محروميت يك جلسه اى براى ۲ بازيكن خاطى
محروميت يك جلسه اى براى ۲ بازيكن خاطى
ميداودى ۱۰ ميليون و اميرآبادى ۷ ميليون تومان جريمه شدند
۲ بازيكن تيم فوتبال استقلال كه بعد از ديدار با الريان قطر به سرمربى اين تيم اعتراض كرده بودند امروز صبح در جلسه كميته انضباطى باشگاه شركت كردند. «ميلاد ميداودى» و «مهدى اميرآبادى» بعد از ديدار با الريان به تصميمات پرويز مظلومى معترض بودند و به همين دليل «على فتح الله زاده» آنها را از حضور در تمرينات استقلال محروم كرد. اميرآبادى و ميداودى امروز در جلسه كميته انضباطى كه با حضورفتح الله زاده،مظلومى،پورحيدرى، على نظرى جويبارى و على اميرى برگزار شد شركت كردند. اعضاى كميته انضباطى بعد از شنيدن توضيحات اين ۲بازيكن آراى خود را صادر كردند. بر اين اساس، ميداوى ۱۰ميليون تومان جريمه، يك بازى محروم و توبيخ كتبى شد. اميرآبادى هم به ۷ ميليون تومان جريمه، يك بازى محروميت و توبيخ كتبى و درج در پرونده محكوم شد.
استقلال با يك غايب در آبادان
استقلال با يك غايب در آبادان
اعضاى تيم استقلال با شرايط كاملا متفاوت براى بازى با نفت آبادان آماده مى شوند، اين تيم انگيزه هاى گذشته را ندارد زيرا با از دست رفتن قهرمانى شرايط دچار تغيير شده است اما استقلال براى بازى با نفت با مشكلاتى نيز روبه رو نشده است. مشكلات اين تيم در خط دفاعى ادامه دارد و اين مشكل همچنان ادامه دارد، زيرا آبى ها در بازى با نفت آبادان شرايط مناسبى در خط دفاعى ندارند، اين تيم پژمان منتظرى را در اختيار ندارد و اين مشكل باعث شده است كه آبى ها در كار دفاعى با مشكلاتى روبرو شوند. از طرف مهدى اميرآبادى در طى هفته با استقلال تمرين نكرده است زيرا وى با مربيان اين تيم دچار مشكلاتى است كه احتمال حضور وى را سه تركيب تيم استقلال كاهش مى دهد. شايان ذكر است؛ آبى ها با يك محروم به آبادان مى روند اما اين اتفاق در حالى است كه استقلال بدليل عدم اطمينان و اعتمادپرويزمظلومى به برخى مدافعان اين تيم از جمله مهدى اميرآبادى وجود بشيرزاده شرايط را با تغييراتى روبه رو كرده است اما با اين شرايط كه استقلال عمران زاده را مصدوم و منتظرى را محروم مى بيند، مظلومى ناچار است از بازيكنان نيمكت نشينى در بازى مقابل نفت آبادان استفاده كند، هر چند كه وى از بازيكنان نيمكت نشينى در تمرينات راضى نباشد.
نمي توانم از پيشنهاد استقلال چشم پوشي کنم
نمي توانم از پيشنهاد استقلال چشم پوشي کنم
مهاجم صباي قم گفت: در چند بازي گذشته موقعيت خاصي گيرم نيامده که گلزني کنم چون متاسفانه اواخر فصل تيم ما دارد بي خيالي بازي مي کند.
رضا عنايتي در گفت و گو با پانا اظهار داشت: همه چيز سرجايش است و تمرينات منظم برگزار مي شود. ما بايد با روحيه اي که داريم، مس را در خانه ببريم تا کسب سهميه را قطعي کنيم. تلاش ما اين است که کار به هفته آخر نرسد.
وي افزود: من در چند بازي اخير موقعيت زيادي بدست نياوردم تا گلزني کنم. بالاخره در طول فصل چنين شرايطي طبيعي است با اين حال اواخر فصل تيم ما بي خيالي بازي مي کند. اميدوارم مقابل مس بچه ها شرايط حساس را درک کنند و بتوانيم 3 امتياز اين بازي را که خيلي حساس است، بگيريم. البته کمي سرما خوردم ولي مي توانم بازي کنم.
مهاجم صباي قم تصريح کرد: مس ديگر استرس افتادن ندارد ولي اين باعث نمي شود که انگيزه نداشته باشند. آنها شرايط خوبي پيدا کردند. ما 2 بار در ليگ و حذفي با آنها بازي کرديم. تيم تازه متحول شده اي هستند و بالاوپائين آنها مشخص نيست چون يک روز خوب هستند و يک بازي بد. ما بايد 3 امتياز را بگيريم. با شناختي که از قاسمپور دارم اجازه نمي دهد تيمش بي انگيزه بازي کند.
عنايتي گفت: هنوز در مورد آينده ام تصميمي نگرفتم. نياز به استراحت کوتاهي دارم تا با خيال راحت، درست تصميم بگيرم. 4، 5 پيشنهاد از تيم هاي ليگ دارم و روي امارات هم برنامه ريزي کردم. البته دوست دارم در ايران بمانم.
وي در خصوص پيشنهاد استقلال افزود: صحبت جدي نشده و فقط همان صحبت هاي نيم فصل بوده. شرايط و پيشنهاد استقلال ويژه است. البته اين که چه کسي مربي باشد براي من مهم است ولي نمي توان از تماشاگران و تيم بزرگ استقلال صرف نظر کرد و به راحتي از پيشنهاد استقلال چشم پوشاند. من دوست دارم به استقلال برگردم مگر اين که مربي مرا نخواهد. البته قرار هم نيست همه مربيان از من خوششان بيايد.
استقلاليها حاشيه سازي نکنند
استقلاليها حاشيه سازي نکنند
رئيس کميته انضباطي باشگاه استقلال گفت: ندامت اميرآبادي و ميداودي در کيفيت حکم صادره تاثير داشت.
به نقل از سايت باشگاه استقلال، علياکبر محمدزاده، رئيس کميته انضباطي باشگاه استقلال در خصوص آراي اعلام شده در مورد امير آبادي و ميداودي گفت: با توجه به مسائل حاشيهاي که اتفاق افتاده بود و بنا به دستور مديرعامل باشگاه، کميته انضباطي تشکيل جلسه داد تا براي جلوگيري از تکرار چنين اتفاقاتي، تصميمگيري و برخورد شود. همانطور که اعلام شد، اين دو از همراهي استقلال در يک بازي محروم هستند و جرايم نقدي نيز براي آنها در نظر گرفته شد.
وي تصريح کرد: ابراز ندامت اين دو بازيکن در کيفيت حکم ما تأثير داشت، اما از همينجا به همه دوستان اعلام ميکنيم از مسائل حاشيهاي و انجام مصاحبه بدون مجوز در برخي مواقع خاص که ناشي از تأثر بسيار صورت ميگيرد، خودداري کنند، در غير اين صورت چارهاي جز تشکيل کميته انضباطي نداريم. به دوستانمان در تيم استقلال پيشنهاد و توصيه ميکنيم که کميته انضباطي همه تحرکات و رفتار و صحبتهاي آنها را رصد ميکند و به همين دليل بستر حاشيهاي را براي تيم فراهم نکنند.
کميته انضباطي باشگاه استقلال دو بازيکن اين تيم را يک جلسه از همراهي تيم محروم و ميداودي و اميرآبادي را به ترتيب 10 و 7 ميليون تومان جريمه نقدي کرد.
وقتی بازیکن سفارشی استقلال، در تست نفت تهران رد شد
وقتی بازیکن سفارشی استقلال، در تست نفت تهران رد شد
خبرگزاری فارس: طبق مدارکی که خبرگزاری فارس آن را منتشر کرد، حسین علوی که جنجال زیادی پس از پیوستنش به استقلال ایجاد شد، پیشتر از سوی یکی از معاونان ارشد وزارت نفت به کادرفنی نفت تهران معرفی و در تست این تیم رد شده بود.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به گزارش خبرگزاری فارس، "سید حسین علوی مقدم" بازیکنی است که حضورش در استقلال آنقدر خبرساز شد که چند روزی رسانهها به او و نحوه حضورش در استقلال پرداختند.
همان زمان اعلام شد این بازیکن با سفارش برخی نمایندگان مجلس شورای اسلامی آبیپوش شده است. مسئلهای که از سوی علی فتحاللهزاده رد شد و مدیرعامل استقلال گفت که این بازیکن با تایید پرویز مظلومی به این تیم آمده زیرا بازیکن او در ابومسلم مشهد بوده است.
بعد از این ماجرا رسولینژاد رئیس هیئت مدیره استقلال و معاون وزیر ورزش در برنامه 90 در پاسخ به این سوال که علوی را شما معرفی کردید، گفت: "من معاون پارلمانی هستم و خیلی از نمایندگان مجلس دوست دارند بچههایشان فوتبال بازی کنند و خیلیها هم فرزندانشان را به من معرفی میکنند. همین حالا بیش از 8 نماینده مجلس جدیدی که هنوز شروع به کار نکرده از من خواستند فرزندانشان را به تیمها معرفی کنم. من هم وقتی چنین درخواستهایی میرسد آنها را به جواد زرینچه میدهم تا در کادرفنی طرح شود. من 200 نفر را تا به حال معرفی کردم. آقای علوی را هم انگار آقای مظلومی میشناختند و برداشته بودند."
این در حالی است که طبق نامهها و مدارکی که به دست خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس رسیده علوی فصل گذشته و پیش از حضور در استقلال از سوی یکی از مدیران ارشد وزارت نفت به منصور قنبرزاده مدیرعامل باشگاه نفت تهران معرفی شده بود. مدیریت باشگاه نیز این بازیکن را به کمیته فنی باشگاه معرفی کرد.
مدیر عامل باشگاه نفت در نامهای که تصویر آن در سمت چپ خبر قابل مشاهده است خطاب به حسین فرکی سرمربی نفت تهران نوشت:
"لطفا بررسی و همانند سایر ورزشکاران تست فنی بعمل آید اگرچه اطمینان دارم کادر فنی رعایت شایسته سالاری و عدالت را در جذب دارند ولیکن تاکید میشود ارسال یادداشت از مسئولین محترم صرفا جهت بررسی و تست فنی میباشد و قطعا اینگونه یادداشتها هیچگونه امتیازی برای فرد معرفی شده نمیباشد. به هر حال رعایت عدالت و شایسته سالاری تاکید میگردد."
بعد از آن و انجام تست فنی، کمیته فنی باشگاه نفت تهران صورتجلسهای را تنظیم کرد و جذب علوی را در اولویت ندانست. صورتجلسه و امضا کنندگان آن در تصویر سمت چپ خبر قابل مشاهده است.
ماجرا زمانی جالبتر میشود که بدانیم باشگاه استقلال یعقوب کریمی را جواب و به جای او علوی را جذب میکند. کریمی بعد از جدایی از استقلال به نفت تهران میرود و به خاطر بازیهای خوبش از سوی کارلوس کیروش به تیم ملی دعوت میشود.
علوی اما حتی یک ثانیه هم برای استقلال به میدان نرفت. بازیکنی که به گفته مدیران باشگاه از سوی سرمربی تیم تایید شده بود! این در حالی که معاون ارشد نفت تاکید کرده بود تست فنی از این بازیکن به عمل آید و کمیته فنی باشگاه نفت هم پس از این کار پاسخ منفی به جذب علوی داده بود.
حال سؤال این است که آیا باشگاه استقلال نمیتوانست همین کار را انجام دهد و سؤال مهمتر اینکه وقتی مظلومی میگوید علوی را میشناخته و با شناخت قبلی او را به استقلال آورده چرا برای یک ثانیه هم به این بازیکن اعتماد نمیکند؟ آیا قراردادی که با این بازیکن بسته شده واقعا فوتبالی بوده یا به صرف توصیهها و یا به گفته برخی - که البته از سوی فتحاللهزاده رد شده- به خاطر اسپانسرها انجام شده است؟
این شاید یکی از دهها مواردی است که حق بازیکنان شایسته در فوتبال ایران ضایع میشود. اگر در فوتبال ایران شایستهسالاری به معنای واقعی انجام شود. در آنصورت دیگر تیم ملی نیازی به بازیکنان دورگه خارج نشین ندارد. در هر کوی و برزن این مرز و بوم بازیکنان بزرگی میتوان یافت کرد که جا پای بزرگان فوتبال ایران نظیر مهدی مهدویکیا، کریم باقری، علی دایی و... بگذارند؛ البته اگر شایستهسالاری باشد.
سفر مظلومی و مسئولان استقلال به شلمچه
سفر مظلومی و مسئولان استقلال به شلمچه
خبرگزاری فارس: پرویز مظلومی به همراه چند تن از مسئولان این تیم صبح امروز به شلمچه رفتند.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به گزارش خبرگزاری فارس، دیدار تیمهای نفت آبادان و استقلال در حالی از ساعت 17 برگزار میشود که بلیت فروشی این مسابقه از ساعت 9صبح امروز آغاز شد. ازدحام جمعیت مقابل در ورزشگاه تختی آبادان بسیار زیاد است.
*هواداران تیم نفت آبادان برای خداحافظی امید شریفی نسب پلاکاردهایی را تدارک دیدهاند. این بازیکن در بازی امروز از فوتبال خداحافظی میکند.
*پرویز مظلومی به همراه علی امیری، حسین ترابپور و سید مهدی علوی معاون فرهنگی باشگاه استقلال صبح امروز برای بازدید از مناطق عملیاتی راهی شلمچه شدند.
*هواداران استقلالی از ساعات ابتدایی صبح امروز مقابل در هتل آبیپوشان ازدحام کرده و خواهان گرفتن عکس و امضاء از بازیکنان این تیم بودند.
*بازیکنان استقلال ساعت 11:30 صبح پشت محوطه هتل تمرینی سبک را پشت سر گذاشتند.
*علی فتحالله زاده مدیرعامل باشگاه استقلال همراه این تیم راهی آبادان نشده است. علی امیری هم در غیاب پورحیدری که به دلیل مسائل شخصی به آبادان نرفته سرپرستی تیم استقلال را بر عهده خواهد داشت.
عمرانزاده نماد تعصب استقلال است
عمرانزاده نماد تعصب استقلال است
او پیشنهادی از پرسپولیس ندارد
خبرگزاری فارس: مدیر روابط عمومی باشگاه استقلال پیشنهاد پرسپولیس به مدافع این تیم را رد کرد.
محمد سررشتهداری در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در مورد خبر مذاکره عمران زاده با پرسپولیس و دریافت چک از این باشگاه اظهار داشت: از رسانه های محترم خواهش می کنیم در شرایط کنونی که استقلال نماینده ایران در لیگ قهرمانان آسیا است و بازی های حساسی داریم به گونه ای رفتار نکنند که مجبور به پیگیری حقوقی شویم.
وی افزود: همه رسانه ها دوستان ما هستند و حنیف عمران زاده از دید باشگاه و هواداران این قدر باتعصب بوده که از او به عنوان یکی از نمادهای تعصب تیم نام برده می شود و تعداد بخیه های او در صورتش مشخص است.
مدیر روابط عمومی باشگاه استقلال تاکید کرد: با حنیف صحبت کردم و او گفت فقط یک چک دارد و آن هم چک باشگاه استقلال است. او گفت نه پیشنهادی دارد و نه چنین پیشنهادهایی را می پذیرد و تمرکزش روی بازی است و واقعا برای رسانه ای که چنین خبری را منتشر کرده متاسف است. او گفت اولویت اول و آخرش استقلال است.
سررشتهداری تصریح کرد: برخی رسانه ها رویه ای را در پیش گرفته اند و می خواهند تمرکز استقلال را بهم بریزند. چندین بار به نماینده و مسئولان این رسانه صحبت کرده بودیم اما توجهی به تذکرات ما ندارند. من بار دیگر با مسئولان این رسانه صحبت می کنم و می گویم اگر قرار باشد به این رویه ادامه دهند به اختلاف شدیدی می خوریم.
توقف سپاهان، استقلال، تراکتورسازی و شکست پرسپولیس در نیمه اول
توقف سپاهان، استقلال، تراکتورسازی و شکست پرسپولیس در نیمه اول
خبرگزاری فارس: در نیمه اول ۹ دیدار همزمان از هفته سی و سوم لیگ برتر فوتبال فقط دو تیم راهآهن و نفت تهران به پیروزی رسیدند و ۷ دیدار با نتیجه مساوی به پایان رسید.
به گزارش خبرگزاری فارس، هفته سی و سوم لیگ برتر فوتبال با انجام 9 مسابقه همزمان از ساعت 17 در شهرهای مختلف آغاز شد.
در پایان مسابقات امروز شاید تکلیف تیم قهرمان و تیمهای سقوط کننده به دسته اول مشخص شود.
نتایج نیمه اول بازیها به شرح زیر است؛
پرسپولیس یک – راه آهن 2
گلها: بهادر عبدی(19) و (45+2) برای راه آهن، ایمون زاید(21) برای پرسپولیس
حسین هوشیار دروازهبان پرسپولیس در دقیقه 35 مصدوم شد و جای خود را به میثاق معمارزاده داد.
نفت تهران یک-داماش صفر
گل: لوپز (45)
ملوان صفر – فولاد خوزستان صفر
شهرداری تبریز صفر -فجرسپاسی صفر
شاهین بوشهر صفر - سایپا صفر
صبای قم صفر- مس کرمان صفر
مس سرچشمه صفر- تراکتورسازی صفر
ذوب آهن اصفهان صفر -سپاهان اصفهان صفر
نفت آبادان یک -استقلال تهران یک
گلها: فونیکهسی (9) برای نفت و یرکوویچ(24) برای استقلال
محرومیت بازیکن استقلال و احترام مظلومی به آبادانیها
محرومیت بازیکن استقلال و احترام مظلومی به آبادانیها
خبرگزاری فارس: مهاجم تیم فوتبال استقلال به دلیل سه اخطاره شدن بازی پایانی لیگ را از دست داد.
به گزارش خبرگزاری فارس، اسماعیل شریفات به دلیل گرفتن کارت زرد از داور بازی با نفت آبادان سه اخطاره شد و بازی پایانی مقابل نفت تهران را از دست داد. از تیم استقلال در این مسابقه تیموریان هم کارت زرد گرفت.
* محمدرضا مولایی بدنساز و ترابپور مربی دروازه بان های استقلال در جایگاه ویژه این بازی را تماشا کردند.
* پرویز مظلومی به احترام هواداران آبادان امروز از روی نیمکت بازی را دید و کنار زمین نیامد.
* محسن یوسفی در جریان مسابقه در نیمه اول مصدوم شد و جای خود را به شریفات داد.
* میثم حسینی زننده گل دوم استقلال به جای الونگ به میدان آمد.
*در ورزشگاه تختی آبادان حتی یک هوادار استقلال هم حضور ندارد.
این مسابقه تا دقیقه 80 با نتیجه 2 بر یک سود استقلال است.
قهرمانی به هفته آخر کشیده شد،پرسپولیس باخت و ماند!
قهرمانی به هفته آخر کشیده شد،پرسپولیس باخت و ماند!
شاهین و شهرداری سقوط کردند
خبرگزاری فارس: در ۹ دیدار هفته سی و دوم سپاهان و تراکتورسازی متوقف شدند و استقلال با پیروزی مقابل نفت به قهرمانی امیدوار شد، پرسپولیس هم دوازدهمین شکست خود را تجربه کرد.
به گزارش خبرگزاری فارس، هفته سی و سوم لیگ برتر فوتبال با انجام 9 مسابقه همزمان از ساعت 17 در شهرهای مختلف برگزار شد.
در صدر جدول دو تیم مدعی سپاهان و تراکتورسازی مساوی کردند تا تکلیف قهرمانی به هفته آخر لیگ کشیده شود و استقلال با پیروزی برابر نفت آبادان به قهرمانی امیدوار ماند.
شهرداری تبریز و شاهین هم به لیگ یک سقوط کردند.
نتایج بازیها به شرح زیر است:
پرسپولیس 3 – راه آهن 4
گلها: بهادر عبدی(19) و (45+2)و (78)، حسین کاظمی(74- پنالتی) برای راه آهن، ایمون زاید(21) و (82) و (87) برای پرسپولیس.
پرسپولیس در سه دیدار گذشته خود دوازده گل خورده و این دوازدهمین شکست سرخپوشان در این فصل بود. سرخپوشان در 7 بازی گذشته خود 5 باخت داشته است.
نفت تهران یک-داماش صفر
گل: لوپز (45)
ملوان 2– فولاد خوزستان صفر
گلها: پویا نزهتی(56)، جلال رافخایی(57)
علی سلیمی در دقیقه 89 از فولاد اخراج شد.
شهرداری تبریز صفر -فجرسپاسی صفر
شاهین بوشهر 2- سایپا 2
گلها: کریم انصاریفرد(58) و(60) برای سایپا، مهدی نوری( 83 و 86 هر دوگل از روی نقطه پنالتی)
صبای قم یک - مس کرمان یک
گلها: احمد حسنزاده(52) برای مس، محسن بیات(65) برای صبا
مس سرچشمه صفر- تراکتورسازی صفر
ملسم فیروز آبادی در دقیقه 93 از مس اخراج شد.
ذوب آهن اصفهان صفر -سپاهان اصفهان صفر
نفت آبادان یک -استقلال تهران 2
گلها: فونیکهسی (9) برای نفت و یرکوویچ(24)، میثم حسینی(76) برای استقلال
پاداش یک میلیونی برای استقلالیها
پاداش یک میلیونی برای استقلالیها
فتحاللهزاده: بازیکنان کار بزرگی کردند
خبرگزاری فارس: باشگاه استقلال بعد از پیروزی مقابل نفت آبادان برای هر بازیکن یک میلیون تومان پاداش در نظر گرفت.
به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از سایت باشگاه استقلال، پیروزی استقلال مقابل صنعت نفت آبادان باعث شد فتحاللهزاده مدیرعامل استقلال، طی تماسی تلفنی در پایان بازی با علی امیری سرپرست استقلال در بازی با صنعت نفت، از پاداش یک میلیون تومانی به استقلالیها خبر دهد.
*فتحاللهزاده: استقلال کار بزرگی انجام داد
علی فتحاللهزاده پس از پیروزی استقلال مقابل صنعت نفت آبادان به سایت این باشگاه گفت: شکست دادن تیم بزرگ نفت آبادان در خانه کار خیلی مهمی بود که استقلال به خوبی از پس آن برآمد.
وی ادامه داد: این برد بزرگ را به بازیکنان با غیرتم تبریک میگویم و از کادرفنی هم بابت شکست دادن صنعت نفت تشکر میکنم. بچههای ما در گرمای هوای آبادان زحمت زیادی در زمین کشیدند و خوشبختانه با وجود خستگی که داشتند تا ثانیه آخر بازی دویدند و جنگندگی کردند که این تعصب آنها جای تقدیر و تشکر دارد. من این برد را به همه استقلالیها تبریک میگویم.
نرکیب استقلال مقابل صنعت نفت
نرکیب استقلال مقابل صنعت نفت
به گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال، تیم فوتبال استقلال از ساعت 17 عصر امروز در ورزشگاه شهید تختی آبادان به مصاف صنعت نفت میرود.
با صلاحدید کادر فنی، استقلال با ترکیب سیدمهدی رحمتی، حنیف عمرانزاده، الونگ، جواد شیرزاد، علی حمودی، خسرو حیدری، آندرانیک تیموریان، محسن یوسفی، فریدون زندی، مجتبی جباری و گوران یرکویچ به مصاف حریف خود میرود.
پيروزي استقلال در آبادان...
پيروزي استقلال در آبادان...
به گزارش سايت رسمي باشگاه استقلال، ديدار تيمهاي استقلال و صنعت نفت آبادان در پايان 90دقيقه با پيروزي 2 بر صفر استقلال به اتمام رسيد.
گوران يركويچ(24) و ميثم حسيني(76) گلزنان استقلال در اين بازي بودند. آندرانيك تيموريان و اسماعيل شريفات نيز از سوي داور با كارت زرد مواجه شدند.
بدين ترتيب استقلال موفق شد بعد از 9 سال در آبادان طلسمشكني كرده و صنعت نفت را در زمين خود شكست دهد.
استقلالي ها اميدوار به قهرماني در هفته آخر ليگ برتر
استقلالي ها اميدوار به قهرماني در هفته آخر ليگ برتر
تيم استقلال تهران عصريكشنبه با پيروزي مقابل صنعت نفت آبادان، اميدوار به كسب عنوان قهرماني ليگ برتر باشگاه هاي ايران باقي ماند.
دراين ديداركه از هفته سي و سوم اين رقابت ها ودر ورزشگاه تختي آبادان برگزار شد، تيم استقلال با نتيجه دو بريك از سد حريف گذشت تااندك اميدهاي اين تيم براي قهرماني ليگ برتر همچنان باقي بماند.
صنعت نفت آبادان كه ازحمايت 20 هزار تماشاگر خودي بهره مي برد،دردقيقه 9 توسط فونيكه سي در شرايط تك به تك با سيد مهدي رحمتي، توپ را درون دروازه آبي پوشان جاي داد.
پس از اين گل استقلالي ها كه با تركيبي نسبتا متفاوت نسبت به ديدارهاي گذشته خود وارد ميدان شده بودند، توپ و ميدان را در اختيار گرفته و در دقيقه 23 به گل مساوي دست يافتند.
دراين دقيقه علي حمودي با حركت پابه توپ از جناح راست پاس مناسبي رابراي يوركوويچ ارسال كردواين مهاجم صربستاني با ضربه اي دقيق توپ را به تور دروازه صنعت نفت دوخت.
درادامه نيمه نخست تلاش بازيكنان صنعت نفت و استقلال ثمري نداشت تا دو تيم با تساوي يك بر يك به رختكن بروند.
نيمه دوم با تفكرات تهاجمي شاگردان پرويزمظلومي سرمربي تيم استقلال تهران آغازشد بطوريكه آنان قصد داشتند تا از كناره ها به سمت دروازه صنعت نفت نزديك شوند.
حملات آبي پوشان در نيمه دوم با گلزني ميثم حسيني مدافع پيش تاخته اين تيم در دقيقه 76 به ثمر نشست تا بارقه هاي اميد اين تيم براي قهرماني در ليگ برتر همچنان باقي بماند.
به ۵ بازیکن استقلال تذکر داد
به ۵ بازیکن استقلال تذکر داد
خبرگزاری فارس: کنفدراسیون فوتبال آسیا به ۵ بازیکن تیم استقلال تذکر داد.
به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از سایت فدراسیون فوتبال، کمیته برگزاری رقابت های لیگ قهرمانان آسیا به فریدون زندی، آندرانیک تیموریان، مهدی رحمتی، حنیف عمران زاده و علی حمودی تذکر داد.
فریدون زندی، آندرانیک تیموریان و علی حمودی به خاطر تکل خطرناک، حنیف عمران زاده به خاطر انداختن توپ به بیرون از زمین به جهت اعتراض به داور و تلف کردن وقت بازی و همچنین سید مهدی رحمتی به خاطر تاخیر در شروع مجدد بازی تذکر داد.
این کنفدراسیون اعلام کرد امیدوار است با تذکر به موقع فدراسیون فوتبال و باشگاه استقلال دیگر شاهد چنین اعمالی از بازیکنان نباشد.
همچنین کمیته برگزاری رقابت های لیگ قهرمانان آسیا اعلام کرده حنیف عمران زاده، آندرانیک تیموریان و علی حمودی به دلیل دو اخطاره بودن دیدار بعدی استقلال در لیگ قهرمانان آسیا را از دست می دهند.
تیموریان و عمران زاده در دو دیدار الجزیره امارات و الریان قطر دو کارت زرد و حمودی در دو دیدار رفت و برگشت مقابل الریان قطر دو کارت زرد دریافت کرده اند و دیدار نسف قارشی و استقلال را در ازبکستان از دست می دهند.