دمت گرم داداش
خیلی آقایی
مرسی که جواب دادی
نمایش نسخه قابل چاپ
دمت گرم داداش
خیلی آقایی
مرسی که جواب دادی
سلام من سیوم تمام نقل و انتقالات رو داره اگه خواستی بیا که برات آپلود کنم سیم معرکه دهستش برو حالشو ببر به این ایمیل کن [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]نقل قول:
نوشته اصلی توسط erfan.king [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام آقا میلاد
بابا دوت گرم من این پچ [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] رو دانلود کردم
اما بجز منوی بازی و چندتا کفش و توپ جدید چیزی عوض نشد که
خبری هم از انواع تورنمنت ها مثل جام جهانی-لیگ قهرمانان اروپا-جام یوفا-جام ملتهای اروپا نبود داداش
میخواستم بدونم که من این پچ رو اشتباه نصب کردم یا اینکه اصلا این پچ تورنمت اضافه نمیکنه؟
ممنون میشم جواب بدی
قربانت
والا کریر مد رو که نمیدونم چون اصلا کریر مد بازی نمیکنم.ولی نصبش پوشه گیم داخل پچ رو کپی کن در پوشه گیم داخل بازی بعد ModdingWayInstaller که داخل پچ هست رو نصب کن و عملیات رجیستر رو با Fifa13 i68Regenerator 3.0.1 انجام بدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط فضل الله [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
داداش برای اضافه شدن تورنمنت ها FIFA 13 MWM Selector که داخل پچ هست رو باز کن یه قسمن داره به اسم select tournaments که اون رو روی new tournaments قرار بده بعد apply کن و ModdingWayInstaller رو دوباره نصب کن.البته اگه این تورنومنت رو نصب کنی کریر مد نمیتونی بازی کنینقل قول:
نوشته اصلی توسط khaledi63 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مرسی از توجهتون
اما داداش من همهی اینکارارو که گفتی رو انجام دادمو همه چی تغییر کرد((منوها--اسکوبردها--و کریر مود هم دیگه کار نکرد)) اما باز خبری از تورنمنتها نبود
تو گیم مد هم رفتم اما فقط همون گزینه های قدیمی بودن و باز هیچ تورنمنتی اضافه نشد
داداش اصلا میشه بگی که برای بازی توی تورنمنتها کجای بازی باید برم؟
بخدا شرمنده که اینقده سوال میکنم
راستشو بخوای من همه ی پچ های فیفا رو از خود شما دانلود کردم و همشون هم بهم جواب دادن و خیلی هم از شما ممنونم
اگه این مشکلو برام حل کنی دیگه من نورکتم داداش
برای اینکه ببینی تورنومنت اضافه شده یا نه برو داخل همون قسمت تورنمنت بازی همون قسمت که همه لیگ های اروپایی هست بادقت نگاه کن. یه بار دیگه برو FIFA 13 MWM Selector رو باز کن ببین قسمت select tournaments روی چه کزینه ای هست ببین روی new tournaments هست یانه باید زمانی که FIFA 13 MWM Selector باز میکنی حتما روی new tournoment بعد هم apply رو بزن و ModdingWayInstaller رو اجرا کن اگه هم خواستی i68Regenerator روهم برای اطمینان اجرا کن .چند بار این کار ها رو اجرا کن انشاء الله درست میشه برای من هم بار اول درست نشد این قدر باهاش ور رفتم تا درست شدنقل قول:
نوشته اصلی توسط khaledi63 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
لینک پچی که باید دانلود کنیم کجاست؟Fifa13 i68Regenerator 3.0.1 تو پوشه پچه یا اینکه ی برنامه جداست باید دانلود کنیم؟؟
دوستان فیس جدیدی برای سرجیو راموس اومده یا نه اگه اومده یه لینکی بدین
داداش دمت گرم
راستشو بخوای دلم نیومد ازت تشکر نکنم
خیلی خیلی آقای ی دنیا تشکر مرسی
درست شد الان هم دارم لذت میبرم
امیدوارم ک منو ببخشی بابت مزاحمت هام
باورکن الان خیلی دارم با این پچه حال میکنم هم من هم دوستام
حالا شد ی فوتبال واقعی
فیفا فقط ی مشکل داره اونم فقط تیم های ملی هستند که ناقص هستند
ای کاش ی پچی هم برای اضافه کردن تمام تیم های ملی ب فیفا13 ساخته بشه
ی دنیا ممنون
قربانت