-
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
عاشق تاکتیک های ایتالیایی هستم
11 آبان 1390
ادن هازارد ستاره ی باشگاه لیل انتقال خود به فوتبال ایتالیا را ممکن دانست و اعلام کرد عاشق تیم های ایتالیایی و به خصوص تاکتیک های جذاب ان هاست. هازارد که تنها 20 سال سن دارد به سوالات خبرنگاران پاسخ داد:
چقدر حضور در سري A در آينده تو وجود دارد؟
همه تيم هاي بزرگ به دنبال من هستند. اما ليل به دنبال بررسي شرايط است و به من اعتماد دارد. ليگ مورد علاقه من ليگ جزيره است و مربي مانند فرگوسن . اما عاشق تاكتيك فوتبال ايتاليا هستم كه واقعا ذهنيت خوبي دارند. در اسپانيا مربياني كه در اين كشور هستند را دوست دارم و بوندس ليگا كه ليگي زيباست. هر ليگ شرايط و ويژگي هاي خود را دارد. تيم هاي بزرگ هر كشور نيز شرايط مرا دنبال مي كنند اما در هر حال من طرفدار اندرلخت خواهم بود.
ميلان يا اينتر را انتخاب مي كنيد؟
حتي يوونتوس. تيم هاي بزرگ ايتاليا كه مي توانم در كنار آنان به فوتبالم ادامه دهم.
-
5 گل فاصله ی مسی تا کاپیتان الکس
11 آبان 1390
الكس كه با وجود شرايط سال هاي اخير يوونتوس از افتخار و كسب ركورد در رقابت هاي اروپايي محروم است همچنان با 44 گل زده در رده هاي بالايي جدول گلزنان رقابت هاي اروپايي قرار گرفته. با اين حال خطر رسيدن به تعداد گل هاي كاپيتان با توجه به كنار رفتن او از دنياي فوتبال وجود دارد.
شب گذشته ليونل مسي با هتريكي كه برابر پلژن كرد توانست تعداد گل هاي خود را به 39 گل برساند تا تنها 5 گل از الكس دل پيرو كمتر زده باشد. با اين وجود مي توان گفت كه پينتوريكيو در سال هايي كه يووه در اوج بود يكي از بهترين و تاثيرگذارترين مهره هاي دنياي فوتبال در رقابت هاي مختلف فوتبال جهان به شمار مي رفت و ركوردهاي متعددي را به نام خود و يووه ثبت كرد.
اسطوره رئالي ها با 71 گل زده در صدر گلزنان ليگ قهرمانان اروپا ايستاده است.
-
من به راه خودم و انتخاب هایم ادامه می دهم
15 آبان 1390
ناپولی تیمی قدرتمند و یکی از مدعیان قهرمانی ست اما یوونتوس از رویارویی برابر این رقیب قدرتمند و خطرناک هراسی ندارد. برای رسیدن به هدف و حفظ جایگاه نخست باید برابر هر رقیب و هر حریفی به برتری و نمایشی بی نقص فکر کرد و حالا در سن پائولو، ورزشگاهی عجیب که قلب تک تک شهروندان ناپل در ان می تپد به مصاف آبی روشن های شهر رفت.
انتونیو کونته، مربی جوان یووه در حالی که پیش از حضورش در یووه از مربی رقیب به عنوان گزینه ای برای هدایت یوونتوس نام می بردند با تیمی باانگیزه راهی بندر جنوبی شده و به نتیجه ای کمتر از پیروزی فکر نمی کند.
کونته با این جمله طنز کنفرانس خبری اش را شروع می کند " سرانجام اینجام و حالا راحتم " وی در خصوص تمرین یووه در زمین ناپولی و جو احتمالی ورزشگاه می گوید " من طرفدار نیستم و یک مربی هستم. برای برنامه ها و تصمیماتم ازادم. من گروهی را در اختیار گرفتم و باید این گروه را به اوج برسانم. تفاوتی نمی کند که بازی در کجا برگزار شود.
من بخشی از یک باشگاه بزرگ هستم که 4 فینال اروپایی را برگزار کرده و چندین جام قهرمانی را به خانه برده. در حال حاضر به بازگشت برنامه ها برای قدرتمندی فکر می کنیم. به همان عظمت می خواهیم برگردیم و باید این یووه را الگویی برای سایر تیم ها بدانیم.
در حال حاضر ازمونی به نام دیدار برابر ناپولی پیش روی مان است. یک بازی مهم. من بازی این تیم برابر بایرن را دیده ام، تیمی که ارزش زیادی دارد و کسی ان را نمی تواند کتمان کند. به نظر من این تیم یکی از مدعیان قهرمانی و کسب اسکودتوست.
به خوبی کارکردند و به خوبی پیش می روند. به هر حال امتیاز این بازی برای هر دو تیم اهمیت دارد. 5 سال پیش ناپولی در سری ب بود و حالا برای اسکودتو مبارزه می کند، یک بازگشت عالی برای این تیم و افتخار برای بازی کردن در لیگ قهرمانان. "
کونته همانند ماتزاری به خصوصیات وی می پردازد " برای ناپولی و بازیکنانش احترام زیادی قائلم. بنابر این باید با دقت خاصی بازی کنیم. شاید شباهت هایی میان ما باشد. ماتزاری همیشه تیم های مهمی را معرفی می کند. باید مراقبت باشیم اما هرگز نمی ترسیم. یک بازی سخت و دشوار خواهد بود و کنجکاویم که بازی را ببینیم و ببنیم چطور برابر حریف مقابله کنیم.
من راه طولانی ای پیش رو دارم و ناپولی حریفی سرسخت برای ماست. به هر حال وی با تیمش بیش از دو سال است که تمرین می کند و گروهی یکسان را ترتیب داده و ما تنها 4 ماه است که به طور کامل در کنار هم هستیم و توانستیم چنین ظاهر شویم.
علاقه زیادی ندارم که تبریک بگویم اما با توجه به شرایطی که داشتیم و مدتی که تیم را در اختیار داریم باید تبریک بگویم. واقعا گروه خوب ظاهر شده و نمایش زیبایی ارائه می دهد. "
اما اظهارات الساندرو دل پیرو مبنی بر ادامه بازیگری اش " او را با پیراهن دیگری می بینیم؟ این مسئله در این لحظه رویایی ست. من به حال دل پیرو فکر می کنم به دیدن او با پیراهن یووه. زیباست که او با این پیراهن ادامه می دهد. اما هیچکس بیشتر از من به نمایش خوب و نتیجه ای عالی برای یووه فکر نمی کند. من به راه خودم و انتخاب هایم ادامه می دهم. "
اما ترکیب و بازیکنانی که همراه یووه در این بازی هستند و یا این بازی را از دست داده اند " من همه بازیکنان را اماده این بازی می بینم. از ابتدای فصل گفتم که من به همه بازیکنان نیاز دارم. در خصوص کوالیارلا باید با پزشکان صحبت کنیم. باید اخرین تمرین را بررسی کنیم. اما الیا، ما عادت کردیم که به خارجی ها کمی فضای بیشتری دهیم تا با تیم هماهنگ شوند. الیا از شرایط خاصی برخوردار است باید کمی بیشتر به تکنیک بهتر بیاندیشد.
به هر حال من باید تنها 11 بازیکن را انتخاب کنم و در ادامه 3 مهره دیگر را بررسی کنم. برای ما نتیجه گیری و پیروزی از هر مسئله دیگر مهم تر است. "
-
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
شمال در سيل، جنوب در خطر طوفان شمالي
15 آبان 1390
صدرنشين شمالي سري A در حالي كه بخشي از شمال كشور چكمه اي با بارش شديد باران و طوفان شديدا آسيب ديده به جنوب و بندرناپل سفر مي كند تا برابر آبي روشن هاي اين شهر كه يكي از مدعيان قهرماني اين فصل ايتاليا به شمار مي روند، صف آرايي كنند.
