-
مصاحبه حجازی
حجازي: از بيتفاوتي بازيكنان استقلال انتقاد كردم
خبرگزاري فارس: رئيس كميته فني باشگاه استقلال درباره حضورش در تمرين اين تيم گفت: از دوندگي پايين و بيتفاوتي برخي بازيكنان انتقاد كردم.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به گزارش خبرگزاري فارس، ناصر حجازي در مورد حضور روز گذشته خود تمرين استقلال اظهار داشت: در تمرين استقلال حاضر شدم و بنابر احساس وظيفه به صورت خصوصي با بازيكنان تيم صحبت كردم. وقتي استقلال شكست ميخورد همه ناراحت ميشوند و مردم انتظار دارند در بازيهاي بعدي اين شكست به بهترين نحو جبران شود و بازيكنان بايد اين مهم را در نظر بگيرند تا در آتيه باعث ناراحتي و دلخوري هواداران نشوند.
وي ادامه داد: از دوندگي پايين و بيتفاوتي برخي از بازيكنان در حضور خودشان انتقاد كردم. به آنها در مورد برخي از بازيكنان كه از استقلال جدا شدند و در حال حاضر در تيمهاي ديگر به ورطه فراموشي سپرده شدهاند را به عنوان نمونه ذكر كردم كه بازيكنان بدانند حضور در استقلال چه ارزشي دارد و اين پيراهن استقلال است كه به آنها هويت و محبوبيت ميبخشد و چنانچه در اين تيم نباشند، حتي اگر چند برابر استقلال هم پول بگيرند خيلي زود از يادم مردم ميروند.
حجازي افزود: در هر صورت بازيكنان بايد بدانند در چه جايگاهي قرار دارند. اينجا استقلال است و هواداران نميتوانند تحمل كنند بازيكن تيم محبوبشان در زمين دوندگي و جنگندگي لازم را نداشته باشد. حرفهاي من از سر دلسوزي است. استقلال در حال حاضر در جدول ردهبندي در شرايط حساسي قرار گرفته و نبايد مفت امتياز از دست دهد. بايد تلاش تيمي بيشتر شود تا از اين پس به اين راحتي حريفان نتوانند از استقلال امتياز بگيرند.
-
مصاحبه صادقی
صادقى: در آزادى حق نداريم، ببازيم
اميرحسين صادقى مدافع تيم فوتبال استقلال تهران اعتقاد دارد وقتى تيمش بعد از ۱۱ هفته طعم شكست را چشيده نبايد با اين همه انتقاد روبه رو شود.
او گفت: انتقاداتى كه اين روزها از استقلال مى شود اصلا منطقى نيست زيرا تيم ما بعد از ۱۱ هفته شكست خورد و نتايج قابل قبولى هم كسب كرده است.
وى ادامه داد: وقتى استقلال در فصل نقل و انتقالات با تغييرات ناگهانى روبه رو شد همه فكر مى كردند ما شرايط بحرانى در ليگ داشته باشيم ولى با همت بچه ها و بازيكنان خوبى كه جذب شدند نتايج خوبى گرفتيم و از مدعيان درجه يك قهرمانى هستيم.صادقى افزود: در اين ليگ پرفشار وقتى تيمى بعد از۱۱ هفته مى بازد نبايد اين همه انتقاد مطرح شود. فكر مى كنم برخى منتظر كوچك ترين لغزش از استقلال هستند تا از تيم ايراد بگيرند. ديگر نبايد چنين فرصتى را براى آنهايى كه مى خواهند به استقلال ضربه بزنند ايجاد كنيم.
وى در پايان با اشاره به ديدار روز جمعه تيمش مقابل تيم فوتبال شاهين بوشهر گفت: در آزادى حق نداريم، ببازيم چون تماشاگرانى كه به آزادى مى آيند فقط از تيم ما برد مى خواهند و به كمتر از پيروزى قانع نيستند. بعد از باخت مقابل صنعت نفت و دور شدن از صدر جدول انگيزه زيادى داريم كه اين بازى را ببريم. ديگر نبايد امتياز از دست بدهيم زيرا رقابت درصدر فشرده تر مى شود و تيمى كه الان از بازيها امتياز نگيرد با مشكل روبه رو مى شود.
-
مصاحبه محمدی
محمد محمدى: تا قطبى هست انگيزه اى براى حضور در تيم ملى ندارم!
«محمد محمدى» در ديدارهاى گذشته استقلال عملكرد خوبى داشت و بسيارى از كارشناسان معتقد بودند به تيم ملى دعوت خواهد شد كه نظر قطبى اينچنين نبود. گفت وگو با وى را بخوانيد:
• به تيم ملى دعوت نشدى!؟
- فعلا فقط موفقيت در استقلال براى من مهم است و اصلا به اين موضوع فكر نمى كنم كه در اردوى تيم ملى حضور داشته باشم.
• اما بسيارى از فوتباليست ها براى حضور در تيم ملى تلاش زيادى مى كنند؟
- من قبلا هم گفته بودم كه علاقه اى به حضور در اردوى تيم ملى ندارم.
• اين بى انگيزه بودن چطور ايجاد شده؟
- تا وقتى قطبى سرمربى تيم ملى است اين انگيزه در من وجود ندارد. اتفاقاتى كه در دوره هاى گذشته افتاده اين بى انگيزه بودن را در من ايجاد كرده است.
• اگر به تيم ملى هم دعوت مى شدى، صراحتا مى گفتى كه نمى آيم؟
- من قبلا هم همين كار را كرده ام و گفته ام در تيم ملى قطبى حضور نخواهم يافت.
• از اين تصميم پشيمان نمى شوى؟
- در سن و سالى نيستم كه تصميمى بگيريم و در ادامه پشيمان شوم.
• بگذريم... اوضاع استقلال چطور است؟
- همه چيز خوب و روى روال پيش مى رود.
• پس از هفته ها مقابل صنعت نفت شكست خورديد.
- اين باخت براى ما لازم بود تا به خودمان بياييم و عملكرد بهترى داشته باشيم. بحث من اين نيست كه مغرور شده بوديم اما حالا فهميديم كه حريفى را نبايد دستكم بگيريم.
• مدتهاست نيمكت نشين شده اى؟
- پس از مصدوميتى كه داشتم از تركيب دور شدم ولى حالا بهبود يافتم و تلاش مى كنم به تركيب برگردم.
• شكست مقابل صنعت نفت باعث شده تا جايگاه دوم جدول را از دست بدهيد؟
- هنوز تا پايان ليگ فرصت زياد است و مى توانيم گذشته را به بهترين شكل جبران كنيم.
-
مصاحبه برهانی
آرش برهانى: در مقابل شاهين به ميدان خواهم رفت
آرش برهانى مهاجم تيم استقلال كه بعد از سپرى شدن دوران مصدوميتش به تازگى در تمرينات گروهى تيمش شركت مى كند. ضمن اعلام اين خبر كه در صورت صلاحديد كادر فنى آمادگى بازى مقابل شاهين بوشهر را دارد اظهار داشت: متاسفانه چند هفته پيش دچار آسيب ديدگى شدم و به تشخيص دكتر نوروزى فقط به فيزيوتراپى مى پرداختم اما رفته رفته شرايطم بهتر شد و توانستم پا به توپ شوم.وى در ادامه افزود: اگر كادر فنى صلاح بداند مقابل شاهين به ميدان خواهم رفت البته هنوز به شرايط ايده آل نرسيده ام و نمى توانم ۹۰ دقيقه كامل در اختيار تيم باشم.مهاجم تيم استقلال در خصوص بازى تيمش مقابل نفت آبادان خاطر نشان كرد: من بازى بچه ها را از طريق تلويزيون ديدم. تيم ما بدشانسى آورد و ۲ گل دريافت كرد اما تيم ما تيم بزرگى است و توانايى اين را دارد كه با پيروزى در بازى هاى آينده خود بتواند اين باخت را جبران كند
-
مصاحبه حجازی
حجازى: بازيكنان بايد بدانند اين پيراهن چقدر ارزش دارد
ناصر حجازى رئيس كميته فنى باشگاه استقلال تهران گفت: روز گذشته در تمرين استقلال حاضر شدم و بنابر احساس وظيفه به صورت خصوصى با بازيكنان تيم صحبت كردم. وقتى استقلال شكست مى خورد همه ناراحت مى شوند و مردم انتظار دارند در بازى هاى بعدى اين شكست به بهترين نحو جبران شود و بازيكنان بايد اين مهم را در نظر بگيرند تا در آتيه باعث ناراحتى و دلخورى هواداران نشوند.او ادامه داد: از دوندگى پايين و بى تفاوتى برخى از بازيكنان در حضور خودشان انتقاد كردم. به آنها در مورد برخى از بازيكنان كه از استقلال جدا شدند و در حال حاضر در تيم هاى ديگر به ورطه فراموشى سپرده شده اند را به عنوان نمونه ذكر كردم. بازيكنان بدانند حضور در استقلال چه ارزشى دارد و اين پيراهن استقلال است كه به آنها هويت و محبوبيت مى بخشد چنانچه در اين تيم نباشند، حتى اگر چند برابر استقلال هم پول بگيرند خيلى زود از يادم مردم مى روند. وى افزود: در هر صورت بازيكنان استقلال بايد بدانند در چه جايگاهى قرار دارند. اينجا استقلال است و هواداران نمى توانند تحمل كنند بازيكن تيم محبوب شان در زمين دوندگى و جنگندگى لازم را نداشته باشد. حرف هاى من از سر دلسوزى است. استقلال در حال حاضر در جدول رده بندى در شرايط حساسى قرار گرفته و نبايد مفت امتياز از دست دهد. بايد تلاش تيمى بيشتر شود تا از اين پس به اين راحتى حريفان نتوانند از استقلال امتياز بگيرند.
-
مصاحبه روانخواه
اصرخان بازيكنان را نصيحت كرد
روانخواه: عده اى مى خواهند به استقلال ضربه بزنند
اميدرضا روانخواه بازيكن تيم فوتبال استقلال تهران گفت: در آبادان بازى برابرى را با نفت ارائه كرديم و حداقل حق ما گرفتن تساوى بود ولى متاسفانه با بدشانسى موقعيت هاى فراوانى را از دست داديم. فوتبال همين است، وقتى گل نزنى گل مى خورى. او ادامه داد: متاسفانه چندى قبل از قول من مطلبى عليه باشگاه مطرح شد كه همه كذب محض بود. اين روزها هم مطالبى در مورد صحبت هاى حجازى در محل تمرينات شنيده مى شود كه به عنوان بازيكنى كه د ر آنجا حضور داشتم بايد به صراحت بگويم صحبت هاى ايشان پدرانه و از سر دلسوزى بود و برخى از افراد به دنبال ضربه زدن به استقلال هستند و سعى در بزرگ نمايى برخى از مسائل دارند. روانخواه افزود: در اين بازى نسبت به بازى هاى قبل فرصت بيشترى براى بازى كردن پيدا كردم. اميدوارم مربيان بيشتر از هميشه در آينده به من اعتماد كنند. معتقدم اين توانايى را دارم تا به اعتماد آنها پاسخ شايسته اى بدهم. در حال حاضر همه بازيكنان بازى با نفت آبادان را فراموش و تمام تمركز خود را معطوف به بازى با شاهين بوشهر كرده اند.
-
مصاحبه اشوبی
فرزاد آشوبي: قطبي انگيزههايم را بيشتر كرد!
ايران ورزشي - چندان غيرقابل پيشبيني هم نبود كه فرزاد آشوبي اين بار ميان مدعوين تيم ملي قرار نگيرد. پس از آن جدايي پر حرف و حديث هافبك استقلال پيش از بازي با برزيل از تيم ملي و به دنبال آن بازيهاي نه چندان چشمگيري كه او در تركيب استقلال انجام داد پيشبيني هم ميشد آشوبي جايي ميان مليپوشان نداشته باشد. فرزاد آشوبي حالا از خود دفاع ميكند تا به نوعي حذفش از تيم ملي را توجيه كند!
ليست تيم ملي اعلام شد اما تو ميان اسامي اعلام شده قرار نداشتي.
خب، حتماً نظر آقاي قطبي اين بود كه من دعوت نشوم. به هر حال من احترام ميگذارم.
ناراحت نيستي؟
اتفاقاً خوشحالم! چون انگيزهام بيشتر ميشود.
ميخواهي بگويي قطبي به تو لطف كرده؟
به هر حال دعوت نشدن به تيم ملي هم خودش يك انگيزه است تا بازيكن دوباره به تيم ملي دعوت شود. به خاطر همين خوشحالم!
مسائل حاشيهاي و فني چه اندازه در دعوت نشدنت به تيم ملي تأثير گذاشته؟
من فكر ميكنم درباره گذشته حرف نزنيم خيلي بهتر باشد. به هر حال دلايلي در دعوت نشدن من بوده كه نميخواهم به آن بپردازم... اميدوارم روزي برگردم تيم ملي چون نهايت آرزوي هر بازيكني است.
انتقادهاي زيادي به نحوه بازي تو ميشود. ميگويند تو هنوز نتوانستي با استقلال هماهنگ شوي.
وقتي ميبازيم هميشه اين صحبتها ميشود. اگر استقلال صنعت نفت را برده بود اين انتقادها هم نميشد البته من براي منتقدان ارزش و احترام قايلم. آنها آزادند درباره من هرطور صلاح ميدانند نظر بدهند.
افت فنيات را نميپذيري؟
گفتم كه وقتي تيم ميبازد اين چيزها به چشم ميآيد. من افت نكردم! قبلاً هم گفتم از نظر بدني بهترين شرايط را پشت سر ميگذارم.
هافبكهاي استقلال در باخت به صنعت نفت آبادان چه اندازه مقصر هستند؟
به همان اندازه كه ديگران مقصر هستند. به اعتقاد من وقتي يك تيم شكست ميخورد همه بازيكنان در آن نقش دارند. همه بازيكنان به هم وصل هستند. نه ميتوان گفت هافبكها مقصرند و نه مدافعان و نه مهاجمان. من يك سوال دارم. اگر موقعيتهاي ما در نيمه اول گل ميشد چه اتفاقي ميافتاد؟ آيا ما صنعت نفت را شكست نميداديم؟
شكست مقابل صنعت نفت آبادان يك پله شما را نزول داد. فكر نميكنيد اين يك تهديد جدي است؟
تا آخر ليگ تيمها هزار چرخ ميخورند. تازه هفته چهاردهم را پشت سر گذاشتيم. ما بايد تمركزمان را حفظ كنيم.
پرسپوليس از شما سبقت گرفت.
كاري به پرسپوليس نداريم. ما هنوز بالاي جدول هستيم و فاصله آنچناني با صدر جدول نداريم. مشكلاتي در تيم وجود دارد اما اين مشكلات برطرف ميشود.
پس از باخت به صنعت نفت حاشيههايي هم در تيم شما به وجود آمد. ريشه اين حاشيهها در كجا است؟
اين هم در شكست ما است. باور كنيد اگر صنعت نفت را شكست ميداديم الان هيچ كس به اين حاشيهها نميپرداخت. من مطمئن هستم با برتري مقابل شاهين همه چيز درست ميشود.
حرف خاصي هست؟
نه، فقط دوست دارم دوباره به تيم ملي برگردم چون احساس ميكنم حقم بود به تيم ملي دعوت شوم.
-
مصاحبه منتظری
حاشيههاي استقلال ديگر تكراري شده
پژمان منتظري: ميخواهم مسافر جام ملتها باشم
ايران ورزشي - با دعوت قطبي از پژمان منتظري تعداد مليپوشان استقلال در تيم ملي همان عدد 4 باقي ماند. اگرچه آشوبي به تيم ملي دعوت نشد اما دعوت از منتظري سهميه استقلال را در تيم ملي حفظ كرد. پژمان از دعوت شدن به تيم ملي خيلي خوشحال است. مدافعي كه پيش از اين هم توسط قطبي و دايي به تيم ملي فرا خوانده شده بود اما فرصت آنچناني براي بازي نمييافت. دعوت دوباره از منتظري به تيم ملي اما انگيزههاي جديدي را در او تزريق كرده است. پژمان ميخواهد در تيم ملي هم مهرهاي كارآمد باشد.
دوباره به تيم ملي دعوت شدي آقا پژمان.
بله، خدا را شكر ميكنم. از شش هفت هفته قبل به پست تخصصيام برگشتم و همين باعث شد به تيم ملي دعوت شوم. در اين پست بيشتر به چشم ميآيم.
پيش از اين هم به تيم ملي دعوت شده بودي اما بازي نميكردي. اين بار هم ميخواهي تسليم رقيبانت شوي؟
در تيم ملي بازيكنان بزرگي وجود دارد اما انگيزههاي تازهاي دارم. ميخواهم خوب تمرين كنم و در بازيها هم خودم را خوب نشان بدهم.
احتمال اينكه در جام ملتها هم حضور داشته باشي چه اندازه است؟
خب، همه سعي و تلاش من اين است كه مسافر جام ملتها باشم. دور از دسترس هم نيست. اگر اتفاقي نيفتد مدافع ثابت تيم ملي در جام ملتها ميشوم.
در بازي آخر استقلال نمايش مطلوبي مقابل صنعت نفت آبادان نداشت.
بله، با شما موافق هستم. صادقانه ميگويم كه ما مقابل صنعت نفت آبادان هم بدشانس بوديم و هم بد بازي كرديم. بدشانس از اين بابت كه در 35 دقيقه اول ميتوانستيم دروازه حريف را باز كنيم كه نشد و بد بازي كرديم به خاطر اينكه مغرور شده بوديم.
همه از غرور حرف ميزنند.
به كار بردن لفظ غرور براي اين است كه دوباره به خودمان بياييم. شايد به اين ترتيب فشار را از روي خودمان هم برداريم. به اعتقاد من بازيكنان خيلي مقابل صنعت نفت مغرور بودند. يكياش خودم كه در خط دفاع حريف را دست كم گرفتم.
اما 11 هفته نباخته بوديد...
بله اما همچنان دنبال هدف هستيم. اين باخت تلنگري بود تا ديگر حواسمان پرت نشود.
پس از باخت به صنعت نفت حاشيههايي در تيم شما به وجود آمد. علتش چيست؟
ما خودمان توقع را بالا برديم اما من ميخواهم بگويم در استقلال شرايط بسيار بدتر از اين را هم تجربه كردهام. سالها در استقلال بودم و تا بوده حاشيه هم پيرامون استقلال وجود داشته است.
ميخواهي بگويي اين حاشيهها برايت عجيب نيست؟
واقعاً عجيب نيست. با يك باخت اينجوري ميشود با يك برد هم همه فراموش ميكنند. حاشيههايي كه اين روزها ميشنويد براي من تكرار مكررات است و هيچ جذابيتي ندارد!
اما تو به عنوان يكي از باتجربههاي استقلال بايد بتواني وضعيت كنوني را سر و سامان بدهي.
خدا را شكر كادر فني ما اوضاع را تحت كنترل دارد. بازيكنان بزرگتر از من هم هستند كه بتوانند اين كار را انجام بدهند البته خودم هم همه سعي و تلاشم را انجام ميدهم تا اوضاع بهتر شود.
بازي با شاهين هم نزديك است...
همان طور كه گفتم با يك برد همه چيز دوباره مثل روز اول ميشود. انشاءالله شاهين را ميبريم و جايگاه قبلي را از پرسپوليس پس ميگيريم.
-
مصاحبه عمران زاده
حنيف عمرانزاده: بچهها مشكلي با تغيير سيستم نداشتند
بيشتر بازيكنان استقلال لياقت تيم ملي را دارند
ايران ورزشي - حنيف عمرانزاده از كساني است كه دوباره به تيم ملي دعوت شده و فرصتي دوباره براي نشان دادن خودش در سطح ملي دارد. او در اين باره و درباره باخت تيمش و تمرينهايشان بعد از رويارويي با نفت آبادان حرفهايي ميزند: «تمرينهاي خوبي را بعد از بازيهاي هفته چهاردهم داشتيم. به هر حال شوكي به بچهها وارد شد و تمرين روز اول سبكتر بود. مخصوصاً آنهايي كه مقابل نفت آبادان در زمين بودند، سبكتر تمرين كردند و بقيه براي اينكه افت بدني نداشته باشند تمرينهاي سنگيني داشتند. از ديروز هم تمرينهايمان صبح و بعدازظهر برگزار ميشود.» او از برطرف كردن نقاط ضعفشان ميگويد: «تلاش ميكنيم نقاط ضعفي كه داريم را برطرف كنيم به هر حال هرچه قدر ليگ پيش ميرود تيمها به نقاط ضعف و قوت خود بهتر پي ميبرند و اين به ثبات تيمها كمك ميكند.»
مدافع استقلاليها از بازي با نفت آبادان راضي به نظر نميرسد: «ما در اين بازي بدشانسي آورديم. بچهها خيلي تلاش كردند ولي متأسفانه موقعيتهايمان همگي به هدر رفت. يك توپ كه سرعت آنچناني هم نداشت و دروازهبان ميتوانست خيلي راحت آن را مهار كند به پاي اميرحسين خورد و گل شد و گل دوم را هم در يك ضد حمله دريافت كرديم. به هر حال اين بازي را باختيم و متأسفانه امتياز با ارزشي را از دست داديم.»
عمرانزاده از تغيير سيستم بازي حرف ميزند: «بعضيها گفتند كه بازيكنان از اين تغييرات ناراحت هستند، اصلاً اينطوري نيست و ما هيچ مشكلي با اين تغييرات نداشتيم. موقعيتهاي ما در اين بازي با همين تغييرات خيلي بيشتر از بازي با راهآهن بود ولي متأسفانه گل نزديم و بازي را واگذار كرديم. اميدوارم بازيهاي آينده اين باخت و امتياز از دست رفته را جبران كنيم. ما اين هفته با شاهين بوشهر بازي داريم و از الان بايد به فكر اين بازي باشيم چرا كه اين تيم كادر فني خوبي دارد و تيم بسيار خوبي است. ما در اين بازي صددرصد به فكر برد هستيم و بايد تلاش كنيم با شكست شاهين بوشهر، هواداران را همچنان از خودمان راضي نگه داريم.» عمرانزاده از دعوت شدنش به تيم ملي و اينكه بازيكنان ديگري هم در استقلال هستند كه لياقت دعوت شدن به تيم ملي را دارند، حرفهايي دارد: »من از اينكه در آستانه بازيهاي جام ملتها به تيم ملي دعوت شدم خوشحال هستم. به نظر من بازيكنان استقلال همگي لياقت بازي در تيم ملي را دارند، اميرحسين صادقي هم ميتوانست يكي از كساني باشد كه به اين تيم دعوت ميشود.»
-
مصاحبه محمدی
باخت به نفت لازم بود
محمد محمدي: تا قطبي هست من نيستم!
ايران ورزشي - دعوت نشدن محمدي به تيم ملي هم از آن كارهايي بود كه تعجب علاقهمندان به تيم ملي را برانگيخت. البته چون موقعيت تيم ملي حساس است و تا چندي ديگر اين تيم به جام ملتها ميرود نبايد زياد چوب لاي چرخ تيم ملي گذاشت اما محمدي پس از اعلام ليست تيم ملي نتوانسته خودش را كنترل كند. او در پاسخ به اين سوال كه چرا به تيم ملي دعوت نشدي ميگويد: «فعلا فقط موفقیت استقلال برای من مهم است و به این موضوع فكر نمیكنم كه در اردوی تیم ملی حضور داشته باشم. من قبلا هم گفته بودم كه علاقهای به حضور در اردوی تیم ملی ندارم.» محمدي درباره اينكه تا كي اين انگيزه در او وجود دارد هم توضيحاتي ميدهد: «تا وقتی قطبی سرمربی تیم ملی است این انگیزه در من وجود ندارد. اتفاقاتی كه در دورههای گذشته افتاده این بیانگیزه بودن را در من ایجاد كرده است. من قبلا هم گفتهام در تیم ملی قطبی حضور نخواهم یافت. دلايلش هم براي خودم روشن است. »
محمدي كه از اين تصميم؛ يعني نيامدن به تيم ملي پشيمان نيست درباره اوضاع استقلال هم توضيحاتي ميدهد: «همه چيز خوب و روي روال پيش ميرود. باخت به نفت برای ما لازم بود تا به خودمان بیاییم و عملكرد بهتری داشته باشیم. بحث من این نیست كه مغرور شده بودیم اما حالا فهمیدیم كه هيچ حریفی را نباید دست كم بگیریم. هنوز تا پایان لیگ فرصت زیاد است و میتوانیم گذشته را به بهترین شكل جبران كنیم.»