-
مصاحبه صادقی
هيچ كس جرأت راه رفتن در بازي را ندارد
صادقي: مظلومي حق دارد از دست ما ناراحت باشد
ايران ورزشي - آب و هوا بد بود، جو ورزشگاه مناسب بازي كردن نبود، هوري روي صادقي خطا كرد، مجتبي جباري دقيقه 20 مصدوم شد و از بازي بيرون رفت، اصلاً روز، روز استقلال نبود. بازيكنان بعد از بازي فلافل خوردند و هزار و يك مشكلي كه بعد از باخت مطرح شد تا باخت استقلال به نحوي توجيه شود اما در روزي كه استقلال نتوانست 3 امتياز بازي را بگيرد تمام بازيكنان از جمله اميرحسين صادقي مقصر بودند و مدافع استقلال از دلايل باخت استقلال و همچنين شرايطي كه اين تيم مقابل شاهين بوشهر دارد ميگويد.
3 اخطاره هستي؟
بله ميتوانم بازي كنم اما آقا شكوري مشكل مصدوميتش حل شده و ميتواند در اين بازي به ميدان برود.
چرا به نفت باختيد؟
در بازي شرايط سختي داشتيم، تمام تلاشمان را انجام داديم اما توپها به ثمر نشست.
در اين بازي به دليل برخورد با هوري مصدوم شدي؟
بله اما مصدوميتم چندان جدي نيست و مشكلي ندارم. من در آن صحنه رفته بودم كه گل بزنم كه با برخورد با هوري جراحت سطحي پيشاني پيدا كردم اما خدا را شكر الان مشكلي ندارم.
گل اول نفت با اشتباه تو وارد دروازه استقلال شد درباره آن صحنه توضيح ميدهي؟
توپ به من برخورد كرد و تغيير مسير داد، من در آن صحنه مقصر نبودم.
ماجراي خوردن فلافل چيست؟
من هم شنيدم.
شنيدي؟! مگر خودت نبودي؟
چرا مسأله خاصي نبود آقا جواد فلافل خريد و بچهها خوردند. اين مسألهاي نبود كه آنقدر بزرگش كنند، وقتي تيم ميبازد بايد يك نفر قرباني شود.
يعني شيرزاد قرباني شد؟
من از شيرزاد حرف نميزنم. او فقط براي تيم فلافل خريد. نميدانم استيلآذين و پرسپوليس ميبازند كسي حرفي نميزند و چرا تمام نگاهها به استقلال است. ما بايد مشكل را در خودمان حل كنيم. خوشبختانه آقاي مظلومي دوست و دشمن را شناخته و مشكل را حل ميكند.
منظورت اين است كه دشمن در خود تيم استقلال است؟
نه در مسوولان استقلال، بلكه در كساني كه ميخواهند استقلال ببازد و استقلال را حق خودشان ميدانند.
مثل اينكه آقاي مظلومي از بازيكنان استقلال گلايه كرده و ناراحت بوده؟
مظلومي حق دارد از دست ما ناراحت باشد تيمي كه هفت هشت موقعيت گل دارد و اينگونه ميبازد، بايد سرمربياش از دست بازيكنان ناراحت باشد.
حرف از افرادي زدي كه دشمن تيم هستند و مظلومي آنها را شناخته، نميخواهي بگويي اين افراد چه كساني هستند؟
گفتم كه در اين چند روز مسائل رو شده و آقاي مظلومي فهميده اما بازيكنان امسال پشت مربي هستند و او را تنها نميگذارند.
بعضيها اعتقاد داشتند بازيكنان استقلال در زمين راه ميرفتند.
اينطوري نبود هيچ كس جرأت راه رفتن در بازيها را ندارد. ما تمركز نداشتيم وگرنه تمام تلاشمان را انجام داديم. خوشحالم كه مظلومي باخت را گردن كسي نمياندازد.
-
مصاحبه شکوری
هادي شكوري: استقلال دشمنان زيادي دارد
دفاع ما مشكل داشت ،دو مدافع مليپوش نداشتيم
ايران ورزشي- هرچه قدر روزي كه مصدوم شده بود صدايش گرفته و ناراحت بود روز گذشته به خاطر رسيدن به شرايط بازي شادي را در صدايش ميتوانستي حس كني. شكوري دوران نقاهت را پشت سر گذاشته و حالا به دليل سه كارته شدن صادقي و مصدوميت بيژن كوشكي آماده است تا در بازي با شاهين بوشهر به ميدان برود. شكوري مدعي است كه بعد از گذشت چند ماه هيچ ترسي از بازي كردن ندارد و سرحال و قبراق در تركيب استقلال قرار ميگيرد.
شرايط براي بازي كردنت مهيا است؟
هرچي صلاح كادر فني باشد من همان كار را انجام ميدهم.
وقتي صادقي 3 كارته است و كوشكي هم آسيب ديده پس حضور تو در تركيب استقلال قطعي است؟
با اين وجود بايد ديد كه مربيان استقلال چه تصميمي ميگيرند.
از بازي كردن نميترسي؟
چرا بايد بترسم؟!
معمولاً بازيكناني كه بعد از چند ماه مصدوميت برميگردند از بازي كردن ميترسند؟
مصدوميت مال فوتباليست است چرا بايد بترسم. آماده هستم كه برگردم.
استقلال مقابل نفت نتوانست انتظارات را برآورده كند؟
با شما همعقيده هستم ما بازي راحتي را باختيم. در اين بازي فرصتهاي زيادي را از دست داديم اميدوارم اين آخرين باخت ما باشد.
به فاصله يك هفته دو بازي با شاهين بوشهر داريد؟
اين براي اولين بار است كه در جام حذفي به بازيهاي مشكل ميخوريم اما ما براي قهرماني ميجنگيم بايد حريفان را شكست دهيم.
ايرادهاي زيادي به خط دفاع استقلال وارد است؟
هميشه بعد از باخت خيلي مسائل پيش ميآيد اين تيم 11 هفته نباخته بود و حالا كه باخت تمام ايرادها را به خط دفاع ميگيرند. اگر دفاع ما مشكل داشت چرا دو مدافع ما مليپوش هستند. در بعضي از صحنهها مدافعان براي زدن گل جلو ميكشند به همين خاطر گل ميخورديم.
مگر وظيفه دفاع گل زدن است؟
نه ولي وقتي كه استقلال با گل مدافعان 3 امتياز ميگيرد چرا كسي حرفي نميزند.
اما در نهايت وظيفه مدافع، دفاع كردن است و مهاجم بايد گل بزند؟
قبول دارم اما موقع نياز بايد دفاع به خط حمله كمك كند. به نظرم چون باخت آورديم همه اين حرفها را ميزنند استقلال دشمن زياد دارد نبايد بگذاريم دشمنهاي استقلال شاد شوند.
-
مصاحبه مبعلی
مبعلى: بعضى بازيكنان از حرف هاى حجازى ناراحت شده اند
استقلال در ۲ ، ۳ اخير يكى از پرسروصداترين تيم هاى ليگ برترى لقب گرفت. در اين ميان موضوع اختلاف پرويز مظلومى و ناصر حجازى حاشيه هاى زيادى را به وجود آورد هر چند كه استقلالى ها سعى مى كنند اتفاقات اخير را تكذيب كنند. گفت وگو با مبعلى را بخوانيد:
•مثل اينكه استقلال شرايط خوبى ندارد؟
- تيم ما بعد از ۱۲ هفته شكست خورد كه همين موضوع مشكلاتى را به وجود آورد. البته بعضى ها هم مى خواهند از اين باخت سواستفاده كنند ولى استقلالى ها بايد حواس شان جمع باشد. هيچ كس به اندازه خودمان نمى تواند به تيم كمك كند و بايد كارى كنيم كه نبازيم و حاشيه هم ايجاد نشود.
•اختلاف مظلومى و حجازى صحت دارد؟
- اين مسائل به من مربوط نمى شود و بهتر است از خودشان سوال كنيد. من يك بازيكن هستم و به اين مسائل فكر نمى كنم.
•اما مى گويند حجازى با بازيكنان تند صحبت كرده و همين موضوع ناراحتى شما و مظلومى را به همراه داشته.
- من اولين بار بود كه مى ديدم آقاى حجازى در زمين تمرين با بازيكنان حرف مى زند و شايد بعضى از بازيكنان از حرف هاى او ناراحت شده باشند. آقاى حجازى انسان قابل احترامى است و بدون شك خواهان موفقيت استقلال است. از طرفى مظلومى هم سرمربى است و او هم مى خواهد نتيجه بگيرد. اگر هم سوتفاهمى بين اين دو نفر به وجود آمده است، اميدوارم هر چه زودتر برطرف شود تا استقلال از اين مسائل ضربه نخورد.
•بحث ساندويچ خوردن بازيكنان استقلال هم سوژه جالبى است، نه؟
- من نمى دانم چه كسانى ساندويچ خوردن ولى مثل اينكه آقاى مظلومى از اين موضوع ناراحت شده بود.
•از اين مسائل فاصله بگيريم. وضعيت خودت چطور است؟
- من مشكل خاصى ندارم و آماده هستم.
•از نيمكت نشينى مقابل صنعت نفت ناراحت شدى؟
- هر فوتباليستى از نيمكت نشينى ناراحت مى شود ولى من اعتراض نمى كنم. شايد نظرم با نظر سرمربى فرق داشته باشد اما دوست ندارم حرفى بزنم كه ناراحتى به وجود بيايد. من يك روز سرمربى خواهم شد و هيچ وقت نمى خواهم بازيكن مقابل قرار بگيرد.
•مجتبى جبارى هم كه باز مصدوم شد.
- ما فقط در ۲ ، ۳ بازى كنار هم قرار گرفتيم و اين اواخر شناخت خوبى از هم داشتيم. از اين اتفاق ناراحتم و دعا مى كنم كه جبارى ديگر هيچ وقت مصدوم نشود.
-
مصاحبه اکبرپور
اگر باز هم ببازيم، بازيكنان دوباره جريمه مى شوند
فتح الله زاده: استقلال نيازى به اكبرپور ندارد
على فتح الله زاده سرپرست باشگاه استقلال گفت: مجلس اول زيرساخت هاى ورزش را درست كرده و حق فوتبال حرفه اى را ادا كند بعد لايحه ممانعت از هزينه در ورزش حرفه اى را به تصويب برساند.
وى درباره تصميم مجلس شوراى اسلامى درباره لغو اختصاص يك درصد از بودجه وزارت خانه ها به ورزش و نيز مخالفت با هزينه كردن دولت در ورزش حرفه اى، اظهار كرد: مجلس بهتر است اول زير ساخت هاى ورزش را درست كند و ورزش ما حداقل استانداردهاى بين المللى را پيدا كند آن وقت از هزينه كردن دولت جلوگيرى كند. معتقدم براى اين تصميم كار كارشناسى صورت نگرفته است. ما هر چقدر در ورزش هزينه كنيم، با اين شرايط كم است. معتقدم دوستان ما در مجلس بايد با كارشناسان بيشترى در اين زمينه صحبت كنند و از كسانى كه در امور اجرايى ورزش فعاليت كرده اند نظر بگيرند. ممكن است تئوريسين هاى ورزشى زيادى در كشور داشته باشيم اما مسوولانى كه در امور اجرايى فعاليت دارند كمك بيشترى به آنها خواهند كرد.
سرپرست باشگاه استقلال در ادامه درباره شرايط كنونى تيمش پس از شكست اخير مقابل تيم صنعت نفت آبادان، اظهار كرد: شرايط خوبى داريم و بازيكنان با انگيزه خوبى تمرين كرده و براى بازى اين هفته آماده مى شوند. آنها از شكست مقابل صنعت نفت ناراحت بوده و مصر هستند آن را جبران كنند.البته تيم ما پس از سيزده چهارده بازى اين دومين باختش است؛ تيم هاى ديگر از جمله پرسپوليس زودتر از اين ها باخته بودند؛ لذا چيز خيلى مهمى نيست.
وى درباره واكنش بازيكنان استقلال نسبت به جريمه ۴۰۰ هزارتومانى پس از اين شكست، گفت: ما بازيكنان را جريمه خاصى نكرديم چرا كه اگر قصد اين كار را داشتيم بايد رقمى بسيار بيشتر را در نظر مى گرفتيم. طبق قرارداد بازيكنان آنها براى هر باخت ۴۰۰ هزار تومان جريمه مى شوند كما اينكه براى هر برد هم چهارصد هزار تومان پاداش مى گيرند؛ طبق قرارداد مساوى در خارج از خانه جريمه يا پاداشى ندارد اما با مساوى در بازى هاى تهران، دويست هزار تومان جريمه مى شوند.
سرپرست باشگاه استقلال هرگونه تغيير در تركيب تيمش يا جذب بازيكن جديد در نيم فصل را بعيد دانست و گفت: پس از جدايى دوسانتوس ما قادر حسن را گرفتيم؛ او اكنون با ما تمرين مى كند تا اگر شرايطش مورد تاييد كادر فنى رسيد، به توافق نهايى با او برسيم. ليست تيم ما پر شده و اگر بخواهيم بازيكن جديد بگيريم بايد بازيكنى را از ليست خارج كنيم كه اين كار هم بعيد است. ما از بازيكنان كنونى راضى هستيم. وى در پاسخ به اين سوال كه پس شايعه معاوضه سياوش اكبرپور با يكى از بازيكنان استقلال در نيم فصل را رد مى كنيد، گفت: در نيم فصل كادر فنى ما گزارشى را از وضعيت بازيكنان ارايه مى كند و اگر به بازيكن جديد نياز داشته باشد آن را به معاونين باشگاه اعلام خواهد كرد. آنها هم موضوع را به بنده ارجاع مى دهند. اكبرپور يك مهاجم است و استقلال با وجود مهاجمان خوبى كه دارد و نيز آماده شدن سيدصالحى فكر نمى كنم نيازى به او داشته باشيم. ضمن اينكه در اين مدت آمار گلزنى تيم ما بد نبوده است.
فتح الله زاده درباره بحث شكايت باشگاه استقلال از اميررضا واعظى آشتيانى و موضوع هايى كه در اين باره مطرح كرده بود صحبتى نكرد و تنها گفت: نمى خواهم در اين باره حرفى بزنم و تمركز اطراف تيم را برهم بزنم.
سرپرست باشگاه استقلال از پيشرفت ۲۰درصدى ساخت كمپ باشگاه استقلال از زمان مسئوليت دوباره اش در اين باشگاه خبر داد و گفت: اين كار به پيشرفت خوبى رسيده و ما مشغول ساخت رختكن ها و احداث زمين هستيم؛ پروسه هاى بعدى ما درباره احداث ساختمان ادارى باشگاه در مجموعه است.
وى همچنين درباره بحث تغيير مالكيت ساختمان كنونى باشگاه و تامين هزينه ها براى ساخت كمپ استقلال، خاطرنشان كرد: متاسفانه اين هم جزو حاشيه هايى بود كه مى خواستند براى استقلال به وجود آورد. بحث تامين هزينه ها براى احداث كمپ مربوط به كمك سازمان تربيت بدنى بود كه قرار شد در قبال پولى كه سازمان به پرسپوليس براى آماده سازى مجموعه درفشى فر كمك كرد، ما هم كمكى براى ساخت كمپ از سازمان دريافت كنيم. متاسفانه در فوتبال ما حرف زياد زده مى شود و تا وقتى اين حرف ها وجود داشته باشد پيشرفت نمى كنيم.
-
مصاحبه روشن
روشن: حجازى حق دارد در امور فنى استقلال دخالت كند
حسن روشن پيشكسوت باشگاه استقلال تهران گفت: ناصر حجازى به عنوان رييس كميته فنى حق دارد در امور اين تيم دخالت كند و مظلومى نبايد از اين موضوع ناراحت باشد.وى اظهار داشت: باشگاه استقلال اگر حجازى را به عنوان مديرفنى انتخاب كرده بايد به او اين اجازه را بدهد كه در امور فنى تيم دخالت كند، مظلومى و همكارانش نيز نبايد از حضور حجازى در تمرينات و توصيه هاى او ناراحت شوند.او افزود: البته بهتر است حجازى صحبت هايش را با مظلومى هماهنگ كند تا ديگر اتفاقاتى مثل اتفاقات چند روز اخير رخ ندهد.روشن در ادامه صحبت هايش انتقاداتى را نيز متوجه پرويز مظلومى ساخت و تصريح نمود: «مظلومى نبايد ترسو باشد. او جوانان خوبى دارد كه از آنها استفاده نمى كند. نفراتى مثل يعقوب كريمى و مجتبى محبوب مجاز در حال نزديك شدن به تيم بزرگسالان بودند اما مظلومى نخواست از اين دو استفاده كند. او بايد ياد دوران بازيگرى خودش بيفتد كه چگونه در اوج جوانى مورد اعتماد رايكوف قرار گرفت.»
-
مصاحبه روانخواه
[روانخواه: منتظر اعتماد مظلومى هستم
اميدرضا روانخواه هافبك تيم فوتبال استقلال اميدوار است در بازيهاى آينده اين تيم فرصت بيشترى براى بازى كردن بدست بياورد.وى گفت: شرايط خوبى دارم و كاملا آماده هستم تا هر وقت كادر فنى اعتماد كرد براى استقلال به ميدان بروم.او ادامه داد: منتظر اعتماد مظلومى هستم تا در تركيب اصلى قرار بگيرم. مشكلى براى بازى كردن ندارم و با ساير بازيكنان هماهنگ شده ام و دوست دارم بيشتر براى استقلال بازى كنم.روانخواه درباره شكست استقلال در آبادان گفت: احترام زيادى براى تيم صنعت نفت قائل هستم اما آنها از تك موقعيتهاى خود نهايت استفاده را بردند. ما در آبادان اسير بدشانسى شديم وگرنه بازى را واگذار نمى كرديم.روانخواه با اشاره به ديدار استقلال و شاهين اظهارداشت: نبايد شاهين را دست كم بگيريم و فكر كنيم چون ته جدولى است تيم خطرناكى نيست. شنيده ام شاهين فوتبال زيبايى ارائه مى دهد و فكر مى كنم بتواند براى استقلال دردسرساز شود. بايد با تمام قوا مقابل شاهين ظاهر شويم و ۳ امتياز اين بازى خانگى را كسب كنيم.وى در پايان افزود: استقلال ديگر حق از دست دادن امتياز ندارد. ما براى ماندن در كورس قهرمانى بايد از همه بازيهاى خانگى امتياز بگيريم.
-
مصاحبه محمدی
۳ ماه است عليه قطبى مصاحبه نكرده ام
محمدى: نمى خواهم جام جهانى ۲۰۱۴ برزيل را از خانه تماشا كنم
محمد محمدى دروازه بان تيم فوتبال استقلال گفت: مى خواهم در جام جهانى آينده حضور داشته باشم و دوست ندارم اين مسابقات را از تلويزيون تماشا كنم. وى در خصوص آخرين شرايط خود و همچنين مصاحبه اى كه از او در برخى روزنامه ها به چاپ رسيده صحبت هايى انجام داده كه متن آن را در زير مى خوانيم:
• دوباره عليه قطبى صحبت كرده اى؟
- اصلا اين طور نيست. صبح ديروز كه روزنامه ها را ديدم متوجه شدم كه يك خبرگزارى از من مصاحبه اى زده كه صحت ندارد. از ۳ ماه پيش كه در خصوص تيم ملى صحبت كرده ام هيچ حرفى در مورد افشين قطبى مطرح نكردم و نمى خواهم وارد اين مسائل شوم.
• يعنى در خصوص مشكلات و اختلافاتى كه به نظر مى رسد جدى شده حرف نمى زنى؟
- من اختلاف خاصى ندارم ولى مى دانم كه يك سرمربى حق دارد بازيكنان دلخواه خود را به تيم ملى دعوت كند. درست است كه پيراهن تيم ملى بر همه چيز ارجحيت دارد اما علاقه اى ندارم با كادر فعلى كاركنم ضمن آنكه حالا كه شما اين سطال را پرسيده ايد اين حرف را زدم. باز هم تأكيد مى كنم كه سه ماه است در خصوص افشين قطبى و سرمربى تيم ملى مصاحبه اى انجام ندادم. البته با توجه به تغيير و تحولاتى كه بعد از جام ملت هاى آسيا در تيم ملى رخ خواهد داد انگيزه زيادى دارم و نمى خواهم جام جهانى ۲۰۱۴ برزيل را از خانه تماشا كنم و مى خواهم يكى از دروازه بانان تيم ملى كشورم در اين مسابقات باشم.
• پس مصاحبه عليه افشين قطبى را تكذيب مى كنى؟
- وقتى من در مورد هم پستى خودم در يك تيم اظهارنظر نمى كنم چگونه مى توانم عليه سرمربى تيم ملى حرفى بزنم. من اين حرف ها را نزدم و اين صحبت ها زاييده خيال برخى دوستان در يك سايت خبرى است.
• شرايط استقلال چه طور است؟ ظاهرا باخت به صنعت نفت تيم را دچار بحران كرده است؟
- بحرانى وجود ندارد و فكر مى كنم شكست به موقعى را متحمل شده ايم. فوتبال برد و باخت دارد و اين هم جزو جذابيت هاى اين ورزش است. ما از صدر جدول دور نشده ايم و حريفان روبه روى ما ديدارهاى سختى را پيش رو دارند. معتقدم با يكى دو بازى خوب مى توانيم شرايط خوبى را كسب كنيم.
• خودت در چه شرايطى قرار دارى؟
- خدا را شكر مى كنم با تمام توان در تمرينات حضور دارم و دو سه روزى است كه بدون درد تمرين مى كنم. اميدوارم بتوانم در ديدارهاى آينده براى تيمم مؤثر باشم.
• به عنوان سوال آخر در خصوص زشتى هاى فوتبال كه در آبادان و بين تماشاگران رخ داده چه صحبتى دارى؟
- در حين مسابقه زياد حواسم به اين مساله نبود اما عكس هاى اين صحنه را ديدم. بايد بگويم براى فوتبال متاسف هستم كه برد و باختش اين قدر مهم است كه جان چند جوان را به خطر مى اندازد. اميدوارم مسئولان ذيربط و به خصوص رياست كميته انضباطى با اين مسائل برخورد كنند چون ما نبايد فوتبال را به هر قيمتى بخواهيم و بايد سلامت انسان ها از همه چيز برايمان مهمتر باشد.
-
مصاحبه مظلومی
به نتيجه فكر مى كنم، نه بازى زيبا
مظلومى: هيچ كدورتى با حجازى ندارم
پرويز مظلومى سرمربى استقلال گفت: در آبادان بازى خوبى مقابل نفت انجام داديم؛ روى اشتباهات فردى و بر خلاف جريان بازى ۲ گل دريافت كرديم و در نيمه اول اگر از موقعيت هايمان به خوبى بهره مى برديم، بايد ۵ گل به ثمر مى رسانديم. واقعيت اين است كه در آبادان روى منطق فوتبال گل نخورديم و بايد برنده مسابقه مى شديم.
وى ادامه داد: جريانى وجود دارد كه مى خواهد در استقلال اختلاف ايجاد كند، اما هواداران مطمئن باشند تا من هستم، هرگز اجازه نمى دهم استقلال به حاشيه كشيده شود. آنقدر شهامت دارم كه شكست را بپذيريم. در هر صورت هركسى نظرى دارد و همه آزادند كه صحبت هاى خود را بيان كنند، اما آنچه مهم است اعتقاد و تفكرات من به عنوان سرمربى تيم فوتبال استقلال است. بايد در اينجا اعلام كنم هنوز تيم دلخواه خود را پيدا نكرده ام؛ چرا كه در برخى از پست ها بازيكن مكمل نداريم و با جابه جايى نفرات سعى داريم مشكلات را مرتفع كنيم. مظلومى تصريح كرد: در مسابقه با نفت پس از پايان بازى به من اعلام كردند كه مصاحبه زنده تلويزيونى داريم و بنده هم استقبال كردم و اعلام كردم كه به رختكن مى روم و منتظر اعلام مسئولان مى مانم. پس از مدتى فردى آمد و از بنده دعوت كرد، بعد از عدم حضور دوباره آن فرد متوجه شدم او براى حضور در كنفرانس مطبوعاتى از بنده دعوت به عمل آورده است. در هر صورت اگر قصد نداشتم مصاحبه كنم به كنفرانس مطبوعاتى نمى رفتم. در اين ميان سوءتفاهم به وجود آمده و همين جا اعلام مى كنم وظيفه يك سرمربى است كه حتى پس از شكست پاسخگوى اصحاب رسانه باشد. در هر حال از همين جا بابت آن اتفاق عذرخواهى مى كنم، هرچند از سوى من قصورى رخ نداده بود. آنچه بيشتر آزاردهنده بوده اظهارنظرهاى افرادى بود كه از هيچ چيز اطلاعى نداشتند.
