برگزاري بازي پرسپوليس و فولاد در حضور هواداران.
علي دايي پس از تمرين امروز اعلام کرد که بازي اين تيم مقابل فولاد با حضور هواداران اما بازي مقابل سايپا پشت دربهاي بسته برگزار خواهد شد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تيم فوتبال پرسپوليس ساعت 21:00 فردا در ديداري تدارکاتي به مصاف فولاد خوزستان ميرود. از همين رو با تصميم علي دايي قرار شد بازي دوستانه فردا با حضور هواداران اما بازي روز چهارشنبه مقابل سايپا پشت دربهاي بسته برگزار شود. گفتني است دايي اين تصميم را به دليل آخرين مرور تاکتيکي در آخرين بازي تدارکاتي خود مقابل سايپا گرفته است.
به نقل از فارس، تيم فوتبال پرسپوليس فردا در ديداري دوستانه به مصاف فولاد خوزستان و روز چهارشنبه به مصاف سايپا ميرود.
همچنين محمد رويانيان مديرعامل باشگاه پرسپوليس پس از حضور در تمرين امروز در جمع هواداران که به برگزاري تمرينات پشت دربهاي بسته معترض بودند، گفت: وقتي که ما اعلام ميکنيم تمرين پشت درب بسته است حتماً اين کار ما دليلي دارد، برخي اوقات متأسفانه بعضيها به روي سکوها ميآيند و دست به حواشي مختلفي ميزنند که واقعاً ما نميدانم اينها هوادار پرسپوليس هستند يا خير.
وي افزود: به همين دليل به ما اجازه دهيد که کار خود را انجام دهيم چون هدف ما و شما يکي است که آن هم موفقيت پرسپوليس است.
دايي و باقري عضو شرکت پيشکسوتان شدند.
علي دايي و کريم باقري نيز بعد از ظهر امروز عضو شرکت پيشکسوتان پرسپوليس شدند.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
جمعي از پيشکسوتان باشگاه پرسپوليس با تشکيل شرکتي با همکاري محمد رويانيان برخي از تسهيلات ويژه را در چند وقت اخير دريافت کردند.
به نقل از فارس، از همين رو بعد از ظهر امروز علي دايي و کريم باقري نيز به عنوان دو پيشکسوت اين باشگاه عضو شرکت پيشکسوتان شدند و سهام اين شرکت نيز مانند پيشکسوتان ديگر به نام آنها شد.
گفتني است در اين شرکت حدود 50 پيشکسوت پرسپوليس حضور دارد.
رضايي: هيچوقت در پرسپوليس بهدنبال پول نبودم.
مهاجم پرسپوليس ميگويد، هيچ وقت در اين تيم به دنبال مسايل مالي نبوده است.
غلامرضا رضايي اظهار کرد: از روز اولي که به پرسپوليس آمدم، به هيچ عنوان به خاطر پول اين باشگاه را انتخاب نکردم؛ چرا که اگر به دنبال پول بودم، به تيمهاي ديگري ميرفتم که مبالغ بالاتري را به من پيشنهاد داده بودند. الان هم شرايط همين گونه است. هيچ وقت نگفتهام که پرداخت پولم دير شده يا مشکل مالي دارم.
به گزارش ايسنا ، وي درباره طلب خود از پرسپوليس گفت: مسئولان باشگاه هم ميدانند که جزو نفراتي بودم که سال گذشته کمترين دريافتي را داشتم. الان هم وضعيت باشگاه را درک ميکنم و ميدانم که شرايط مالي مناسب نيست اما دوست دارم مشکلات هر چه زودتر حل شود تا ساير بازيکنان هم با آسودگي خاطر کار کنند.
رضايي گفت: الان بازيکنان بيشتر تيمها حداقل 30 – 40 درصد پولشان را گرفتهاند اما خيلي از بازيکنان ما هنوز از فصل گذشته طلب دارند. من به همبازيانم افتخار ميکنم که شرايط باشگاه را درک ميکنند و تا الان هيچ مصاحبهاي به خاطر مسائل مالي انجام ندادهاند در حالي که در تيمهاي ديگر به محض اين که اتفاق ميافتد، بازيکنان از وضعيت مالي گله ميکنند.
مهاجم پرسپوليس درباره آخرين شرايط اين تيم هم گفت: وضعيت بسيار خوبي داريم. فکر ميکنم که در هفته جاري تمرينها طوري طراحي شود که بدن بازيکنان آزاد شود و آماده بازي شويم. شب گذشته هم با فولاد بازي کرديم که اخراج دو، سه بازيکن باعث شد بازي از شرايط فوتبالي و تاکتيکي خارج شود. بعد از اين اتفاق دو تيم نتوانستند آن طور که ميخواهند بازي خود را ارائه دهند اما در کل بازي بدي نبود. اميداورم که اين بازيها بتواند در ليگ به ما کمک کند.
رضايي درباره ديدار نخست پرسپوليس در فصل جديد برابر تراکتورسازي هم گفت: همه بازيها براي ما سخت است و اين بازي هم شرايط خاص خودش را دارد. به هر حال بازيکناني که از پرسپوليس به تراکتورسازي رفتهاند، براي پرسپوليس زحمات زيادي کشيدهاند. علي کريمي هميشه بزرگ بوده و هست اما اين شرايط حرفهاي فوتبال است که بعضي مواقع اين طور ايجاب ميکند که يک بازيکن مقابل تيم سابق خودش قرار بگيرد. مسلما آنها هم براي پيروزي تراکتورسازي تلاش ميکنند ولي ما عزممان را جزم کردهايم که شروع خوبي در ليگ داشته باشيم و اميدوارم اين بازي با برد پرسپوليس همراه باشد.
وي همچنين درباره زمزمههايي که مبني بر تغيير و تحولات در مديريت باشگاه پرسپوليس وجود دارد، گفت: به نظر من رويانيان واقعا دارد زحمت ميکشد. بايد اجازه دهند او کارش را ادامه دهد. فکر ميکنم او موفق ميشود؛ چرا که برنامهريزي طولاني و بلندمدتي براي پرسپوليس انجام داده و تا الان هم به باشگاه کمک کرده است. تغيير در اين مقطع به هيچ عنوان به سود پرسپوليس نيست و بايد در چنين باشگاهي به فکر سرمايهگذاري بلندمدت بود.
رويانيان: به برنامهريزي نيمفصل اول اعتراض داريم.
مديرعامل باشگاه پرسپوليس گفت: به برنامهريزي ليگ برتر در نيمفصل اول اعتراض داريم.
محمد رويانيان اظهار داشت: متأسفانه همچون سالهاي گذشته در برنامهريزيهاي بازيهاي ليگ اتفاقاتي رخ ميدهد که به ضرر پرسپوليس است و اين از نظر ما اشکال دارد. سازمان ليگ به نظر من يک تشکيلات با احترام براي همه تيمهاست و بايد اين سازمان همه را با يک چشم نگاه کند.
به گزارش فارس ، وي افزود: ما با حضور آقاي تاج اين انتظار را داريم که بسياري از مشکلات تيمها حل شود. متأسفانه با برنامهاي که براي نيمفصل اول اعلام شده مشکلات و موانعي وجود دارد که به ضرر پرسپوليس است و به نفع برخي تيمهاي خاص است.
رويانيان ادامه داد: ما نسبت به برخي از اين موارد اعتراضاتي در سال گذشته داشتيم ولي متأسفانه باز هم اعتراضهايي را که قبلاً داشتيم مشابه آن در 15 هفته نيمفصل اول پس از برنامهريزيها تکرار شده است. متأسفانه جاي تأسف دارد که باز هم اين اتفاقات ميافتد.
وي افزود: من از آقاي تاج ميخواهم همه موارد را بررسي کند و تعصبات و تعلقات برخي دستاندرکاران را در برنامهريزي از بين ببرد و اجازه ندهد برخيها به برخي از رنگها تعصبي داشته باشند. به نظر ما بايد جلوي اين مسائل گرفته شود. البته هيچ اشکالي ندارد که يک نفر رنگ خاصي را دوست داشته باشد اما نبايد آن را به بقيه موضوعات ربط دهد.
مديرعامل قرمزها تأکيد کرد: به نظر من تاج نبايد اجازه دهد که برخي موضوعات در تصميمگيريها نقش داشته باشد ولي متأسفانه ميبينيم که اين مسائل وجود دارد. ما نامه مکتوب خود و مشاهداتي که آنها را ديدهايم که به ضرر پرسپوليس است و در سال قبل هم اين مشکلات به پرسپوليس ضربه زد، شناسايي کرده و اين نامه را فردا به سازمان ليگ ارائه ميکنيم. ما اجازه نميدهيم برخي تصميمات به نفع رنگها و تيمهاي ديگر رقم بخورد. متأسفانه در گذشته برنامه جام حذفي طوري اتفاق افتاد که ما با کولهباري از محروم و مصدوم به يکباره به مصاف رقيب رفتيم حالا ديگر نبايد اجازه دهيم اين اتفاقات بيفتد. البته متأسفانه در فصل گذشته هم مشکلاتي بود که ما اعتراض کرديم، الان هم دوباره همان اتفاق پارسال افتاده است و اين ناراحت کننده است.
وي گفت: من نميتوانم نسبت به احساسات 30 ميليون هوادار چشمانم را ببندم، به همين دليل موارد اعتراضمان را کتباً به سازمان ليگ فردا ارائه ميکنيم. البته معتقديم آقاي تاج هم زحمات زيادي براي سازمان ليگ کشيده مانند برگزاري مراسم قرعهکشي ليگ برتر و مراسم ديگر که ما در خصوص اين موارد از او قدرداني ميکنيم.
گزارش تمرين صبح پرسپوليس.
تمرين امروز پرسپوليس در نوبت صبح در شرايطي برگزار شد که حميد عليعسگر و محمد دايي دقايقي با تاخير در آن حاضر شدند.
تمرين تيم پرسپوليس از ساعت 10 و 30 دقيقه صبح امروز به مدت يک ساعت در ورزشگاه درفشيفر دنبال شد.
به گزارش فارس، دراين تمرين ابتدا بازيکنان به مدت 10 دقيقه دور زمين دويدند و سپس در سالن وزنه زدند.
*در تمرين امروز علي عسگر و محمد دايي با چند دقيقه تاخير حضور پيدا کردند.
*علي دايي با لباس شخصي در تمرين امروز حضور داشت.
*شيريني سرپرست سرخپوشان براي پيگيري ثبت قراردادها به سازمان ليگ رفت.
*بنگر و نوري که روز گذشته به دليل مصدوميت تمرين نکردند امروز بدون مشکل ورزنه زدند.
*بازيکنان در هنگام وزنه زدن به سه گروه تشکيل شدند که زير نظر مولايي وزنه زدند.
رويانيان: دوست ندارم رضايتنامه انصاريفرد را بدهم.
مديرعامل باشگاه پرسپوليس گفت: اصلا دوست نداريم رضايتنامه کريم انصاريفرد را بدهيم اما چون او پسر پرسپوليس است اين کار را ميکنيم.
محمد رويانيان ابتدا در خصوص دعوتش به برزيل اظهار داشت: ما سه پيشنهاد از تيمهاي برزيلي براي ديدار و پيگيري کارهاي اقتصادي، فرهنگي و ورزشي داريم و در حال حاضر در حال بررسي آنها و گرفتن تصميم نهايي براي مذاکرات هستيم.
به گزارش فارس ، وي افزود: هنوز تصميم نهايي درباره سفرمان به برزيل نگرفتهايم اما يکي از اين پيشنهادها براي ما خيلي جالب است يعني پيشنهادي که تيم الشباب برزيل به ما داده و گفته ميشود حدود 7 ميليون مسلمان با اين تيم که در ردههاي پايه موفق است همکاري دارد. رويانيان در خصوص صحبتهاي فداحسين مالکي مبني بر دادن آرامش به پرسپوليس نيز گفت: من هم با اين حرف موافقم و تمام سعي و تلاشم اين است که پرسپوليس آرامش داشته باشد، مطمئن باشيد کاري ميکنم که حاشيه به تيم نفوذ نکند و خودم را درگير اين گونه مسائل ميکنم تا به تيم لطمهاي نخورد.
وي درباره انتقال کريم انصاريفرد به تراکتورسازي نيز گفت: راستش را بخواهي دوست نداريم رضايتنامه انصاريفرد را بدهيم چون او پسر خوب پرسپوليس است اما بايد مشکل اين جوان را حل کنيم. ما همه کريم انصاريفرد جوان را دوست داريم، حتي ديشب با علي دايي درباره انصاريفرد حرف زدم و او نيز بابت اينکه انصاريفرد پرسپوليسي نشده ناراحت است، اما بالاخره بايد قبول کنيم که دايي هم چارهاي جز دفاع از اصول حرفهاي و چارچوبهاي مربيگري خود ندارد و او طبق اصول حرفهاي اين تصميم را گرفت.
