عجب جوکی بود کلی خندیدمmas:-
به قول کایخون و کارانکا دوره زمونه عوض شده!
نمایش نسخه قابل چاپ
عجب جوکی بود کلی خندیدمmas:-
به قول کایخون و کارانکا دوره زمونه عوض شده!
بعضیا می سوزن اینکه رئال مادرید همچنان می بره.
رونالدو رو نابود کردن تو زمین.
سلام بر و بچ رئالی گل تبریک میگم. خب بازی خوبی رو انجام ندادیم ولی بازم هم بردیم مهم بردن وگرفتن 3 امتیاز بود.
بابا ایول دارن این شانسای ها ببینید چی نوشتن قوانین جدید واز این چیز ش.........
برین دیگه بابا شما ها بایدخجالت بکشید از داوری حرف بزنید. داش علی راست میگه بد جوری دارن میسوزن.
همینکه دارن از حصادت میترکن واسه ما کافیه.7
بچه ها تولد رونالدو رو هم تبریک می گم.
سلام بچه ها تولد داش رونالدو رو تبریک میگم .ایشالا حالا حالا ها تو رئال بمونه.
سلام به همه ی بروبچ رئالی.
منم این برد رو به همه ی رئالی ها تبریک میگم/تولد رونالدو هم تبریک میگم.
HAPPY BIRTHDAY MY Llove::ve
منم تولد رونالدو رو تبریک می گم
همچنین برد دیشب رئال رو تبریک می گم امسال دیگه بارسا توی خوابش هم
نمی بینه که یه جام رو ببره:real::real:
هم برد رئال و هم تولد کریس جون رو تبریک میگم
خوب بازم یه برد دیگهroz:: ــــ اختلافمون فعلا 7 امتیازه ـــ بازی با بارسلونم که میبریم میشه 10 امتیاز
لیگا رو امسال رئال میبره ــ اینو خود بارسایی هم میدونن
با تاخیر تبریک میگم
خفیف بردیم اما موقعیتامون حقش بیشتر از یه گل بود
بهرحال بردن ختافه تو زمین خودش کاره بزرگی بود و نتیجه خیلی خوبی بود حالا 2 بازی خانگی داریم 2بازی که تو نیم فصل اول 5 امتیاز ازشون از دست د ادیم
بچه ها تا کی میخوایم اینقد خفیف ببریم اونم تو خونه حریف
باید از بارسا یاد بگیرم اینقد سوسیدادو قاطع تو خونش برد:ogh:
دیگه شورشو دراوردیم
دیدیت اونا ختافه رو چکار کرده بودن:hehee:
تولد کرسی جونم تبریک میگم امیدوارم سال های سال تو رئال بهترین بازیکن جهان بمونه
و مثه همیشه چشمه حسودا رو دربیاره:love:
باز هم داستان تکراری
از بسکه مادرید برد میاره ما دیگه وقت نمی کنیم بیاییم توی سایت تبریک بگیم
سلام به بچه های بامرام رئال
بارسایی اینجا نمیبینم،قبلنا ادعا داشتن همیشه اینجا تلپ بودن،آهان یادم اومد 7 امتیاز کمتر رئال دارن واسه همینه مثل موش تو لونشون قایم شدن:hehehe:
از کسایی ک به رونالدو میگن پنالدو تقاضا دارم خواهشا دیگه این حرف رو نزنن...چون پنالتی زدن خودش هنره اگه مسی هنر این کار رو داشت 2 تا پنالتی رو گل میکرد اختلاف الان 7 تا نبود
و ما الان ممنون مسی هستیم :hehehe:
تبریک میگم بردمون رو و امیدوارم اختلاف امتیاز همین قدر بمونه :ohum:
تولد کریس هم تبریک میگم dallliiiدرسته یکم دیر شده ولی ماهی رو هر وقت از آب بگیری تازست :ahaaaaaa:
واقعا پنالتی زدن هم مهارت می خواد کسی هم به خوبی رونالدو نمی تونه توی دنیا پنالتی بزنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط cr7-ebi [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اتفاقا منم خواستم به این اشاره کنم واقعا پنالتی زدن کاره خیلی مهمهنقل قول:
نوشته اصلی توسط cr7-ebi [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
البته مسیم فقط با پنالتیاش 2 امتیاز به ضرره تیمش بوده و خب رفته جامه حذفیم نتونستن ببرن
ولی خب کریس ما یه چیز دیگس و خیلی از پنالتی ها هم روی خوده کریس بوده تو موقعیت های بالای گل
این تعداد گل با پنالتی بی پنالتی خیلی بی ربطه
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
داش علی دمت گرم خیلی با حاله .:/danc
چقدر این قیافه ها بهش میاد .:khandeeeee bahal:
کوتوله ی فسقلی.ki::
عجب عکس هایی ایول بابا خیلی هنرمندی !!!!!!
برو این عکس ها رو تو قسمت بارسا هم بزن
ولی در کل کارت خیلی جالب بود
ایول
خوب بچه ها بازی بعدیمون با لوانته هست بازی که باید انتقال باختو بگیریم تو برنابئو
راستی دیماریا مارسلو و خدیرا به تمرینات باز گشتند.
آره مادرید باید این بازی رو ببره
تازه خدیرا دی ماریا و مارسلو رو هم داره
من مثل همیشه امیدوارم که مادرید بازیش رو می بره
سلام بچه ها از اینکه دی ماریا دوباره میتونه بازی کنه خیلی خوشحالم امیدوارم هنوزم رو فرم باشه وبازی ها ی همیشگی خودشو انجام بده.
درضمن امیدواری کیلو چنده من اطمینان دارم که رئال این بازی رو میبره به دو دلیل یکی انتقام بازی رفت ودومی برای حفظ فاصله 7 امتیازی .
داداش می بریم راحتنقل قول:
نوشته اصلی توسط mamaly7 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ما تو بازی رفت به این دلیل باختیم که جنگ روانی راه انداختن و در نتیجه خدیرا اخراج شد.
اگه یادت هم باشه کریم 1 گل زد که داور آفساید گرفت
تازه اصلا آفساید نبود....
تصویرشو همون موقه تو سایت گذاشتم اگه یادتون باشه
فهرست بهترین مربی های قرن
- سر الکس فرگوسن
2- آرسن ونگر
3- خوزه مورینیو
4- فابیو کاپلو
5- گاس هیدینک
6- کارلو آنجلوتی
7- ویسنته دل بوسکه
8- مارسلوبیلسا
8- لوئیز فیلیپه اسکولاری
10- رافا بنیتز
11- مارچلو لیپی
12- فرانک رایکارد
13- اسون گوران اریسکون
14- کارل بروکنر
15- یواخیم لوو
16- کارلوس آلبرتو
17- اوتمار هیتسفلد
18- دونگا
19- روبرتو مانچینی
20- اوتو ره هاگل
20- جیوانی تراپاتونی
22- جوزپ گواردیولا
23- برت فن ماروایک
24- کارلوس بیانکی
25- مورتن اولسن
اره داداش همینطوره که میگی اگه این شرایط نبود که لوانته رو نابود میکردیم .نقل قول:
نوشته اصلی توسط crisronaldo79 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
درضمن داداش لوانته در حدی نیست که بخواد ما رو ازار بده.
داداش همین لوانته پارسال تو خونه ی خودش 8تایی شد.:flowerysmile:نقل قول:
نوشته اصلی توسط mamaly7 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
داش علی بزار امسال یکم بهشون رحم کنیم من میگم 4 تا خوبه .نقل قول:
نوشته اصلی توسط crisronaldo79 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به کریس میگم 2تا شو خودش بزنه .
داداش خیلی وقتی میشه بالای 4تا نزدیم لوانته هم گزینه ی خوبیه نه؟نقل قول:
کریس خیلی وقتی میشه هتریک نکرده دیگه موقشه.
ki::ki::ki::
بهترین گزینه برای گل باران کردن همین لوانته است به دلایلی که گفتم .نقل قول:
اره داداش به دلم افتاده که کریس 2گل میزنه.
من می گم 3تا میزنهki::نقل قول:
بچه ها خبر دارید اگه فاصله تا قبل از الکلاسیکو به 10 امتیاز برسه باید تو نیوکمپ برامون تونل افتخارات بزارن.خیلی با حال میشه .
مثل این
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
داداش من از خدامه ولی من میگم 2تا.:nishkhand:نقل قول:
نوشته اصلی توسط Crisronaldo79 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
حاضری شرط ببندی.binam
نه داداش شرط بندی گناه دارهki::نقل قول:
حالا توهم ....lagh::نقل قول:
نوشته اصلی توسط Crisronaldo79 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من گفتم در حد حرف یه شرطی بسته باشیم.