-
پاسخ : ۩ ارتش سرخ ...حرف های خودمونی هواداران پرسپولیس ۩
یعنی دست بچه ها درد نکنه با این بازیشون. دست یحیی هم درد نکنه با این تعویضهاش خاک بر سر اون نوروزی بی غیرت و آشغال کنن که انگار از سر زور و اجبار داشت بازی میکرد. حیف این همه هوادار. به خودم میگم کاش نرفته بودم ورزشگاه تا شاهد خداحافظی غریبانه بازیکن محبوبم نباشم ولی حیف و هزاران حیف......
-
خدا کنه فصل بعد خدا به داد تیممون برسه
-
کسی دلش به حال هوادارای بیچاره نمیسوزه
-
اینم از فوتبال ایران
این فصل هم تموم شد و یه کابوس دیگه واس پرسپولیس از زمانی که کرانچار رو بیرون کردند تا دایی بیاد و معجزه کنه
پرسپولیس یه مربی بزرگ باثبات می خواد با یه مدیر فوتبالی پرسپولیسی و یه سری بازیکن جوون با تعصب و با انگیزه که هنوز بخاطر پر شدن جیبشون بی غیرت نشده باشن . باید هم داورها رو شکست داد هم فدراسیون رو
گرچه همین وضعیت هم ارزش داره به قهرمانی با سوتهای ترکی !
بازهم سوت 3 امتیازی محسن ترکی به اشتباه ، به سود تیمی که همیشه باید به سودش اشتباه کرد ، زده شد و یه تیم اشتباهی قهرمان شد . عجب پنالتی بود پنالتی بازی با فولاد پس از چند ماه غیبت ترکی از مسابقات !! عجب داوری واس اون بازی انتخاب شده بود !
بعد از 6 امتیاز دربی اشتباه به دست ترکی ، 6 امتیاز دربی های این فصل به علت سوتهای اشتباه همکاران ترکی ، یه سری بازیکنای بدحال و روز و والیبالیست تو تیمهای مقابل ، و بالاخره مهر و توجه برنامه ریزا ن مدیران فدراسیون فوتبال............... اینبار قهرمانی اشتباه با سوت پنالتی اشتباه 3 امتیازی تر کی !!!
کوبیدن پرهوادارترین تیم ایران و آسیا از سوی مدیران ورزش کشور ، مدیران فدراسیون فوتبال و کمیته های مختلفی از جمله کمیته انضباطی و داوران نتیجه ای جز نابودی فوتبال این کشور نداره
این فصل فوتبال ایران هم تموم شد . راستی حال و روز فوتبال ایران چطوره ؟؟ تیم ملی چه خبر ؟!
-
سلام دوباره به بروبچ گل پرسپولیسی امیدوارم که خوب باشین ..
حیف بود که این فصل رو از دست دادیم الان ما بایستی اون جام میگرفتیم نه استقلال ..البته اگر ما مثل استقلالی ها باشیم که تو هر بازی با یک گل به خودی یا پنالتی یا پنالتی خراب کردن تیم حریف مثل فولاد به نفعشون باشه معلومه که خیلی راحت از تو جدول بالا بره من نمیخوام به کسی یا استقلالی توهین کنم ولی اینو گفتم که حساب کار دستشون بیاد که نگن ما فوتبال پاک بازی می کنیم ولی به هر حال ما هم فرصت های زیادی رو چه تو لیگ و چه تو جام حذفی داشتیم ولی درست از اون ها استفاده نکردیم امیدوارم پرسپولیس فصل آینده بتونه بهتر از این فصل بازی بکنه و با نبودن مهدوی کیا و علی کریمی بازیکن های بهتر و با تجربه ای رو به خدمت بگیره ولی خداییش هیچکس مثل این دو بازیکن نمی شوند.om::
-
رفتار هامبورگیها کجا، رفتار ما کجا.....
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
-
این برنامه نود هرچی مسابقه ی پیامکی میزاره که یه طرفش پرسپولیس باشه میشه این...بعضی از تیم ها رو باشmas:-
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
-
باز هم دایی برگشت !
مگه چند بار باید یه اتفاق نحس تو فوتبال ما بیفته تا یاد بگیریم ازش دست بکشیم ؟ مگه علی دایی تو پرسپولیس چیکار کرد که باز برگشت ؟! مگه همین دایی نبود که پرسپولیس رو مملو از بازیکنان درجه دو فوتبال ایران کرد و چند سال حتی بعد از خروجش نذاشت پرسپولیس کمر راست کنه ؟! مگه همین علی دایی نبود که بدترین نتایج تاریخ باشگاه پرسپولیس رو گرفت و آخر سر هم با فرافکنی و جنگ و دعوا گذاشت رفت و تو هر بازی جلو پرسپولیس خودش رو می کشت که ببره و بعد هر گل چنان خوشحالی می کرد که انگار دشمنش رو نابود کرده ؟! یا مصاحبه هاش ! یا جنگ و دعواهاش سر طلبش !
در زیر به چند تا از شاهکارهای حضور قبلی علی دایی در پرسپولیس یه اشاره مختصری میشه :
- دایی در دی ماه 88 تیم چهارم جدول رو از کرانچار تحویل گرفت و یک پله پایینتر تموم کرد
- دایی تیم فصل بعد رو خودش انتخاب کرد و اینبار وضعیت اسفناک تر شد
- دایی در اولین اقدام احمدرضاعابدزاده رو از پرسپولیس جدا کرد و یه استقلالی به اسم یحیوی رو جایگزینش کرد
- دایی در اردوی پیش از فصل، تو فصل ، تو بازیها تو .... بارها شیث رضایی رو پیچوند و اخر هم اخراجش کرد . بارها هم با علیرضاحقیقی گلاویز شد
- دایی با لیدرها تا جایی پیش رفت که به درگیری فیزیکی انجامید
- دایی سناریوی کاپیتان اول تا سوم رو تو پرسپولیس راه انداخت تا بزرگای تیم کاپیتان نباشن
- دایی 5باخت متوالی رو برای اولین بار در تاریخ پرسپولیس ثبت کرد و کلا بدترین نتایج تاریخ پرسپولیس در طول یک فصل در دوران دایی و تیمی که او ساخته بود اتفاق افتاد
- دایی از اردیبیل تماشاگر اورد تا تشویقش کنند
- دایی برای حذف کریم باقری یه برنامه بسیار غیرحرفه ای و ناجوانمردانه رو اجراء کرد و در نهایت کریم با ناراحتی و بغض از فوتبال کناره گیری کرد. مردی که بارها در پرسپولیس و تیم ملی علی دایی رو نجات داده بود !
- علی دایی در مسابقات مقدماتی باشگاههای آسیا هم بدترین نتایج تاریخ پرسپولیس رو گرفت و به بدترین نحو تیمش حذف شد
- علی دایی باز هم دست رو بازیکنان محبوب پرسپولیس گذاشت و اینبار محسن خلیلی رو که بعد از یه مصدومیت طولانی بازگشت موفقی داشت و 15 گل در رقابتهای مختلف به ثمر رسونده بود رو از پرسپولیس حذف کرد. بازیکنی که از مهمترین عوامل آخرین قهرمانی پرسپولیس در لیگ بود
- دایی برای بهونه تراشیدن بخاطر عدم موفقیتش اینبار به کاشانی بند کرد و همه چیز رو به گردن مدیرعاملی انداخت که دایی رو از پستو نشینی در خانه به سرمربیگری بزرگترین باشگاه آسیا رسونده بود . دایی چنین وانمود می کرد که کاشانی جلوی موفقیت او رو گرفته !!! باز هم فرافکنی و دروغ و حیله
- دایی در تمامی بازیهای دوستانه و تورنمنتهای متعددی که برای پرسپولیس تدارک دیده میشد بدترین نتایج تاریخ باشگاه پرسپولیس رو ثبت کرد
- آخر سر هم با جنگ و دعوا از پرسپولیس رفت و فصل بعد هم بطور عجیبی درحالیکه باز انتخاب شده بود دیگه نیومد !
- بعد سرمربیگری راه آهن وقتی بازی رو از پرسپولیس برد به عجیب ترین شیوه ممکن خوشحالی و پایکوبی کرد و بعد زا بازی هم گفت این عزت خدا بوده که این بازی رو ببره و تیمش تو جدول بالاتر از پرسپولیس باشه
- دایی سال پیش هم بخاطر طلب 300میلیونیش بارها از پرسپولیس و مدیر عاملش رویانیان شکایت کرد
حالا چطور شده که همین مدیرعاملی که با دایی شاخ به شاخ شده بود و در لیست گزینه های این فصل خودش اصلا اسم علی دایی رو نداده بود به یک باره دایی رو سرمربی فصل بعد انتخاب کرد ؟!
جواب این سوال رو وقتی میشه فهمید که بفهمیم چطوری دایی سرمربی تیم ملی شد در حالیکه اصلا اسمش تو گزینه ها نبود !!
همه موارد بالا رو بذارید کنار دشمنیهای همیشگی علی دایی با علی کریمی و بزرگای پرسپولیس و اینکه هیچ وقت حضور یه بازیکن محبوب رو در تیمش تحمل نمی کنه ، هیچ وقت مسئولیت شکستهاش رو به گردن نمی گیره و همیشه بقیه مقصرند .
پس چرا علی دایی دوباره به پرسپولیس برگشت ؟! اونم 3 ساله ؟!
و در انتها اینکه :
مگه علی دایی برای پرسپولیس بدترین نبود ، پس چرا برش گردوندند ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!
پس هدف ، موفقیت پرسپولیس نیست و هیچ وقت هم نبوده !
-
این که علی دایی برگشت
به خاطر اینکه علی دایی مافیای فوتبال ایرانه
هم تو تییم ملی و هم تو پرسپولیس با لابی وارد شد
خدا فصل بعد رو به خیر بگزرونه:aaaa:
-
دوست عزیز [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] از کامنتت نقل قول نگرفتم چون هم طولانی بود هم راستش حوصله نداشتم اون مطلبای مورد نظرم تو کامنتت رو تیکه تیکه نقل قول بگیرم . همینجوری پخشو پلا به موارد مورد نظرم تو کامنتم اشاره میکنم
اول از همه دایی هر کاری که نکرد دوتا جام حذفی برا پرسپولیس اورد .
یکی مثه شیث همیشه حاشیه ساز بودو علی دایی هم خودش کم حاشیه ساز نیست , معلومه که نمیتونن خیلی با هم رفاقت داشته باشنو با هم کنار بیان .
محسن خلیلی بد از مصدومیتش واقعا افت کرده بود , من خودم خلیلی رو خیلی دوست دارم چون تو اون سالی که قهرمان شدیم واقعا خلیلی بزرگترین مهره ی پرسپولیس بود ولی خب با اینکه دوس داشتم خلیلی بیاد تو بازی ولی هر دفعه که میومد تو زمین ضعیف ظاهر میشد ( بعد از مصدومیتشو میگم )
در مورد علی کریمی هم باید بگم که علی کریمی هر سالو با هر مربی مشکل پیدا میکنه و هر ساله شاهد قهرو آشتی کریمی و مربیان هستیم . پس علی کریمی هم خودش کم مشکل ساز نیست .
در ضمن شما که میگی وقتی دایی پرسپولیسو میبرد خوشحالی های آنچنانی میکرد اولا باید حق بهش بدی چون بازیه خیلی سختیو برده بود ( بازیا خیلی نزدیک بوده ) هم مطمئنا یه انگیزه ی خاصی جلو پرسپولیس داشته .
اون طلب 300 میلیونی هم حقش بوده , چرا نباید واسه گرفتنش تلاش کنه , حالا هر چقدر هم که میلیاردر باشه ؟
بی زحمت هم انقدر در مورد لابی حرف نزنید , چون متاسفانه فوتبال ایران بدون لابی , مثه ساندویچ بدون محتوای داخل نون هستش . پرسپولیسو استقلال هم متاسفانه بزرگترین منبع لابی بازی هستن .
من تو این کامنت سعی نکردم از دایی دفاع کنم خواستم بگم فقط از یه طرف به قضیه نگاه نکنیم .
-
این پرسپولیس انگار حاشیه نداشته باشه نمیشه، این رویانیان هم با اظهار نظرهای مثلا عالمانش گند میزنه به فضای تیم، یه روز به فتح الله زاده گیر میده یه روز به پیشکسوتان استقلال و یه روز به سپاهان و ....... بابا یکی ترمز اینو بکشه و بهش بگه تو رو سر جدت سرتو مثل آدم بنداز پایین و کار خودتو بکن چیکار به بقیه داری،
هنوز سرمربی انتخاب نکرده رفته بازیکن جدید خریده من نمیدونم آدم از یه سوراخ چند بار باید گزیده بشه؟؟؟؟ فصل قبل رو هم همین کارو کردی نتیجشو هم دیدی. بابا بس کن دیگه. مدیر غیر فوتبالی هم همینه دیگه، هیچی از فوتبال نمیدونه و زده کل تیمو گند زده.
-
پاسخ : باز دایی برگشت !
دوست عزیز[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] در مورد اتفاقاتی که در دوران دایی در پرسپولیس افتاد شاید بشه تحلیلهای متفاوتی داشت و هر نظری هم محترمه و جای بحث داره ولی چند تا عامل برای موفقیت یه سرمربی در پرسپولیس لازمه که مهم ترینش جمع کردن بازیکنای بزرگ تو تیم و مدیریت حاشیه های تیمه . دلیل موفقیت قطبی تو پرسپولیس هم همین بود یکی اینکه پرسپولیسی که قبل از اومدن قطبی توسط حمید استیلی بسته شد یکی از پر مهره ترین پرسپولیسها بود و به قولی 11 تا کاپیتان تیمهای لیگ برتری بودند که تو پرسپولیس جمع شدند ضمن اینکه قطبی هنر مدیریت حاشیه های تیم رو داشت و بهترین انگیزه و دلیل رو به بازیکنا می داد تا بهترین کاراییشون رو تو زمین نشون بدند
ولی علی دایی دقیقا بر عکس اولا با بازیکنای بزرگ مشکل داره واس همین تیمهاش همیشه پر از بازیکنای درجه دوی لیگ ایرانه . مثل سایپایی که خودش بست و یا تیم ملی که بست و یا پرسپولیسی که خودش بست . دوما دایی نه تنها هنر مدیریت حاشیه های پرسپولیس رو بلد نیست بلکه خودش هم بمب حاشیست و وقتی هم هیچ خبری نباشه خودش حاشیه درست می کنه .انقدر مثال در این مورد هست که نمی دونم کدومش رو بگم. از مربی و دستیار و کادر فنی و هوادار و لیدر گرفته تا فدراسیون و مدیر عامل و غیره. در انتها هم اینکه دایی اصلا هنر بازی گرفتن از بازیکنا رو بلد نیست. حتی بازیکنای درجه دوی دایی هم تو زمین بهترین کاراییشون رو بروز نمی دن و انگار یجورایی بازیکنای دایی همیشه یه مشکلی دارن
همین الان تو چند تا اسمی که از لیست دایی واس فصل بعد در رفته اسم یه سری بازیکن در جه دو و سه لیگ هست که فکر کنم یه سریشون رو تا حالا نشنیده باشید در حالیکه پرسپولیس جای بازیکنای بزرگه نه این جوونهای بی نام و نشون . گرفتن 2جام حذفی هم باور کنید به هیچ وجه کارنامه مثبتی نیست .کدوم پرسپولیسی رو می شناسید که حاضر باشه اینهمه نتایج بد و افتضاح رو تو لیگ و آسیا و سایر موارد رو تحمل کنه و آخر سر خوشحال باشه از جام حذفی ! خود رکورد کمترین تعداد هوادار در آزادی برای بازی پرسپولیس که توسط علی دایی ثبت شد بیانگر خیلی چیزهاست
من وقتی موارد بالا رو بمی ذارم کنار رکوردهای دایی در پرسپولیس با تیمی که خودش بسته بود در کسب بدترین نتایج تاریخ باشگاه تو لیگ و آسیا به این نتیجه می رسم که علی دایی گزینه مناسبی برای پرسپولیس نیست
-
دسوت عزیزهمه چی که نمیشه ستاره , امسال که به فرض کلی ستاره داشتیم چی کار کردیم ؟ حتی پرسپولیس گلمحمدی هم همون اوایلش خوب بازی میکردو بعدش دوباره شد یه تیم معمولی . پرسپولیس گلمحمدی هم خیلی شاخ نبودو تا دلت بخواد مساوی کرد .