رويانيان ادامه داد: همه اين را بدانند انصاريفرد مال ماست و چارهاي جز اين نداريم که فعلا رضايتنامه او را بدهيم، علي رغم ميل باطنيمان اين کار را انجام ميدهيم و مشکل خاصي نيست و من هم به نوبه خودم براي کريم انصاريفرد آرزوي موفقيت ميکنم اما او بايد اين را بداند اگر دايي به او حرفي زده فقط به خاطر تذکر بوده چون دلش براي ميسوزد.
وي در پايان يادآور شد: نکته جالب اين است که دايي بيشتر از همه انصاريفرد را دوست دارد اما با توجه به چارچوب حرفهاي و نظم و انضباط تيمي که در دستور کارش است. بالاخره اين تصميم را گرفته، ما از صميم قلب براي انصاريفرد آرزوي موفقيت ميکنيم و باز هم با او ميگويم او پسر پرسپوليس است.
رويانيان: قهرمان ملي! اين شما و اين پرسپوليس.
مديرعامل باشگاه پرسوليس گفت: آقاي سجادي! قهرمان ملي من ديگر نيستم.
محمد رويانيان در خصوص بيانيه ناصر شفق اظهار داشت: شفق يکي از دوستان قديمي و بسيار خوبم است و هميشه احترام او بر ما واجب است اما واقعا بيانيهاي که از او امروز ديدم، تعجب کردم.
به گزارش فارس ، وي افزود: منظورم آقاي شفق نيست اما برخيها در اين چند وقت هنوز نيامده مصاحبه ميکنند و هنوز نرفته هم بيانيه و مصاحبه ميکنند.
رويانيان ادامه داد: نميدانم در پرسپوليس چه خبر است و اين چه وضعي است که در اين دو هفته در آوردهاند. هر کس ميآيد هنوز عضو هيئت مديره و مديرعامل نشده مصاحبه ميکند و هنوز هم نرفته بيانيه و درباره پرسپوليس حرف ميزند من نميدانم اينها کي ميآيند و توسط چه کسي ميروند؟
رويانيان خاطرنشان کرد: آقاي سجادي عزيز، برادر قهرمان، معاون موفق وزارت ورزشي تکليف را روشن کنيد اينها چه کساني هستند که هر روز ميآيند و ميروند و مصاحبه ميکنند تا الان دهها مصاحبه و بيانيه ديدهام اينها آرامش پرسپوليس را به هم ميزنند طرف هنوز نيامده و نرفته حرف ميزند و مصاحبه ميکند واقعا چه خبر است؟
وي يادآور شد: من اعتراضي به آقاي شفق ندارم، من نميدانم بعضي از عکسالعمل ها يعني چه، همين آقاي کامبوزيا ما که درباره ايشان قبلا حرفي نزدهايم اما نيامده مصاحبه براي مديرعامل و سپس براي هيئت مديره کرد و هنوز نيامده استعفا کرد. اصلا نميدانم چه حکمي و چگونه اينها را آوردند بعد هم جار و جنجال راه انداخت و ما هم جواب ايشان را داديم. آقاي سجادي لطف کنيد جواب اين عزيزان را بدهيد. من نميدانم کسي که ابلاغ ندارد چگونه ميآيد و ميگويد من هيئت مديره و مديرعامل هستم و چطور کنار کشيد؟ چرا هيچ کس جواب نميدهد؟ آقاي سجادي اينها ستونهاي باشگاه پرسپوليس را سست ميکنند و سنگ روي سنگ بند نميشود واقعا نميدانم چه حرفي بزنم ماندهام.
مديرعامل پرسپوليس خاطر نشان کرد: آقاي سجادي اين خودتان و پرسپوليس. اصلا من نيستيم چون واقعا تحمل اين بحث خيلي سخت است . اينها چه کساني هستند که ميگويند من مديرعامل يا هيئت مديره هستم بعد از دو روز هم مانور يا بيانيه خداحافظي ميدهند؟ اينها چه کساني هستند که اسمشان روي کاغذ ميآيد و ميرود و يا اينها چه کساني هستند که دو روزه عضو هيئت مديره و مديرعامل ميشود و ميروند چه خبر است نميدانم.
