پاسخ : | بحث و تبادل نظر پیرامون بازی مربی گری فوتبال آنلاین Top Eleven | [ جلد دوم ]
یه سوال دیگه اقا ما بازی رو از اینترنت دانلود کردم الان رفتم تو گوگل پلی اسم بازی رو زدم عکسای بازی رو که دیدم کلی فرق داصت با مال خودم این بهتره یا اونکه خودم دانلود کردم اسم بازی هم top eleven ulitite free بود چه کار کنم به نظرتون?راسی یکی دیگه هم بود اخر اسم بازی pro نوشته بود ؟ کدومش بهتره؟
پاسخ : | بحث و تبادل نظر پیرامون بازی مربی گری فوتبال آنلاین Top Eleven | [ جلد دوم ]
کسی نیست جوابمو بده امروز بازی دارم لطفااااااا؟؟؟
با یه باخت که کسی سیستم عوض نمیکنه. 4-5-1 سیستم خوبیه.با همون ادامه بدی بهتره. اون چیزی هم که میگی عکساش کلا فرق داره اصلا بازی نیستش.یه برنامه ی کمکی واسه تاپ الونه. بازی اصلی اینه
https://play.google.com/store/apps/details?id=eu.nordeus.topeleven.android
به نظر میرسه بازی محدودیت تمرین دادن رو برداشته.قبلا هر تمرین از 1 ساعت تا 10 دقیقه طول میکشید الان شده 5 ثانیه
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بعد تو تمرینها سه تا گرینه عست گرومشو بزنم بهتره برای تمرین؟ یا سه تاشو بزنم. بعد برای اینکه کارایی داشته باشه تمرینا باید زمین تمرین و اول اپدیت کنم
این فصل بازیکنهام اصلا روحیه ندارن.
هر چی ابی داشتم مصرف کردم.
مثل فصل پیش کوبنده نیست تیمم:fek konam:
نقل قول:
بعد تو تمرینها سه تا گرینه عست گرومشو بزنم بهتره برای تمرین؟ یا سه تاشو بزنم. بعد برای اینکه کارایی داشته باشه تمرینا باید زمین تمرین و اول اپدیت کنم
زمین تمرین کارش دادن بسته های سبز برای رفع خستگی بازیکناست ربطی به مقدار تمرین نداره. تمرین ها از سمت چپ به راست قوی تر و با اثر تر هستند.مقدار تاثیر تقریبیشون رو نوشته رو خود تمرین.مثلا بهترین تمرین 30% تاثیر داره
سلام
من دیشب اومدیم تیم رو به گوگل وصل کنم.حواسم نبود از بیرون گزینه وصل به گوگل رو زدم و اسم یه تیم دیگه رو دادم و وقتی وارد شدم دیدم تیمم عوض شده.
وقتی با تیم اصلیمم میخوام به گوگل وصل شم میگه اکانت شما به یه تیم دیگه وصله.
از توی گوگل پلی بازی رو دیسکانکت کردم و دوباره امتحان کردم درست نشد.
خلاصه اعصابم حسابی ریخته بهم.
راهی نداره بشه درستش کرد؟
نقل قول:
سلام
من دیشب اومدیم تیم رو به گوگل وصل کنم.حواسم نبود از بیرون گزینه وصل به گوگل رو زدم و اسم یه تیم دیگه رو دادم و وقتی وارد شدم دیدم تیمم عوض شده.
وقتی با تیم اصلیمم میخوام به گوگل وصل شم میگه اکانت شما به یه تیم دیگه وصله.
از توی گوگل پلی بازی رو دیسکانکت کردم و دوباره امتحان کردم درست نشد.
خلاصه اعصابم حسابی ریخته بهم.
راهی نداره بشه درستش کرد؟
به بخش ستینگ گوشی و accounts & sync برو و یه اکانت جدید گوگل وارد کن.از همونجا هم میشه ساخت یا اگه از قبل یه اکانت دیگه داری که استفاده نکردی همون رو وارد کن.بعد با فیسبوک وارد تیمت شو و اینبار موقع اتصال به گوگل اکانت جدیدی که وارد کردی رو انتخاب کن ( چون وقتی بیش از 1 اکانت گوگل رو وارد گوشی کنی موقع اتصال تیم ازت میپرسه که به کدوم اکانت میخوای وصل بشه) بعد از اتصال موقع ورود به بازی بار اول میپرسه که با کدوم اکانت گوگل میخوای وارد بازی بشی بازم اکانت جدید رو انتخاب میکنی.
سلام،من خیلی از بازیکنایی که میخرم علیرغم اینکه قیمتشون بالاس ولی تو ترکیب جواب نمیدن و خیلی بد بازی می کن.
راهی هست که بشه قبل خرید فهمید کدوم بازیکن خوبه و کدوم بد؟
توی سه روز گذشته دوتا بازیکنام بالای 10 تا 11 روز مصدوم شدن :sad:منم با بالاترین قیمت فروختمشووون:ahaaaaaa::jeddiiiii:
عجب خنگولایی بودن اونایی که نگاه نکردن اینا این همه مصدوم هستن:haaa:مواظب باشین شما اینجور بازیکن نخرینentezar::
امروز هم 5 تا بازیکن خوب 5 ستاره خریدم بالاخره با 10 تا توکن...البته یه دونه هم شکست خوردم ashem:-