اگه مشکلی بینتون به وجود اومده بگو تا به کارلوتا بگم حلش کنه :sooot:نقل قول:
نوشته اصلی توسط flavia [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
اگه مشکلی بینتون به وجود اومده بگو تا به کارلوتا بگم حلش کنه :sooot:نقل قول:
نوشته اصلی توسط flavia [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
الان با سسک حرف زدم گفت بهش بگو چرا دیشب تک زدم اس دادم جواب ندادینقل قول:
ناراحت بود یه زنگ بزن از دلش در بیار میگه شارژ ندارم
تفرقه کیلو چند ! داش سعید اگه اجازه بده کاری میکنم که رابطتون واسه همیشه تموم بشه ! ki::
میدونی که راهشم بلدم :yes:
داوود جان اگه چیزی میدونی یا .....بگو الاکی ابجی دلشو خوش نکنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط fcb10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
این سسک گفت شارز ندارم من شک کردم چون غروب یه 5000 گرفته میگم شاید زیر ابی میره
منو تهدید نکن که بد میبینی داداش!!!chomaghنقل قول:
نوشته اصلی توسط fcb10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اراده کنم کارلوتا بی کارلوتا!!! همچین مخشو بزنم که دیگه تو خوابتم نیاد!!!binam
میدونی که خانوما تو این کارا رقیب ندارن!!!منم که تو شستشوی مغزی PHD دارم!!!
منو دشمن خودت نکن به ضررته!!! بهتره تو یه تیم باشیم!!!heee::
حالا چرا اقا سعید باید اجازه بده؟؟؟
دوستان گرامی لطفا از دادن اسپم خودداری کنید حالا مهدی میاد یک چیزی بهتون میگه ها ki::
نقل قول:
نوشته اصلی توسط 10messi2012 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بازی بعدی :شنبه، 6 خرداد 1390فینال جام حذفی[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]ورزشگاه: ویسنته کالدرون ساعت 00:30 (به وقت ایران)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط saeid_8992 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اینقدر به سسک تهمت ناروا نزنید!!! بترسید از خدا!!!اون دنیا باید جواب پس بدید!!!:eyyyyy:
چشم اقا شهریار!!! این اقایون منو هی مجبور میکنن اسپم بدم!!! من که سرم تو کار خودمه!!!:ohum::sooot:
وای خدا
این تاپیک ما یکدفعه ای دو سه صفحه ای بی خبر میره جلو
من اکثر مواقع در روز آنلاین هستم نمیدونم چرا کسی از بچه های خودمون آنلاین نیست و معمولا فقط آقا سعید و آقا داوود بعضی موقعه ها هم داش شهریار و...!!! ولی بچه ها سر لج من هر وقت میبینن من نیستم دست جمعی میریزن سر و صدای تاپیک رو بلند می کنن. حالا براتون دارم:fek konam:
راستی از مصدوم شدن آلوس کلی ناراحت شدم. اگه همین مصدومیت تو رئال پیش میومد مثلا راموس مصدوم میشد و تا چندماه بازی نمیکرد فلورنتینو پرس میرفت ایوانویچ یا مایکون یا... می خرید. تا کی باید این روسل کثیف مدیر ما باشه؟؟؟
خدا بزرگه:khahesh:
تیتر روزنامه های اسپورت و الموندو دپورتیوو16.05.2012
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
انتقال آلوز آری یا نه؟
پیچیده ترین تصمیم ویلانووا
از طرفی کیفیت بازی او افت کرده است و باشگاه می تواند از طریق فروش او مبلغ زیادی را بدست بیاورد.
اما او بازیکن منحصر به فردی است و جایگزین کردن او واقعا سخت است.
لاپورتا: «انتخاب تیتو به عنوان سرمربی تیم، تصمیمی محافظه کارانه است».
دروگبا خود را به بارسا پیشنهاد می دهد. به نظر نمی رسد که باشگاه تمایلی به جذب او داشته باشد اما قرارداد او در ماه ژوئن به پایان می رسد و این امر قیمت این بازیکن را کاهش می دهد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
«واترگیت»
آیا این حمام ها واقعا به تعمیر نیاز دارند؟
بهانه فلورنتینو، مورد ظن
الموندو عکس هایی از حمام برنابئو را منتشر می کند.
بعلاوه، این استادیوم، پس از فینال کوپا دل ری در 25 می، میزبان 4 رویداد ورزشی دیگر خواهد بود.
نیمار یا آلوز، دوراهی برای تیتو
سلام بچه ها دلم واستون تنگ شده بود کجـــــــــــــــــا بودید:nishkhand: وای چه استقبال گرمــــــــــــی:bia baghalam::nishkhand:
چی شده کی با کی دعوا داره؟
واس چقدر دلم واسه بارسلونا تنگ شده خیلییییییییییی:love:love::
ایشالا که جام حذفی قهرمان بشیم
راستی شنیدم میخوان سسک رو بفروشن درسته؟chomagh:gerye:
دنی هم که داره میره؟
خبری از خرید نیست؟