-
بازی بعدی یوونتوس
اینتر میلان ؟ - ؟ یوونتوس
زمان: پنج شنبه 11 مهر 1389 ساعت 22:15 به وقت تهران
مکان : استادیوم سن سیرو میلان
سری آ ایتالیا
اخبار تکمیلی به زودی ارسال می گردد
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
-
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
در مسیر درستی قرار گرفته ایم
9 مهر 1389
تنها ده دقیقه از شروع دیدار حساس منچستر سیتی - یوونتوس سپری شده بود که وینچنزو یاکوئنتا مهاجم قدرتی یووه با شوت دیدنی خود از راه دور دروازه هارت را باز کرد و تماشاگران حاضر در شهر منچستر را مبهوت کرد.
یاکوئنتا که از گلزنی خود خوشحال به نظر می رسد در پایان دیدار گفت: "امروز ما خوب بازی کردیم. گرفتن امتیاز در زمین سیتی کار اسانی نبود ولی ما نشان دادیم در مسیر درستی قرار گرفته ایم و باید تا پایان راه به روند رو به رشد خود ادامه دهیم."
"به طور یقین ما هنوز برای بهتر شدن نیاز به زمان داریم و باید به فعالیت خود ادامه دهیم تا بتوانیم اینده ای خوب را برای خود رقم بزنیم."
وی سپس به دیدار مقابل اینتر اشاره کرد و گفت: "اکنون ما به فکر دیدار مقابل اینتر هستیم و می دانیم که دیداری بزرگ و حساس را پیش رو داریم."
-
نمایش فوق العاده خط دفاعی یووه
9 مهر 1389
به نظر می رسد الکساندر منینگر دروازه بان اتریشی یووه که در دیدار مقابل منچستر نمایش خوبی از خود بر جای گذاشت در دور بعدی رقابت ها که یووه با سالزبورگ تیم کشور منینگر بازی خواهد داشت درون دروازه خواهد گرفت.
منینگر که شب گذشته در چند صحنه به زیبایی از دروازه یووه محافظت کرد در پایان دیدار گفت: "ما امشب برای کسب نتیجه خوب به میدان رفتیم که در نهایت توانستیم در زمین حریف به بک تساوی ارزشمند دست پیدا کنیم که این نتیجه می تواند ما را برای بهتر شدن کمک کند."
وی به خط دفاعی یووه اشاره کرد و گفت: "خط دفاعی ما در این دیدار بسیار فوق العاده عمل کرد و نشان دادند در هر دیدار نمایش بهتری از خود بر جای می گذارند و این مووضوع می تواند برای ما ایده ال باشد."
-
پیام مدیر باشگاه یوونتوس به هواداران یووه در سر تا سر جهان
9 مهر 1389
اندره ا انیلی مدیر ارشد بانوی پیروز امروز در پیامی رسمی به تمامی طرفداران یووه در سر تا سر جهان به حمایت از تیم خود پرداخت و امیدهای جدیدی را به تیفوسی های یووه داد.
"هواداران عزيز ، با آغاز بكار دادگاه بسيارى با بوجود آوردن حاشيه ها با تمام توان به يووه حمله مي كنند، طى چند روز يا چند ماه حقيقت آشكار خواهد شد و تاريخ به راه طبيعى خود بازخواهد گشت، تاريخ واقعى متعلق به يوونتوس است.
"تاريخى پر از احساسات و پيروزى ها كه در زمين به آنها دست پيدا كرديم ، جنجال ها و توهين ها را از ميان خواهيم زد و آينده و گذشته را با قهرمانى ها نشان خواهيم داد، در حال حاضر همه از جمله مديران و كاركنان در حال تلاش و دفاع از سياه و سفيد هستند."
"دلايل كافى براى اثبات بى گناهى وجود دارد و بزودى همه خواهند ديد،اكنون تمام تيفوسى ها بايد رنگ سياه و سفيد را بالا ببرند، تمام هواداران بايد براى شناساندن تاريخ باشگاه هم قسم شوند البته به دور از خشونت چراكه خشونت در فرهنگ و تاريخ باشگاه جايى ندارد."
"در روزهاى سخت حامى يووه باشيد و سياه و سفيد را در قلب هايتان نگاه داريد ، بازيكنان ، مربيان ، كاركنان و هواداران يووه در سرتاسر جهان اين سخنان خطاب به شما است ، تاريخى كه 113 سال طول كشيد پس از 90 دقيقه نيز ادامه خواهد داشت."
فورتزا يووه
اندره ا انيلى
-
بازی با اینتر، دربی ایتالیاست
10 مهر 1389
برای اینکه بتواند در دیدار یکشنبه برابر اینتر در میدان حاضر شود هر کاری انجام خواهد داد، تمرینات سخت و انفرادی در کنار حضور در تمرینات گروه برای کسب امادگی کامل، امائوری که با مصدومیت روبروست شروع زود هنگامی داشته و امیدوار است خیلی زودتر از انچه که پیش بینی می شد راهی ترکیب شود.
"می بینید که تست را با خوبی پشت سر گذاشتم و در این لحظه خیلی اماده ام، مشکلی احساس نمی کنم. مصدومیت همیشه تلخ و ناراحت کننده است اما اسیب دیدگی من بسیار سخت نبود و احساس می کنم که اوضاع خوبی دارم. خیلی خوش شانس هستم که حالا می توانم تمرین کنم و از امروز خود را اماده دیدار فردا می کنم."
"شما در دیدار برابر منچستر یک یوونتوس زیبا را دیدید که نمایش خوبی ارائه کرد و تا پایان برای پیروزی جنگید و می توانست با ضربه الکس به گل پیروزی نیز برسد که بدشانس بودیم. من واقعا توپ را داخل دروازه دیدم اما خوب بازی با سیتی در انگلیس اسان نیست و انها بهترین دفاع را در لیگ انگلیس دارند و تیم خوبی هستند اما یووه بسیار خوب ظاهر شد."
"ما از تیفوسی ها می خواهیم که در دیدار برابر اینتر ارامش خود را حفظ کنند و برای حمایت از ما بسیار جدی باشند، نمی خواهیم بهانه ای در دست کسی بدهیم بنابراین همه مراقب هستیم. می بینید که مدیر در کنار ماست و در استانه دربی برای ما پیام می فرستد و از تیفوسی ها نیز تشکر و از انان حمایت می خواهد، اندره ا انیلی در وینوو بود و مانند همیشه با ما صحبت کرد درست مانند زمان هایی که به او نیاز داریم. حضور او برای ما قوت قلب بزرگی ست."
"بازی با اینتر، دربی ایتالیاست و می دانیم که باید خوب و قدرتمند ظاهر شویم و می دانیم که به واقع توان را داریم. اینتر تیم بزرگی ست و قدرتمند انها تنها یک تغییر داشتند و بنیتس را به عنوان مربی در کنار خود اوردند در این لحظات اتوئو متفاوت تر از انان عمل کرده و در لیگ قهرمانان نیز زیبا بازی کرده، به هر حال این دیداری ست که هیچ یک از دو طرف خواهان از دست دادن ان نیست."
"امیدوارم در ترکیب قرار گیرم اما اگر امادگی کامل را داشتم از خارج از میدان هم تیمی هایم را حمایت خواهم کرد."
-
دیدار برابر اینتر بازی زندگی نیست
10 مهر 1389
یوونتوس اماده مصاف در دربی سرزمین چکمه ای ست، پس از گذشت از ازمون سیتی و کسب نتیجه مطلوب در کنار نمایشی قابل قبول حالا نوبت به بزرگ ترین دیدار کشور رسیده تا با کسب نتیجه ای ایده ال و ارزشمند راه مثبت پیش گرفته تداوم یابد. دل نری از نمایش شاگردانش راضی ست و حالا در استانه دیدار مقابل نراتزوری تاکید دارد که در یووه تک تک بازیکنان کراسیچ و دل پیرو هستند.
دوره سخت و حساسی بود، تغییرات بزرگی داشتیم و در این تغییرات موفق نشان دادیم، تمرین زیاد و سخت را پشت سر گذاشتیم و حالا راه برای پیشرفت و ادامه باز است، باید بهتر شویم و این مسئله را به خوبی می دانیم. خواسته های مان بیشتر شده اند و به نتایج مهم فکر می کنیم، در این شرایط می توانیم جدی تر به انچه می خواهیم توجه داشته باشیم و با کار زیاد به هدف برسیم.
برای دیدن یوونتوس واقعی تغییراتی در نظر گرفتیم و این تغییرات در نحوه نمایش و نتیجه ما اثر کرد، در تلاشیم تا روند را تداوم بخشیم و با اعتمادی که داریم برای اینده قدم گذاریم. تعادلی که می خواستیم را به دست اوردیم و می خواهیم با تمرین بیشتر توان بزرگی که داریم را نشان دهیم، اینجا برای رشد و بزرگی فضای مناسب وجود دارد و همیشه نیز همین طور بوده، من پیشرفت را ذهنیت و خواسته مجموعه دیدم و شما با کمی دقت به بازی بازیکنانم این مسئله را درک می کنید، یووه در این فصل مانند بادی شدید خواهد وزید و به جلو پیش خواهد رفت .
اما لذت و عشق به مربیگری و نحوه هدایت بازیکنان تنها مسئله ای ست که در دل نری تغییر نکرده، من با هیجان به کار خود ادامه می دهم، این لذت بزرگی برای من محسوب می شود، مسائل تاکتیکی و رقابت هایی که هر یک مسائل خود را دارند برای من همیشه هیجان اور و زیباست، این احساسات مرا زنده نگاه داشته و فکری که مرا امیدوار می کند رفتن به استادیومی بزرگ با بازیکنانی ست که هم اکنون در یووه در اختیار دارم.
سیستم بازی و روشی که برای دل نری در نظر گرفته اند سیستم 2-4-4 است. سیستمی که معتقدند منسوخ شده، ببینید من به همه سیستم ها احترام قائلم درست مانند رقبا و مربیان، اگر بخواهیم از سیستم پایه ای صحبت کنیم نمی توانیم بگویم که با این سیستم حتما پیروزی از راه می رسد. مدلی که برای یک تیم در نظر می گیرند روشی ست که مربی در اکثر دیدارها انتخاب می کند که همگی برای من قابل قبول و احترام اند. برای من سیستم 2-4-4 روش مناسبی ست اما همیشه این روش را استفاده نمی کنم زیرا در پایان بازی سیستم به 4-2-4 تبدیل می شود. برای من انچه که مهم است ادامه بازی است که من ان را تغییر نمی دهم.
به نظر می رسد گل های دریافتی، پنالتی بی دلیل دلایلی است برای عصبانی شدن. می دانید خیلی دوست دارم که بازیکنان بدانند کجا اشتباه کردند زیرا می خواهم بگویم که یک راه حل وجود دارد و اینکه همه تیم بدانند که کجا و به چه علت اشتباه کردند. برای من توضیح این مسئله برای بازیکنان خوشایند است و شناخت و رفع اشتباه برای گذر از ناکامی های اینده موضوعی است که جذابیت و زیبایی خاصی دارد به ویژه زمانی که همه تیم خود به ان رسیده باشند.
گل دریافتی یووه در این فصل بی شمار بوده البته در برابر تعداد بازی های انجام شده. یوونتوس در حمله بسیار قدرتمند و خطرناک ظاهر می شود و حالا به تعادل فکر میکنیم که باید خط حمله قدرت خود را حفظ و خط دفاع قدرت خود را افزایش دهد تا به نتایج دلخواه و بزرگ برسیم.
برای دل نری دیدار برابر اینتر بازی زندگی نیست. اینجا دیدارهای مهم زیادی وجود دارند و برای من تاکنون بازی های مهمی برگزار شده به ویژه در شروع دوران مربیگری. این دیدار مصاف اینتر با تمام ایتالیاست. یوونتوس تیمی محبوب و دوست داشتنی در کل ایتالیاست و ما می دانیم که باید بسیار مقتدرانه بازی کنیم زیرا دیدار بسیار مهمی ست و ما باید کل ایتالیا را خوشحال کنیم. پیش روی من یک گروهی باانگیزه و جدی ست که با قدرت به نتیجه ای بزرگ در این بازی فکر می کند و من به عنوان یک مربی باید این گروه را هدایت کنم که بهترین نتیجه کسب شود.
اما برخی بازیکنان و نظر مربی، در خصوص امائوری باید بگویم منتظر پاسخ نتایج تست امروز هستیم، باید ببینیم چه می شود. خوب کراسیچ جز بهترین بازیکنان یووه تا این لحظه بوده، به واقع نیز چنین است، یک پسر بسیار مهربان و دوست داشتنی که تکنیک و کیفیت بازی اش بالاست، کسی که از قدرت و درخشش لذت می برد. البته بسیار سخاوتمند نیز است و این را در نمایشش نشان می دهد، ما به این مسئله فکر می کنیم که همگی می توانیم یک کراسیچ باشیم، گروه چنین ذهنیتی دارد، همگی در زمین بازی به این فکر می کنیم که هرگز نمی خواهیم تسلیم شویم، هرگز نمی خواهیم ضعف و ناکام باشیم و همگی درکنار یکدیگر تیم را تشکیل می دهیم.
تیمی بزرگ و مقتدر. خواسته همه نمایش و ارائه بازی ای دیدنی و خوب است. با دل پیرو همه چیز خوب پیش می رود، با کاپیتان مانند سایرین صحبت می کنم، همگی بخشی از یوونتوس هستیم و هیچ کدام مجموعه را تشکیل نمی دهیم. هیچ بایدی وجود ندارد. زمانی که مانند یک حرفه ای بزرگ چنین نمایشی را ارائه می دهد نمی توانم از ان بگذرم، او همیشه زمانی که در ترکیب بوده به تیم کمک کرده و بهترین بازی را ارائه، همان طور که در فصل تابستان نیز گفتم امسال فصل و سالی صفر است که همه چیز از نو اغاز شده و هیچ کدام بر دیگر برتری نداریم، حالا در یووه همه می توانیم دل پیرو باشیم.
اما مدیر انیلی، باید واقعا تایید کنم که مدیر برای ما جلوه دیگر دارد و برای ما و رسیدن به خواسته های مان بسیار مهم است و یکی از عوامل اصلی . او با هیجان با ما صحبت می کند و با قدرت ذهنی ای که دارد ما را به اوج می رساند. نمی دانم شاید بخشی از ان به نام بزرگی ست که همراهش است که بخش بسیار زیادی از هویت یووه را برای این تیم اورد.
او همیشه در کنار ماست، در کنار ما و تیم و همیشه به ما گفته که خواهان تیمی پیشرفته با خواسته های بزرگ است و این بازیکنان اند که می توانند تیم را پیش ببرند، ما همگی در کنار یکدیگر هستیم و مدیر مسائل ما را از نزدیک دنبال می کند.
-
باید در جدول پایین می رفتی تا اینتر را پیدا کنی
10 مهر 1389
پس از اینکه باشگاه اینتر گفته بود این اینتر نیست که باید به یووه جام بدهد و یووه باید جام های خود را به اینتر بدهد موجی مدیر اسبق باشگاه یوونتوس که از این صحبت خشمگین شده بود در دادگاه کالچوپولی گفت:
"یووه باید جام پس بدهد؟ کدام جام ها ؟ جام هایی که یووه در زمین بازی گرفت در حالی که اینتر مشغول تهیه پاسپورت جعلی برای رکوبا بود؟ جام هایی که یووه به دست اورد در حالی که باید در جدول پایین می رفتی تا اینتر را پیدا می کردی ؟ جام هایی در فصل هایی که اگر امتیازات اینتر را با یک تیم دیگر جمع می زدی به امتیاز یووه نمی رسید؟ بهتر است برای خودتان جک نگویید. فقط یک جام تقلبی وجود دارد ان هم جامی است که در فدراسیون به اسم اینتر زده شده است."
گفتنی موجی چند داور را به عنوان شاهد به دادگاه اورده بود که از ارتباط خود با موجی صحبت کنند که بالدینی گفته بود یک رابطه ی رسمی و معمولی که هیچگاه تحت فشار موجی نبوده ام.
در ضمن دادگاه اعلام کرد تیم تحقیقاتی را تشکیل خواهد داد تا روند رسیدن اینتر به جام های یوونتوس را بررسی کند.
-
اینتر ؟ هرگز یووه را ترک نمی کنم
10 مهر 1389
او را باید دکتر خطاب کنیم، مدافع ملی پوشی که در رشته اقتصاد فارغ التحصیل شد و حالا بیش از گذشته به دنبال افتخار با بانوی پیر است، کیه لینی که پیش از دیدار مقابل سیتی از توافقش میان خود و باشگاه برای تمدید قرارداد خبر داد در استانه دربی سرزمین چکمه ای در مصاحبه کوتاهی شرکت کرد و بیش از هر موضوع دیگری تاکید کرد من هرگز یووه را ترک نمی کنم.
دکتر کیه لینی روز به خیر، ایا با انتقال به اینتر موافقید ؟
هرگز. من و یووه با یکدیگر به توافق کامل رسیدیم و هرگز چنین پیراهنی را بر تن نمی کنم.
بنابر این می ماندید و حالا اماده تمدید قرارداد تا پایان سال 2015 هستید ؟
اینجا مانند یک بازیکن رشد کردم و تبدیل به یک بازیکن بزرگ شدم. من از انتخاب باشگاه بسیار خوشحالم. با مدیران ارتباط خوب و نزدیکی دارم و اماده تمدید قرارداد هستم.
خیلی زود جانشین دل پیرو خواهید شد، مانند او پرچم دار بیانکونری می شوید ؟
زمانی که برای یووه 17 سال بازی کنم شاید چنین شود، دل پیرو بوده و هست . دل پیرو پرچم دار ماست و پس از او بوفون است، من تنها شش فصل پیراهن یوونتوس را بر تن کرده ام و هنوز برای راه و ادامه دوران بازیگری با یووه راه طولانی ای دارم، با این حال احساس خوشبختی می کنم.
در تابستان شایعاتی در خصوص انتقال شما به رئال مادرید شنیده میشود .
حقیقت این است که مستقیما صحبتی با من نشد. اگر ماروتا با نماینده این باشگاه صحبت کرده باید از او سوال کنید نه از من . من تنها اظهارات مدیران با دارم و با شناختی که وجود دارد باید بگویم یووه هیچ علاقه ای به فروش من نداشت.
ایا می خواهید بگویم که اینتر و یوونتوس یک بازی نورمال و عادی نیست ؟
نه من فکر نمی کنم و نمی گویم. این دیدار مورد توجه قرار می گیرد. هیجان خاصی دارد و حضور در ان غرورانگیز است. دیداری شبیه همه رقابت ها نیست.
کدام تیم پیروز می شود ؟
من هرگز در تصور و پیش بینی موفق نیستم. فکر می کنم که تاکتیک تیمی تاثیر زیادی داشته باشد. برای اینتر احترام قائلیم اما ما برای پیروزی به میدان می رویم.
-
اعلام اسامی بازیکنان یووه برای اعزام به میلانو
10 مهر 1389
یوونتوس عصر امروز اخرین تمرین خود را پیش از سفر به میلان و مصاف فردا شب برابر اینتر برگزار کرد و دل نری نیز در پایان تمرینات 21 بازیکن را برای سفر به میلانو و همراهی بانوی پیر در دربی سرزمین چکمه ای اعلام کرد، طبق نظر دل نری، امائوری نیز توان همراهی یووه را داشته و در لیست اعزام نامش دیده می شود.
نفرات اعلام شده برای سفر به میلان
موتا – کیه لینی – فلیپه ملو – سیسوکو – مارکیزیو – یاکوئنتا – دل پیرو – امائوری – منینگر – اکوئیلانی – کوالیارلا – بونوچی – لنتزفامه – گریگرا – په په – مارتینز – کراسیچ – دچلیه – استوراری – کاستانتینو و لگروتالیه
-
کارت قرمز هدیه ای برای الکس !
10 مهر 1389
دریافت کارت قرمز برای بازیکنان فوتبال خوشایند نیست و برخی بازیکنان نیز تا جایی که امکان دارد از گرفتن کارت قرمز دوری می کنند و در کنار این گروه مهره هایی هستند که تاکنون کمترین کارت قرمز را در دوران بازیگری خود دریافت کرده اند. الساندرو دل پیرو از جمله بازیکنانی ست که در طول هفده سال حضور در یووه کمترین کارت قرمز را دریافت کرده اما در دیدار برابر منچسترسیتی برای او اتفاق جالبی روی داده که حالا برای تیفوسی ها تعریف می کند.
از کارت قرمز بهتر است که تا می توانم دوری کنم اما نه همیشه ... مسئله ای هست که هرگز برای من در زمین بازی اتفاق نیفتاد، در منچستر هستیم و به محض اینکه بازی با سیتی به پایان می رسد یکی یکی در میانه میدان با بازیکنان حریف دست می دهیم تا بازی جوانمردانه را تایید و تاکید کنیم، پس از ان به سمت پیچی که هواداران مان حضور دارند می رویم تا از حمایت و حضورشان مانند همیشه تشکر کنیم و همچنین از هواداران انان.
به محض ورود به تونلی که ما را به سمت رختکن هدایت می کند توسط داور اسپانیایی بازی ادواردو گونزالس که پیش از این در پایان بازی با او خداحافظی کرده بودم متوقف می شوم او لبخند زنان به من گفت " تبریک، تو بازیکن سالم و درستی هستی، بازی خوب و ضربه ایستگاهی فوق العاده ای ، تبریک، می خواهم به تو یک هدیه بدم "
در این لحظه او کارت قرمز خود را با خرسندی و خوشحالی بیرون کشید و به من درست مانند لحظه ای که باید از میدان اخراج شوم به من نشان داد. من برای یک لحظه متعجب زده ماندم اما ژشت و حالت او واقعا برایم خوشایند و جالب بود.
و بعد من به او گفتم " ممنون اما این برای من کافی نیست و تو باید به من هدیه دهی " و حالا این کارت قرمز اینجاست .