اون قرض گرفتن نیست. اون پول خریدنه. یعنی تبدیل سکه یا همون توکن به پول.دیگه پسش نمیگیره.نقل قول:
نوشته اصلی توسط mostafa1323 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
اون قرض گرفتن نیست. اون پول خریدنه. یعنی تبدیل سکه یا همون توکن به پول.دیگه پسش نمیگیره.نقل قول:
نوشته اصلی توسط mostafa1323 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اهان مرسی.اخه نوشته بود loan،loan هم که یعنی قرض فکر کردم مثل این سیستمای بانکی که پولو میدن بعد باسودش پس میگیرن میمونه D:
راستی تیم قوی ای داری ali chila.
سلام دوستان منم عضو جدید هستم . میخاستم بدونم چرا لیگ قهرمانا برا من نمیاد یا همون باشگاهی هم حتی فقط زده 3 روز نمیدونم چبچی
champions leagueمنظورته؟اگه امروز یا دیروز نصب کرده باشی که تازه فصل شروع شده و اخر این فصل باید اول تا چهارم بشی تا فصل بعد توش حضور داشته باشی.نقل قول:
نوشته اصلی توسط فرشادت [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
لول یکی دیگه؟
برخلاف فصلای پیش نمیدونم چرا دوروز اول این فصل سرورم واسه خرید بازیکن شلوغ نبود!
بازیکنای 93و94بود که همینجوری بدون پیشنهاد وقتشون تموم میشد!
توی ورژن جدید بازی میشه اکانت رو به گوگل وصل کرد ( فقط برای اندروید البته.شاید اپل بشه به اپل آی دی هم وصل کرد) کسایی که از ترس استفاده از فیل ترشکن اکانت رو به فیسبوک وصل نمیکردن میتونن الان به گوگل وصل کنن تا خیالشون از بابت از دست ندادن بازی هم راحت بشه. افرادی هم که به فیسبوک وصل کردن برای راحت وارد شدن به بازی بدون نیاز به فیل تر شکن همون اکانتشون رو میتونن همزمان به گوگل هم وصل کنند.وارد ستینگ بازی میشید و در سربرگ دوم گزینه کانکت به گوگل رو انتخاب میکنید.بعد از اون به هر دو صورت میشه وارد بازی شد
علی واقعا اینجوری شده ؟!!!! اگه شده باشه عالیه که ! من وصل کردم به فیسبوک بازی گوشیمو دیگه نتونستم کلا وصل بشیم. قند شکنای گوشی خیلی ضعیفن. اگه با وصل کردن به جیمیل مشکل فیسبوک حل میشه خیلی خوبهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ali.chila [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
راستی دوستان من مدتیه اصلا سر نمیزدم به اکانتم.دیروز که رفتم متوجه شدم که هفتم شدم تو لیگم و رفتم لول 19 :دی
فقط بازی رو آپدیتش کن بعد یک بار با فیل تر شکن برو تو اکانتت هر طوری که هست تا اکانتت رو وصل کنی به جیمیل.بعد از اون دیگه راحت میشی.نقل قول:
نوشته اصلی توسط aliexpress [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اره لول یک هستم سبسنم 451 بازی میکنم خیلی قوی بود ولی امروز با یه تیک که قدرتش کمتر بود باختم 1-0 نمیدونم سیستممو عوض کنم یانه اخه خیلی قوی بود اولین باختمه سیستمم قویه بود به نظرتون عوض کنم سیستممو