بچه ها گفتم شاید ندونید.
والنسیا با بارسا فرداشب ساعت 23:30 بازی دارن دور رفت کوپا
نمایش نسخه قابل چاپ
بچه ها گفتم شاید ندونید.
والنسیا با بارسا فرداشب ساعت 23:30 بازی دارن دور رفت کوپا
نقل قول:
نوشته اصلی توسط saeed7 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
موافقم باهات داداش منم 3 یا 4 تا دوس داشتم که طرفدار میلان و لیورپول و چلسی و ارسنال و این تیمهایی که تا 4 یا 5 سال پیش موفق بودن بودند اما یه هویی شدن شانسایی think::نمیدونم چرا شما میدونید؟
خوب معلومه دیگه همونی که خودت گفتی.lagh::
من حدوده 12 ساله که هوادار رئال مادرید هستم :shogh:و تا ابد خواهم بود در بدترین شرایط ممکن :real:یه مادریدی خواهم بود همونجوری که تو تمامه این سالها بودم
بچه ها حتما بخونید جالبه و مهمه و حتما نظرتون رو بگید.
آیا شایعه جدایی مورینیو از رئال را باید جدی گرفت؟
بی تردید مورینیو نگران جدایی از رئال نیست. مطمئنا در اولین روزی که خبر جدایی رسمی او از این باشگاه منتشر شود، ده ها پیشنهاد خیره کننده دریافت خواهد کرد اما....
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] Florentino Perez y Jose Mourinho - Real Madrid
سایت گل- وقتی پای ژوزه مورینیو در میان است، نباید هیچ احتمالی نادیده گرفت. به همین دلیل حتی وقتی تیمش در لالیگا 7 امتیاز از نزدیک ترین رقیبش پیش افتاده، باید شایعه جدایی او را جدی گرفت. اما چرا آقای خاص در فصلی که می تواند به سلطه بارسا بر لالیگا پایان دهد و در چمپیونز لیگ نیز از شانس بالایی برای قهرمانی برخوردار است، با چنین حاشیه هایی روبرو شده است؟
هو شدن در برنابئو
این شایعه اولین بار در برنامه تلویزیونی "پونتو پلوتا" به طور عمومی مطرح شد؛ دو روز بعد از اینکه مورینیو برای اولین بار در سانتیاگو برنابئو با سوت های اعتراضی طرفداران رئال روبرو شد. اگرچه رئال در آن دیدار 4-1 به پیروزی رسید اما باعث نشد تا هواداران شکست مقابل بارسا در دیدار رفت مرحله یک چهارم نهایی کوپا دل ری را فراموش کنند.[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مورینیو در کنفرانس مطبوعاتی تلاش کرد به این اتفاق واکنشی منطقی نشان داد و از اتفاقات مشابهی که برای زیدان، رونالدو و کریس رونالدو رخ داده بود، سخن گفت اما "زبان بدن" او کاملا حاکی از ناخشنودی سرمربی پرتغالی از این اتفاق بود.
رسانه ها علیه آقای خاص
رسانه های اسپانیایی در اولین سال حضور مورینیو در رئال کاملا از او حمایت می کردند و این حمایت حتی تا پیش از شکست 2-1 مقابل بارسا در کوپا دل ری ادامه داشت اما بعد از نمایش دفاعی رئال مقابل بارسا که نتوانست مانع از شکست تیم مورینیو شود، نشریات آ.اس و مارکا هم به شدت به آقای خاص حمله کردند و تاکتیک دفاعی او را نامناسب با سنت و سابقه باشگاهی مانند رئال دانستند.
البته پیش از اینکه نشریات ورزشی به مورینیو حمله کنند، یکی از نویسندگان نشریه "ال پائیس"، در سری مقالاتی، سرمربی پرتغالی را متهم کرد که بازیکنان هموطنش را به سایر بازیکنان تیم ترجیح می دهد و یک باند پرتغالی در رختکن تیمش تشکیل داده است.
ضربه بعدی را نشریه مارکا وارد کرد و خبر درگیری مورینیو با سرخیو راموس و ایکر کاسیاس را روی جلد برد. جزئیاتی که این نشریه از این درگیری منتشر کرد به اندازه ای دقیق بود که نمی شد آن را به راحتی تکذیب کرد.
سرانجام اتفاقات دیدار مقابل بیلبائو، باعث شد تا مجری برنامه پونتو پلوتا با اطمینان زیادی شایعه جدایی آقای خاص را در برنامه پربیننده اش اعلام کند. دلایل جدایی هم کاملا فراهم بود؛ نارضایتی هواداران، انتقادات رسانه ها و اختلاف با بازیکنان.
رویارویی پنهانی با رئیس
شایعه "جدایی مورینیو در پایان فصل" در اولین فصل حضور مورینیو در رئال نیز به گوش می رسید اما آنچه باعث می شود این بار این شایعه را جدی تر بگیریم این است که تیغ انتقادات از سوی نشریاتی به سمت آقای خاص نشانه گرفته شده که نارضایتی آنها عواقب سختی برای مربیان رئال داشته؛ شرایطی که مربیان پرافتخارتری از مورینیو را نیز به سمت در خروجی سانتیاگو برنابئو هدایت کرده است. یوپ هاینکس بعد از 32 سال رئال را قهرمان چمپیونزلیگ کرد و دل بوسکه نیز یکی از بهترین دوران تاریخ باشگاه را رقم زد- افتخاراتی که تنها قهرمانی مورینیو با رئال در کوپا دل ری در مقابل آنها بسیار کم اهمیت به نظر می رسد- اما وقتی رسانه های نزدیک به رئال- و در واقع فلورنتینو پرس- با آنها سر ناسازگاری گذاشتند، دوران حضور این مربیان در برنابئو هم به پایان رسید.
البته برتری مورینیو نسبت به مربیان قبلی این است که برخلاف آنها، او کاملا اوضاع باشگاه و حتی رفتارهای رئیس باشگاه را در کنترل دارد. اگر پیگرینی بعد از جدایی از رئال اعلام کرد فلورنتینو پرس برای ماه ها با او صحبت نکرده، اکنون پرس برای موضع گیری در مورد هر اتفاقی منتظر اظهارنظر مورینیوست. او حتی برای رضایت بیشتر آقای خاص، خورخه بالدانو را از باشگاه رئال اخراج کرد و اکنون منتظر است سرمربی پرتغالی پاسخ این اعتمادها را با چند قهرمانی بدهد. پرس به دلیل حمایت بی دریغ از مورینیو، با نیمی از هیئت مدیره باشگاه نیز دچار اختلاف شده و برای اینکه ثابت کند اشتباه نکرده، بی صبرانه در انتظار پایان فصل و قهرمانی های احتمالی پیش روست.
شیوه مورینیو
بی تردید مورینیو نگران جدایی از رئال نیست. مطمئنا در اولین روزی که خبر جدایی رسمی او از این باشگاه منتشر شود، ده ها پیشنهاد خیره کننده دریافت خواهد کرد اما سابقه نشان داده آقای خاص هیچ باشگاهی را به عنوان بازنده ترک نکرده و بی تردید نمی خواهد این اتفاق در بزرگترین چالش دوران مربیگری اش رخ دهد. او در حالی پورتو و اینتر را ترک کرد که عنوان قهرمانی اروپا را یدک می کشید. در لندن نیز بهترین دوران تاریخ باشگاه چلسی را رقم زد و اگر کمی خوش شانس تر بود، می توانست با آبی ها نیز قهرمانی در چمپیونزلیگ را تجربه کند.
واکنش هایی که او و تیمش بعد از فشارهای رسانه ای هفته گذشته نشان دادند، کاملا مورینیویی بود. رئال در حالی که 2-0 از بارسا در نوکمپ عقب افتاد، در فاصله 10 دقیقه اوضاع را برگرداند و حریف را تا آستانه شکستی تاریخی پیش برد. بعد از اخراج راموس نیز او از فرصت استفاده کرد و با در آغوش گرفتن بازیکنی که چند روز قبل شایعه درگیری با او منتشر شد، این حاشیه را نیز از تیمش دور کرد.
مورینیو تا سال 2014 با رئال قرارداد دارد اما او تنها در صورتی به جدایی از رئال در پایان فصل جاری فکر خواهد کرد، که بتواند به آرزویش یعنی پایان دادن سلطه بارسا بر فوتبال اسپانیا و اروپا برسد. برای رئالی ها هم اگر اخراج مورینیو راحت باشد، پیدا کردن جانشینی برای او اصلا کار ساده ای نیست. گزینه هایی که برای جانشینی او مطرح شده، به ویژه بنیتس، اصلا قابل مقایسه با مورینیو نیستند و با این انتخاب اشتباه، رئالی ها تنها بار دیگر دوران کابوس وار بعد از اخراج دل بوسکه را تجربه خواهند کرد.
باز که شانسا داره مساوی میکنه فک کنم عادت کردنlagh::
داور هم نتونست نجاتشون بده
:khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal:
بعضیا می گن رونالدو فقط بلده پنالتی گل کنه نمی دونید که رونالدو داره رکورد تاریخ رو می شکنه.:afarin:love::
مسی رو داشتین چطوری پنالتی رو خراب کرد بابا اینم از مسیتون که بلد نیست یه پنالتی هم گل کنهmas:-mas:-
هی میگن کریس پنالتی میزنه و صدره
خوب اگه واسه شما تو هر بازی 5 پنالتی هم بگیرن این نیم وجبی تون
که بلد نیست پنالتی بزنه همه رو خراب میکنه:khandeeeee bahal:
سوین مساوی بارسلونا امسال می خواد نام بارسا تو تاریخ ثبت بشه در مساوی های پیاپیmas:-mas:-
مسی بهترین بازیکن تاریخه البته در خراب کردن پنالتیmas:-mas:-
اینم داور که تا اون جایی که تونستند به نفع شانسلونا کار کردن
جنجال روز: یک خوش شانسی دیگر برای بارسا؛ پینتو اخراج نشد
بارسا خوش شانس بود که در نیمه اول دیدار مقابل والنسیا 10 نفره نشد
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] Jose Manuel Pinto - Barcelona
سایت گل- نیمه اول دیدار رفت دو تیم بارسا و والنسیا در نیمه نهایی کوپا دل ری با تساوی 1-1 به پایان رسید؛ خوناس برای والنسیا و پویول برای بارسا گلزنی کردند اما صحنه جنجالی بازی در دقیقه 18 اتفاق افتادو زمانی که سولدادو در موقعیتی تک به تک با پینتو می توانست دروازه بارسا را باز کند اما خوسه پینتو، دروازه بان بارسا که از دروازه خارج شده بود، در خارج از محوطه جریمه توپ را لمس کرد، خطایی که براساس قوانین باید با کارت قرمز مستقیم جریمه می شد اما داور دستور به ادامه کار داد تا بارسا در همان نیمه اول 10 نفره نشود.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
واقعا که دیگه این داورای بی شعور اسپانیا گندشو در اوردن
دیگه هواداری از یه تیم به این اندازه!:ajibeee:
بازم بیان و بگن داوری به ضرر ماست والا خجالت داره این دیگه چه تیمیه مثلا بهترین تیمه دنیاست مثلا
به قوله بعضی ها :khandeeeee bahal:
بزار دلشون خوش باشه به همین جام زورکی
از رئال یاد بگیرن که با افتخار و با 7 امتیاز اختلاف صدر جدول لالیگاست بدون کمک تیم داوری
بنظر من این داوری اسپانیا برای همه داورای دنیا بدآموزی دارن البته اونایی که بازیای این شانسلونایی ها رو میسوتن
سلام بچه ها چرا شماها تعجب میکند اولا نامشون به خودشونه شانسلون خب معلوم که باید شانس بیارن .
ثانیا دیگه همه میدونن که یاران بارسا همراه داوران یه تیم قوی تشکیل دادن .
در مورد اونای که میگن رونالدو با پنالتی در صدر هست بدونن که پنالتی گل کردن عرضه میخواد که اون کوتوله نداره .:khandeeeee bahal:
اخه چرا این نیم وجبی رو با رونالدو مقایسه میکنن نمیدونم.
مسي، رکوردار توپ لو دادن در لاليگا
اين ملي پوش آرژانتيني يکي از تکنيکي ترين بازيکنان تاريخ فوتبال است اما براساس آمار نشريه سوپر دپورته، در رقابت هاي اين فصل لاليگا تاکنون 279 بار توپ از دست داده است.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] به گزارش نشریه سوپر دپورته، لیونل مسی، ستاره بارسا، بیش از هر بازیکن دیگری در لالیگا توپ لو داده است.
این ملی پوش آرژانتینی یکی از تکنیکی ترین بازیکنان تاریخ فوتبال است اما براساس آمار این نشریه، در رقابت های این فصل لالیگا تاکنون 279 بار توپ از دست داده است.
بعد از مسی، دیداک ویلا (251) و خوان وردو (241)، بازیکنان اسپانیول، قرار دارند.
البته در اهمیت مسی در موفقیت های بارسا تردیدی وجود ندارد؛ به ویژه اینکه در 89 درصد بازیهایی که او گلزنی کرده، بارسا به پیروزی رسیده است.
این در حالی است که بارسا تنها در 52 درصد دیدارهایی که مسی گلزنی نکرده، پیروز شده است.
مسی که اولین بازی اش برای بارسا را در سال 2004 انجام داد، در 197 دیداری که در لالیگا برای این تیم به میدان رفته، 141 بار گلزنی کرده است.
مویکس،مدیر بارسا: نه درمورد داوران صحبت می کنیم و نه به پارکینگ می رویم
یکی از مدیران بارسا در صحبتهای به مورینیو طعنه زده است
جوردی مویکس، یکی از مدیران باشگاه بارسلونا در پایان دیدار این تیم مقابل والنسیا در دیدار 4شنبه شب مستایا، در پاسخ به سوالی درمورد عملکرد تیم داوری در این بازی طعنه ای اساسی به مورینیو زد
جوردی مویکس در پاسخ به این سوال به خبرنگار کانال پلوس گفت:« ما نه در مورد داوران صحبت می کنیم و نه به پارکینگ می رویم و منتظر داور می ایستیم.»
او در ادامه گفت:« ما فقط اتفاقات را آن طور که رخ می دهد مورد بررسی قرار می دهیم و در پایان فصل آنالیزی کلی خواهیم داشت.»
:khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal:
برو باباتو مسخره کن از این به بعد هر کی خواست اسمه مورینیو رو بگیره باید دهنشو اب بکشه هر چی هیچی نمیگیم ما:-ang
واقعا خنده داره نباید هم در مورد داوری حرف بزنی احمق چون
داور نجاتتون داد اگه اون پیتون رو اخراج میکرد اینجوری پرو بازی در نمیاوردین .
این کینه شتری شما در مورد خوزه کبیر بر میگرده به سالهایی که تو چلسی و اینتر بود بد داغی رو دلتون گذاشته هنو کجاشو دیدین یه داغی این بار رو دلتون میذاره تاریخی تا بفهمید خوزه کبیر کیه.
