-
رومنیگه: بایرن مونیخ میخواهد به سه دلیل منچسترسیتی را ببرد
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، هرچند باواریایی ها صعود خود را به عنوان تیم اول قطعی کردهاند، اما این مدیر 56 ساله میگوید آنها انگیزه بسیاری دارند.
کارل هاینس رومنیگه، مدیر اجرایی ارشد بایرن مونیخ میگوید باواریاییها چهارشنبه برای پیروزی مقابل منچسترسیتی به میدان خواهند رفت.
صدرنشین بوندسلیگا اول شدن خود را در گروه قطعی کرده و گفته میشود بازی با منچسترسیتی برایشان اهمیت چندانی ندارد.
اما رومنیگه نظر مخالفی دارد، به چند دلیل: «اول از همه، 80 هزار یورو به تیم برنده میرسد که پول زیادی است.
دوم این که سه امتیاز وجود دارد و در جدول ضریب یوفا میتوانیم جای چلسی را در رتبه سوم بگیریم.
همچنین بر این باورم که هر امتیازی برای بوندسلیگا مناسب است. ما باید همه تلاش کنیم موفق باشیم تا بوندسلیگا امتیازات بیشتری بگیرد و در جدول ضرایب یوفا بالا برود.
در این صورت ما اعتبار بیشتری مییابیم.»
ناپولی میتواند با بردن ویارئال در اسپانیا به عنوان تیم دوم صعود کند، اما اگر بایرن سیتی را ببرد آنها در هر صورت صعود خواهند کرد.
آئورلیو دلائورنتیس، رییس باشگاه ناپولی هفته پیش با رومنیگه تماس گرفت. رومنیگه گفت: «به او گفتم نگران نباشد، ما بازی را جدی میگیریم. اما من اکیدا پیشنهاد میکنم او به فکر خودش باشد!»
دانیل فانبویتن، مدافع بایرن هم میگوید: «خوب میشود اگر منچسترسیتی را حذف کنیم. آنها رقیبی هستند که در دورهای بعدی بردنشان دشوارتر میشود.»
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
-
آدلر دوباره مصدوم شد.
سایت گل – رنه آدلر، دروازهبان بایر لورکوزن در جریان بازگشت از مصدومیت خود دوباره دچار مشکل شده است.
آدلر هنوز در این فصل برای لورکوزن بازی نکرده است و جای خود را در ترکیب به برند لنو 19 ساله داده است.
ولفگانگ هولتزهاوزر گفته آدلر حتی بیش از مدت اعلامشده دور از میادین خواهد بود: «زانویش دوباره آسیب دیده و چهار هفته دیگر باید استراحت کند تا به تمرینات برسد.»
قرارداد آدلر در پایان فصل به اتمام میرسد و او احتمالا لورکوزن را ترک میکند،به ویژه که رودی فولر، مدیر ورزشی باشگاه هم این خبر را تایید کرده است.
goal.com
-
یوسامی: بایرن را ترک نمی کنم
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، تاکاشی یوسامی وینگر ژاپنی تیم بایرن شایعاتش مبنی بر ترک بایرن در تعطیلات زمستانی را تکذیب کرد.
اخیرا شایعاتی شنیده می شد مبنی بر اینکه باشگاه آگسبورگ تیم تازه به بوندسلیگا آمده و باشگاه فورتانا دوسلدورف تیم دسته دومی آلمان قصد دارند تاکاشی یوسامی ستاره ۱۹ ساله و ژاپنی تیم بایرن مونیخ را در نقل و انتقالات زمستانی به صورت قرضی به خدمت بگیرند.
یوسامی سریعا این شایعات را که از طرف نشریه مین پست گزارش شده بود را تکذیب می کند و می گوید: من یک نامه برای این نشریه فرستادم و در آن نوشتم٬ از اینکه این گزارش کذب را دیدم به شدت گیج و مبهوت شدم چون من قصد ندارم بایرن مونیخ ترک کنم .
یوسامی از زمانی که به بایرن مونیخ آمده است تنها ۴۰ دقیقه فرصت حضور در زمین را پیدا کرده است.
-
هوینس: روبن نیازی به تغییر نوع بازی خود ندارد
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، هوینس متعقد است هیچ چیز اشتباهی در بازی روبن وجود ندارد و او نباید از اینکه زیر فشار تند انتقادها قرار گیرد نوع بازی خود را تغییر دهد.
این روزها آرین روبن وینگر هلندی تیم بایرن زیر انتقادهایی مبنی بر خود خواه بودن وی در بازی قرار دارد اما اولی هوینس معتقد است که روبن یک اسلحه پنهان واقعی است.
هوینس در گفتگویی با بیلد میگوید: ما به او نیاز داریم. او با یک شوت به گوشه دروازه ٬ یک دریبل زیبا یا یک ضربه سر مطمئن و یک پنالتی خوب می تواند حتی در ۱۰ دقیقه پایانی بازی سرنوشت بازی را تغییر دهد .
آرین باید هم اکنون و بعد فقط بر روی نوع بازی خودش تمرکز کند. اگر او نوع بازی خود را تغییر دهد دیگر نمتوانیم روح فوتبال را در او ببینیم.
آرین روبن اخیرا بعد از پشت سر گذاشتن یک مصدومیت طولانی به میادین بازگشته است اما همچنان نمیتواند در همه بازی ها به صورت کامل بازی کند.
ستاره ۲۷ ساله تیم بایرن در بازی آخر هفته تیم بایرن مقابل وردربرمن ۳۰ دقیقه به میدان آمد و موفق شد دو گل به ثمر برساند . روبن برای بازی بایرن مقابل منچسترسیتی در لیگ قهرمانان به دلیل ابتلا به آنفلونزا قادر به همراهی تیمش نیست.
-
ترکیب احتمالی و نکاتی پیرامون بازی منچسترسیتی - بایرن مونیخ
FC.Bayern Munchen
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، تیم بایرن مونیخ در ششمین و آخرین بازی خود در لیگ قهرمانان اروپا امشب میهمان منچسترسیتی است.
ترکیب احتمالی منچسترسیتی:
هارت ٬ ریچاردز ٬ کولوتوره ٬ کمپانی ٬ کلیچی ٬ یحیا توره ٬ بری ٬ سیلوا ٬ نصری ٬ جانسون ٬ آگوئرو
ترکیب احتمالی بایرن مونیخ:
نویر ٬ رافینیا ٬ بواتنگ ٬ بادشتوبر ٬ کنتنتو ٬ گوستاوو ٬ تیموشچوک ٬ مولر ٬ آلابا ٬ اولیچ ٬ گومز
آیا میدانستید:
آیا میدانستید: منچسترسیتی در بازی رفت در آیانس آرنا ۲-۰ شکست خورد که این این بازی تنها بازی ای است که منچستری ها در ۲۳ بازی خود تا به اینجای فصل موفق به گلزنی نشده اند.
آیا میدانستید: منچسترسیتی برای صعود از گروه خود باید بایرن را شکست دهد و از سوی دیگر امیدوار باشد تا ناپولی در اسپانیا مقابل ویارئال امتیاز از دست بدهد.
آیا میدانستید: آخرین دفعه ای که بایرن به انگلستان سفر کرد در فصل ۲۰۰۹-۲۰۱۰ بود که در آنجا بایرن توانست همسایه منچسترسیتی یعنی منچستریونایتد را از گردونه رقابتها حذف کند.
