آره داداش15 دقیقه دیگه مونده
نمایش نسخه قابل چاپ
آره داداش15 دقیقه دیگه مونده
نه دیگه گناه دارند بزاریم امیدوار باشند بسه همین 4 تا :hehehe:
بچه ها تبریک می گم. 5-0 بازی رو بردید تبریک می گم.
با توجه به ثبت رکورد خارق العاده فتح 6 جام در یکسال توسط بارسای کبیر و کسب عنوان شایسته قهرمانی در 6 جام بزرگ: لیگ اسپانیا، لیگ قهرمانان اروپا، جام باشگاههای جهان، جام حذفی اسپانیا، سوپر کاپ اروپا و سوپر کاپ اسپانیا
فکر نکنم رئالی ها بتونن تو خواب هم به این افتخار فکر کنن
حالا که هی تاریخ تاریخ میکنین برید تو تاریخ بگردین ببینین چنین افتخاری دارید یا نه!!!
یه زمانی هم هوادارای لیورپول خیلی به تاریخشون افتخار میکردن ولی حالا دیگه جلو منچستر سرشونو نمیتونن بالا بگیرن
لیورپولی که به تاریخش مینازید ولی الان نمیتونه این کارو بکنه واسه اینه که الان بالای 20 ساله تو لیگ قهرمانی که هیچی رنگشم ندیدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط footballking12 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مقایسه خیلی بی ربطی بود رئال مگه چند ساله قهرمان نشده که تاریخ میکنید
در ضمن همونطور که برد 11 به 0 و 5 به 0 رئال تاریخی شده الان برد 5 به 0 و 6 به 2 بارسا هم تاریخی شده
برادران عزیز بارسایی هی نتایج تاریخی بیان میکنن ما هم گفتیم اطلاعاتشونو تکمیل کنیم همین!!!!!!!!!!!!!think::
اگه بارسا از چیواس گوادالاخارا 4 تا خورد به خاطر این بود که گواردیولا داشت بازیکنان بارسای بی رو محک میزد و ستاره های بارسا به غیر از ویا و اینیستا هیچکدوم تو ترکیب نبودن.که اونا هم تو نیمه ی دوم تعویض شدن.نقل قول:
نوشته اصلی توسط mortezarm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بازیه ال کلاسیکو توی لیگ و زمانی که 2 تا تیم تو اوج امادگی هستن رو نمیشه با بازیه پیش فصل اونم با بازیکنان رزرو مقایسه کرد
بارسا الان توی اوج قدرتش قرار داره و واقعا کل کل کردن های اینجوری بیخود هست.باید قبول کنید که الان بارسا ذخیرش هم میتونه حداقل توی لالیگا دوم بشه.یکم منطقی فکر کنید.با اندیشه های گواردیولا و این نیروی موجود تیمی، واقعا بارسا مهارنشدنی شده . نمونش هم اینکه تونستن بدون هیچگونه امادگی و تمرین رئال رو توی سوپر جام شکست بدن.تازه بدون پیکه و پویول.این یعنی قدرت.الان که بارسا رو دور افتاده مطمئن باشید اگه رئال جلوش دفاعی بازی نکنه جای 5 تا 8 تا میخوره
کلا دوستان شما بحثو اشتباه گرفتیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط spiderkiller [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مگه من گفتم بارسا ضعیفه یا..............
من در جواب یکی از دوستان بارسایی گفتم 5 بر 0 حادثه بود شما فقط نکاتی که به نفعتون توجه میکنید بقیشم انکار
من میگم بارسا الان خیلی امادست
اما چند تا نکته دارم
1. اصلا قبول ندارم که تو سوپرکاپ اماده نبود مگه رئال چکار کرد که بارسا نکرد ققط 10 روز دیرتر شروع کرد
2.بازی 5 به 0 حادثه بود مثل خیلی دیگه حادثه ها دلیلش اینکه در 4 بازی بعدی همون فصل کلا 4 تا گل زد و ابار برنده شد و 3 گل هم خورد حالا بماند گلاش چطوری بود.
3.به هیچ وجه قبول ندارم که رئال مقال بارسا هجومی بازی کنه گل زیاد میخوره چه بسا بارسا زیاد گل بخوره
بعدم به ماجرا بدون تعصب نگاه کنید
منم با داش مرتضي موافقم.رئال تو سوپر كاپ هم هجومي تر از بارسا بازي كرد و با بد شانسي بازيو باخت نه به خاطر اينكه هجومي بازي كرد!بعدشم رئال الان بهتر از بارساست و با اومدن برگشتن كاكا به تركيب اصلي قدرت رئال دوبرابر شده و نميشه وجود دوتا از بهترين بازيكوناي جهانو تو يه تيم ناديده بگيري؟وقتي يه تيم رونالدو و كاكارو داره و در كنارش بازيكوناي خوبي مثل په په و كاسياس و راموس و بنزما و هيگواين و ازيل و ....همه اينا ستاره هستند و الان به يه هماهنگي رسيدند.رئال امسال قهرمان ميشه و من اينو به همه قول ميدم و بارسارو هم ميبره و اينو مطمئنم.و اين بار نه تيكيتاكا و نه داور و نه شانس و نه .....هيچي نميتونه جلو رئالو بگيره.منتظر اون روزي هستم كه رئال بازيو برده باشه و بيام تو سايت ببينم بارسايي ها ديگه خبري ازشون نيست.البته يه چندتايي شون خوبن:balesh: