[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
Arsenal vs Leeds United
January 9 ) ( England - FA Cup )
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
Arsenal vs Leeds United
January 9 ) ( England - FA Cup )
خب ان شا الله با لیدز یونایتد رو میبریم بچه ها
من که امیدوارم به گلزنی هانری
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Abdollah 202 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تبریک به تمام توپچی ها - مخصوصا گل هانری dallliii:hehee::balesh:
قربون اون امیدت عبدالله ....lay_;;:sigar:
فعلا امشبو بخوابم فردا در موردش میبحثیم ki::
دانلود گل تیری آنری به لیدز
بهترین دقایق زندگیم با گل سلطان
:gerye::gerye::gerye:بهترین دقایق زندگیم با گل سلطان
هانرررررررررررررررررررررر ررررررررررررررررررررررررر رررررررررررررررری دوست دارم.
و بالاخره اسطوره گل میزنه بعد خیلی سال دوری.برد شیرینی بود و تبریک میگم.
تبریک به همه آرسنالیا!
من بازیو زنده میدیدم.
واقعا بازی هیجان انگیزی بود.
مخصوصا بعد اینکه تیری آنری به زمین اومد ورزشگاه حس عجیبی به آدم میداد.
من که طرفدار آرسنال نیستم خوشحال شدم چه برسه به آرسنالیا.
بعد گل آنری هیجان استادیوم انقدر زیاد شد که منم از خوشحالی پریدم هوا!
الان میفهمم چرا یه باشگاه بزرگی مث آرسنال که اسطوره زیاد داشته باید فقط مجسمه یه نفرو بسازه و اونم تیری آنری باشه!
واقعا که آنری یه اسطوره واسه آرسناله و نمیشه اینو انکار کرد.
حیف که یووه همچین بازیکنی رو مفت از دست داد.
آفرین قهرمان!
به نظرم میتونه حتی قراردادش دائمی بشه ولی اگه همین دوماهو همینجوری عالی بازی کنه و بعدش خداحافظی کنه به یه افسانه تبدیل میشه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط saeed7 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خوب بچه ها يه سلام ديگه
اين حرف هارو دو روز قبل گفتم حالا بهش رسيدين؟ حس بازي كردن هانري خودش وصف ناپذير بود واسه شما و حتي من و خيلي ها چه برسه به اينكه گل هم زد! واقعا من وقتي گل رو دان كردم و ديدم موهاي تنم راست وايستاد و عكس العمل هاي هانري بعد گل خيلي واسم جالب بود. اگه اسكولز به سيتي گل ميزد چيكار ميشدم:hehee:از خوشحالي ايست قلبي ميكردم! ميدونم چقدر خوشحاليد و بهتون تبريك ميگم به خاطر اين روزهاي زيبا در آرسنال.
هميشه تيمهايي مثل آرسنال رو به عنوان يه رقيب سالم و داشتن يه مربي بزرگ مثل ونگر دوست دارم,همه چيه فوتبال پول و ثروت نيست و نتايج گاهي خيلي بي ارزش ميشن! فوتبال اتفاقات زيباتري هم داره! هانري وقتي گل زد يكي از بهترين لحظات عمرشو سپري ميكرد و اينقدر خوشحال بود كه ميشد تو حركاتش به وضوح ديد! اين غيرت و عشق به آرسنال الكي توي هانري به وجود نيومده و تو هر تيمي اينجور اسطوره هاي با تعصب به وجود نميان!
اينو مطمئنم لذت برگشتن هانري به باشگاه خودش واسه آرسنالي ها خيلي بيشتر از خريد يه بازيكن مثلا مثل مسي يا رونالدو . ... بود.همين فرق بين بعضي تيمهاست!
ايشالا هميشه خوشحال باشيد دوستان:flowerysmile:
اقا سعید من اول برگشت اسکولز رو بهت تبریک میگم.بعد اسکولز در کل 1سال نشد که رفت و تازه از فوتبال خداحافظی کرد ولی هانری رو ازمون دزدیدن.
همین که الان تو ارسناله خوبه.