گواردیولا در مورد تاکتیکش مقابل راسینگ گفت.
سرمربی بارسا اظهار داشت که بازی مقابل راسینگ یکی از بازی های سخت لیگ بوده و به همین خاطر وی تصمیم گرفته بود از بازیکنانی استفاده کند که بتوانند تسلط کامل بر حریف داشته باشند. پیروزی در بازی دیشب نشان داد که ایده های او به خوبی عمل می کنند.
گواردیولا پس از پیروزی 0-3 در بازی دیشب توضیح داد که به دلیل اینکه تیم های تحت مربیگری هکتور کوپر به سختی گل می خورند، تصمیم گرفت تا حداکثر تعداد بازیکنان هجومی خود را وارد زمین کند. وی در ادامه افزود: « گل زدن در برابر تیم هایی که با تعداد نفرات زیاد دفاع می کنند دشوار است. بازی دیشب، دیداری بود که بازیکنانم با وجود تمامی مشکلات، در آن خوب و جدی بازی کردند و من از این بابت خوشحالم».
پیروزی پس از بازی های ملی
این پیروزی بعد از بازی های ملی اتفاق افتاد. گواردیولا در این مورد گفت: «اگر در بازیهای آینده ببازیم و یا اینکه مساوی کنیم، بار دیگر صحبت از ویروس فیفا از سر گرفته خواهد شد. ما خوش شانس بودیم که در خانه بازی داشتیم، اگر در خارج از خانه بازی داشتیم ممکن بود هر اتفاقی بیفتد؛ اما هر اتفاقی بیفتد، ما دست از تلاش بر نخواهیم داشت... شب سختی را پشت سر گذاشتیم؛ ما فقط باید در مقابل چنین وضعیت هایی پایدار باشیم و قرار گرفتن در این وضعیت ها، اجتناب ناپذیر است».
گلهای خانگی
بارسا در لیگ امسال تا به اینجا 21 گل در نیوکمپ به ثمر رسانده و هیچ گلی دریافت نکرده است؛ اما سرمربی تیم اشاره کرد که «مهم این است که افرادی که به ورزشگاه می آیند اوقات خوشی داشته باشند.. او همچنین در مورد بازگشت آندرس اینیستا ابراز رضایت کرد و گفت: «شما باید تمرین وی را در این هفته می دیدید! او فقط احساس شادمانی دارد. او بازیکن متفاوتی است، یک جواهر گرانبهاست و به ما بسیار کمک می کند».
مصدومیت پیکه
خبر بد این بود که پیکه از ناحیه همسترینگ مصدوم شد. گواردیولا در این باره گفت: «این اتفاقی ست که رخ داده و نمیتوان کاری برایش کرد؛ نمی توانیم مانع رفتن بازیکنان به تیمهای ملی شویم. من برای او ناراحت هستم، او مانند تمامی بازیکنان مصدوم تیم، به سختی غمگین است».
بازگشت به لیگ قهرمانان اروپا
گواردیولا در مورد بازی بارسا در روز چهارشنبه با ویکتوریا پلزان گفت که برنامه ای برای استراحت هیچ بازیکنی ندارد و در ادامه بیان کرد که «بازیهای لیگ قهرمانان را نمی توان دست کم گرفت، من باید بهترین تیم را برای بازی در مسابقه ارائه دهم، ما دو بازی مهم پیش رو داریم که با پیروزی در آن دو دیدار می توانیم از صعود خود به دور بعدی مطمئن باشیم».
بارتومئو احساس می کند که فصل امیدوار کننده ای پیش رو ست.
جوزپ ماریا بارتومئو، معاون مدیر عامل باشگاه، گفت: «بارسلونا شروع امیدوار کننده ای در لالیگا داشته است و احساس می کنم که بازیکنان انگیزه بالایی دارند». او همچنین گفت: «نتیجه امشب نشان داد که ویروس فیفا چیزی است که از آن به عنوان بهانه استفاده می شود».
او در مورد عملکرد مسی گفت: «او شگفت انگیز و بازیکنی بسیار سطح بالا است؛ اما همه بازیکنان تیم خوب کار می کنند».
او با ابراز ناراحتی از مصدومیت پیکه در مورد وی با امیدواری صحبت کرد و به این دلیل که بارسلونا بازیکنانی در اختیار دارد که می توانند در پستهای مختلف بازی کنند، گفت: «مصدومیت او زیاد جدی نیست و امیدواریم که مدت درمان او کوتاه باشد».
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]