:real:
بچه ها ما اگه روزي يه جوك از تايپيك شانسلونا نخونيم چي ميشه؟[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ميگم پيكه پتانسيل دار ترين مدافع جهان[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] ميگم الانم جز 5 مدافع برتر جهانه[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]آخه يكي نيست بگه همين سوتي هاي پيكه كه مدام گريبانگيرتون ميشه! اين پيكه اصلا مدافع خوبي نيست و همين طور آدمي آشغالي هم هست و فقط فكر الواتي و ......هست[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]من ميگم پويول رو سخت بشه تو 5تا قرار داد ! آخه الكي هم كه نميگم! مدافعين بارسا نشون دادند اگه يه تيم روشون فشار بياره چاره اي جز سوتي دادن ندارند!همين بنزما يادتونه چطوري پويولو سوسك كرد[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]پيكه هم كه شاهكاريه واسه خودش[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]به نظرم راموس,ويديچ,جان تري,تياگو سيلوا,په په ,پويول الان بهترين مدافعين جهان هستند.پيكه جز 20 تا هم نميشه:ogh:
داداش به قول یکی از بچه ها پیکه سرش به شکیرا گرمهmas:-نقل قول:
نوشته اصلی توسط saeed7 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بابا اگه خوزه بزرگ نبود که این همه چشم دنبالش نبود و بعضیا ارزو نمیکردن از رئال بره تا یه نفسه راحت بکشن واقعا بزرگیه که حسودی و تهمت میاره
بچه ها امروز که با بروبچ بارسایی بحث کردم گفتن رئال تو لالیگا حداقل 2تا باخت میده و 2تاشرط بندی کردیم.
و من گفتم رئال مادرید بدون هیچ باخت یا مساوی لالیگا رو تموم می کنه البته غیر از الکلاسیکوی برگشت.
و برای بارسا هم شرط بندی کردیم.
من گفتم بارسا باز هم مساوی و باخت خواهد آورد و اونا گفتن بدون هیچ باختی حتی در الکلاسیکو.
من که خیلی شک دارم
خدایی همشون خوب جک می گن:khandeeeee bahal:
امروز دی ماریا با تیم تمرین کرد و طبق اخبار مورینیو تا بازی با راسینگ بهش بازی نمیده تا روش کار کنه و آمادش کنه.
درود بر خوزه
امروز هم خدیرا و مارسلو از ریکاوری برگشتند
اولا شرط کاریست حرام و ناپسند ki::نقل قول:
نوشته اصلی توسط Crisronaldo79 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بعدم اینکه شرط نمیخواد از بدیهیات:hehehe:
داداش شرط سره چیزی نه من هیچ وقت شرط اون جوری نبستم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط mortezarm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
شرط همین جوریki::
بچه ها به نظرتون بازی چن چن میشه؟ با توجه به
باخت بارسا در خانه ختافه و بازی رفت رئال که با نتیجه 4-2 تموم شد.
ولی من همه جوره شرط میبندم هم اینجوری هم اونجوریlay_;;نقل قول:
نوشته اصلی توسط Crisronaldo79 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
قطعا ختافه تیمه بزرگیه و ماهم بسختی تو برنابئو بردیمشون و خیلی اذیت کردن و همیشه تو زمین خودشم خطرناکترهنقل قول:
نوشته اصلی توسط crisronaldo79 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من کلا تیمای مادریدی رو دوس دارم و احساسه خوبی بشون دارم
امیدوارم 3 امتیازه بازیو بگیریم هر چند بازی خیلی سختی خواهد بود
من فک کنم که 3 به 1 ببریم
ایشالا....نقل قول:
نوشته اصلی توسط mortezarm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
داداش تو که این قدر خوب بحث می کنی درباره رئال به تاپیک تبادل و نظر هم یه سر بزن بیچاره خیلی وقته خلوتهki::
به نظر خودمنقل قول:
نوشته اصلی توسط crisronaldo79 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
0-2 یا 1-2 می بریم.
3-0 میبریم .:hooora:
داش ممد یه جور تو پروفایلم گفتی اومدم که گفتم الان زمین آسمونو یکی می کنی.:hehehe:نقل قول:
نوشته اصلی توسط NEKO-06 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ki::
خوب خودت خواستی :ehe:
بازی سختی نداریم تیم حریف شاید برای بعضی تیم ها تیم قدری باشه ولی برای ما مثل اب خوردن میمونه اگه بعضی تیم ها منتظرن تا ما بلغزیم باید بگم که باید این ارزوشونو به گور ببرن ـ اصلا چرا بگم بعضی ها راحتر صحبت میکنم شانسلونو میگم mas:- _______راستی این مورینیو چی میگه نکنه بره از رئال ... مورینیو بره اصلا اینطوری بگم انگاری که رونالدو رو از دست دادیم ــ درحال حاظر فکر نکنم مربی بهتر از مورینیو گیر بیاریم ــ ولی ایشالا که هم لیگا و هم لیگ قهرمانان رو فتح میکنم اونم با کاپیتان کاسیاس خیلی فاز میده وقتی که کاسیاس جام رو بالا ببره ki::ـ البته فقط این فاز رو من میتونم با پیراهن رئال حس کنم ــ ولی من هنوز اعصابم از کوپا دل ری خورده ــ تو بازی که حقمون بود حداقل حداقلش 4.5 تا بزنیم 2-2 مساوی کردیم ـ به هرحال الکی الکی هم نیست که بهش میگن شانسلون ـ راستی بازم این بچه کوتوله که پنالتی خراب کرد .. فسقلی فکر کرده حالا همه مثل رونالدوهن که تموم پنالتیهاشونو گل بزنن ــ با این بازیهای که شانسلون دیدم فکر نکنم حتی به نیمه نهایی لیگ قهرمانان هم برسن ـ ولی من خیلی دوست دارم یه بار دیگه با آرسنال بیوفته تا نشونشون بدیم یه من ماست چقدر کره داره binam
پارت 2 فردا ـ الان دیگه مغزم سرور نمیده heee::
داداش منم خیلی دوست دارم کاسیاس جامو ببره بالا واقعا حقشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط neko-06 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
داداش منم می ترسم خوزه رو از دست بدیم دیگه بهتر از خوزه پیدا نمی کنیم.
مورینیو انصافا جز الکلاسیکو برامون چی کارا که نکرده؟بیچاره این همه زحمت و تلاش کرده حالا ازش انتقاد می کنن.
توی قهرمانی رئال که دیگه شکی نیس
بارسلونا باید تلاش کنه دومیشو حفظ کنه
به نظر من 3-1 میبریم.lay_;;:-shadنقل قول:
سبک کاری و بازی بارسلونا دیگه برای همه ی مربیان آشکار شده و تقریبا همه فهمیدن چجوری میشه بارسلونا رو متوقف کرد.
به به اینم از گل اول تبریک ایول راموس
lay_;;lay_;;lay_;;lay_;;lay_;;lay_;;lay_;;lay_;;la y_;;
عجب تیمه جون سختیه بی ......:-ang
عجب تیمه مسخره ای بود مهم نیست مهم اینه که 3 امتیاز رو گرفتیم تبریک میگم این برد شیرین رو بچه ها توجه کردین هیگی موهاشو کوتاه کرده بود خوشکل شده بودlove::
بچه ها تبریک می گم برد خوبی رو بدست آوردیم.ولی باز هم رئال رئال همیشگی نبود.
تک گلمون رو راموس زد با پاس زیبای اوزیل.
بدترین بازیکنمون هم کریم بود.
بی شعورا چقدر خطا میکردن:-ang
ناداوری ها ادامه دارد: میگل تورس اخراج نشد پنالتی روی رونالدو گرفته نشد
مرجع خبري رئال مادريد : بازی رئال مادرید و ختافه یک شروع جنجالی داشت . جرا که رئال مادرید مدعی بود که اخراج میگل تورس و پنالتی روی کریستیانو رونالدو باید انجام می شد. در واقع آیزا گامز هیچ کدام از دو حرکت را انجام نداد .
اولین صحنه در دقیقه 11 رخ داد . اوزیل از میگل تورس جلوتر بود و می توانست که در موقعیتی تک به تک قرار گیرد که بازیکن اسبق آکادمی رئال پیراهنش را کشید . داور این صحنه را ندید و اوزیل به شدت اعتراض داشت .
در دقیقه 14 نیز کریستیانو در محوطه جریمه با یک توپ بلند صاحب موعقتی شد که کاتا دیاز او را هل داد . مدافع ختافه اصلا به توپ کاری نداشت که با وجود خشم بازیکن پرتغالی ، آیزا پنالتی نگرفت .