برباتوف بلغاری در میان نامزدان محبوب ترین بازیکنان فوتبال جهان
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دیمیتار برباتوف ،مهاجم برتر بین المللی بلغارستان یکی از کاندید های "محبوب ترین (مشهور) فوتبالیست جهان در کنار بازیکنان حال حاضر سال 2011 " شده است .مهاجم منچستر یونایتد و کاپیتان اسبق تیم ملی بلغارستان یکی از بازیکنانی است که توسط فدراسیون بین المللی تاریخ و آمار فوتبال انتخاب شده است . در کل 90 بازیکن انتخاب شده اند تا برای بدست آوردن مقام IFFHS با یکدیگر رقابت کنند .32 بازیکن از اروپا ،18 بازیکن از امریکا جنوبی ،3 بازیکن از اقیانوسیه ، 10 بازیکن از منطقه کونکاکاف ، 14 بازیکن در آسیا و 13 بازیکن از افریقا در این لیست حاضرند .
کاربران اینترنت از هستم نوامبر تا 15 دسامبر می توانند به بازیکن مورد علاقه خود رای دهند . سه بازیکن برتر از آفریقا و آسیا و کنکاکاف ، پنج بازیکن برتر اروپا و امریکا جنوبی و بازیکن اول اقیانوسیه برای رای گیری جهانی انتخاب می شوند . برای رای گیری بین این 20 کاندید برتر ، از 16 دسامبر تا 5 ژانویه مهلت هست تا محبوب ترین بازیکن سال 2011 مشخص شود .
منبع : mufctalk
ون در سار:اگر می خواهیم بارسا را ببریم باید خط هافبکمون پیشرفت کند
ادوین ون در سار دروازه بان بازنشسته یونایتد در گفت و گویی اختصاصی با سایت گل درباره شکست تیمش در فینال امسال می گوید:"ما باید با توپ بهتر کار کنیم این نظر شخصی من است.باید از بازی کردن مستقیم و توپ های بلند بکاهیم و بیشتر با توپ روی زمین کار کنیم مخصوصا در خط هافبک .اگر این کار را انجام دهیم میتونیم امسال بارسا را شکست دهیم.
ما در فینال به ان ها باختیم و امیدوارم که امسال بتونیم بیشتر پیشرفت کنیم."
وی در مورد یکشنبه سیاه برای یونایتدی ها میگوید"من بسیار از ان نتیجه شگفت زده شدم"
وی در مورد جانشین خود هم میگوید "من فکر میکنم او تا الان خوب کار کرده و هنوز زود هست و زمان برای پیشرفت کردن دارد."
وی در مورد روز های خود بدون فوتبال هم اضافه میکند"من برای تعطیلات به افریقای جنوبی رفتم .و با دوستان و خانوادم وقت گذراندم .اینکه فشار و استرس بازی کردن در هر هفته را نداشته باشید خیلی خوب است."
منبع : mufctalk
نه پیر هستم و نه جوان پارک جی سونگ: ترک تیم ملی کره سخت اما درست بود
نه پیر هستم و نه جوان پارک جی سونگ: ترک تیم ملی کره سخت اما درست بود
بازیکن کرهای تیم فوتبال منچستریونایتد گفت: ترک تیم ملی تصمیم درست و مناسبی بود.
به نقل از آبزرور، پارک جی سونگ که ابتدای سال جاری میلادی اعلام به کنارهگیری از تیم کشورش کرد، اظهار داشت: با توجه به شرایط سنی، ترک تیم ملی تصمیمی دشوار بود. اما باور دارم این اقدامی درست از طرف من بوده است.
این بازیکن ۳۰ ساله اظهار داشت: البته من بازیکنی مسن نبودم که از تیم کشورم جدا شوم. اما از طرفی جوان و جویای نام نیز نیستم. اکنون فعالیت در تیم ملی را به پایان رساندم تا در شرایطی که توان زیادی برایم باقی نمیماند، با تمرکز برای منچستر بتوانم برای این تیم موثر باشم.
جی سونگ سابقه ۱۰۰ بازی با ۱۳ گل زده در تیم کشورش را دارد. وی از ۶ فصل قبل در خدمت شیاطین سرخ اولدترافورد بوده است.
منبع :
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
پارک:فرگوسن براي 25 بازيکن برنامه ريزي ميکند
پارک:فرگوسن براي 25 بازيکن برنامه ريزي ميکند :
پارک جي سونگ ،بعد از بيست و پنجمين حضور مقتدرانه سر الکس فرگوسن بر روي نيمکت شياطين سرخ توانايي ها و قابليت هاي اين مربي بزرگ را که توانسته در اين مدت اين تيم را در بين غول هاي بزرگ جزيره و اروپا سربلند نگه دارد ، ستايش کرد.
جی سونگ پارک جی سونگ از جمله بازیکنانی است که با تدبیر و مدیریت فرگوسن توانسته چندین فصل متمادی برای شیاطین سرخ به میدان برود و در این تیم بدرخشد
پارک جی سونگ از جمله بازیکنانی است که با تدبیر و مدیریت فرگوسن توانسته چندین فصل متمادی برای شیاطین سرخ به میدان برود و در این تیم بدرخشد . پارک معتقد است تجربه های فرگوسن در دنیا بی نظیر است و بی شک در تمام دنیا او الگویی تمام عیار خواهد بود .
ملی پوش کره ای معتقد است که فرگوسن از گذشته و حال فوتبال با خبر است و این امر باعث می شود او نسبت به سایرین متمایز جلوه کند . در طول 25 سال خیلی از مسائل متحول شده است ، اما او توانسته خود و تیمش را در برابر این تغییرات انعطاف پذیر نشان دهد و همین امر رمز موفقیت و کامیابی او در دنیای فوتبال است . فرگوسن با وجود تغییرات اساسی در فوتبال مدرن همچنان تیمی را راهی میادین می کند که توان ارائه بازی با برترین کیفیت را دارد و این همان چیزی است که فرگوسن از آن لذت می برد .
فرگوسن با سابقه 25 ساله خود ، تجربیاتی را اندوخته است که هیچ کس نمی تواند به آن دست یابد و بی شک این مساله نشان می دهد که فرگوسن در آینده نیز می تواند به خوبی امروز و دیروز نتیجه بیاورد . فرگوسن در اوج پختگی همچنان در اوج است تا نشان دهد در جهان فوتبال یک استثنا است .
هافبک 30 ساله منچستر در ادامه گفت : فرگوسن توان مدیریت فوق العاده ای دارد ، او می داند کی و کجا و به چه نحوی بازیکنان را تحریک و تشویق کرد و از این طریق از آنان بازی گرفت . این امر بطور حتم وجه تمایز فرگی با سایرین است .
مربیان در حال حاضر به 11 نفری می اندیشند که در تیم برترند ، اما هیچ گاه نتوانسته اند از تمامی 25 بازیکن به نحو احسن و به موقع بازی بگیرند .
اما فرگی این چنین نمی اندیشد ، او 11 بازیکن را در زمین قرار می دهد اما از سایرین غافل نمی شود و به نوعی با آن ها رفتار می کند که آن ها در خدمت تیم می مانند و تمام تلاش خود را بکار می گیرند تا در صورت لزوم برای تیم موثر واقع شوند و این خود یکی از نکته هایی است که از ایجاد تنش و حاشیه در اردوی تیم به شدت کم می کند.