اصلا ما ستاره جمع کنیم , آخرش چی میشه ؟ فوقش یه فصلو نهایتا دو فصل خوب نتیجه بگیریم بعدش ما میمونیمو کلی بدهی عین دورتموند 15-14 سال پیش . تنها فرقمون با اونا این میشه که دست ما تو جیب دولتو اونا تو جیب خودشونه .
تا کی باید باشگاه به جای خرج برای کارای زیربنایی تر هی دنبال موفقیت های زودگذر باشیم ؟ تا کی باید دسترنج تیمای دیگرو استفاده کنیم ؟ دایی یه کار خوبی که کرد به جوونا میدون داد حتی تو تیم ملی . تنها اشباه دایی هم این بود که تدافعی بازی میکرد وگرنه از لحاظ انتخاب مهره خوب عمل کرد .
شما راه آهن فصلی که گذشت رو نگاه کن . راه آهن بهترین رتبه ی تاریخ لیگ برترشو گرفت تازه اونم تو شرایطی که بازیکناش چوب جوونیشونو خوردنو تو خیلی بازی هایی که میتونستن برنده باشن دیقه 90 کل خوردنو مساوی کردن .
اتفاقا اون دوتا جام حذفی خیلی ارزش داشت دلیلشم میگم . پرسپولیس تو این چند ساله ( سوای حضور اول قطبی ) یه تیم معمولی بوده ( حالا بعضی وقتا یکم بهتر از معمولیو بعضی وقتا یکم بدتر ) . خب پرسپولیس هر سال قهرمانو نایب قهرمان نمیشده که علی دایی باعث افتش شده باشه .
تیمی که اکثرا سوم به بعد میشده و همیشه دستش تو جام خالی بوده این دوتا حذفی خیلی واسش مهمه . به قول دایی با همین حذفیا میرفتیم آسیا گرچه هیچ برنامه ای برای آسیا نداشتیم ( مثه اکثر تیمای ایرانی )
چون دایی رکورد بیشترین باخت پشت سر هم رو داره یا رکورد کمترین حضور تماشاگر دلیلی بر بد بودنش نمیشه که . رتبه هایی که دایی تو لیگ بدست اوردو با همین دو فصل اخیر مقایسه کن , کودومش بهتر بوده ؟ حالا جام حذفیم بیار روش .
در مورد جمع کردن حواشی بزار خیلی راحت بگم , تو پرسپولیس یه عده جمع شدن که فکر میکنن چون یه زمانی تو این تیم موثر بودن الان پرسپولیس دیگه ارث باباشونه و باید حتما یه تیکش مال اونا بشه . معلومه تو این شرایط مربی هم سعی میکنه افکار خودش رو پیاده کنه تا تو این جنگل خورده نشه .
پرسپولیس تو پشت پرده متحد نیست , بازیکنا هم که واسه پول میان بازی میکنن ( اکثرا ) پارتیو راند بازیم که تو این تیم کم نیست . هر مربیی میاد ما این مشکلات رو داریم . پس مشکل علی دایی نیست .
-
پرسپولیس فعلا تونسته 5 خرید رو انجام بده :
1-شجاع خليل زاده 2-يونس شاکری 3-پيام صادقيان 4-قاسم حداديفر 5-میلاد غريبی البته کریم انصاری فرد و خالقی فر 2 یا 3 روز دیگه مشخص میشه و من امیدوارم این خرید بتونه بهتر نتایج فصل پیش باشه ..
-
حالا که علی دایی اومده پرسپولیس همه دوس دارن بیان پرسپولیس
-
اولین تمرین پرسپولیس تحت هدایت جدید علی دایی
خب همونطور که می دونید تمرینات پرسپولیس تحت نظر علی دایی شروع شده و اولین تمرین هم با حضور بازیکنان زیر بوده :
نوروزی، کفشگری، نورمحمدی، علیعسگر، حقیقی، غریبی، کنعانی( آقای گل لیگ آزادگان) و دو بازیکن دیگری که از لیگ یک گرفتند. ضمنا علی دایی اجازه تمرین به کلاه کج رو هم نداده چون در لیستش نیست
مهمترین بحث این روزها و مخصوصا هوادارانی که سر تمرین حضور پیدا کردن بودند، بحث علی کریمی بوده و هست . گویا رویانیان و دایی قصد استفاده از علی کریمی رو ندارند . موضوعی که از لحظه امضاء قرارداد 3ساله دایی به سادگی میشد فهمید، بحث مشکلات همیشگی دایی با بازیکنان بزرگ پرسپولیس بود و اینکه سناریوی حذف جادوگر کلید خورد . گویا رویانیان هم گفته بحث حضور علی کریمی منتفیه !!!
البته رویانیان کاملا حق داره و باید ازش حمایت کرد چون وقتی بازیکنای لیگ یکی و یه سری بازیکنای درجه2 از راه آهن و جاهای دیگه مثل کفشگری و غریبی و جهانبخش و ابراهیمی ... به پرسپولیس بیان ، دیگه جایی واس علی کریمی نمی مونه!!!
واقعا که به قول معروف "سالی که نکوست از بهارش پیداست " حالا همه حمایت کنند شاید معجزه ای که هیچ وقت رخ نداده امسال رخ بده !!
به قول قلیچ " انقدر بدبخت شدیم که مربی دروازه بانهایمان باید استقلالی باشد !! ....وقتی شنیدم غلامپور به پرسپولیس اومده حالم بد شد !" غلامپور هم در جواب گفته ".. شکی نیست که استقلالی هستم .آمده ام کمک کنم.." انگار ما هیچکی رو نداشتیم و بدبخت و آواره کمک این یارو بودیم که اومده و میگه استقلالیه !!!! آدم می مونه چی بگه بخدا
بنظر می رسه با بازگشت دایی به پرسپولیس باز هم سیل بازیکنای درجه 2 به پرسپولیس روونه شده . مشکلی که داشتیم از دستش راحت می شدیم ولی باز چند سالی با همین معضل بزرگ دست به گریبان خواهیم بود
در انتها هم باید بگم که "عاشقتم علی کریمی " یه دونه ای بخدا - مردی
-
داداش چرا داری تعصبی حرف میزنی؟؟؟؟؟
من خودم عاشق علی کریمی هستم و همیشه دوسش داشتم ولی این ملاک نمیشه که از واقعیتهایی که وجود داره چشم بپوشم
واقعیت اینه که علی کریمی تو خیلی چیزا که بهش ربطی نداره دخالت میکنه مثل بر کنار کردن مربی و ...
اگه علی کریمی بجای حاشیه درست کردن به دنبال حفظ ارامش در تیم بود الان قهرمان بودیم ولی علی کریمی همش حاشیه درست میکرد و بدنبال اخراج مربی بود
اگه اتفاقای فصل قبل نیافتاده بود الان جام تو باشگاه پرسپولیس بود
یه نیم فصل فقط علی اقا بدنبال اخراج مربی بود اون از دنیزلی و اینم از ژوزه و اخراش هم با گل محمدی
در ضمن !!!!!!!!!!!!!!!!!
چرا درمورد رویانیان بد میگی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مگه رویانیان فصل قبل چند بازیکن ملی پوش را نگرفت ؟؟؟
ایا خریدایه رویاتیان بد بود؟؟؟؟؟
همه کاری برای قهرمانی کرد ولی اقا علی تلافی همه زحمات را کرد
مگه پرسپولیس چقدر بازیکن میخواد؟
امسال یه هافبک وسط بگیره بسه و نمیخواد بازیکنی دیگه بگیره
-
رویانیان واسه هر چی بد باشه واسه پرسپولیس خیلی خوب بود بهترین خرید ها روکرد من که خیلی خوشم میاد ازش امسال هم خرید های خوبی کرده از جمله غریبی صالحی و از همه مهم تر دایی.....
