خعلییییییییییییییی کارت درستهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mehdi30100 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خعلیییییییییییم آواتارت تکه خصوصا با اون نگاهش خعلیییییییییییییییی تکه!!!:evaa:
نمایش نسخه قابل چاپ
خعلییییییییییییییی کارت درستهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mehdi30100 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خعلیییییییییییم آواتارت تکه خصوصا با اون نگاهش خعلیییییییییییییییی تکه!!!:evaa:
سلام همگی !
ما تازه واردها رو تحویل میگیرید !؟ :rose:om:::evaa:
:hapoo:نقل قول:
نوشته اصلی توسط ΚiηGĐσɱ Çʀσωη [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خوب کردی که اومدی :nishkhand:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اول اینو بخون
فرض کن تو توی آفریقایی
و تو با یه طناب به درخت وصل شدی و مثل لنگر کشتی تو هوا معلق هستی
یه شمع هم به آرومی داره طناب رو می سوزونه
و یه شیر هم اون زیر واستاده تا تو بیفتی و شیره ناهارشو بخوره
و تا زمانی که طناب سالم باشه تو هم زنده هستی ، کسی هم نیست که بهت کمک کنه
تنها راه اینه که شیر رو متقاعد کنی که شمع رو خاموش کنه
چه جوری تو این کار رو انجام می دی…؟!
علیک سلام .نقل قول:
نوشته اصلی توسط ΚiηGĐσɱ Çʀσωη [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بله بفرما ! کفشاتو در آر بیا تو خجالت نکش:nishkhand:
منم اولاش خجالتی بودم :luuugh: یکم که با این بروبچ آشنا بشی بهت خوش میگذره :gol:
خوش اومدیlove::
فقط بی زحمت یک بیوگرافی از خودت برامون بگو تا بیشتر با هم آشنا بشیم roz::
سلام بنده احمدرضا هستم 21 ساله و عاشق یووه و متنفر از کاسیاس و اون کریس بوووووووووقmas:-نقل قول:
نوشته اصلی توسط Abdollah 202 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اصلا کاسیاسو که میبینم یاد دیوار چینی محشرش میفتمshikam::-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mortezarm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خدمت همه عرض کنم این بنده خدا این پستو در جواب این داده نگه جرات نداره جواب منو بده تو معرفی شخص ....لی مثه خودش مجبوره اینطوره جلب توجه کنه:ohum:نقل قول:
نوشته اصلی توسط R.BAGGIO.10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اخه اصفهانی خسیس بکش بیرون از این یه جایزه دیگه
خیر سرش چرخ صنعتم میچرخونه
راسته یادم رفت حضور یووه رو در بین 8 تیم برتر چمپیونز پس از سالهای سال تبریک بگم:sohappy:این خطاب به احمد بودا ولی اگه بقیتونم بیاین جلو میزنمخوش اومدینقل قول:
خوش اومدی..........:hooora2:نقل قول:
امیدوارم بهت خوش بگذرهroz::
دوست عزیز خوش اومدیlove:::hooora2:
بله دیگه نو که اومد به بازار کهنه میشه دل آزار.....
واقعا خجالت داره تست هوش بود چرا کسی جواب نداد سوال به این مهمی و جواب نمیدین خوش آمد گویی میکنین دلم میخواد همتون و باهم خفه کنم:aaaa:chomagh:-angeterza::-
یه تست هوش دیگه میزارم وای به حال کسی که جواب نده گرفتی چی شدchomagh
اینا مال خیلی وقت پیشه و تکراری..........:sohappy:نقل قول:
نوشته اصلی توسط joooooooooone [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
آقایون فیلم بازا کی فیلم کلکسیونو دیده؟؟؟؟:morde: