كریمی : می خواهم ثابت كنم با تبریزی ها مشكلی ندارم
طبق آخرین اخبار دریافتی از باشگاه تراکتورسازی علی کریمی کاپیتان فصل گذشته پرسولیس که این روزها از مسئولان این باشگاه دلخور است خبر می رسد که با تراکتورسازان به توافق رسیده است و احتمال دارد فصل آینده را با پیراهن سرخ تراکتوری بازی کند. علی کریمی کاپیتان فصل گذشته پرسپولیس بود که بازیهای درخشانی در ترکیب این تیم از خود به نمایش گذاشت
ولی او در برهه ای از زمان مشکلاتی با دنیزلی داشت و به کار این مربی ایراد می گرفت. این بازیکن فنی بار دیگر با سرخپوشان پایتخت به مشکل برخورده است و در این میان مسئولان باشگاه تراکتورسازی اقدام به یک صید بزرگ کرده اند و قصد دارند این بازیکن را جذب تیم خود کنند.
گفته می شود تراکتورسازان که تا به امروز ستاره مطرحی برای این فصل جذب نکرده اند به دنبال مجتبی جباری ستاره استقلال و علی کریمی ستاره پرسپولیس بودند که با قوت گرفتن احتمال پیوستن جباری به سپاهان، علی کریمی مطرح ترین گزینه تراکتور می باشد.
طبق آخرین گزارشات ، علی کریمی نیز در خصوص پیوستن به تراکتور به مسئولان این تیم چراغ سبز نشان داده است و تا کنون مذاکرات نتایج خوبی در پی داشته است و مذاکرات نهایی طی روزهای آتی انجام خواهد شد و باید منتظر ماند تا دید آیا کریمی به طور رسمی با تراکتور قرارداد می بندد یا خیر
البته این موضوع قرار نبود رسانه ای شود و علت اینكار ترس علی كریمی از حواشی اینكار بوده است و از 15 روز پیش تراكتوراسپور در جریان مذاكرات این انتقال بوده است و شرایط حساس این انتقال ما را از وظیفه خود یعنی اطلاع رسانی به هواداران و فقط به خاطر مصلحت باشگاه دور كرد ولی با انتشار این خبر توسط بعضی از همكاران تصمیم به دادن اطلاعات بیشتر در مورد این انتقال گرفتیم
علی كریمی كه در زمان بازی در استیل آذین با هواداران تراكتور به مشكل خورده بود و دیگر وارد تبریز نشد تا دچار حاشیه نشود و تنها دلیل آمدن وی به تراكتور توسط كزیمی اینگونه اعلام شده است : من چند سال بیشتر از فوتبالم باقی نمانده است و نمی خواهم تا آخر عمر با تبریزی ها مشكل داشته باشم و با بازی كردن در تیم و كمك كوچك برای قهرمانی آن می خواهم ثابت كنم كه من با تبریزی ها مشكای ندارم و اتفاقات آن زمان مربوط به اختلافات من و كمالوند است ، من مشكلی با تبریزی ها ندارم و می خواهم این موضوع را ثابت كنم
و البته عصر پنجشنبه سردار جعفری در برنامه زنده رادیویی از حضور سه بازیكن تاپ در روز یكشنبه برای عقد قرارداد در تبریز خبر داد
tractorspor.net