ول کنین اینا رو بابا ، چرا خودمون رو داریم میکشیم واسه ی یک قهرمانی؟؟؟ حالا قهرمان لالیگا نشدیم که نشدیم به درک ، قهرمان لیگ قهرمانان نشدیم که به درک ... تو این چهارسال پپ لالیگا ها که مال ما بود بگذاریم یکی هم به رئال برسه ، تو این چهار سال دو تا لیگ قهرمانان آوردیم بگذاریم یکی هم به بایرن یا چلسی برسه ...
سوال عالی بود ولی به نظرم به درد این انجمن و خصوصا در این زمان نمی خورد ...
شما ببین شاید یکی دو تا کاربر باشن که طرفدار من سیتی باشن ولی کلی کاربر ریخته تو تاپیک ریالی ها . این نابرابره تازه دیشب هم که فقط داداش داوود ما تنها بود ، خوب چطوری جلو 3تا رئالی وایسه ؟ باید رقابت درست باشه شرایط هم خوب باشه که کاربرا بتونن از تیمشون دفاع کنند ...
بعدش هم کلا اگه بحث انجمن رو بگذاریم کنار ، بحث با رئالی ها بی نتیجه است ، من که به یاد ندارم وقتی دارم باهاشون کل کل میکنم هی نگن x تا لالیگا داریم y تا لیگ قهرمانان داریم ...
خوب شمایی که میگی با 9 امتیاز نسبت به تیم بارسا قهرمان شدی خوب بگرد ببین چرا :
1- شما چند تا از بازیکنای فیکستون مصدوم شدن ؟؟؟ ویا و آبیدال که میدونید ، مصدومیت های سریالی سانچس ، اینیستا میخوره به برد تبلیغاتی مصدوم میشه کلا تو این فصل فقط ماسچرانو و مسی مصدوم نشدند ..
2- ناداوری و بدشانسی که تا پایان نیم فصل اول 15 امتیاز به ضرر ما و به سود ریال هاپولی کردند شک داری کلیپ بدم خدمتتون ...
لیگ قهرمانان :
1- دفاع اتوبوسی چلسی
2- بد شانسی بازیکنان
به نظرتون همین کافی نیست که بگیم حق بارسا این فصل اینجوری که هست نبود ؟
بعدش هم فکر کردید با یک برد میشه گفت دوران بارسا تموم شده ؟؟؟ 2-1 بردید حالا خوبه 6-2 یا 5-0 نبریدید وگرنه میگفتید بارسا میره دسته دو فصل بعد ...
این فصل 4 تا بازی الکلاسیکو دیدیم :
2 بار بارسا برد ( 3-1 و 2-0)
1 بار مساوی ( 2-2 )
1 بار برد رئال ( 2-1 )
پس هنوز هم بارسا داره سروری میکنه .
خوب چقدر نوشتم ...بگذریم دیگه ...
دست آقایون شهریار و داوود از بچه های بارسایی درد نکنه .