ما که یه عمره داریم با این شلوار های مسخره میریم مسخره میریم مدرسه آقا امیر خدا رو شکر کن بهتون نگفن روپوش فرم بپوشید
نمایش نسخه قابل چاپ
ما که یه عمره داریم با این شلوار های مسخره میریم مسخره میریم مدرسه آقا امیر خدا رو شکر کن بهتون نگفن روپوش فرم بپوشید
ای بابا الان چادر تو تهران پیدا میشه اصلا؟:evaa:نقل قول:
نوشته اصلی توسط edin [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمی دونم بعدازچادر میگن عبا بپوشید:nishkhand:مهر هم نزدیکه .
تو مدرسه ما که آزاده بدون چادر میریم مدرسه ولی اون اولا یه خورده گیر میدادن
چن تا از دوستام یه مدرسه دیگه میرن
اونا باید کت و شلوار بپوشن
تازه حواسم نبود بگم
من علاوه بر شلوار پارچه ای یا کتان باید حتما پیراهن یقه دار بپوشم:chi migi::ehe:
حالا برای پاییز و زمستان خوبه اما وقتی بهار می رسه ادم توی این کت و شلوار
ها نیمرو می شه :morde:هر چند که اگه این کت و شلوار ها هم نبود بازم باید
بهار لباس اسین بلند بپوشیم
من تا پارسال سه سال راهنماییو یونیفرم سرمه ای رنگ میپوشیدیم تحت رهبری یک مدیر سریع و خشن 5:evaa: ولی الان که قراره از چندروز دیگه بریم مدرسه ازاده فقط لباسمون نباید تنگ باشه و ازون طرح های پاره پاره داشته باشه راستی تو مدرسهی شما هم اینجوریه که مدرسه ی ما گفته پنج شنبه ها که تعطیله باید ساعتن 8صبح بیاین هرهفته یه نوع امتحان میدیم هفته ی اولم ریاضیه البته اول مهر زنگ ورزش داریم که مدرسه یکی از بهترین سالنای فوتسال شهرمونو که نزدیک مدرسه هم هست به اسم خانه ی جوان اجاره کرده و روز اول تا سه سال میریم اونجا:/dancki::
راستش منم شنیدم میگن پنجشنبه ها تعطیله برای مدرسه ما اینطوریه(خدا رو شکر:hekolah:)
اما اینا دو روهستن:hekolah:میگن ولی عمل نمیکنن حالا باید منتظر نتیجه نهایی باشیم.اما احتمال داره همون باشه پنجشنبه ها تعطیله آخ جون:nishkhand:
راستش مدرسه ما یه مدرسه خاص و پارسال پنجشنبه ها تعطیل بودیم به احتمال زیاد امسال هم تعطیلیم پنجشنبه هاdallliiiشانس داریم در حد جام جهانی:ahaaaaaa:
اه اه اینارو چه بحث مدرسه میکنن اه اه:ogh:
واقعا 12 سال دوران طلایی زندگی با پاشدن ساعت 6 صبح تلف شد:aaaa:
4 5 ساله فکر کنم 6 صبح پا نشدم اصولا 6 صبح میخوابمdallliii
ایشالا این 9 ماه ننگین هم برای کاربران دربی بگذره راحت بشن و هیچ وقت تقاضای این دوران رو نکننroz::
تو تعطیل بودن مدرسه ها در پنجشنبه ها که شکی نیست
فقط مهرداد یه ذره مشکوک میزنی؟:chakoshi: چی شده ؟:nishkhand: