قایده ذخیره شلوغ و تیم سوم چیه ؟ اگه بازیکن تو تیم دوم باشه پیشرفت میکنه ؟ که چی تیم رو الکی شلوغ کنیم پس ؟ :دی
نمایش نسخه قابل چاپ
قایده ذخیره شلوغ و تیم سوم چیه ؟ اگه بازیکن تو تیم دوم باشه پیشرفت میکنه ؟ که چی تیم رو الکی شلوغ کنیم پس ؟ :دی
عزیز اونایی که علاقه دارن از بازیکنای جوون استفاده کنن معمولا ذخیره و و کلا لیست بازیکناشون کم نیست.یه دلیلش اینه که بازیکنای جوون معمولا تو فصل های اول و دوم بازیشون زود خسته میشن و حین بازی مجبور به تعویضشون هستیننقل قول:
نوشته اصلی توسط s98 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
یه سریا هستن مثل خود من، وقتی برنامه بازی هاتون فشرده باشه شما لازمه که طوری بازیکناتون رو مدیریت کنین که خسته نشن به خاطر فشار مسابقات. من که هر بازی که انجام میدم بازی بعدش در صورتی که کمتر از 4 روز باشه کل بازیکنای ذخیره رو میزارم تو ترکیب اصلی و بازیکنای سکونشن رو هم میزارم بازیکنای ذخیره.
یعنی با یه حساب سر انگشتی من حدودا 30 بازیکن به صورت میانگین تو تیمم آماده دارم. از همشونم به طور متناوب استفاده میکنم. البته این کار مطمئنا دردسر بیشتری هم داره
اما کسانی که همیشه با ترکیب اصلی بازی میکنن و خیلی کم پیش میاد که بازیکناشونو عوض کنن حتی با 18 بازیکن هم بازی میکنن
درود داداشنقل قول:
نوشته اصلی توسط aliexpress [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مرسی بابت راهنماییت
والا من تو تیمم الان تقریبا 18 یا 17 بازیکن دارم
بازیکن هایی که سن بالا دارن معمولا کی بازنشست میشن ؟
من همه بازیکنای 25 سال به بالام رو فروختم
و با خرید بازیکن های جوون میانگین سنیم رو به 17-18 رسوندم
میخوام بدونم از کجا میشه فهمید یه بازیکن تا چه حد پیشرفت میکنه و تا چه سنی
و اگه مهره های اصلی زیر بار قرار داد نمیرن بهترین کار چیه
باز هم مرسی
والا به طور دقیق نمیدونم تو چه سنی خداحافظی میکنن. ولی من خودم یه بازیکن داشتم فکر کنم تو سن 34 سالگی بازنشسته شد! و البته مطمئن نیستم که این سن واسه همه بازیکنا یکسان باشه!نقل قول:
نوشته اصلی توسط s98 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
یه بازیکن جوون رو هر چقدر بهش بازی بدی پیشرفت میکنه. اگه بزاریش ذخیره پیشرفتش کمتر میشه. اگه اصلا بازیش ندی خیلی به ندرت پیشرفت میکنه. معمولا بازیکنا تا سن 26 سالگی حدودا خوب پیشرفت میکنن یعنی سرعت پیشرفتشون خوبه
از 26 به بالا به تدریج پیشرفتشون کمتر میشه. تا سن 30 32 سالگی تقریبا جا واسه پیشرفت هست هنوز.ولی از اون به بعد پسرفت میکنن. البته اینم باز به بازی دادن یا ندادنشون بستگی داره
اگه بهترین بازیکناتون قرارداد امضا نمیکنن.اگه حتما لازمشون دارین به نظر من دستمزدشونو دو برابر کنین و واسه گلزنی هم یه پولی بهشون بدین.قرارداد هم که crucial باهاشون ببندین. اگر قبول نکردن تنها راه اینه که به قیمت خوب بفروشینشون. نزارید قراردادشون تموم بشه و بعد به عنوان بازیکن آزاد از تیمتون برن و شما هم هیچ پولی گیرتون نیاد و ضرر کنین
اقا یک سوال دیگه
اگه قهرمان بشم
به سرمربی پول میدن
به باشگاه چی ؟
پولی که به سرمربی میدن رو میشه به باشگاه واریز کرد
کلا در این مورد آموزش بدید ممنون میشم
به باشگاه که مطمئنا میدن. اما سرمربی رو خود باشگاه باهاش قرارداد میبنده. که من تا حالا بیشتر 35000 هزار تا نگرفتم تو این همه مدت که دارم بازی میکنم! پول سرمربی رو هم نمیشه انتقال داد به باشگاهنقل قول:
بچه ها من با بارسا یک مساوی گرفتم یکیشم باختم حالا میخوام تلافی در بیارم به نظرتون بیل بخرم اینجوری خوبه؟؟
------------------لوپز-------------
مارسلو------------لوییز-------راموس--------کارواخال
-------------ژابی الونسو-------ویلشر-----
-------نیمار----------اوزیل---------بیل
----------کریس-------------رونی
اینجوری خوبه؟؟؟
یک سوال من هر چقدرم قهرمان میشم تیم باشگاهی دنبالم نمیاد چرا؟؟؟؟
مسی رو دادی رونی آوردی ؟ :| mas:-نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mesut Ozill [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
برای باشگاه ها خودت هم میتونی درخواست بدی ( اگه کارت خوب باشه با کله قبول میکنن )
سلام میشه کمکم کنید بازیکن بخرم
آقا بهترین راه حل مشکلات بازی من چیه؟؟؟
کارت قرمز الکی میده
.....
ممنون میشم کامل توضیح بدین
.
.
.
توی بعضی سایتها گفته کرک 4 نصب کنید
بعضی جاها گفتن اول باید آپدیت 2.5 گیگی نصب بشه!!!
کمــــــــــــــــک سریع