جادوگر ناراحت نباش اینا مشخصه از اوباش کین
اینا دارودسته دایی هستن که تیم خودشون هیمن 400 نفر هوادار رو داره و به دستور مستقیم دایی همین کارو کردن
نمایش نسخه قابل چاپ
جادوگر ناراحت نباش اینا مشخصه از اوباش کین
اینا دارودسته دایی هستن که تیم خودشون هیمن 400 نفر هوادار رو داره و به دستور مستقیم دایی همین کارو کردن
مسی تو بازی بارسا - چلسی بالای 10 پاس لو داد ، پنالتی ر و هم خراب کرد و عملا عامل حذف بارسا بود
در ضمن مسی طبق این امار رکورد دار لو دادن توپ در لالیگا بوده !!
ین ملی پوش آرژانتینی یکی از تکنیکی ترین بازیکنان تاریخ فوتبال است اما براساس آمار نشریه سوپر دپورته، در رقابت های این فصل لالیگا تاکنون ۲۷۹ بار توپ از دست داده است. به گزارش نشریه سوپر دپورته، لیونل مسی، ستاره بارسا، بیش از هر بازیکن دیگری در لالیگا توپ لو داده است.
این ملی پوش آرژانتینی یکی از تکنیکی ترین بازیکنان تاریخ فوتبال است اما براساس آمار این نشریه، در رقابت های این فصل لالیگا تاکنون ۲۷۹ بار توپ از دست داده است.
بعد از مسی، دیداک ویلا (۲۵۱) و خوان وردو (۲۴۱)، بازیکنان اسپانیول، قرار دارند.
حالا یکی بگه مسی بازیکن نیست عیبی نداره ، چون جز اینکه همه بهت میخندن چیزی عایدت نمیشه ، همین حکایت هم در مورد کریمی صدق میکنه
صدر: کریمی هم مثل مسی/مگر مسی هم 42 بازی را خوب میکنید؟
ه نظرم [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] از نظر بدنی به شدت مشکل دارد. بدنسازی درستی در این تیم نشده و این امر سبب می شود که بازیکنان کم بیاورند.»
دکتر صدر درباره تأثیر حضور کریمی در [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] اظهار داشت: «انتظارات از کریمی بالا است. مگر لیونل مسی هم 42 بازی را خوب بازی می کند؟ همه دیدیم که در بازی های سرنوشت ساز کم آورد. از کریمی نباید بیش از انتظار توقع داشت. ضمن اینکه باید به سن او هم توجه کرد.»
وی با اشاره به اینکه بازیکنان [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] در برهه ای از فصل از انگیزه بالایی برخوردار بودند، [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] کرد: «متأسفانه بازیکنان، دیگر از این انگیزه هم برخوردار نیستند.»
دکتر صدر [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] کرد: «من بحث کم کاری بازیکنان را قبول ندارم. وقتی آنها از نظر بدنی دچار ضعف می شوند و در جنگ های تن به تن مغلوب، احساس می شود که کم می گذارند در حالی که واقعا این گونه نیست.»
این کارشناس فوتبال در پاسخ به این سوال که "آیا به نظر شما دنیزلی باید بماند یا برود؟" گفت: «برای او خیلی هزینه شده. اگر او برود و یکی دیگر بیاید دوباره همین اتفاقات تکرار می شود و ما هم همین حرف ها را با یکدیگر رد وبدل می کنیم. نیمکت [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] باید ثبات داشته باشد. او باید بماند تا تیم مورد نظرش را بسازد.»
افندی متعجب از تصمیم جادوگر/ دنیزلی به دنبال منصرف کردن کریمی از جدایی
مصطفی دنیزلی پس از بازگشت به ایران جلسه ای با علی کریمی برگزار می کند تا کاپیتان تیمش را از تصمیم مبنی بر جدایی اش از پرسپولیس در پایان فصل منصرف کند.
به گزارش مرجع خبری پرسپولیس؛ در شرایطی که مصطفی دنیزلی در کنفرانس خبری بازی با الهلال و با وجود نمایش ضعیف و ناامید کننده کریمی، حمایت تمام قدی از کاپیتان تیمش داشت، مصاحبه جادوگر حسابی افکار سرمربی ترکیه ای را آشفته کرد.
