من که تجربشو نداشتم دندون درد رو میگم...
ولی به نظر میرسه که خیلی دردناکه...
:hehee:
نمایش نسخه قابل چاپ
من که تجربشو نداشتم دندون درد رو میگم...
ولی به نظر میرسه که خیلی دردناکه...
:love:نقل قول:
نوشته اصلی توسط MohaDeseh [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
حال کردی!!
آقا دیدی مچشو گرفتم..!
محسن یگانه هم صداش خوبه هم صلیقه مردمو میشناسه..
چی خوند حالا؟!
آقا من میرم بخوابم فردا صبح کنکور آزاد دارم
برام دعاکنید!!
با اجازه همتون!!
:love:
من فقط با کنسرت مجید خراطها حال کردم...
خیلی باحال بود...
اشک همه دراومد...ولی من گریه نکردما:jeddiiiii:
اه خدای من .................................................. ...:ogh:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط پوریا صبور [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اجازه ما دسته شماست...
ایشالا سراسری قبول میشی بیخیال آزاد...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sina acm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
هی وای من.............................................. ...................................dallliii
محسن یگانه محشره...عاشقشم...نقل قول:
نوشته اصلی توسط پوریا صبور [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
همیشه تحت هرشرایطی ازش دفاع میکنم:love:
همه چی خوند...کل آلبوم رگ خواب به جز ضربان معکوس و آدما
از آلبوم نفس های بی هدف هم آی خدا دلگیرم ازت و گناهی ندارم و باروبندیل رو خوند...
فداکاری و یالان رو هم خوند...
محشر بود...محشررررررررررررررررر ررررررر
عاچقشم عجییییب!!
مجید خراطها؟؟؟؟؟:ajibeee:نقل قول:
نوشته اصلی توسط david7 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
داش محسن یگانه:/dancنقل قول:
نوشته اصلی توسط david7 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
چراا....من خوشم اومد فقط یه کم که میمونم سرم درد میاد بعد از یه مدتی که توی هوای آزادش بمونم به هواش عادت میکنم:sigar:نقل قول:
نوشته اصلی توسط MohaZalla [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
baghal:-baghal:-نقل قول:
نوشته اصلی توسط joooooooooone [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
:chakerim::chakerim:نقل قول:
نوشته اصلی توسط مورینیو... [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
:ehe::ehe::ehe:......با توجه به نقل قول مرینهو جواب رو میگیری:he:نقل قول:
بابا جون باور كن تو كنسرتم playback خونده و گرنه صداى واقعى يگانه رو من شنيدم،يه چيزى شبيه به صداى...(البته اون موقع هنوز بينيشو! عمل نكرده بود!!):nishkhand:نقل قول:
نوشته اصلی توسط MohaDeseh [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام دوستان امیدوارم حالتون خوب باشه...:rose:
یه سولی داشتم که بی زحمت هر کی میتونه جواب بده.
خواستم بدونم کسی میدونه چجوری باید فیلمی رو رایت کرد تو دستگاه DvD بالا بیاد.نمیدونین تا حالا چند تا دی وی دی خام سوزوندم:gerye:
اگه نرافزاری ... راهنمایی... چیزی میدونین که بشه این کارو کرد. بزارین یا بگین. واقعا ممنونتون میشم:love:
:gol: