید مایکون تلاش میکنه ولی اینتر اونو نمیفروشه و با اینکه سنش بالاست هنوز بازیکن کلیدی تیمشه.