-
به نظر من پرسپولیس تا این جا خرید های خوبی تونسته انجام بده
که اخرین خرید هاش پیام صادقیان و علی عسکر بوده حالا تا ببینیم
اخرش این خرید ها جواب میده یا نه .. think::
-
فقط پرسپولیس عشقمه موافقید لایک لایک
-
عکس علی کریمی زلزله ی پرسپولیس
-
به جان خودم این دهنوی مشکل روانی داره!!
یکی نیست بهش بگه فازت چیه
دهنوی در تمرین پرسپولیس!!!!
-
اصلا ازش خوشم نمیاد
به تراکتور گفته تمدید میکنم
با پرسسپولیس داخلی بست
با سپاهان توافق کرد
بعد خودش رفت مشهد
فک کنم اونجام میخواست با ابومسلم قرارداد ببنده :))
-
واقعا انگار کیه خودمم خوشم ازش نمیاد
بازیش هم اصلا خوب نیست فقط به خاطر
پول بازی میکنه اخه هر فصل تو یه تیمی هست.
-
من برد 2 بر 0 پرسپولیس مقابل استقلال صنعتی رو به همه ی پرسپولیسی های گل تبریک میگم ..
ممد نوری تو این بازی گل کاشت 2 تا گل قشنگ زد مخصوصا گل اولش که خیلی چیپ نرمی بود:ookk:
بگذریم پرسپولیس در همین بازی های دوستانه تونسته نتیجه بگیره به نظر شما تو لیگ هم همین جوریه ؟!؟ :soal:
-
خدا کنه اینجوری باشه و حداقل یه جام بگیرم
البته علی دایی باید کاری کنه که هم لیگ و حذفی رو با هم بگیریم ایشالله
-
کسی فیلم بازی پرسپولیس و استقلال صنعتی رو نداره؟ گل هاشو؟
-
-
-
کریم انصاری فرد بالاخره رفت یا موند؟
-
مثل اینکه علی دایی انصاری فرد نمیخوات فکر کنم کریم هم رفتنی شد.
-
استقلال دو برابر پرسپولیس به انصاری فرد پیشنهاد کرد
قبول نکرد
-
-
نقل قول:
استقلال دو برابر پرسپولیس به انصاری فرد پیشنهاد کرد
قبول نکرد
این نشون میده که انصاری فرد با پول به این تیم یا اون تیم نمیره ..:ookk:
-
نقل قول:
این نشون میده که انصاری فرد با پول به این تیم یا اون تیم نمیره ..:ookk:
مث اینکه قراره بره تراکتور
-
نقل قول:
مث اینکه قراره بره تراکتور
تو مطمئنی !؟ فکر نکنم این کار انجام بده ..
-
بچه ها راستی پرسپولیس فردا شب ساعت 21 با تیم فولاد بازی تدارکاتی داره ..
امیدوارم پرسپولیس سر نقطه ضعف هاش کار کرده باشه ..
-
نقل قول:
تو مطمئنی !؟ فکر نکنم این کار انجام بده ..
روزنامه ها نوشته بودن
البته زورنامه ها چرت زیاد مینویسن
خب پرسپولیس که علی دایی نخواستش
استقلال هم که 2 برار بهش پیشنهاد دا قبول نکرد
سپاهان هم به اندازه کافی مهاجم نوک داره
پس میمونه تراکتور دیگه
شاید هم برگرده پرسپولیس
خدا میدونه
-
اینم خبرش
|
کريم انصاري فرد با وجود قرارداد دو ساله با پرسپوليس به دليل اينکه براي فصل جديد مورد توجه علي دايي قرار نگرفت و با هم به اختلاف نظر خوردند پس از مذاکرات نهايي با مسئولان باشگاه تراکتورسازي با اين تيم به توافق رسيد و قرارداد يک ساله اي را با اين تيم امضا کرد.
به گزارش فارس، انصاري فرد براي گرفتن رضايت نامه از باشگاه پرسپوليس مشکلي ندارد. |
-
حیف انصاری فرد هم از پرسپولیس رفت و حالا دیگه که سوار تراکتور شده ببینیم چیکار میکنه ..