hamidarsenal2009.blogfa.com
نمایش نسخه قابل چاپ
اگه فردا هانری گل بزنه چی میشه
خداییش بچه ها شاید باورتون نشه من تیم لیدز یونایتدو هم دوس دارم و خیلی دوس دارم که دوباره به لیگ برتر صعود کنه
آخه بیچاره دلم به حالش میسوزه تا همین ده سال پیش هم تو لیگ جزیره بود اما دیگه ضعیف شد و رفت دسته های پایین
اما من برای بازی فردا باید بگم که
نباید مغرور بشیم و بگیم که ارسنال میبره
اما در کل لیدز یونایتد رو میبریم با اختلاف یک گل
داش عبدالله منم بیشتر دوست دارم وستهام و لیدز و پورتسموث به لیگ برتر صعود کنند
بچه ها اینطوری که مشخص شد اگه لیدزو ببریم بعدش با استون ویلا بازی داریم
هم لیدزو میترکونیم هم استون ویلا :sooot::khelal dandoon:
بازی سختی در پیش داریم.
یه بازی کاملا در گیرانه با اینکه جام جذفی اصلا قابل پیش بینی نیست اما در صد برد ما بیشتره
امیدوارم شیرینی این برد با مصدومیت بازیکنای ما تلخ نشه
چون تو این بازی ها ما خیلی ضرر دیدیم مخصوصا بازی بعدی که با استون داریم .
فقط خدا کنه که مصدومیت توی این دو ماه سراغ هنری نیاد چون من یکی خیلی از این مصدومیت می ترسم
به امید برد در بازی فردا
اونقدر بدبخت شدیم که با اومدن بازیکن پیری مثل تیری اینقدر خوشحال میشیم ولی بازم خوشحالم چون عاشقشم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط arsen 10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اتفاقا تا دلتونم بخواد.....همه آرزو میکنن تا یه روزی پیراهن مقدس آرسنالو بپوشن
درضمن خیلی ها فکر میکنن هانری میاد و میخواد فیکس بازی کنه ولی مطمئا باشید اینطور نیست
و (( ونگر گفته فعلا هانری قرضی ارسنال اومده و من از اون به عنوان یه بازیکن فیکس استفاده نمیکنم و بیشتر برای روحیه تیمی از او در ترکیب استفاده میکن))
سلام به همه آرسنالي هاي گل
ميخوام يه چيزي رو بگم,واقعا خوشحالم كه هانري دوباره به فوتبال جزيره و تيم سابقش برگشته,هانري يه اسطوره هست در تاريخ آرسنال.
ما ديروز با منچيتي بازي داشتيم كه به لطف خدا لهشون كرديم! اما چيزي كه منو بيشتر از نتيجه به دست اومده خوشحال كرد برگشتن اسكولز بود! باور كنيد وقتي اومد توزمني اشك تو چشام جمع شده بود! حالا ميخوام بگم شما هم با اولين بازي از هانري بعد از چند سال احساسي فوق العاده بهتون دست ميده! مطمئنم. om::