منم موافقم اقا سعید ولی اگه این راسله مطمئن باش همین روزاس که زبونم لال مسی رو هم بفروشه :gerye:
نمایش نسخه قابل چاپ
منم موافقم اقا سعید ولی اگه این راسله مطمئن باش همین روزاس که زبونم لال مسی رو هم بفروشه :gerye:
خب شهریار داداش
اگه خودتم مدافع راست بهتر از آلوس سراغ نداری بگو اشتباه کردمki:: زود باش؟ :khandeeeee bahal:
حالا برفرض که بیل رو بخریمو الوز هم بمونه دفاع وسطو چیکار کنیم؟بدبختیمون که یکی دوتا نیست
اونم که حتما باید بخریم که نمیخریم ولی اگه بخریم باید یه جوونش رو بخریمنقل قول:
نوشته اصلی توسط vip [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مدافع جوون درست حسابی که دیگه پیدا نمیشه کسی نمیدونه مت هوملس چند سالشه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط spbarcelona [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
فک کنم 22 یا 23 سالش باشه ولی قیمتش بالاس .نقل قول:
نوشته اصلی توسط vip [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
کلا واسه دفاع انقد مشکل داریم که حد نداره , یه راه عقلانی هست که انجام بشه شاید ناراحت کننده باشه ولی سود زیادی داره , الان تنها موقعی هست که میتونیم با فروش آلوز به پول زیادی برسیم به قول شهریار ممکنه حتی تا فصل دیگه 20 تا هم نبرنش , میتونیم بفروشیمش و با 30% پولش یه دفاع متوسط روبه بالا مثل زابالتا رو بگیریم .( ولی دیگه باید قید هماهنگی بین حمله و دفاع توسط مسی و آلوز رو بزنیم ) . با باقی پولش هم یه فکری واسه باقی خط دفاع بکنیم من با اینکه بیل رو بهترین گزینه حال حاضر میدنم ولی با اومدنش زیاد موافق نیستم چون دیگه پولی واسمون باقی نمیمونه . من نمیدونم چطور مثلا باشگاهی مثل میلان مشکلی با خرید بزرگ نداره اونوقت ما با این همه قهرمانی که اوردیم هنوز خرید هامون با اما و اگره !!! دیگه داره حالم از این وضعیت بهم میخوره ! با اون 13 تا قهرمانی تو این مدت کم میشد به راحتی حدود 300 ملیون شایدم بیشتر خرج کرد !!
یعنی عمو میشل انقد گرون بوده :fek konam:
دوستان خیلی سطحی به ترکیب و بازیکنا نگاه میکنید.خب درسته که در حال حاظر هیچ بازیکنی در پست دفاع راست در حد الوز نیست ولی خب مگه ایه نازل شده که ما دفاع راست بزاریم تو اون پست.یک جوری نظر میدید انگار یادتون رفته پست تخصصی پویول دفاع راست بود بعد دفاع چپ بعد دفاع وسط.یا مثلا پیکه بارها تو پست دفاع راست بازی کرده.منظورم اینه که فوتبال واقعی که مثل فیفا یا pes نیست که حتما از همون پست بازیکن بذاری تو زمین.پست دفاع راست پستی هست که یک مدت ماسکرانو هم تو لیورپول بازی میکرد.تازه ما مونتویا رو هم داریم.میتونیم یک دفاع وسط خوب بخریم و ماسکی رو بفرستیم دفاع راست.بازیسازیش هم خوبه و میتونه به دفاع وسط ها هم کمک کنه.اگه بیل یا البا رو هم بگیریم به راحتی پیکه یا پویول یا هرمدافع دیگه که بگیریم میره وسط.بیل یا البا میره چپ و ماسکی میره دفاع راست.واقعا باید دیوانه باشه راسل که 65 ملیون برای یک مدافع رو قبول نکنه.
من هیچوقت از حرفم بر نمیگردم.دفاع 30 ساله مثل الوز رو سال دیگه 20 ملیون هم ازمون نیمخرن.
کاریکاتور اسپورت 22 می 2012
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
فقط سه روز باقی مانده تا آن ها(بازیکنان) کاپ را به پپ "هدیه" دهند
سیبلس : " و من ترسم آن است که مهم نیست چه کسی برنده میشود ، ما (با آن ها) ملاقاتی خواهیم داشت "
شیر : " هیچ شکی در این نیست . "
کاریکاتور الموندو 22 می 2012
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
" در لباس جدید بارسا ، راه راه های آبی و قرمز تیره محدودیتی ندارند ... مثل استعداد مسی ! "
اره خب فروش الوز فکر خیلی خوبیه ولی اگه هدف از فروشش فقط پول دراوردن باشه باید کیتا رو هم بدیم بره چون اونم دقیقا شرایط الوز رو داره تازه سنشم بالاتره و به اندازه الوز ارزشمند نیست حداقل تو پستش بوسکتسو داریم یه مدتی لیورپول میخواستش اگه بازم پیشنهاد بدن حتما باید بفروشیمش هر چند به قیمت کم
والا من هرگز دوست ندارم آلوس رو تو لباس تیم دیگه ببینم ولی چون 30 سالش شده...
هر چند که به نظر نمریسه روسل بفروشش . ولی اگه آلوز رو فروختیم باید به همراش به گفته ی ایوب کیتا هم بدیم بره از اونور بازیکنی که زیاد استفاده هم نمیشه باید بدیم بره مثل کریستن تلو. خب بعد از فروش اینها پول خوبی می افته تو دست و بالمون و می تونیم بیل و یکی دو بازیکن خوب دیگه رو بخریم. ولی گفته ی ما چه فایده داره روسل که نشسته اونجا و هر کاری بخواد انجام میده ما هر چی بخواهیم بگیم
مثل اینکه بخواهیم رودخونه رو پر از دوغ کنیم که کار هر کسی نیست:nishkhand: