اینا همش درسته ولی روحیه ارسنالی ها خراب شده و انگیزه هاشون کم شده....برد میلان تو بازی برگشت حتمیست:ohum:
نمایش نسخه قابل چاپ
اینا همش درسته ولی روحیه ارسنالی ها خراب شده و انگیزه هاشون کم شده....برد میلان تو بازی برگشت حتمیست:ohum:
حالا شدی میلانی شیش دونگ افرین با اواتارت حال کردمنقل قول:
نوشته اصلی توسط juninho_P [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اقا مهدی شما هم به جمع میلانی های سایت خوش امدینقل قول:
نوشته اصلی توسط mehdi30100 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
درضمن بچه ها سیدورف مصدوم شد :balesh:
دیگه قهرمانیم love::
داش واسه مصدومیت کلارنس داری خوشحالی میکنی ؟!؟ :ajibeee:نقل قول:
نوشته اصلی توسط King k.p Boateng [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بابا دمت گرم
با این که این حرف تو دور از قوانین حقوق بشرهنقل قول:
نوشته اصلی توسط King k.p Boateng [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ولی باهات موافقم چون وقتی که خودش خداحافظی نمیکنه تو تیم بد کار میکنه این طور موقیت ها باعث میشه که
بازیکن هایی که جوان تر هستند تو ترکیب تیم بیاد
ولی یادمون نره که سیدورف تو این فصل گل های خوبی زده ki::
عزیزان من سیدورف یه بازی ساز حرفه ای هست...هرچی سن بیشتر شه بازی سازی بهتر میشه...ژاوی نمونه ی خییلی خوبیه/:ohum:خیلی با تکنیکه...پاس های ارضیش عالیه به نظر من:sigar:
میلان 4-0 آرسنال
اینتر 0-3 بولونیا
تفاوت را احساس کنید :]
:hehehe: :hehehe: :hehehe: :hehehe: :hehehe: :hehehe:
خدایی میبینینقل قول:
نوشته اصلی توسط fcb10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
وقتی یادم میاد چقدر امتیاز مفت از دست دادیم میخوام :-ang:-ang:-ang
خوب با ترکیب دوم هم بردیم بدون زلاتان
خیلی خوشحالم 3.1 مثل یووه ولی با ترکیب دوم
عجب برد باحالی بود حال کردم
مونتاری هم خوبه ها روبینیو هم که دیگه داره میترکونه
الان کلا تیم پر روحیه هستش
منم این پیروزی شیرین رو تبریک میگم :balesh:
روبینیو داره کولاک میکنه , این روبی اگه راه بیفته دیگه کسی جلودارش نیست !!!