خواهش میکنم وظیفه بود:flowerysmile:نقل قول:
نوشته اصلی توسط khaledi63 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
خواهش میکنم وظیفه بود:flowerysmile:نقل قول:
نوشته اصلی توسط khaledi63 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
آقا این ارور game not found که بعد از نصب پچ میده مال چیه؟نصب ورژنای قدیمی رو که نمیخواد؟مال اون فایل لیست هست؟چیکارش کنم
سلام شما نباید پوشه فیفا رو تویه فولدر دیگه ای نصب کنید مثلا همین طوری وارد درایو شدید باید پوشه fifa 13 باشه وگنه پیدا نمیکنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط gorganwolf [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بازم نیومد داداش پچ رو که دانلود کردم اکسترک کردم توی d:fifa13/game اون modingway instaler رو هم ریختم همونجا کجاش اشتباهه به نظرت؟ممنون میشم جواب بدینقل قول:
نوشته اصلی توسط sina acm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ترو خدا یکه که وارده یه فیس با موهای جدید رونالدو بسازه بزار روی سایت
بیبن زمانی کی میخوای فیفا رو نصب کنی مثلا ادرس New folder 3 رو بهش دادی.این modingway instaler رو به همراه list فقط داخل New folder 3 کپی کن نه پوشه گیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط gorganwolf [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط لیندل [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
داداش مود مودینگ برو پک فیس رئال رو دانلود کن .
سلام آقا میلاد
ببخشید دوباره مزاحم شدم
داداش واسه فیفا پچی نیومده که تمام تیم های ملی رو ب این بازی اضافه کنه؟؟؟
مرسی
سلام داداش
ی خواهشی داشتم
میشه آدرس لینک پچ تیم ملی رو خودت برام بذاری
آخه من هرچی گشتم پیداش نکرد
ممنون میشم
سلام
چرا توی قسمت manager career بازیکن های حریف پیشرفت نمیکنن؟
ی سوال دیگه هم داشتم
ترینری واسه player career نیومده؟ :nishkhand: