من که لباس فصل بعد رو خیلی پسندیدم هر دو لباس خیلی حرفه ای هستن و این لباس در گذشته هم به تن می کردند. فقط حیف که رگ های آبی و اناری درش نیست ولی اشکال نداره همینم از فصل قبل بهتره:eyvalla:
نمایش نسخه قابل چاپ
من که لباس فصل بعد رو خیلی پسندیدم هر دو لباس خیلی حرفه ای هستن و این لباس در گذشته هم به تن می کردند. فقط حیف که رگ های آبی و اناری درش نیست ولی اشکال نداره همینم از فصل قبل بهتره:eyvalla:
میگم، فقط مخالفت فراموش نشه!:sooot:نقل قول:
نوشته اصلی توسط fcb10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
" کلوب آبی و اناری ها "roz::
یا
" کلوب کاتالان "roz::
خب من مخالفت میکنم.:fek konam:نقل قول:
نوشته اصلی توسط LEO JOON [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
علت: تا اون چیزی که آقا داوود گفته رعایت بشه:yes:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط spbarcelona [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
کاش همه چیز اینقدر دقیق رعایت می شدbinam
ولی ممنون که مخالفت کردینheee::
دوستان درمورد خرید مهاجم نوک من داشتم کلیپ های فصل رو نگاه میکردم بعضی از حرکات الکسیس ذهنم رو مشغول کرد.یک جورایی استایلش به مهاجم نوک میخوره ولی نمیدونم برای چی تو پست وینگ بازی میکنه.فکر کنم چند بازی هم که مهاجم نوک بود خیلی خوب عمل کرد مثل بازی با لورکوزن و رئال (3-1).حتی با اینکه از مسی هم کوتاه تر به نظر میرسه ولی خیلی خوب سر میزنه.به نظرم باید حتما تو بازی های پیش فصل تو پست مهاجم نوک کار کنه و ببینم نتیجه میده یا نه.اگه نتیجه بده اونوقت دیگه نیاز به خرج بالا برای خرید یک مهاجم نوک نداریم.میتونیم پولش رو خرج دفاع کنیم.همین ون پرسی که الان دنبالش هستیم یک زمانی وینگ بوده.به نظرم باید خودمون با همین نیرو های موجود تو خط حمله تقویت بشیم نه با بازیکن های خارجی
ولي اگه بخواهيم جدي به اين مسئله نگاه کنيم به نظر من کلوپ تخصصي آبي و اناري ها عاليه:ahaaaaaa:نقل قول:
نوشته اصلی توسط LEO JOON [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دوستان ترکیب بدید برای بازی فینال
پینتو-مونتویا-پیکه-ماسکرانو-ادریانو-سسک-ژاوی-اینیستا-پدرو-مسی-الکسیس
پینتو
ادریانو.........پیکه......ماسکرا و.......ادریانو
بوسکتس
اینیستا..........سسک..........ژاوی
مسی
الکسیس
شهریار مگه ما کلا چندتا بازیکن داریم که بخوایم ترکیب بدیم :gerye:
این کار ماله تیم هایی مثل رئال و من سیتیه که دارن از ترافیک بازیکن میترکن . :gerye:
هرچی میچینید فقط سانچزو بذارید نوک بینیم چی میشه . به نظر منم چون مسی جایگاه ثابتی تو زمین نداره , سانچز متمرکز به نوک باشه بهتره چون ما همیشه تو زمین تو کناره ها بازیکن دارم و نیاز به وینگ کمتر احساس میشه .