مصطفی دنیزلی پس از شکست یک بر صفر تیمش مقابل الهلال یک بار دیگر علی کریمی را لیدر و کاپیتان تیمش خواند تا رسانه ها از حل شدن اختلاف بین کاپیتان و سرمربی پرسپولیس مطمئن شوند.
با این وجود اما حمایت جدی دنیزلی از عملکرد نه چندان درخشان کریمی در بازی با الهلال، با مصاحبه ای که از کاپیتان شماره 8 تیمش روی خروجی خبرگزاری ها قرار گرفت همراه شد.
علی کریمی در یکی از بدترین روزهای فوتبالی اش از مقابل دوربین خبرنگاران فرار نکرد و ضمن تشکر از دنیزلی ، خطاب به هواداران پرسپولیس گفت: «چند بازی دیگر ما را تحمل کنند، پس از آن می روم تا رویانیان تیم رویایی اش را ببندد.»
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خبر اعلام خداحافظی جادوگر خیلی زود به اتوبوس سرخپوشان رسید تا مصطفی دنیزلی از اظهارات کاپیتان تیمش شگفت زده شود. او خیلی زود از مترجم خود خواست همه حرف های جادوگر را برایش ترجمه کند.
افندی از تصمیم کریمی حسابی متعجب شد و به اطرافیانش گفت به علی کریمی برای ساختن تیم فصل آینده اش نیاز دارد. به همین خاطر سرمربی پرسپولیس پس از بازگشت از ترکیه جلسه ای با علی کریمی برگزار می کند تا او را از تصمیمش مبنی بر جدایی از پرسپولیس منصرف کند و احتمالا دلخوری های جادوگر از شرایط تیم را رفع کند.
ناگفته نماند بعضی ساته ای زرو روزنامه های زرذد ووایبسته هر کدوشمون کریمی رو بریا یک تیم انتخاب کردن
ییک گفته میره
امریکایکی گفته ملوان میره
ییک گفته سایپا
خدا همشونو لعنت کنه که ملت رذو گول میزنن تا 1000 تومن کاسب شن
بعد از آن كه علي كريمي مصاحبه اي مبني بر اين كه فصل بعد در پرسپوليس نمي ماند را انجام داد باعث نگراني بسياري از هواداران شد.هواداراي پرسپوليس هر كاري ميكنند تا نظر كاپيتان محبوب خود را برگردانند.این کودک دیروز به تمرین پرسپولیس رفته بود تا نشان دهد هواداران پرسپوليس جادوگرشان را دوست دارند.ما هم اميدواريم فصل بعد محبوب ترين بازيكن آسيا در محبوب ترين تيم آسيا بماند.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
جدید ترین نوع ابراز علاقه هواداران جادوگر به او
رویانیان خواسته کریمی را محقق کرد/ جادوگر پای دلال ها را از پرسپولیس برید
این مهمترین دلیل دلخوری علی کریمی از اتفاقات باشگاه پرسپولیس بود که با تدبیر رویانیان مرتفع شد.
به گزارش مرجع خبری پرسپولیس؛ علی کریمی در حالی پس از بازی با الهلال اعلام کرد با شرایط فصل آینده در پرسپولیس نمی ماند که همین جمله کافی بود تا رسانه ها ذهنیات خود را روی کاغذ ببرند و حواشی جدیدی برای سرخپوشان ایجاد کنند.
دلیل دلخوری کریمی از شرایط باشگاه اما نه مصطفی دنیزلی بود، نه جمشید زارع؛ حتی پیشنهاد نزدیک به 6 میلیارد تومانی الجزیره امارات هم دست و دل جادوگر پرسپولیس را نلرزاند بلکه او تنها نگران آینده تیم محبوبش بود.
طبق شنیده های ما چند واسطه و دلال طی روزهای گذشته خودشان را در دستگاه نقل و انتقالات پرسپولیس قرار دادند و حتی قرار بود بازیکنانی مثل محمدرضا خلعتبری و هادی عقیلی با ارقامی نجومی و غیر واقعی راهی پرسپولیس شوند. یک سایت خبری وابسته به این گروه هم طی روزهای گذشته شایعات بسیاری پیرامون نقل و انتقالات پرسپولیس مطرح کرد.
علی کریمی اعتقاد داشت با این ارقام می توان یک تیم مدعی جدی برای قهرمانی در هر 3 جام را روانه مسابقات کرد اما با ورود واسطه ها همان اتفاقاتی که در استیل آذین افتاد، در پرسپولیس هم رخ خواهد داد.
