من که حقیقتش امسال به سن تکلیف رسیدم با خونوادم مخالفت و یه دندگی میکنم که باید روزه بگیرم حد اقل به این بهونه(سن تکلیف)چون سال ها نمیذاشتن
والا امروز امتحان تکواندو داشتن کمر عوض کردم قبولیدم:yes::yes::chi migi:
دیگه چی بگم؟رسول ساکتی یه مدته؟
نمایش نسخه قابل چاپ
من که حقیقتش امسال به سن تکلیف رسیدم با خونوادم مخالفت و یه دندگی میکنم که باید روزه بگیرم حد اقل به این بهونه(سن تکلیف)چون سال ها نمیذاشتن
والا امروز امتحان تکواندو داشتن کمر عوض کردم قبولیدم:yes::yes::chi migi:
دیگه چی بگم؟رسول ساکتی یه مدته؟
برا تنوع.......
سلام به همگيlol:-
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نامزد های توپ طلا:nishkhand:
من برگشتم
من برگشتم
من با اقتدار برگشتم
من با یک رکورد برگشتم
تو همین تیر ماه 5 تا کنکور دادم و بالاخره کنکور هام تموم شد ki::
ماه رمضون هم که باید روزه بگیریم دیگه نگیریم چیکار کنیم
از صبح میخوابیم تا موقع افطار ki::
خوش اومدينقل قول:
نوشته اصلی توسط Abdollah 202 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ميبينم ركورد جديد هم زدي:hehee:
حالا چرا چراغ خاموش مياي؟ اون موقع كه كنكور داشتي مخفي ميومدي كه كسي نفهمه الان كه ديگه كنكور نداري:hehee:
حالا تو كه مخف مياي چرا تشكر ميزني كه لو بري؟:hehee:
چراغ خاموشو شاید فردا برداشتم اما نه اینجوری فاز میده :ahaaaaaa:نقل قول:
نوشته اصلی توسط alexdelpiero_10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
حالا فردا برمیدارمشki::
من کلا زیر پست دوستام تشکر میزنم حالا میخواد بهم فوش داده باشه یا نه:nishkhand:
پس دهنت سرویسنقل قول:
نوشته اصلی توسط Abdollah 202 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
چه حالی داری برای کنکور
البته منم متخصص کنکور دادنم الان طی مساحباتی که گرفتم من با کنکورهای ازمایشی تا الانی که هستم چه کنکو واقعی چه ازمایشی39 کنکور دادم :hehee:
حالا عبدالله مونده بمن برسیdallliii
در مورد ماه رمضانم خدا قسمت کنه چند روزشو قراره کله گنجشکی بگیرم
خدا از همه قبول کنه
من که روزه بگیر نیستم حالا دلایلش بماندنقل قول:
نوشته اصلی توسط ALEX-ss [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اما تابستونو دارم به بهترین شکل ممکن با خوردن خوابیدن و الافی طی میکنم تا مهر که دردسرا شروع میشه
خدایی احساس میکنم و تقریبا مطمئنم این تابستون اخرین تابستونیه که میتونم اینقد توش الاف بچرخم الانم کلی ناراحتم یه ماهشو پر دادم
جون من بش بگین یکم اروم تر بره من اصلا حال و حوصله مهرو ندارم:gerye:و البته بدتر اون اخرین روزای شهریوره
الانم بعد سحری خوردن خوابم نمیبره اومدم اینجا بی کار علاف میگردمki::
من یادم رفت پاشودم صبحونه خوردم :nishkhand:
انگار نه انگار ماه رمضونه
الان اصحاب اهل تکلف بگن تکلیف ما چیه ؟؟؟؟ !!!!
غذا شو بعد ماه رمضان بگیر :nishkhand:نقل قول:
نوشته اصلی توسط sina acm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
یا طبق گفته ... 1کیلو برنج از این جور چیزا بده به نیازمند
یا پولشو بده $$$$
یا کلا بیخیال شو ki::