پنج بازی اخیر تیم منچسترسیتی:
منچسترسیتی ۳-۱ نیوکاسل
ناپولی ۲-۱ منچسترسیتی
لیورپول ۱-۱ منچسترسیتی
آرسنال ۰-۱ منچسترسیتی
منچسترسیتی ۵-۱ نورویچ سیتی
پنج بازی اخیر تیم بایرن مونیخ:
آگسبورگ ۱-۲ بایرمونیخ
بایرن مونیخ ۰-۱ دورتموند
بایرن مونیخ ۳-۱ ویارئال
ماینتس ۳-۲ بایرن مونیخ
بایرن مونیخ ۴-۱ وردربرمن
-
مانچینی: نمی دانم رومنیگه چه مشکلی با سیتی دارد
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، رومنیگه اعلام کرد در صورتی که سیتی قوانین فرپلی مالی را رعایت نکند، باید از رقابت های اروپای کنار گذاشته شود اما مانچینی دلیل چنین اظهارنظر خصمانه ای را درک نمی کند
روبرتو مانچینی، سرمربی منچسترسیتی، از صحبت های اخیر کارل هاینس رومنیگه ، نایب رئیس باشگاه بایرن، در مورد وضعیت مالی باشگاه منچسترسیتی اعلام نارضایتی کرد.
رومنیگه اعلام کرد در صورتی که سیتی قوانین فرپلی مالی را رعایت نکند، باید از رقابت های اروپای کنار گذاشته شود اما مانچینی دلیل چنین اظهارنظر خصمانه ای را درک نمی کند.
رومنیگه حتی اظهار امیدواری کرد ناپولی به جای سیتی، راهی مرحله بعد لیگ قهرمانان شود.
مانچینی در گفتگو با خبرنگاران گفت:" من دلیل رفتار رومنیگه علیه منچسترسیتی را درک نمی کنم. او شش ماه است که علیه ما صحبت می کند. او دائما تکرار می کند امیدوارم ناپولی به مرحله بعد صعود کند.
نمی دانم ما با او چکار کرده ایم اما معتقدم منچسترسیتی در دو سال آینده براساس قوانین فرپلی مالی عمل خواهد کرد. امشب از او خواهم پرسید."
بایرن مونیخ و منچسترسیتی امشب در آخرین دیدار مرحله گروهی لیگ قهرمانان مقابل هم قرار خواهند گرفت. سیتی برای صعود به پیروزی در این دیدار نیاز دارد.
-
یواخیم لو میهمان ویژه ال کلاسیکو
:real: :almani:-:almani: :barcelona:
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، مربی آلمانی در مصاحبه با بیلد اعلام کرده که می خواهد این بازی را از نزدیک تماشا کند و همین طور بازی ، مسعود اوزیل و سامی خدیرا را زیر نظر بگیرد.
بازی رئال مادرید - بارسلونا در شنبه آینده ، مهمترین و تماشایی ترین نبرد فوتبال دنیاست که توجه همه اهالی فوتبال را به خود جلب می کند.
این بازی مهمانان ویژه ای دارد ودر این بین قرار است که یواخیم لوو ، مربی تیم ملی آلمان هم به پایتخت اسپانیا سفر کند و در برنابئو باشد .
به گزارش مرجع خبری رئال مربی آلمانی در مصاحبه با بیلد اعلام کرده که می خواهد این بازی را از نزدیک تماشا کند و همین طور بازی ، مسعود اوزیل و سامی خدیرا را زیر نظر بگیرد.
لوو و مورینیو با هم روابط خوبی دارند و بی تردید مربی تیم ملی آلمان از این فرصت استفاده می کند تا دقایقی با مربی رئال مادرید دیدار داشته باشد .این دو بدون شک در عرصه مربیگری ملی و باشگاهی جزو 2 مربی برتر فعلی جهان هستند
-
بایرن امیدوار به بازگشت شواین اشتایگر
:ey babaaa:
وبسایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران - باشگاه بایرن مونیخ امید دارد که باستیان شواین اشتایگر بتواند تا قبل از اینکه نیم فصل اول به پایان برسد ، پیش از تعطیلات کریسمس به بایرن برگردد و فعالیت های خود را از سر بگیرد.
این بازیکن 27 ساله در بازی 2 نوامبر مقابل ناپولی از ناحیه ی ترقوه مصدوم شد و تاکنون در هیچ فعالیتی شرکت نداشته است.