به همین خاطر مدیرعامل باشگاه پرسپولیس با حضور در تمرینات تیمش به طور خصوصی پای صحبت های کریمی نشست و انتقادات او را شنید، رویانیان به کاپیتان تیمش اطمینان خاطر داد پای واسطه ها را از نقل و انتقالات پرسپولیس خواهد برید و به همین خاطر شانس تمدید قرارداد علی کریمی با پرسپولیس در فصل آینده بسیار بالاست.
با این اقدام رویانیان رابطه اش را با کریمی کاملا بهبود بخشید.
گفتنی است مدیرعامل باشگاه پرسپولیس قصد دارد شخصا باب مذاکرات را با بازیکنان مورد نظر کادرفنی برای فصل آینده باز کند.
درخواست هواداران از کريمي:در پرسپوليس بمان
هواداران تيم فوتبال پرسپوليس پس از تمرين امروز با محاصره کردن خودروي کريمي از وي خواستند در پرسپوليس بماند.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] تمرين امروز پرسپوليس ساعت 18 در ورزشگاه درفشي فر به پايان رسيد اما علي کريمي به دليل ازدحام جمعيت با 40 دقيقه تاخير قصد ترک ورزشگاه درفشي فر را داشت اما هواداراني که منتظر او بودند با محاصره خودروي وي کاري کردند که مجبور به توقف شود.
هواداران از کريمي درخواست کردند فصل آينده نيز در پرسپوليس بماند و اين بازيکن نيز تلويحا ابراز اميدواري کرد که اين اتفاق رخ دهد.
تيم فوتبال پرسپوليس در چارچوب هفته سي و سوم ليگ برتر فردا ساعت 17 در ورزشگاه آزادي به مصاف راه آهن خواهد رفت.
زادمهر: کريمي در پرسپوليس مي ماند
سرپرست تيم فوتبال پرسپوليس تهران اعلام کرد که علي کريمي در فصل آينده نيز در پرسپوليس خواهد ماند.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] محمدرضا زادمهر گفت:علي کريمي يکي از اسطوره هاي باشگاه پرسپوليس است و ما به حضور او دراين تيم افتخار مي کنيم.
وي درخصوص کريمي افزود: با علي کريمي در اين خصوص صحبت کردم واو قصد دارد بخاطر مردم و طرفداران فصل آينده نيز در کنار پرسپوليس بماند و به تيم خود کمک کند.
سرپرست تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: براي کريمي هواداران اهميت زيادي دارند و او حاضر نيست بر خلاف خواسته آنها تصميمي بگيرد.
وي درخصوص راي کميته استيناف و بخشش کسر دو امتياز تيم پرسپوليس تصريح کرد: از طريق رسانه ها از اين مساله مطلع شده ام، اما هنوز چيزي به باشگاه ابلاغ نشده است.
وي اظهار داشت: کميته استيناف تصميم بسيار صحيحي را اتخاذ کرده و فکر مي کنم حق هواداران پرسپوليس با اين تصميم برآورده شد.
زادمهر گفت: قصد ندارم در خصوص راي صادره از سوي کميته انضباطي صحبت کنم، اما فکر مي کنم اين راي بر روي تيم ما تاثير خود را گذاشت.
من فقط يه هوادارم يه انسان مث بقيه كه خدا بهم قدرت تفكر داده تا فكر كنم و قدرت اختيار داده تا انتخاب كنم
وجدان من فقط صداي درون خودشو ميشنوه نه صداي بي وجداني بقيه رو
آره من يه انسانم نه يك غير انسان با افسار بلند كه هر كس هر طرفي دلش خواست افسار بكشه
من خدايي دارم كه براي انتخلب دينمم مجبورم نكرد ، براي انتخاب راه زندگيم مجبورم نكرد فقط به منه انسان عقل داد تا برتر از بقيه موجودات باشم
پس هيچ شخصي، هيچ خبرنگاري، هيچ روزنامه اي ، هيچ تماشاگر نمايي، هيچ ... نميتونه منو مجبور كنه كه فكركنم علي كريمي بي غيرته
چون من انسانم و ميبينم
خدايا شكرت كه من افسار ندارم
هر کی بگه علی کریمی بی غیرته
مطمئن باشید خدا بهش عقل سالم نداده
اگه علی کریمی نبود امروز نمیتونستیم گل بزنیم
کریمی باغیرت...