اون رو که همون اول فصل رو ماگزیمم میذارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط mostafa1323 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
اون رو که همون اول فصل رو ماگزیمم میذارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط mostafa1323 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خوبه ولی همیشه لازم نیست که رو ماکزیمم باشه ها!
دوم شدم تو لیگ:aaaa:
یارو دوازده تا زد:|
شماها چندم شدین؟
من که این فصل خراب کردم ششم شدم ولی حقم ششم نبود:daghon:من این آخرین بازیا جوری خوب بازی کردم که نفر اولمونم اینطور بازی نکرده بود نفر اولو به زور دو یک بردم اون دو نمره از من بیشتر بود آخر فصل دقیقا هشت بازی بدون باخت داشتم:daghighan:...و الانم تو کاپ تیم مقابلمو دو هیچ بردم تازه تو ورزشگاه اونم بود من به دوستان پیشنهاد میدم هیچ وقت اول فصل بازیکن نخرین من یازده تا توکن دادم سه بازیکن گرفتم...اگه میشه این ضد سیستم رو سایتشو بزارید
اگه سه تا پنج ستاره گرفتی که خوبه!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hossein ht [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
با یک امتیاز اختلاف دوم شدم تو لیگ .....
چه کشوری انتخاب کنم تا بازی های لیگ شب باشه بیشتر اوقات اولین بازی من میکنم کشور اسپانیا ...
نسخه 3.0.4 تو بازار اومده. میتونید دانلود کنید
متوجه نشدم!میشه بیشتر توضیح بدید!نقل قول:
نوشته اصلی توسط dahar [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بچه ها تاحالا کسی ازبانک پول قرض گرفته؟همونی که توکن میگیره پول میده
میخواستم ببینم طرز کارش چجوریه،چجوری پولو پس میگیره
جایزه دوم شدنم تو لیگ 81.5بود که میشه باهاش فقط یه بازیکن ونصفی خرید :|
راستی بچه ها اگه دوتا بازیکن میخواین که مثلا روهم میشن پنجاه میلیون ولی شما مثلا سی میلیون دارین,واسه جفتشون پیشنهاد بزنید و بخریدشون!بودجتون منفی میشه ولی با فروش بازیکنایی که نمیخوایشون جبران میشه.
البته باید دوتاشون همزمان تو لیست باشن.
خودتونم تمام جوانب کارو بسنجین که ایا میتونین اون بودجه منفی رو جبران کنین یانه.کلا هم هفت روز وقت دارید تا بودجتونو مثبت کنید وگرنه سیستم بازیکناتونو میفروشه!
جناب aliexpress شما خودت چکار کردی?