حالا معلوم نیست تو هم نمیری :nishkhand: رفتی ....... خریدی هروقت میگم کجایی میگی یوتیوب:nishkhand:نقل قول:
نوشته اصلی توسط R.BAGGIO.10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
حالا معلوم نیست تو هم نمیری :nishkhand: رفتی ....... خریدی هروقت میگم کجایی میگی یوتیوب:nishkhand:نقل قول:
نوشته اصلی توسط R.BAGGIO.10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به نظر من کارشون درست بودهmas:-mas:-mas:- ، یوتیوب شیطان سایبری!ki::ki::
در اوج دهن سرویسی به سر میبرم خوشبختانه خوردیم به تعطیلات
یورو داره شروع این دوره خیلی باحالا
راستی باخت فوتسال رو با موجودی همچون صانعی بهتون تسلیت میگم شمس کجایی کهع یادت بخیر
واقعا شمس کجایی که یادت بخیر ابهتی داشت اون دوران
سر تيم ملي فوتسالو چجوري بريدن؟؟
اگه شمس بود!!!
بازي گيتي پسند و قرچك كه خوب به شمس توپيدن حالا برن التماسش كنن برگرده كه محاله بياد
مردك هي شمسايي رو ميكشيد خب آدمه...تو اينجور بازيها رو تجربه بازيكنها بايد حساب كرد.
خدايي شمسايي چه گلي زد (گل آخر ايران):ghelyon:
ببین چه گندی زدن که مربی تایلند گفته ایران حریف تمرینی ما بود واقعا دوران شمس دورانی بود واسه خودش حداق تایلندی ها اینجوری ادعا نمیکردن:narahat:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
این مرتیکه ... خیال کرده کیه که میگه ایران حریف تمرینه.یکی مثل فالکائو که مسی هست ولی تو فوتسال به سخت ترین دفاعی که گل زده ایرانه اونوقت این مرتیکه میاد میگه حریف تمرینی.خاک تو سر اول تا اخر فوتسال که دهن این مرتیکه رو رو ما باز کردن.تیمایی مثل برزیل و اروگوئه در سطح ما هستن اونوقت این بابا اومده دهنشو باز کرده.خب چی میشه گفت
خب هرکی به اندازه ی عقلش حرف میزنه حتما عقلش معیوب بوده که میگه ششمین تیم رنکینگ فیفا حریف تمرینی ما بوده البته تو جریان بازی داشته از استرس میمرده حالا چون برده زبونش دراز شده.
مار های آناکوندا در کانال آب آمل
به گزارش دربی نیوز: در آمل یه کانال آب هست که آب رو از کوه به سمت زمین های کشاورزی میبره و همین طور آب رو به شهرستان آمل میبره در پی گم شدن یک گوسفند و کنجکاوی چوپان ماری غول پیکر در کانال آب پیدا شد جالب اینجا بود که دو تا مار آناکوندا بود با تماس به آتش نشانی و محیط زیست مامور ها اومدن یک مار را گرفتند و دیگری هنوز در کانال آب قرار دارد نکته ی خطرناک اینه که این مار قادر به زندگی کردن در خشکی نیز میباشد و اگر سابقه ی آدم خواری داشته باشد انسان را هم میبلعد البته معمولا افرادی که زیر 140 سانتی متر قد دارند چیزی که دلهره آور تر است این است که فصل بهار است و هوا گرم و گاهی که عمق آب کم میشود بچه های روستای رود بار دشت و کم کلای آمل در این کانال شنا میکنند اماخوش بختانه تا حاا موردی از گم شدن فدی گزارش نشده و جست و جو برای یافتن آناکوندای دیگر ادامه دارد آناکوندایی کهبا از دست دادن جفت خود حال خشمگین و خطرناک تر از قبل است و کانال آب هم با خود روستا ی رودبار دشت 15 دقیقه بیشتر فاصله ندارد.
دربی نیوز رو شوخی کردم اما خبر واقعیه.
اینم عکس یه نمونه مار آناکوندا
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من که از اول تورنمنت فوتسال (جام ملت های آسیا) آرزو داشتم یه بازی ایران رو ببینم ولی وقت نمیکردم و فقط از اخبار اینترنتی شاهد پیروزی تیم ملی بودم تا اینکه امروز عصر از دربی گذشتم و گفتم بازی نیمه نهایی هست برم ببینم خلاصه نیمه ی دوم رفتیم ببینیم همینطور نگاه که میکردیم رسید به وقت اضافه دیدم 4 به 3 عقبیم کلی اعصابم خورد شد ولی امیدوارم بودم تا اینکه دقایق پایانی هم بابام اومد باهام ببینه تا اینکه وحید یه گل با ارزش زد و خیلی خوشحال شدیم یه ضربه هم که وحید به اونا داد تا از نقطه ی پنالتی دوم بزنن خلاصه اینم به کرنر رفت و بازم خوشحال تا اینکه می خواست کرنر رو بزنن من چیدمان بازیکنان رو دیدم به بابام گفتم بیا نگاشون کن چهارتایی رفتن رو کرنر زن اینی که واساده کنار نظری رو ول کردن خلاصه راحت یه گل بهمون زد و اعصابمون شد خورده خورد از دست همین کار مزخرفشون که هیچ بهانه ای هم نمیتونه قابل قبول باشه.
در ضمن تا زمانی که شمس بود هیچ تیمی جرات زدن چنین حرفی به ایران رو نداشت تا اینکه قدرش رو ندونستن و به راحتی شمس رو از دست دادیم. ای داد بیداد. تیم ملی ما بدون شمس چی ها میکشه:ey babaaa: خلاصه اینکه بعد از بازی امروز و از گل زشتی که خوردیم خیلی ناراحت شدم با یکی از بچه ها برازجون رو پیاده روی کردم:shogh:
این بدبخت تا حالا تیمای بزرگ رو نبرده حالا فکر کرده الآن دیگه قول دنیاس خبر نداره هنوز عددی نیست در برابر تیم فوتسال ما...
من خیلی آرزو کردم تیم فوتبالمون یه ذره از فوتسال یاد بگیره ولی انگار فعلا مقدور نیست!
راستی یه سر به کمپ دوم زدم یادم افتاد یه سری قرار بود بریم به دامن طبیعت و دور از زندگی مدرن، چی شد؟کنسل شد؟