دوست دارم فوتبالم را در استقلال تمام کنم
دوست دارم فوتبالم را در استقلال تمام کنم
خبرگزاری فارس: مهاجم تیم فوتبال صبای قم گفت: از نظر من صبا قهرمان واقعی لیگ برتر است.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
رضا عنایتی در گفتوگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، در مورد تساوی یک بر یک با مس کرمان گفت: بازی متعادلی بود. تلاش کردیم با پیروزی سهمیه آسیاییمان را قطعی کنیم که نشد. امیدوارم در دیدار آخر مقابل فجر سپاسی به این هدف برسیم.
وی در مورد اینکه فصل آینده هم در صبا میماند یا نه، عنوان کرد: هیچ چیز مشخص نیست. هنوز یک بازی دیگر از لیگ باقی مانده و باید ببینیم شرایط چگونه است.
مهاجم 18 گله صبا در مورد این فصل اظهار داشت: سال پر فراز و نشیبی داشتیم زیرا تیم جوان و کم تجربهای بودیم و برخی از بازیهای حساس را از دست دادیم. به نظر من قهرمان واقعی لیگ تیم صبای قم است. بازیکنان جوان و با قراردادهای بسیار پایین داشتیم و با وجود این توانستیم نتایج بسیار خوبی بگیریم.
عنایتی در مورد جدایی احتمالی ویسی از صبای قم گفت: قرارداد او آخر فصل تمام میشود، ویسی یکی از مربیان با دانش است و هر تصمیمی میتواند بگیرد.
وی در مورد شایعه حضورش در استقلال گفت: به غیر از استقلال از 3-4 تیم دیگر پیشنهاد دارم اما همیشه گفتم پیشنهاد استقلال برایم یک پیشنهاد ویژه است. دوست دارم اتفاقی رخ دهد که باز هم به استقلال برگردم و فوتبالم را با این تیم تمام کنم.
عنایتی در مورد پیشنهاد نیم فصل استقلال تصریح کرد: در نیم فصل از استقلال پیشنهاد داشتم اما مسئولان صبا با جداییام موافقت نکردند. با این حال باید بگویم در 12-13 سالی که فوتبال حرفهای بازی میکنم هیچ سالی به اندازه امسال که در صبای قم بودم آرامش نداشتم. از مردم خوب قم هم تشکر میکنم معلوم نیست در پایان فصل از این تیم جدا شوم یا نه اما اگر دیگر در صبا نباشم، خاطرات خوب صبای قم را هیچ وقت فراموش نمیکنم.
مهاجم پیشین استقلال در مورد اینکه شایعه بازگشت قلعه نویی به این تیم مطرح است، گفت: من با هیچ مربیای در فوتبال مشکل ندارم. علت جدایی من از استقلال مدیریت باشگاه بود وگرنه من همواره برای مربیان که بزرگتر از من هستند، احترام قائل هستم و هیچ وقت با آنها مشکل نداشتم.
عنایتی در مورد اینکه احتمال دارددر این فصل آقای گل شود یا نه، گفت: یک فصل دیگر باقی است و من تمام تلاشم را خواهم کرد. تقدیر نوشته شده و ما وسیله هستیم. با این حال اگر آقای گل نشوم به هر کسی که این عنوان را بگیرد، تبریک میگویم.
مهاجم صبا در مورد ممنوعیت جذب دروازهبان خارجی گفت: در این مسئله دو بحث وجود دارد. اول اینکه اگر دروازهبانان خارجی بیایند ممکن است به دروازهبانهای ایرانی بازی کمتر برسد و از این نظر لیگ ما ضربه میبیند. از سوی دیگر گفته میشود اگر دروازهبانان خارجی بیایند ممکن است برای دروازهبانان ایرانی ایجاد انگیزه بیشتری کند ولی من معتقدم اگر ورود دروازهبانان خارجی ممنوع باشد بهتر است زیرا در این فصل 3-4 دروازه بان جوان توانستند خودشان را در لیگ نشان دهند.
حاجيلو: استقلا ل به جدول نگاه نكند، نتيجه دلخواه را كسب مى كند
حاجيلو: استقلا ل به جدول نگاه نكند، نتيجه دلخواه را كسب مى كند
اصغر حاجيلو، بازيكن پيشين تيم استقلال درخصوص بازى استقلال و صنعت نفت آبادان اظهار داشت: بازى روز گذشته استقلال بازى شانس يا اقبال بود. اگر تيترهاى روزنامه ها را ديده باشيد، اقبال استقلال را براى اين بازى اندك دانسته و عملا براى استقلال شانسى قائل نبودند. من فكر مى كنم همين شانس اندك به اندازه كافى انگيزه پرويز مظلومى را بالا برده بود و خدا هم اين شانس را به او داد و مظلومى توانست تيم صنعت نفت را شكست دهد. پيشكسوت تيم استقلال و رئيس كنونى آكادمى استقلال در خصوص فوتبال تيم صنعت نفت گفت: نتايج تيم نفت بيانگر اين است كه اين تيم در خارج از خانه موفق تر عمل كرده است. همان طور كه استقلال را در بازى رفت در ورزشگاه آزادى شكست دادند. در داخل آبادان مردم از اين تيم توقع دارند و چون دوست دار فوتبال برزيل هستند، از تيم شان مى خواهند كه فوتبال بازى كند. همين طور هم شد. شما ديديد كه صنعت نفت فوتبال را به ضدفوتبال ترجيح داد و يك فوتبال باز و روان را ارائه كرد. حاجيلو در خصوص فوتبال پاك در روزهاى آخر ليگ اين گونه توضيح داد: جا دارد به آقاى ابراهيم زاده تبريك بگويم كه تيمش مردانه مقابل سپاهان ۹۰ دقيقه ايستادگى كرد. ذوب آهن طورى بازى مى كرد كه گويى براى يك فينال مى جنگد. اميدوارم تيم هاى ديگر هم در ارائه يك فوتبال پاك نهايت سعى و كوشش شان را بكنند.
پيشكسوت تيم استقلال درخصوص بازى تيم استقلال افزود: اين را قبلا هم گفته ام و دوباره هم تكرار مى كنم. استقلال نبايد به جدول نگاه كند و تنها بايد به خودش و به فوتبالش نگاه كند. اگر يك تيم حواسش به كار خودش باشد، شك نكنيد كه فوتبال هم شانس خودش را به آن تيم خواهد داد. تيمى مثل استقلال اگر تنها به فكر كسب نتيجه دلخواه باشد، بدون استرس و بهتر بازى خواهد كرد. مطمئن باشيد فوتبال هم كار خودش را خواهد كرد. تيم استقلال در سالى كه گذشت، مهره هاى ارزنده اى را داشت. در واقع بهترين ها را در اختيار داشتند. با اين بازيكنان ثابت شده است كه هر وقت سرمربى يك بازى هجومى از تيمش بخواهد، تيم موفق عمل خواهد كرد.
زمان دیدارهای هفته پایانی لیگ برتر تغییر کرد/ بازیهای حساس، 19:20
زمان دیدارهای هفته پایانی لیگ برتر تغییر کرد/ بازیهای حساس، 19:20
خبرگزاری فارس: زمان برخی از دیدارهای هفته سی و چهارم لیگ برتر فوتبال تغییر کرد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از سایت فدراسیون فوتبال، برنامه زمانی جدید هفته سی و چهارم و پایانی لیگ برتر به شرح زیر است:
جمعه 22 اردیبهشت 91
فولاد خوزستان – پرسپولیس ،ورزشگاه الغدیر اهواز، ساعت 18
داماش گیلان – شهرداری تبریز، ورزشگاه شهید عضدی رشت، ساعت 17
تراکتورسازی تبریز- ملوان انزلی، ورزشگاه یادگار امام(ره)، ساعت 19:20
فجرسپاسی – صبای قم، ورزشگاه حافظیه شیراز، ساعت 19:20
راه آهن – شاهین، ورزشگاه اکباتان، ساعت 17
مس کرمان – ذوب آهن، ورزشگاه باهنر کرمان، ساعت 17
سپاهان- مس سرچشمه، ورزشگاه فولادشهر، ساعت 19:20
سایپا – نفت آبادان، ورزشگاه انقلاب کرج، ساعت 17
استقلال- نفت تهران، ورزشگاه آزادی، ساعت 19:20
پیش از این قرار بود تمام دیدارها ساعت 17 برگزار شود.