مظلومى در انتها گفت: هيچ كدورتى با حجازى و ساير اعضاى كميته فنى ندارم. ما سال هاست كه در كنار يكديگر هستيم. قبلاظ هم گفتم هر فردى در هر جايگاهى نظراتى دارد و من همه آنها را مى شنوم. بيان نظرات هرگز باعث بروز كدورت نخواهد شد. هدف همه ما در استقلال يكسان بوده و آن موفقيت مجموعه باشگاه است.آقاى حجازى بزرگ ماست و به تيم ما كمك مى كند و با نظر ايشان و همه بزرگترهاى تيم استقلال را مى سازيم.
-
مصاحبه مظلومی
مظلومي: دينم را به استقلال ادا كنم، ميروم
خبرگزاري فارس: سرمربي استقلال گفت: ديني دارم كه وقتي آن را ادا كردم از استقلال ميروم.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به گزارش خبرگزاري فارس، پرويز مظلومي پس از پايان تمرين امروز استقلال در جمع خبرنگاران درباره شرايط استقلال گفت: شرايط خوبي داريم و خود را براي كسب سه امتياز مقابل شاهين بوشهر آماده ميكنيم. شاهين تيم خوبي است. بازي سختي خواهيم داشت اما مصمم هستيم نهايت استفاده را از بازي خانگي ببريم.
وي درباره مصدومان استقلال عنوان كرد: جباري و يوسفي قطعا به اين بازي نميرسند اما فرهاد مجيدي با تيم تمرين كرده است. آرش برهاني نيز از فردا پا به توپ ميشود و بايد ببينم وضعيتش به چه صورت است.
مظلومي با رد اين نظر كه باخت به نفت آبادان زمان خوبي اتفاق افتاد اظهار داشت: باختن در هيچ زماني خوب نيست. ما دوست نداريم تحت هيچ شرايطي بازنده باشيم. بازيكن بايد حرفهاي باشد. حتما نبايد ببازد تا تلنگر به او وارد شود. غرور معني ندارد و هميشه بايد با همه وجود تلاش كنيم تا برنده باشيم.
وي درباره حضور قادرحسن در اين تيم تصريح كرد: او را بايد در تمرين ببينم و نظر نهاييام را بدهم. البته فيلم بازيهايي كه از اين بازيكن ديدهام خيلي خوب بود اما تائيد نهايي منوط به حضور قادر حسن در تمرين است.
مظلومي يادآور شد: فتحالله زاده نيز اين حرف را به من زده و اگر خوب نباشد وي را در اختيار باشگاه ميگذارم. آقاي فتحالله زاده اين بازيكن را از دست قطريها درآورده و روي آن حساب باز كرده است. اگر زماني قادرحسن به كار استقلال نيايد فتحاللهزاده قصد ترانسفر كردن او را دارد.
سرمربي استقلال درباره اينكه بارها اعلام كرده به داوريها معترض نميشود اما پس از پايان بازي با نفت آبادان اعلام كرد داوري قهرماني مشكوك بود تصريح كرد: من هيچ وقت به داوري معترض نبودم. متاسفانه تلويزيون فقط آن بخش را كه دلش ميخواهد نشان ميدهد. من گفتم قضاوت قهرماني خوب بود اما روي دو گلي كه دريافت كرديم بهتر است كارشناسان نظر بدهند اما تلويزيون فقط كلمه مشكوك من را نشان داد البته كارشناس داوري تلويزيون هم آبادانيگري خود را از تفسير اين بازي نشان داد.
مظلومي در حالي كه صحبتهايش به پايان رسيده بود با سوال يك هوادار مبني بر اينكه عدهاي ميخواهند اين تيم را به حاشيه ببرند روبرو شد و در پاسخ گفت: من از اول دنبال اين بودم كه به اين تيم حاشيه وارد نشود. از شما هم ميخواهم كه چندان نگران نباشيد. من چسبيده به اين فوتبال و اين نيمكت نيستم. ديني دارم كه وقتي اين وظيفهام را ادا كنم از استقلال ميروم. از روزي كه به استقلال آمدم به فكر رفتن بودم. ديگران هستند كه ميخواهند استقلال را به حاشيه ببرند اما من مقابل اين حاشيهها ايستادهام. نميخواهم به سال خاصي اشاره كنم اما ميتوانيد مقايسه كنيد سالهاي قبل حاشيههاي استقلال چه بوده و اكنون چيست. 14 هفته گذشته اما حاشيه خاصي در اين تيم وجود نداشته چون من جلوي آنها را گرفتهام.
-
مصاحبه حجازی
ناصر حجازي:مگر پرسپوليس در تهران به ملوان نباخت؟
باز هم به تمرين ميروم و به مظلومي كمك ميكنم
ناصر حجازي روز گذشته در باشگاه استقلال حاضر شد و پشت درهاي بسته در جلسه كميته فني، كادر فني و با مديرعامل شركت كرد. پس از اينكه حاشيههايي پيرامون حضور حجازي در تمرين استقلال به وجود آمد علي فتحاللهزاده تصميم گرفت همه اعضا را دور هم جمع كند و پيرامون اين ماجرا با آنها گفتوگو كند. حجازي پس از حضور در اين جلسه پاسخگوي سوالهاي ما بود.
نتيجه جلسهاي كه شما، كادر فني و آقاي فتحاللهزاده داشتيد چه شد؟
صحبتهاي بسيار مثبتي ميان ما انجام شد. نتيجه اين جلسه كاملا به نفع استقلال است، نگران نباشيد.
ماجراي اختلاف نظر شما و آقاي مظلومي صحت دارد؟
براي آنهايي كه مينويسند با مظلومي اختلاف دارم متاسفم.
اما گفته ميشود آقاي مظلومي از حضور شما در تمرين استقلال استقبال نميكند.
اصلا اينطور نيست. من و پرويز خان كاملا با هم تعامل داريم. خوشبختانه وظايف در استقلال كاملا مشخص است و همه چيز تفكيك شده.
به اين ترتيب دوباره به تمرين استقلال ميرويد؟
بله، وظيفهام است به تمرين استقلال بروم و با بازيكنان حرف بزنم. من براي كمك كردن به استقلال آمدهام.
ماجراهايي كه در رسانهها نوشته شده را تكذيب ميكنيد؟
من كاري به نوشتههاي رسانهها ندارم. هر كسي هر چيزي كه دوست دارد بگويد و بنويسد. من كار خودم را انجام ميدهم و مظلومي هم كاملا در جريان است.
چنانچه دوباره اختلافي به وجود آيد آن وقت جمع كردنش دشوار است.
ما وارد حاشيه نميشويم. هيچ اختلافي ميان من و آقاي مظلومي وجود ندارد. اينها ساخته ذهن رسانه ها است. ما اتحادمان را از دست نميدهيم. با قدرت كار ميكنيم و جلو ميرويم.
اين هفته با شاهين بازي داريد. باخت به صنعت نفت اما نگرانيهايي را در آستانه اين بازي به وجود آورده؟
من يك سوال از شما بپرسم. مگر پرسپوليس در تهران به ملوان نباخت؟ بقيه تيمها كه ديگر بيكار ننشستهاند. فوتبال برد و باخت دارد. نميشود كه تا پايان ليگ همه بازيها را برد. مطمئنا استقلال با شكست دادن شاهين دوباره جايگاهش را به دست ميآورد.