نقل قول:
نوشته اصلی توسط p.u.n.i.s.h.e.r [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خير . ادن هازارد هم نيست .
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط p.u.n.i.s.h.e.r [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خير . ادن هازارد هم نيست .
میکل باید باشه:yes::yes:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط parsa real [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خير . ميكل هم نيست .
اسینه دیگه:ohum::ohum::ohum::ohum::ohum::ohum::ohum:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط parsa real [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خير . جواب رو بگم .........
جوابو نگو کوین دی بروینه:soal::soal:
نقل قول:
خير ...................
ون گینکله دیگه:chakoshi::chakoshi::chakoshi:
نقل قول:
درسته.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به گزارش سایت خبری هواداران چلسی و به نقل از سایت رسمی باشگاه چلسی، مارکو فان گینکل با قراردادی پنج ساله به ارزش 9 میلیون پوند به چلسی پیوست.
هافبک هلندی پس از امضای قراردادی 5 ساله با چلسی گفت: "من بسیار خوش حالم که در این باشگاه زیبا و در کنار بازیکنانی بزرگ هستم. من واقعا خوش حالم، ورزشگاه خوب است و زمین تمرین فوق العاده می باشد."
مارکو فان گینکل ادامه داد: "من تمام بازیکنانی را که قرار است در روز دوشنبه با آن ها دیدار داشته باشم را می شناسم. من انتظار زیادی دارم، من بازی های چلسی را دیده ام و این واقعا زیباست که در اینجا هستم."
چلسی دومین باشگاه رسمی فان گنکل می باشد. این هافبک 20 سال قبل از پیوستن به چلسی تمام دوران فعالیت خود را در ویتسه آرنهام سپری کرده بود و در سن 17 سالگی اولین بازی خود برای این باشگاه را انجام داد.
فان گینکل در فصل گذشته به عنوان برترین استعداد فوتبال هلند شناخته شد و جایزه یوهان کرویف را از آن خود کرد. پیش از او آرین روبن، سالومون کالو و بودوین زندن (Boudewijn Zenden) بازیکنان سابق چلسی نیز به این عنوان دست یافته بودند.
هافبک قدرتمند و باکس-تو-باکس (بازیکنی که به طور مداوم از محوطه جریمه خودی به محوطه جریمه حریف حرکت می کند و باز می گردد) هلندی، به نظر می رسد که یکی از اصلی ترین بازیکنان دوره دوم حضور مورینیو در چلسی باشد. این بازیکن علاوه بر قدرت بازیسازی بالا، توانایی گلزنی بسیار خوبی دارد.
فان گینکل که تنها 20 سال سن دارد، در 33 بازی که برای ویتسه در لیگ هلند انجام داده موفق به زدن 8 گل شده است و در ماه نوامبر سال گذشته برای دیدار دوستانه تیم ملی هلند مقابل آلمان برای اولین بار به تیم ملی کشورش دعوت شد. همچنین یکی از امید های اصلی لاله های نارنجی برای مسابقات قهرمانی زیر 21 ساله های اروپا می باشد. هلند با کشور های المان، اسپانیا و روسیه هم گروه شده است.
تصویر مارکو فان گینکل در ویتسه آرنهام
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
چه عجب:khelal dandoon::khelal dandoon::khelal dandoon::khelal dandoon::khelal dandoon::khelal dandoon:نقل قول:
نوشته اصلی توسط frank lampard [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]