وي در پايان يادآور شد: اين حرف را ميزنم که همه بدانند من نه دنبال تمام شدن دولت احمدينژاد هستم نه آمدن دولت روحاني. من خدمتگزار و نوکر هواداران پرسپوليسم چون براي من ارزش دارند. دنبال تغيير و تحولات و اين حرفها نيستم و نوکر مردمم. کسي هم هيچ قولي به من نداده و به هيچ عنوان منتظر دولت آينده هم نيستم تا روزي که باشم جانم را براي اين هواداران ميدهم اما نباشم هم هميشه عاشق اين هواداران هستيم اما تو را به خدا پرسپوليس را از اين وضعيت در آوريد .نگذاريد هر روز يک نفر حرف بزند من مديرعامل و عضو هيئت مديرهام و يک روز بعد بگويد من استعفا دادهام و نيستم و بيانيه بدهند.
دهنوي بدون شک بازيکن پرسپوليس است.
صمد ابراهيمي در مورد شرايط قاسم دهنوي گفت: در پرونده شکايت عليرضا رحيمي از سعيد شيريني قرار شد رويانيان و رحيمي با يکديگر آشتي کنند.
صمد ابراهيمي در مورد وضعيت قاسم دهنوي گفت: تکليف اين پرونده مشخص است و قاسم دهنوي با توجه به اينکه سپاهان از 6 سهميه ليگ برتري خود استفاده کرده است بازيکن پرسپوليس محسوب ميشود. البته به دليل اينکه او دو قرارداد امضا کرده با جريمه نقدي روبرو خواهد شد.
به گزارش فارس ، وي در مورد حضورش در جلسه ديروز کميته انضباطي عنوان کرد: اين جلسه مربوط به پرونده قاسم دهنوي نبود بلکه رسيدگي به شکايت عليرضا رحيمي از سعيد شيريني بود به دليل اينکه سرپرست پرسپوليس در اين فايل صوتي عليه سپاهان فحاشي کرده بود. به هر حال صحبتها انجام شد و در نهايت اين تصميم گرفته شد که در جلسهاي امروز محمد رويانيان و عليرضا رحيمي حرفهاي خود را بيان و آشتي کنند.
وکيل شجاع خليلزاده در مورد وضعيت پرونده عنوان کرد: شجاع خليلزاده قرارداد خود را به صورت رسمي با سپاهان ثبت کرده و من شماره ثبت اين قرارداد را نيز برخلاف ادعاي مس کرمان ميتوانم در اختيارتان قرار دهم. اينکه آقاي شهبازي ميگويد اين قرارداد قانوني نيست چرا که خليل زاده با آنها قرارداد دارد و نامه رضايتنامه اين بازيکن توسط قائممقام باشگاه مس امضا شده که حق امضا نداشته، نشان مي دهد حق با ماست. چرا که امضاي قرارداد خليل زاده با مس کرمان نيز توسط قائم مقام وقت باشگاه انجام شده که طبق گفته مسئولان اين تيم حق امضا نداشته است پس اين قرارداد از ابتدا باطل است.
پاسخ : ۞ آخرین اخبار مربوط به باشگاه پرسپولیس ۞
پرسپوليس 3 بر صفر مغلوب سايپا شد
تيم فوتبال پرسپوليس در ديداري تدارکاتي با نتيجه 3 بر صفر مغلوب سايپا شد.
|
|
|
تيم فوتبال پرسپوليس در ديداري تدارکاتي از ساعت 18 و 10 دقيقه امروز در ديداري تدارکاتي به مصاف سايپا رفت و با نتيجه سه بر صفر مغلوب اين تيم شد.
به نقل از فارس، سايپا ابتدا در دقيقه 10 از روي نقطه پنالتي با اشتباه خانزاده گل اول را زد و سپس دقيقه 20 با يک شوت از پشت 18 قدم و دقيقه 80 با يک ضربه سر دروازه پرسپوليس را باز کرد. |
:((
پاسخ : ۞ آخرین اخبار مربوط به باشگاه پرسپولیس ۞
علیرضا حقیقی به مدت یک نیم فصل به پرسپولیس پیوست