نمیدونم ابراهیم داشت ثبت نام میکرد مسئولیتش با اون بود:nishkhand:نقل قول:
نوشته اصلی توسط LEO JOON [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
نمیدونم ابراهیم داشت ثبت نام میکرد مسئولیتش با اون بود:nishkhand:نقل قول:
نوشته اصلی توسط LEO JOON [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خوب یه پیگیری بکنیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط alexdelpiero_10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من از بعد24 ام حاضرم :nishkhand:
دوستان کسی درمورد بٌعد چهارم مطلب جدید و جالبی داره؟
یه چیزی که به درد تحقیق بخوره؟heey::
ایولا ... :eyvalla: سر دره سایت خیلی قشنگ شده :hooora:
سر در دیگه چیه؟ :hehee:نقل قول:
نوشته اصلی توسط fcb10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مگه چه تغییری کرده؟ من که هرچی بالای سایت میگردم تغغیری نمیبینمheee::
از کدوم قالب استفاده میکنی؟
اهان الان واسه من کار کرد خیلی قشنگ شده:hehee:
نقل قول:
من که جاتون خالی دارم میرم یاسوج دل طبیعت دور از آدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط alexdelpiero_10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
فردا صبح میرم (میریم ) تا دوشنبه شب ki::
بعد خیلی خیلی وقت اومدم کمپ پست دادمki::ki::tars::
ای ......بوق........ رسول
منو چرا بازم کشوندی اینجاheee::
چی شد؟ ثبت نام میکنی بعد تنهایی میری؟ki:: این که کلاه برداری حساب میشهki:: بعدشم مقصر خودتی میخواستی همون اول ثبت نام نکنی تا تحت پیگرد قرار نگیریki:: خوشت میاد پلیس 202 رو خبر کنم؟ki::نقل قول:
نوشته اصلی توسط ibrahim [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اینم یه شوخی کوچیک با مهدی ki::
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
با عرض پوزش قبلی .... :nishkhand:نقل قول:
زرشک ... بن کردن فقط مال ادمینه ... ما در توانمون نیست !
کمپ خیلی خلوت شده ... بچه ها مشغول امتحانا هستند !
برای اینکه یه کم از این سوت و کوری در بیاد یه ایده دارم که امیدوارم به توافق برسه !
هرکی بهترین عکس که این چند وقته گرفته رو بذاره اینجا ...
تاکید می کنم " عکاس باید خودتون باشین " نه اینکه کپی کنید ! :nishkhand: