رويانيان: هنوز کار کردن برايم سخت است.
محمد رويانيان از پيشنهاد مجدد ديناموکيف به رضا حقيقي خبر داد اما گفت: بايد شرايط آنها را بررسي کنيم چون علي دايي موافق جدايي اين بازيکن نيست.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مديرعامل باشگاه پرسپوليس درباره ابقاي خود در اين باشگاه اظهار کرد: ما در چند روز گذشته به خاطر مسائلي که ايجاد شده بود، ضررهاي زيادي هم از جهت معنوي و هم از جهت مالي داديم و از نظر عاطفي هم بازيکنان ما ضربه خوردند. اتفاقي که داشت ميافتاد شکل بدي داشت، اما با تدبير عباسي که شخصا وارد کار شد همه چيز حل شد و من بايد از او تشکر کنم.
به نقل از ايسنا، وي ادامه داد: من ماندم، اما هنوز هم برايم کار کردن در باشگاه مثل پرسپوليس سخت است. با اين وجود از اين که در آغاز ليگ حاشيهاي بزرگ از تيم دور شد خوشحالم.
رويانيان درباره تعيين اعضاي جديد هيات مديره، گفت: ما در انتخاب اعضاي جديد با وزارتخانه هماهنگ بوديم و وزير ورزش هم طبق صحبتهايي که انجام شد، آقاي اکبري را به عنوان رييس هيات مديره انتخاب کرد.
مديرعامل باشگاه پرسپوليس درباره انتقال قرضي عليرضا حقيقي به اين تيم، گفت: ما با مربي و مديران روبين کازان صحبت کرديم و به آنها سه موضوع را پيشنهاد داديم که يا حقيقي در روبين کازان بازي کند که اين موضوع با توجه به حضور دروازهبان اول تيم ملي روسيه در اين تيم سخت بود. پيشنهاد ديگر ما اين بود که حقيقي را به طور قرضي به يکي از تيمهاي اروپايي بدهد و پيشنهاد سوم هم اين بود که به ايران باز گردد و به مدت يک سال براي تيمهاي ايراني بازي کند. فکر ميکنم حضور او در ليگ ايران هم به خودش و هم به تيم ملي که شايد در جام جهاني به حقيقي نياز پيدا کند کمک ميکند.
وي ادامه داد: در ابتدا باشگاه روبين کازان پيشنهاد داد که حقيقي به نفتچي آذربايجان و يا يک تيم ترکيهاي برود و در مکاتبات خود با اين باشگاهها شرط گذاشته بود که حقيقي به عنوان دروازهبان اول بازي کند، اما آن دو باشگاه گفته بودند که نميتوانيم به طور 100 درصد قول اين کار را بدهيم، چرا که يک دروازهبان ديگر داريم. به همين خاطر حضور او در پرسپوليس با تاخير انجام گرفت و با موافقت دايي او را به تيم آورديم.
رويانيان درباره پيشنهاد ديناموکيف به رضا حقيقي، گفت: مسئولان اين باشگاه با حقيقي تماس گرفته بودند و او گفته بود که بايد با مديرعامل پرسپوليس صحبت کنيد. من با آنها صحبت کردم و گفتم که پيشنهاداتان را به صورت کتبي بفرستيد تا شرايط را بررسي کنيم، با اين حال تا الان چيزي به دست من نرسيده است.
وي در پاسخ به اين سوال که اگر پيشنهاد ديناموکيف خوب باشد احتمال دارد که حقيقي از پرسپوليس جدا شود، گفت: دايي به هيچ عنوان نميخواهد حقيقي را از دست بدهد. بايد ببينيم شرايط ديناموکيف چگونه است.
مديرعامل باشگاه پرسپوليس درباره رفتن انصاري فرد و قاضي از اين تيم، گفت: از نظر من ما الان بهترين بازيکنان را در همه خطوط داريم. درست است که انصاري فرد و قاضي رفتهاند، اما من ايمان راسخ دارم که سيد صالحي که سال گذشته دومين گلزن ليگ شد و در آسيا هم عملکرد خوبي داشت و با سابقه درخشان خود ميتواند به پرسپوليس کمک کند. ضمن اين که او يک بازيکن با اخلاق، متدين و ارزشي است. او با وجود همه سختيها روزهاش را ميگيرد، عاشق ولايت است و اين براي من خيلي ارزش دارد.
وي افزود: سيد صالحي از بهترين مهاجمان ايران است و در کنارش عباس زاده و شاکري که شايد امسال پديده فوتبال ما باشند را هم داريم. هادي نوروزي هم که بازيکن با تجربهاي است. هواداران بدانند که اگر انصاري فرد و قاضي رفتهاند، اما چهار بازيکن مطمئن در خط حمله داريم. به نظر من امسال خط حمله قويتري نسبت به سال گذشته داريم.
سيدصالحي: در فوتبال ايران عددي نيستم.
مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس گفت: در فوتبال ايران هيچ ادعايي ندارم و بين اين همه فوتباليست خوب، عددي نيستم.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سيدمهدي سيدصالحي در خصوص آخرين شرايط پرسپوليس اظهار داشت: خوشبختانه طبق برنامهريزيهاي کادر فني شرايط تيم بسيار آرام و خوب است و فقط دعا ميکنيم تا بازي مقابل تراکتورسازي همه سالم باشند.
به گزارش فارس، وي افزود: به دنبال اين هستيم تا بازي قابل قبول را در اولين گام مقابل تراکتورسازي به نمايش بگذاريم و اگر قسمت شد دست پر ورزشگاه آزادي را ترک کنيم.
سيد صالحي ادامه داد: تراکتور تيم بسيار خوبي است چون جلالي به عنوان يکي از بهترين مربيان فوتبال ايران کار خود را بسيار خوب بلد است از طرف ديگر زينيزاده هم در مديريت تراکتور بسيار موفق بوده و آنها امسال تيمي بسيار خوب بستهاند ولي ما هم ميخواهيم از اولين قدم استارت محکمي بزنيم و فقط برد ميخواهيم البته به دنبال يک بازي منطقي و جوانمردانه هم هستيم.
وي در پاسخ به سؤالي که دوست داشتيد در اولين قدم به تراکتورسازي برخورد نميکرديد گفت: براي ما فرقي ندارد همه تيمهايي که در ليگ برتر هستند قابل احترامند و ما نبايد دنبال اول و آخر باشيم. بايد با همه تيمها آماده بازي باشيم. انشاءالله استارت خوبي بزنيم و با سه امتياز زمين را ترک کنيم.
مهاجم قرمزپوشان در پاسخ به سؤالي که پس از رفتن انصاريفرد کار تو بسيار سخت و انتظارات بيشتر شده، يادآور شد: نميخواهم مقابل هواداران پرسپوليس روسياه شوم. قبل از آمدنم به پرسپوليس از خداي بزرگ مدد گرفتم. هيچ ادعايي هم در اين فوتبال ندارم چون بين فوتباليستهاي حال حاضر ايران عددي نيستم. فقط لطف خداست که هميشه به من آبرو داده که انشاءالله خدا اين آبرو را مقابل هواداران پرسپوليس از من نگيرد.
سيدصالحي در پاسخ به سؤال ديگري که اگر به تيم ملي دعوت شوي قبول خواهي کرد يا خير گفت: خوشبختانه مشکل خانوادگي من حل شده و اگر لياقت داشته باشم در خدمت تيم ملي هستم.
وي در پايان درباره نتايج ضعيف پرسپوليس در بازيهاي دوستانه گفت: بازي دوستانه براي رفع نقاط ضعف است و مطمئن باشيد ما در بازي هاي رسمي اشتباه نميکنيم. کادر فني در دو بازي گذشته به بهترين شکل نقاط ضعف را شناسايي کرد و ما ميتوانيم بهترين استفاده را از اين دو بازي ببريم.
حسيني:بازي با تراکتور قابل پيشبيني نيست.
مدافع مليپوش پرسپوليس ميگويد بازي با تراکتورسازي قابل پيشبيني نيست.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] سيدجلال حسيني درباره آخرين شرايط پرسپوليس در آستانه آغاز فصل جديد ليگ برتر اظهار کرد: خوشبختانه امسال کارمان را خيلي زود شروع کرديم و همه چيز خوب پيش رفته است. روحيه بازيکنان بالاست و کادرفني هم برنامههاي منظمي براي تيم در نظر گرفته است. اميدوارم بتوانيم با قدرت ليگ را شروع کنيم.
به گزارش ايسنا،وي درباره شکست پرسپوليس در دو بازي تدارکاتي آخر خود گفت: بازي تدارکاتي براي اين است که نقاط ضعف و قوت خود را پيدا کنيم. ما هم در دو بازي آخر خوب بازي کرديم. درست است که باختيم اما خيلي چيزها را فهميديم و آمادگي بدني و تاکتيکيمان را حفظ کرديم.
حسيني درباره ديدار نخست تيمش برابر تراکتورسازي گفت: مطمئنا بازي بسيار سختي براي هر دو تيم خواهد بود. تراکتورسازي جزو تيمهايي است که در چند سال گذشته مدعي بوده و تماشاگران خوبي هم دارد که حتي در تهران از اين تيم حمايت ميکنند. در کنار آن اولين بازيهاي ليگ هميشه سخت است. واقعا ديدار با تراکتورسازي قابل پيشبيني نيست و بايد تلاش کنيم که بهترين نتيجه را بگيريم.
مدافع پرسپوليس درباره حضور کريمي و انصاريفرد در تراکتورسازي گفت: فوتبال حرفهاي همين است و بازيکن نميداند فصل بعد براي کدام تيم بازي ميکند. آنها جزو بهترينها هستند و الان هم براي موفقيت تراکتورسازي تلاش ميکنند اما در آزادي بازي ميکنيم و برد ميخواهيم.
حسيني درباره جديدترين صحبتهاي فتحاللهزاده که باز هم به مساله پورشه گرفتن بازيکن پرسپوليس اشاره کرده است، اظهار کرد: دوست ندارم ديگر درباره اين مساله صحبتي کنم. فقط اين را ميدانم که بازيکن پرسپوليس اين روزها از اين حرفها خيلي ناراحت هستند و واقعا خسته شدهاند. اگر کسي بار ديگر از اين حرفها بزند، مطمئن باشيد که بازيکنان پرسپوليس از او شکايت خواهند کرد. آقاي فتحاللهزاده بايد ثابت کند که بازيکنان پرسپوليس پورشه گرفتند. آيا سندي براي حرفهايتان داريد؟ اگر اتهامات خود را ثابت نکنند، نه من بلکه همه بازيکنان پرسپوليس شکايت خواهيم کرد. اصلا به استقلاليها ربطي ندارد که چه کار ميکنيم. همين طور به ما ربط ندارد که آنها چه ميکنند. متاسفانه فقط ميخواهند فشارها را روي پرسپوليس بيشتر کنند اما مردم واقعيتها را ميدانند. پرسپوليس را دوست دارم و با تمام وجودم براي موفقيت اين تيم تلاش ميکنم اما از مردم ميخواهم که فريب اين چيزها را نخورند.
رضايي:چراماهيچوقت نبايد آرامش داشته باشيم؟
هافبک - مهاجم مليپوش پرسپوليس گفت: براي اين فصل شرايط خوبي داريم ولي بايد از پرسپوليس با اين هواداران حمايت شو. چرا ما هيچوقت نبايد آرامش داشته باشيم، در حالي که بازيکنان ساير تيمها بي سر و صدا پولشان را ميگيرند و کسي با آنها کاري ندارد.
غلامرضا رضايي در گفتوگو با سايت باشگاه پرسپوليس افزود: تيم شرايط خوبي دارد. يکسري بازيکنان جوان به مجموعه اضافه شدهاند و تمرينهاي خوبي را پشت سر گذاشتهايم تا به اميد خدا از بازي اول بتوانيم خوب عمل کنيم.
وي ادامه داد: در حال حاضر تنها دغدغه اين است که به باشگاه براي حل مشکلات کمک شود. پرسپوليس پرطرفدارترين تيم است اما حمايتهاي مالي از تيمهاي ديگر صورت ميگيرد و از پرسپوليس، نه!
رضايي افزود: اينکه ساير باشگاهها حمايت شوند، مشکلي ندارد اما چرا باشگاهي مثل پرسپوليس با اين سابقه و هوادار هميشه بايد تنها باشد. هميشه همه حرف و حديثها درباه بازيکنان پرسپوليس و حتي استقلال است اما بازيکنان ساير تيمها بدون سر و صدا حق و حقوقشان را ميگيرند و کسي هم به آنها کاري ندارد. چرا ما هيچوقت نبايد آرامش داشته باشيم؟
هافبک - مهاجم پرسپوليس درباره نتيجه بازي با سايپا و نگراني بابت اين نتيجه تصريح کرد: بچهها براي بازي با سايپا يک مقدار خسته بودند. از طرفي کادر فني ترکيبهاي متفاوتي را استفاده کرد و با تمام اين اوصاف موقعيتهاي زيادي داشتيم که از دست رفت و بازي يک طرفه نبود.
رضايي درباره اينکه سال گذشته بعضي کارشناسان عدم گلزني را از مشکلات پرسپوليس ارزيابي ميکردند، خاطر نشان کرد: دليل ناکامي فصل قبل، مجموعهاي از مشکلات بود وگرنه در گلزني چندان هم ناموفق نبوديم. الان زمانهاي نيست که شما در هر بازي چند گل بزنيد. خيلي قهرمانيها با پيروزيهاي يک بر صفر رقم ميخورد، آن هم با گلهايي که در دقايق پاياني زده ميشود.
وي درباره اينکه چه ميزان زمان لازم است تا تيمي جا افتاده را شاهد باشيم، گفت: حضور علي دايي مزيت بزرگي براي تيم است چون او همه بازيکنان را ميشناسد و مثل سال قبل نياز نيست که اين شناخت ايجاد شود. البته طبيعي است که در همه تيمها هماهنگي با گذشت هر هفته بيشتر ميشود.
مليپوش پرسپوليس درباره شرايط خود در سيستم جديد ميگويد: وقتي با تک مهاجم بازي ميکنيم، بيشتر گوش چپ و راست هستم. بستگي دارد مربي چه تاکتيکي را در نظر ميگيرد و من مجري برنامههاي سرمربي هستم. به همين دليل شايد بعضي از بيرون قضاوت دقيقي نداشته باشند ولي براي من مهم اين است که خواستههاي کادر فني اجرا شود و اگر غير از اين بود مربيان به من توجه نميکردند.
پاسخ : ۞ آخرین اخبار مربوط به باشگاه پرسپولیس ۞
|
پس از دست دادن قاسم حداديفر با توجه به درخواست دايي مسئولان باشگاه پرسپوليس به دنبال جذب يک هافبک سطح بالا هستند.
به گزارش فارس، از همين رو آنها با چند گزينه وارد مذاکره شدند اما به درب بسته خوردند. پرسپوليسيها در شرايطي که جواد نکونام اين روزها باز هم براي آبي پوش شدن دچار مشکلاتي شده است به دنبال برگزاري جلسهاي با نکونام هستند و بارها با اين بازيکن تماسهايي را گرفتهاند. البته نکونام با توجه به اينکه فصل قبل لباس استقلال را پوشيده تمايل خود را فعلا براي برگزاري اين جلسه نشان نداده است اما مسئولان باشگاه پرسپوليس همچنان به دنبال اين بازيکن هستند.
اين در شرايطي است که گفته ميشود نکونام پيشنهاد جدي از تراکتورسازي تبريز دارد و در صورتي که امروز با آبيپوشان به توافق نرسد، در دو روز آينده با تراکتوريها پاي ميز مذاکره نهايي خواهد نشست. |
پاسخ : رضايي:چراماهيچوقت نبايد آرامش داشته باشيم؟
رويانيان: نکونام را ميخواهيم
مديرعامل باشگاه پرسپوليس تهران گفت: جواد نکونام را ميخواهيم و او استقلالي نيست.
رويانيان در مورد وضعيت خلعتبري و اينکه آيا نکونام را ميخواهند، اظهار داشت: پيگير وضعيت خلعتبري هستيم و انشاءلله دولت نيز براي گرفتن رضايتنامه او بايد کمک کند. نکونام و همه را ميخواهيم، اين درست نيست که ميگويند نکونام استقلالي است. او يک سال در اين تيم حضور داشته و بازيکن ملي ايران است. او سالها در پاس بازي کرده و استقلالي نيست. فاميلهاي او استقلالي هستند و اين بازيکن را به آن سمت ميبرند.
مديرعامل پرسپوليس در مورد اينکه اگر رويانيان استقلالي نيست پس چرا بازوبند تيم ملي که آبيرنگ بود را بوسيد، گفت: نکونام نميدانست بازوبند آبي است و وقتي آن را بوسيد متوجه اين موضوع شد که ناچار آن کار را انجام داد.
جلسه رويانيان با بازيکنان و کادر فني.
جلسه رويانيان با بازيکنان و کادر فني پرسپوليس بعد از ظهر امروز برگزار شد.
تيم فوتبال پرسپوليس بعد از ظهر امروز با تصميم کادر فني در ديداري تدارکاتي به مصاف اميدهايش ميرود، اما قبل از برگزاري اين ديدار مجيد پروين، حميد استيلي، نائيني، بهروز سلطاني از پيشکسوتان پرسپوليس که مديريت تيمهاي اميد را برعهده دارند در ورزشگاه درفشيفر حاضر شدند و با کادر فني و رويانيان به گفتوگو پرداختند.
به گزارش فارس، رويانيان نيز جلسهاي را پس از خوشآمد گويي به تيم اميد پرسپوليس با بازيکنان بزرگسال قرمزپوش و کادر فني برگزار کرد.
همچنين در تمرين امروز شهرام دانهکار اولين مربي لژيونر فوتبال ساحلي کشورمان که در حال حاضر سرمربي تيم ساحلي تايلند است، حضور داشت. او ميهمان ويژه علي دايي بود.
عليرضا حقيقي نيز که اين روزها تمرينات ويژهاي را زير نظر غلامپور دنبال ميکند يک ساعت زودتر از بازي دوستانه به ورزشگاه درفشيفر رفت و با غلامپور تمرينات ويژهاي را انجام داد.
پرسپوليس با شکست اميدهايش تلافي کرد.
تيم فوتبال پرسپوليس در ديداري تدارکاتي با نتيجه هشت بر دو اميدهايش را شکست داد.
تيم فوتبال پرسپوليس در ديداري تدارکاتي از ساعت 18:30 امروز در سه وقت 30 دقيقه به مصاف اميدهايش رفت و در پايان موفق شد با نتيجه هشت بر دو اميدهاي خود را شکست داد تا دو باخت گذشته در مقابل فولاد و سايپا را جبران کند.
به گزارش فارس، گفتني است در حاشيه اين ديدار که محمد رويانيان نيز حضور داشت برق ورزشگاه درفشيفر قطع و پس از دقايقي وصل شد. همچنين محمدي دروازهبان تيم فوتبال پرسپوليس نيز در درون دروازه تيم اميدها ايستاد.
گفتني است عليرضا حقيقي نيز براي اولين بار در درون دروازه پرسپوليسيها به ميدان رفت و يک ضربه پنالتي را مهار کرد.
محمد رويانيان پس از بازي امروز به بيمارستان و عيادت مظلومي رفت.
برنامه نشست خبري مربيان در هفته اول.
سازمان ليگ برنامه نشست خبري پيش از مسابقه سرمربيان تيمهاي ليگ برتري در تهران را در هفته اول ليگ برتر اعلام کرد.
به گزارش سايت سازمان ليگ، برنامه نشست خبري سرمربيان تيم ها در هفته اول ليگ برتر به شرح زير است؛
سه شنبه اول مرداد
ساعت 15 نشست خبري سرمربيان دو تيم تراکتورسازي و پرسپوليس
ساعت 15 نشست خبري مجيدي جلالي
ساعت 15:30 نشست خبري علي دايي
چهارشنبه دوم مرداد ماه
ساعت 13 نشست خبري سرمربيان دو تيم راه آهن و مس کرمان
ساعت 13 نشست خبري مجتبي تقوي سرمربي مس
ساعت 13:30 نشست خبري منصور ابراهيم زاده سرمربي نفت تهران
تمامي نشست ها در سالن روابط عمومي سازمان ليگ برگزار مي شود.
مسابقات هفته اول ليگ برتر سيزدهم روز چهارشنبه و پنجشنبه اين هفته برگزار مي شود.