نشست خبری مظلومی، فرکی، دایی و کامیاب پنجشنبه برگزار میشود
نشست خبری مظلومی، فرکی، دایی و کامیاب پنجشنبه برگزار میشود
خبرگزاری فارس: نشست خبری سرمربیان ۴ تیم استقلال، نفت تهران، راه آهن و شاهین روز پنجشنبه برگزار میشود.
به گزارش خبرگزاری فارس، نشست خبری پرویز مظلومی؛ سرمربی استقلال، حسین فرکی؛ سرمربی نفت تهران ساعت 14 روز پنجشنبه در سالن روابط عمومی سازمان لیگ برگزار میشود.
همچنین در این روز از ساعت 15 علی دایی؛ سرمربی راه آهن و اصغر کامیاب سرمربی شاهین بوشهر در سالن روابط عمومی سازمان لیگ پاسخگوی سوالات خبرنگاران خواهند بود.
هفته پایانی لیگ روز جمعه برگزار میشود و دو دیدار استقلال و نفت تهران و شاهین بوشهر و راه آهن در تهران برگزار میشود.
شايد در بازى آخر معجزه رخ دهد
يادداشت پيشكسوت
شايد در بازى آخر معجزه رخ دهد
متأسفانه تيم استقلال در اين فصل امتيازات زياد و حساسى را از دست داد و اگر دقت بيشترى مى كرد، مى توانست زودتر قهرمان شود اما فوتبال غيرقابل پيش بينى است و شايد يك معجزه رخ دهد و استقلال قهرمان شود. اين حرف كه گفته مى شود استقلال با قهرمانى در جام حذفى اشباع شده است كاملاً اشتباه است چون به مراتب اهميت ليگ بيشتر از جام حذفى است. يكى از مواردى كه باعث شد استقلال نتايج لازم را براى قهرمانى نتواند بگيرد حواشى بود كه در اطراف تيم رخ داد و متأسفانه برخى افراد خارج از استقلال اين حواشى را ايجاد كردند و باعث افت در تيم شدند. اگر استقلال مى خواهد موفق باشد بايد فصل بعد هم مظلومى را نگه دارد و اسكلت بازيكنان حفظ شود و تنها ۳ يا ۴ بازيكن به تيم اضافه شوند تا در فصل بعد تيم خوبى ببينيم كه بتواند قهرمان ايران شود.
نشست خبرى مظلومى، فركى، دايى و كامياب پنجشنبه برگزار مى شود
نشست خبرى مظلومى، فركى، دايى و كامياب پنجشنبه برگزار مى شود
نشست خبرى سرمربيان ۴ تيم استقلال، نفت تهران، راه آهن و شاهين روز پنج شنبه برگزار مى شود. نشست خبرى پرويز مظلومى؛ سرمربى استقلال، حسين فركى؛ سرمربى نفت تهران ساعت ۱۴ روز پنج شنبه در سالن روابط عمومى سازمان ليگ برگزار مى شود. همچنين در اين روز از ساعت ۱۵ على دايى؛ سرمربى راه آهن و اصغر كامياب سرمربى شاهين بوشهر در سالن روابط عمومى سازمان ليگ پاسخگوى سوالات خبرنگاران خواهند بود. هفته پايانى ليگ روز جمعه برگزار مى شود و دو ديدار استقلال - نفت تهران و شاهين بوشهر - راه آهن در تهران برگزار مى شود.
مچ پاى محسن يوسفى آسيب ديد؛
مچ پاى محسن يوسفى آسيب ديد؛
غيبت هاى ادامه دار مجتبى جبارى
اعضاى تيم استقلال جمعه در آخرين ديدار خود در ليگ به مصاف نفت تهران مى روند و اين در حالى است كه چند بازيكن آبى ها با مشكل مصدوميت روبرو هستند پس از جبارى محسن يوسفى نيز به جمع مصدومان اضافه شد. جبارى پس از حضور در تركيب تيم مقابل الريان قطر، و ارائه پاس گل به آرش برهانى، در تمرينات تيمى شركت نمى كند. اين بازيكن كه در اكثر ديدارها بدون انجام تمرين گروهى آبى ها را همراهى مى كند، در حال حاضر براى بازى با نفت در تمرينات حاضر نشده است. قرار است وى از چهارشنبه آبى ها را همراهى كند و براى بازى جمعه آماده شود با اينكه جبارى شرايط حضور ۹۰ دقيقه اى در استقلال را ندارد، اما مظلومى قصد دارد در بازى پايانى از وى استفاده كند. آبى ها قصد دارند در بازى با نفت تهران با شرايطى به ميدان بروند كه بتوانند با گلهاى زياد اين تيم را شكست دهند و شانس خود را براى قهرمانى افزايش دهند. شايان ذكر است، به جزء جبارى، محسن يوسفى نيز از ناحيه مچ يا دچار مصدوميت شده است و شرايط تمرين كردن ندارد اما پزشكان در تلاش هستند تا اين بازيكن را آماده بازى جمعه كنند، زيرا مظلومى قصد دارد در اين بازى با تمام توان ظاهر شود.
استقلال دوشنبه هفته آينده به ازبكستان مى رود
استقلال دوشنبه هفته آينده به ازبكستان مى رود
تيم فوتبال استقلال دوشنبه هفته آينده براى برگزارى آخرين بازى خود در ليگ قهرمانان آسيا در مرحله گروهى به ازبكستان مى رود. تيم استقلال آخرين بازى خود در مرحله گروهى ليگ قهرمانان آسيا را بايد مقابل نسف قارسى ازبكستان برگزار كند. كاروان استقلال دوشنبه هفته آينده با پرواز چارتر راهى ازبكستان مى شود. اين سفر در حالى صورت مى گيرد كه قرار شده تيموريان، حمودى و عمران زاده باوجود محروميت همراه آبى پوشان بروند اما احمد رسولى نژاد كه در سفر قبلى همراه استقلالى ها بود در اين سفر همراه كاروان آبى ها نخواهد بود. ديدار تيم هاى استقلال و نسف قارسى چهارشنبه هفته آينده برگزار مى شود و اين تيم بعد از بازى بلافاصله به تهران باز مى گردد. استقلال اكنون در اين گروه ۸ امتياز دارد و در رده دوم است. الريان نيز ۶ امتيازى است. آبى پوشان براى صعود قطعى بايد تيم ازبكى را شكست دهند تا به عنوان تيم دوم به مرحله بعدى راه پيدا كنند.
دين محمدى: درود به غيرت و شرف بازيكنان استقلال
دين محمدى: درود به غيرت و شرف بازيكنان استقلال
سيروس دين محمدى، بازيكن پيشين اين تيم در خصوص ديدار استقلال مقابل صنعت نفت آبادان اظهار داشت: به نظر من هواى گرم بر روى كيفيت اين بازى اثرگذار بود. استقلال در آن گرماى طاقت فرسا خوب دوام آورد. درود به شرف و غيرت بازيكنان اين تيم كه توانستند مرد و مردانه بجنگند و لحظه اى كم نياورند. تيم نفت هم بازى را خوب آغاز كرد و مشخص بود كه براى بردن استقلال پا در اين مسابقه گذاشته اند. آنها قصد داشتند از گرماى هوا استفاده كرده و بازى را به سود خود به پايان ببرند. استقلال فقط در يكى، دو موقعيت ابتدايى بازى كمى در خط دفاعى متزلزل نشان داد ولى از بعد از دريافت گل، اين استقلال بود كه توانست بر بازى مسلط شود تا آنجا كه گوران يركويچ يك گل حرفه اى را به ثمر برساند. در اوايل نيمه دوم، بازى همچنان به صورت متعادل در جريان بود و استقلال توانست از طريق يك همكارى خوب در ۱۸ قدم حريف، به گل دوم خود برسد. اين برد يك برد معمولى نبود. اين سه امتياز واقعا ارزش داشت كه استقلال در آن شرايط به آن دست يافت. هافبك متعصب اسبق تيم استقلال، اعتقاد داشت كه استقلال براى اين بازى يك ريكاورى عالى داشته و بازيكنان مى دانستند كه هواداران از آنها انتظار برد دارند. وى در آخر در مورد غيرقابل پيش بينى بودن بازى هاى هفته سى و چهار اين گونه اظهار داشت: فوتبال پيچيده است و شرايط استقلال براى رسيدن به قهرمانى سخت. تيم سپاهان كى فكر مى كرد كه تيم تراكتور نتواند مس سرچشمه را شكست دهد؟ اميدوارم بازيكنان فصل را با برد به پايان برده و دل هواداران شان را شاد نمايند.
اعتراض استقلال به باشگاه الجزيره امارات؛
اعتراض استقلال به باشگاه الجزيره امارات؛
بازى با تيم ذخيره ها حرفه اى نيست
اعضاى تيم استقلال با ۸ امتياز بايد در بازى آخر خود مقابل نسف قارسى، شرايطى ايجاد كنند كه با كسب پيروزى براى صعود آماده شوند، اين در حالى است كه صعود الجزيره امارات به عنوان تيم اول گروه به مرحله بعدى قطعى شده است و آنها قرار نيست با تيم اصلى خود بازى آخر را انجام دهند.
اعضاى تيم استقلال پس از باخبر شدن از جريان تصميم سرمربى الجزيره امارات به اعضاى اين تيم معترض شدند و معتقدند كه اعضاى تيم الجزيره امارات نبايد با حضور بازيكنان ذخيره خود در زمين مسابقه شرايط بازى را تغيير دهند زيرا بازى پايانى مرحله گروهى بسيار حساس است و استقلال و الريان، براى صعود به مرحله دوم با شرايط خاصى روبرو هستند و بازى ها بايد بصورت جدى و بدون مشكل برگزار شود. گفتنى است، اعضاى تيم استقلال اعلام كردند كه اقدام اعضاى تيم الجزيره غيرحرفه اى است زيرا اين تيم بايد بازى خود را انجام دهد تا تيمى كه حقش است و زحمات بيشترى را متحمل شده است بتواند به مرحله بعدى صعود كند. شايان ذكر است، استقلال در صورتى كه نسف قارسى را شكست دهد مى تواند به مرحله بعدى صعود كند، اما اگر تساوى و يا باخت نصيب اين تيم در بازى خارج از خانه شود آن زمان است كه شانس الريان افزايش مى يابد، زيرا در بازى با ذخيره هاى الجزيره، الريان مى تواند به پيروزى بيانديشد.
حكم رييس كميته پيشكسوتان صادر شد
حكم رييس كميته پيشكسوتان صادر شد
به دعوت مديرعامل باشگاه استقلال، على جبارى كاپيتان اسبق تيم هاى ملى و باشگاه استقلال ميهمان دكتر فتح الله زاده بود كه طى آن حكم رسمى ايشان به عنوان رييس كميته پيشكسوتان باشگاه استقلال صادر و به ايشان داده شد.متن حكم مديرعامل استقلال به اين شرح است:
جناب آقاى على جبارى
كاپيتان اسبق تيم هاى ملى و باشگاه استقلال
با عنايت به تخصص، توانمندى و سوابق ارزشمند جنابعالى و با توجه به اهميت و نقش پيشكسوتان در امر ورزش، بدينوسيله شما را به عنوان رييس كميته پيشكسوتان باشگاه فرهنگى ورزشى استقلال ايران منصوب مى نمايم.اميد است در پرتو توجهات خداوند متعال ضمن همكارى با مديريت باشگاه موفق و مؤيد باشيد.
فرهاد مجيدي به استقلال بر مي گردد
فرهاد مجيدي به استقلال بر مي گردد
دو باشگاه اماراتي ، يک باشگاه قطري و اخيرا يک باشگاه چيني پيشنهادهايي را براي قرارداد يکساله به فرهاد داده اند.
سايت گل - در حاليکه در صفحات اجتماعي اينترنتي موج تازه اي براي بازگشت فرهاد مجيدي به استقلال ايجاد شده ، شنيده مي شود که اين مهاجم محبوب استقلالي ها در 35 سالگي هنوز با پيشنهادهاي مختلف خارجي مواجه است !
دو باشگاه اماراتي ، يک باشگاه قطري و اخيرا يک باشگاه چيني پيشنهادهايي را براي قرارداد يکساله به فرهاد داده اند و او پاسخ به اين پيشنهادات را به بعد از بازيهاي الغرافه در ليگ قهرمانان آسيا موکول کرده است .
از سوي ديگر نزديکان فرهاد مجيدي به نقل از او مي گويند که اگر فتح الله زاده در استقلال بماند ، او مجددا به تيم سابقش باز مي گردد . در اين ميان مشخص نيست که مشکلات پشت پرده مجيدي با دو تن از معاونان فتح الله زاده در پيوستن دوباره او به استقلال چه تاثيري خواهد داشت ؟ شنيده مي شود که اگر فتح الله زاده در استقلال ماندگار بشود تغييراتي در رده معاونين او ايجاد خواهد شد .
بعد از اتفاقات مسابقه پرسپوليس با الغرافه در ورزشگاه آزادي ، فرهاد مجيدي مجددا محبوبيت خود را در ميان استقلالي ها بدست اورده است . بازيکني که خيلي ها معتقدند او محبوب ترين بازيکن دو دهه اخير باشگاه استقلال است .
فرهاد مجيدي در انتظار تغيير و تحولات استقلال
فرهاد مجيدي در انتظار تغيير و تحولات استقلال
بازگشت فرهاد مجيدي شايد بهترين خبري باشد که مي تواند اين روزها هواداران پرشمار اين تيم را خوشحال تر از گذشته کند
کاپيتان 34 ساله و گلزن استقلال که پس از رقابتهاي نيم فصل اول ليگ برتر بنا به دلايلي که هنوز محرمانه مانده استقلال را به مقصد قطر ترک کرد، اين روزها با پيشنهادات مختلفي روبرو است.
با پايان قرارداد فرهاد مجيدي با الغرافه قطر هواداران استقلال در انتظار بازگشت وي به تيمشان هستند. برخي از اعضاي هيات مديره استقلال هم از طريق واسطه هايي مذاکرات را براي بازگرداندن مجيدي به استقلال آغاز کرده اند اما کاپيتان سابق آبي پوشان پيشنهاداتي از تيمهاي آسيايي دارد که ممکن است مانع بازگشت او به ايران شوند.
طبق شنيده ها، يک تيم از کشور چين با ارايه پيشنهاد مالي بالا به وکيل فرهاد مجيدي خواستار جذب اين مهاجم شده اند و قرار است مجيدي به همراه وکيل و برادرش براي مذاکره با تيم چيني به اين کشور سفر کنند البته مهاجم الغرافه از تيمهاي قطري و اماراتي هم پيشنهادات قابل توجهي دارد اما اولويت وي براي فصل آينده حضور در استقلال است.
ناگفته نماند که مجيدي در انتظار تغيير و تحولات استقلال است تا درصورتي که افراد موردنظر او در اين باشگاه حضور داشته باشند به اين تيم بازگردد.
صحبت جدي با استقلال نداشتهام
صحبت جدي با استقلال نداشتهام
مدافع تيم فوتبال ذوبآهن گفت: اگر بخواهم در ذوبآهن باشم در ذوبآهني ميمانم كه تفكرش فقط قهرماني باشد.
فرشيد طالبي در گفتوگو با ايسنا، در خصوص بازي آخر تيمش برابر مس كرمان اظهار كرد: تقريبا تكليف تمام تيمها مشخص شده و ما هم نشان داديم كه هميشه براي قوي بودن و موفقيت تلاش مي كنيم.
وي با بيان اينكه براي برد به كرمان ميرويم، ادامه داد: در برابر مس ميخواهيم كه بازي خوبي انجام دهيم و اگر خدا بخواهد هر سه امتياز را از آن خود كنيم.
طالبي در پاسخ به اين سؤوال كه پيش بينيتان از نتيجه بازي با مس چيست و آيا باز هم تساوي خواهيد گرفت، تصريح كرد: تك تك تساويهاي ما در اين فصل حكم برد را داشت؛ ما اينقدر مشكل داشتيم كه همين نتيجههايي هم كه به دست آورديم بسيار خوب بود و نشان داديم كه تا آخر به پاي ذوبآهن ايستادهايم و اگر شرايط را بهتر كنند مطمئن باشيد موفقيتهاي بيشتري كسب خواهيم كرد.
مدافع تيم فوتبال ذوبآهن در پاسخ به اين سؤوال كه ديدگاهتان از جايگاه ششمي ذوبآهن در اين فصل چيست، عنوان كرد: شما نگاه به جايگاه ما در جدول نكنيد، تيم ما با اين شرايطي كه داشت جايگاه امروزش كمتر از قهرماني نيست.
وي اضافه كرد: امسال آرامشي نداشتيم و به خاطر يك سري مسايل، مشكلاتي گريبان ما را گرفت، ولي ما همت كرديم و نتايج خوبي هم گرفتيم.
طالبي در پاسخ به اين سوال كه چقدر احتمال دارد در ذوبآهن بمانيد؟ گفت: من در بهترين شرايط ورزشيام در ذوبآهن ماندم؛ ديديد كه شرايط بهتري براي من فراهم شد، اما من اين تيم را ترك نكردم و عشقم را به ذوبآهن نشان دادم و بايد بگويم كه اگر بخواهم در ذوبآهن باشم در ذوبآهني ميمانم كه تفكرش فقط قهرماني باشد.
مدافع تيم فوتبال ذوبآهن در خصوص پيوستناش به تيم استقلال گفت: صحبتي به طور جدي نداشتهام و اجازه دهيد وقتي ليگ تمام شد بگويم كه چه تصميمي خواهم گرفت.
وي خاطرنشانكرد: ليگ فوق العاده سختي را داشتيم و از همين جا به تمام بازيكنان تبريك ميگويم كه با اين همه مشكل پشت ذوبآهن را خالي نكردند.
احتمال حضور خسرو حيدري در ليگ هاي عربي
احتمال حضور خسرو حيدري در ليگ هاي عربي
هافبک استقلال از نظر برخي کارشناسان در فصل جاري شرايط بسيار ايده آلي نداشت و مصدوميتي که براي وي ايجاد شد، وضعيت را براي اين بازيکن تغيير داد، اما اين بازيکن در ليست احتمالي جدا شده ها از تيم استقلال قرار دارد.
به نقل از باشگاه خبرنگاران، مسئولان تيم استقلال در لحظات پاياني، فصل نقل و انتقالات، حيدري را جذب کردند و شرايطي ايجاد شد که وي بتواند در تيم استقلال مشغول شود و کدورت را با پرويز مظلومي به اتمام برساند، اما پس از حضور وي در ترکيب تيم ملي و اصرار کارلوس کي روش به حضور وي در ترکيب تيم ملي، و همچنين حضور وي در ترکيب استقلال در بازي هاي آسيايي صحبت از حضور وي در ليگ هاي عربي است.
گفتني است، اعلام شده که نام وي جزو نفراتي است که به احتمال فراوان ليگ ايران را ترک کرده و براي حضور در ليگ هاي عربي آماده مي شود و از آنجا که کشورهاي عربي شرايط مالي ايده آلي را براي بازيکنان ايراني ايجاد مي کند برخي بازيکنان با حضور در کشورهاي عربي مشکل ندارند.
از طرفي خسرو حيدري اعلام کرده است که بدليل پستي که در آن بازي مي کند، شرايط براي حضور وي در ليگ هاي عربي مهياست و اين بازيکن را دچار مشکل نمي کند.
شايان ذکر است، در حال حاضر اين بازيکن از ترانسفر به ليگ هاي عربي حرفي نمي زند، اما به احتمال فراوان اين اتفاق رخ مي دهد.
فراخوان باشگاه استقلال به هواداران
فراخوان باشگاه استقلال به هواداران
بياييد از ليگ برتر خداحافظى و به قهرمانى آسيا سلام كنيم
باشگاه استقلال طى فراخوانى كه در ادامه آمده است، از هواداران خواست به ورزشگاه آزادى بروند.هواداران! بياييد تا روز جمعه ۲۲ ارديبهشت ماه سال ۹۱ را با استقلال جانانه سپرى كنيم. هواداران! بياييد تا پرونده مسابقات ليگ برتر را با حضور شما و تشويق هاى جان بخش شما و دلاورى دلاورمردان استقلال به صورت شايسته و بايسته ببنديم. بياييد، هواداران بياييد! شايد قدم هاى مبارك شما، تشويق هاى بى امان شما راهگشا شد. خدا را چه ديدى! بياييد به اتفاق استقلال با هر مقامى با ليگ برتر وداع كنيم. هواداران اگر شما بياييد و سكوهاى ورزشگاه آزادى را به تسخير خود درآوريد، آن وقت خيلى از حقايق پشت پرده رو مى شود. هواداران بياييد و با تشويق هاى خود و رقص پرچم هاى آبى پاسخ برخى از بدخواهان و ياوه گويان را بدهيم تااستقلال با تسخير آخرين سنگر و شكست آخرين حريف، به حرف و حديث ها با پيروزى پرگل پايان دهد. بياييد به اتفاق هم از مسابقات ليگ برترخداحافظى كنيم و به مسابقات قهرمانى آسيا سلامى دوباره داشته باشيم. وعده ما و استقلال، با شما هواداران روز جمعه ۲۲ ارديبهشت ماه جارى، رأس ساعت ۲۰/۱۹ در ورزشگاه آزادى.