اهههه.راست میگی الان که فکرش رو میکنم میبینم دیگه بازیکن نداریمlagh::نقل قول:
نوشته اصلی توسط fcb10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
اهههه.راست میگی الان که فکرش رو میکنم میبینم دیگه بازیکن نداریمlagh::نقل قول:
نوشته اصلی توسط fcb10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اوه اوه این چیه دیگه؟؟؟؟؟؟؟ اخه به اینم میگن لباس؟ حالا باز این اولیه همچین بدک نیست ولی دومیه خیلی ضایس
ضایه ماله الانشه ! فاجعه اصلی وقتیه که میبینی تیمت تو بازی های روپایی همچین لباسی پوشیده :ogh:نقل قول:
نوشته اصلی توسط vip [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
واقعا احمق بوده کسی که همچین طرحی رو داده ! و اون مُنگلی که تائیدش کرد eterza::-eterza::-eterza::-
اخه این رنگه؟؟؟:ajibeee:
شبیه اب پرتقال میشن اینجوری...entezar::
احتمالا خود روسل کل هنرشو گذاشته اینو طراحی کرده:nishkhand:
واقعا به روسل میاد همچین ایده ای بده :hehehe:
ما چند ساله یا بهتره بگم همیشه لباس دوم هامون بد بودن و توی ذوق میزدن , ولی این یکی آدمو نابود میکنه !
من مسی نارنجی دوست ندارم tars::
با اینکه یه ترکیب بیشتر نداریم ولی دوست دارم چیدمان بازیکنان از نظر منو بببینید
پینتو
آدریانو.........پیکه......ماسکر انو........مونتویا
بوسکتس
اینیستا........فابرگاس.......ژاو ی
مسی:ahaaaaaa:........سانچز
این که همون ترکیب هایی بود که گفتید:khandeeeee bahal:
از بی بازیکنی باید سر بذاریم به کوه و بیابون:nishkhand:
در ضمن لباس ها که قشنگن جریان چیه؟ از فصل قبل هم خوشگل تر شده قربونش برم:hehee:
البته باید ، بازیکنا این لباس دوم بازی کنن ، بعد نظر بدیم که خوبه یا نه :ey babaaa:نقل قول:
نوشته اصلی توسط flavia [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اتفاقا پارسال خیلی به نظرم قشنگ بود.مشکی یک دست باحال بود.ولی مشکلش این بود که ما بیشترین امتیاز رو با لباس مشکی از دست دادیم.فکر کنم ایندفعه که زشته بیشترین امتیاز رو ازش بگیریم.
کاش نارنجی بود فقط...زردو نارنجیو ترکیب کردن...این شاهکارو در اوردن...
فکر کنم برا فصله بعد روسل با کارخونه ی باربی قرار داد ببنده که بشه اسپانسرمون...
یه لباس صورتی با عکس باربی اینور اونورش...heee::
من هم این ترکیب رو برا جام حذفی انتخاب میکنم
پینتو
آدریانو................پیکه............ ........ماسکی.............مونتویا
بوسکتس
ژاوی..................................سسک
اینیستا.........................سانچز. ...............................مسی