این که سوالاش خیلی ابکیه ki::نقل قول:
نوشته اصلی توسط joooooooooone [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به هوش خودم امیدوار شدم:hekolah::death:
نمایش نسخه قابل چاپ
این که سوالاش خیلی ابکیه ki::نقل قول:
نوشته اصلی توسط joooooooooone [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به هوش خودم امیدوار شدم:hekolah::death:
هههنقل قول:
نوشته اصلی توسط shiv.vandersar [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
جواب نداده امیدوار شدی منم دیگه از این تستا نمیزارم اینقد که استقبال میکنین آدم اصلا افسردگی نمیگیره:sad:
همتون بی حوصله این به خدااا:daghon:
خب سوال اولش که واضحه:babaa::death:نقل قول:
سوال دومش هم واضحه میشه یکی مونده به آخری :death:
سوال سومش میشه 4100 فک کنم:death:
سوال اخریه هم میشه ماری:death:
نقل قول:
در مورد این سوالا که یه 10 جایی دیدم پس جوابشو حفظم در مورد اون شیره هم من به شخصه که کاری نمیکنم میزارم طناب پاره شه شیره بخورتم , خعلی باحاله , ملت میگن شیر خوردش :nishkhand:
1 میشیم نفر دومنقل قول:
2 اول
3 4100
4 ماری
خیلی سخته:okh:mas:- اینا تو اون مرکز اموزش عثب مونده های ذهنی که بهم معرفی کردی یادت دادن؟mas:-
آقا قبول نیست این تسته تکراری بود بعدشم......:ohum::evaa:نقل قول:
نوشته اصلی توسط alexdelpiero_10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تکراری هم باشه شوما باید به روم بیاری ها اینه رسم مردونگی:-ang
ثالثا مرکز آموزش عثب موندگی های ذهنی ما اینقد سوالای ساده در نمیاره من بهت نگفتم که اونجا مرکز هوشهای برتر جهان که درصد آی کیو شون بالای130!!!
این و نگفتم نخواستم ریا شه آخه میدونی ما خیلی فروتنیم نمیخوایم امید به زندگی و از خیلیا بگیریم میفهمی که چی میگم!!!:sohappy:lay_;;
تکراری که هیچ مال زمان تولد جنتی بود:luuugh:نقل قول:
اولا اینکه دارم برات:-ang:sohappy::khelal dandoon:نقل قول:
نوشته اصلی توسط alexdelpiero_10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دوما اینکه میشه این بحث و تمومش کنین دیگه پستای اینجوری نمیزارم خوبه حالا بسش میکنیeterza::-
اخییییییییییی عب نداره عزیز !!!:nishkhand: اسمت شریفتون هم نمیدونم چیه !!! :babaa:نقل قول:
بذا یه چیزی بگم بچه های این کمپ کلا حال میکنن بزنن تو ذوق دیگران
مثلا همی خودم انقدر از این رسول و احمد ضد حال خوردم که نگو نپرس :evaa:
عیب نداره عادت میکنی ... :luuugh:
یه پیشنهاد انقد از این پستا بذار تو اونا روشون کم بشه :khandeeeee bahal:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]