کریستین نرلینگر در مصاحبه ای درباره ی وضعیت شواین اشتایگر گفت :
" ما امیدواریم که باستیان بتواند قبل از کریسمس دوباره به میادین باز گردد."
بایرن مونیخ با برد خود در هفته ی اخیر در مقابل وردربرمن هم اکنون در صدر جدول بوندسلیگا قرار دارد و در آخرین بازی در مرحله ی مقدماتی چهارشنبه شب در مقابل منچستر سیتی قرار خواهد گرفت.
-
غیبت روبن و کروس در دیدار امشب
:ey babaaa:
وبسایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران - به علت مبتلا شدن تونی کروس و آرین روبن به ویروس آنفولانزا این دو بازیکن دیدار مقابل منچستر سیتی را از دست دادند .
سران بایرن اعلام کردند که این دو بازیکن باید در مونیخ بمانند و قادر به همراهی تیم در این بازی نیستند بنابراین تیم بایرن مونیخ با امید پیروزی مقابل منچستر سیتی بدون حضور این دوبازیکن به میدان خواهد رفت.
-
هاینکس: علیرقم مشکلات ، نمایش قانع کننده ای داشتیم
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، پس از شکست بی تاثیر 2 بر 0 بایرن مونیخ برابر منچستر سیتی در شب آخر مرحلۀ گروهی لیگ قهرمانان اروپا ، نظرات را در ادامۀ مطلب می خوانیم.
هاینکس: ما قبل از شروع مسابقه مشکلات زیادی داشتیم ، اما تیم من با نمایشی که امروز اجرا کرد ، قانع کننده ظاهر شد. بازیکنانم تمام تلاش خود را کردند ، اما در برابر منچستر سیتی ، که تمام بازیکنانش را در اختیار داشت و همچنان از شانس صعود به مرحلۀ یک هشتم دارا بود ، کار دشوار خواهد شد. اگر ما در قدرت کامل بودیم و به یک پیروزی نیاز داشتیم ، آن را بدست می آوردیم. در حال حاضر ، نکتۀ مهم برای ما این است که تیمی آماده کنیم تا در دیدار یکشنبه مقابل اشتوتگارت به پیروزی برسد.
هولگر بادشتوبر: به دست آوردن انگیزه کار سختی نبود. ما تغییرات زیادی ایجاد کردیم ، اما همۀ بازیکنان تلاش کردند تا تیم را به بازی برگردانند. برای اجرای یک نمایش عالی ، این دشوار خواهد بود در برابر یک تیم قوی شما برای اولین بار در کنار هم بازی کنید. در برابر چنین تیم هایی شما تنها به یک اشتباه جزئی نیاز دارید تا یک گل دریافت کنید.
جروم بواتنگ: ما امروز با یک تیم جدید بازی کردیم ، اما همچنان می خواستیم پیروز شویم. مهم نیست چه کسی در تیم است ، همۀ بازیکنان با کیفیت هستند. ما شکست خوردیم ، اما فکر می کنم ما یک بازی موجه از خودمان به جا گذاشتیم.
ایویکا اولیچ: ما تمام تلاشمان را امروز انجام دادیم ، اما منچستر سیتی بسیار خوب بود. آنها کاملاً سزاوار پیروزی بودند.
روبرتو مانچینی ( سرمربی منچستر سیتی ): بدیهی است ، که ما بسیار ناامید هستیم. ما می خواستیم به دور بعدی لیگ قهرمانان صعود کنیم ، و در 99 درصد مواقع این کار با کسب 10 امتیاز امکان پذیر است. اما در این گروه به اندازۀ کافی به کار نیامد. من خیلی برای باشگاه ، هوادارمان و بازیکنانم ناراحت شدم. آنها سزاوار حضور در لیگ قهرمانان هستند. متاسفانه ، ما نمی توانیم در این مورد کاری انجام دهیم و زندگی ادامه دارد.