خواننده فقط محسن چاووشی عاشق شعراشم
ومحسن یگانه البت بیشتر محسن چاووشی ناز نفسش خیلی باحال میخونه حتی بهتر از یگانه من دیوونه ی شعراشم:-shad
نمایش نسخه قابل چاپ
خواننده فقط محسن چاووشی عاشق شعراشم
ومحسن یگانه البت بیشتر محسن چاووشی ناز نفسش خیلی باحال میخونه حتی بهتر از یگانه من دیوونه ی شعراشم:-shad
منم از چاووشی بدم نمیومد...........ولی بعد از اینکه این دوتا آلبومی که داد یعنی حریص و ژاکت چنگی به دل نزد و خوشم نیومد ولی مثلا اون آهنگ سنگ صبورش که توی علی سنتوری بوود اینا خوب بود:ehem:نقل قول:
نوشته اصلی توسط joooooooooone [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
شما ها هم کشتین ما رو با این خواننده هاتون:-ang
دوستان کسی نبود جواب ما رو بده؟؟؟(پست 470).... بابا زود باشید دیگه! عجله دارم !!!
داداش يبايد فرمت فيلمت bov يا همون دي وي دي باشه يعني فرمت فيلمت رو بايد عوض كني
bov !?? داداش نکنه منظورت همون Vob باشه؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط GOLL! [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
چون من همچین اسمی تا حالا نشنیدم....
آره از اون طرف نوشتمش با يه برنامه اي كه فرمت عوض ميكنه عوضش كني
دست شما درد نکنه یعنی ما نمیفهمیم پلی بکه یا لایو...نقل قول:
نوشته اصلی توسط MohaZalla [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
صدا صدای واقعی بود بعدم اصلا امکان پلی بک نبود... تو کنسرت های محسن یگانه همیشه طرفدارا با خواننده در حال خوندن و خیلی از قسمت ها محسن یگانه میکروفن رو طرف ما تماشاچی ها میگرفت و خودش نمیخوند...
مکث های غیر قابل پیش بینی بین یه تیکه هایی از آهنگا داشت که کاملا نشون میداد لایوه
اجرای پلی بک خیلی تابلو و قابل تشخیصه...
برنامه nero رو احتمالا دارین دیگه ...اگه دارین که هیچی اگه ندارین هم نصب کنین!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehrd@d [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بعد burn video CD/DVD بزنین...تو هر دستگاهی پخش میشه
شعر های محسن چاووشی رو دوست ندارم...چاووشی تو سنتوری درخشید ولی نتونست از این فرصت به خوبی استفاده کنه...صداشم قشنگه...خاصه ولی بازم نتونست استفاده کنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط joooooooooone [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دو آلبوم آخرش خیلی معمولی بود...
امیدوارم پیشرفت کنه
يه لينك واسه دانلود اين جور نرم افزار ها
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
البته با نرو هم شايد بشه
بالاخره بارو بندیلو خوند؟!نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohadeseh [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تو عیدم همون برج میلاد هرچی بش گفتن بخون گفت مجوز نداره هنوز..
اولین بارم فداکاریو اونجا خوند..
من شعر اسکله رو دوست دارم..
نقل قول:
نوشته اصلی توسط پوریا صبور [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
آره باروبندیل بعد از مدتها واسه کنسرت مجوز گرفت البته تو کنسرت رودهن هم خونده بود...
اسکله واقعا قشنگ بود ولی تو کنسرت کمتر کسی اونو حفظ بود! فقط چند نفر بودیم که داشتیم باهاش اسکله رو میخوندیم