در هفته اي كه رقابت هاي سري A با عنوان كمك به بيماران سرطاني برگزار مي شود بارش شديد و سيل منطقه جنوآ كه در بخش شمالي غربي اين كشور قرار گرفته را تخريب كرده و طبق اعلام مسولين برگزاري رقابت ها، ديدار جنوآ برابر اينتر كه امروز به ميزباني جنوا برگزار مي شد لغو شد.
در شهر ناپل كه منطقه اي ساحلي است نيز اعلام وضيعت اضطراري شده تا در صورت بروز مشكل و بارش شديد مسولين بلافاصله ديدار ناپولي و يوونتوس را نيز لغو كنند.
اما حساس ترين ديدار اين هفته ميان شمالي هاي شهر تورين و جنوبي هاي ناپل در ورزشگاه «سن پائولو» به ميزباني ناپولي برگزار مي شود. ديداري كه طي سال هاي اخير بيشتر به سود آبي روشن هاي جنوب به پايان رسيده. رقابت اين دو در اين فصل با توجه به شرايط ناپولي و معرفي اين تيم به عنوان مدعي قهرماني در كنار بازگشت تقريبي يوونتوس به دوران اوج از اهميت بالايي برخوردار است. اختلاف امتياز اين دو در جدول رده بندي نيز 5 امتياز است. سياه و سفيدهاي شهر تورينو با 19 امتياز در حالي صدرجدول رقابت هاي سري A را به خود اختصاص دادند كه در اين فصل با آنتونيو كونته، مربي جوان خود به روزهاي درخشان سال هاي نه چندان دورشان فكر مي كنند و اين مربي نيز توانسته رضايت هواداران اين تيم را با توجه به نمايش شاگردانش در ميدان رقابت را جلب كند.
يوونتوسي ها در اين فصل برابر رقباي بزرگ قدرتمندتر نشان دادند و در مقابل برابر تيم هاي كوچك تر به نتيجه اي بهتر از تساوي دست نيافتند. اين تيم درسال هاي اخير خارج از خانه نمايش بهتري ارائه كرده و با اين انگيزه در كنار هدف شان براي ادامه صدرنشيني به مصاف تيم قدرتمند منطقه سيسيل مي رود.آنتونيو كونته در آستانه اين ديدار تمرينات تيمش را به دو جلسه در روز افزايش داد و تمرينات و برنامه هاي خاصي را براي مقابله برابر نمايش سريع و زهردار بازيكناني نظير همسيك، پاندف و كاواني در نظر گرفته. مربي يووه در سخنان كوتاهي پيش از بازي گفت:«ناپولي تيم قدرتمند و خوش تكنيك است.
بازيكنان بسيار خوبي در اين تيم بازي مي كنند و من به شاگردانم از قدرت اين تيم گفته ام.مي دانيم كه بازي بسيار سختي است و اگر نمي خواهيم صدر را از دست دهيم بايد برنده از ميدان خارج شويم.» اما شايد اعلام رسمي الساندرو دل پيرو براي ادامه دوران بازيگري اش پس از پايان اين فصل يكي از نكات قابل توجه پيش از اين بازي باشد. كاپيتاني كه با وجود نيمكت نشيني همچنان باانگيزه نشان مي دهد و تمرينات انفرادي خود را رها نكرده در واكنش به سوالي هفته هاي اخير در خصوص آينده اش اين بار صراحتا گفت:«آينده من از 30 ژوئن 2012 همچنان بازي كردن است.» بنابر اين پينتوريكيو با پيراهني ديگر به فوتبال خود ادامه خواهد داد و مطمئنا ادامه فصل براي او اهميت بيشتري خواهد داشت.
اما در سوي ديگر ميدان ميزباني ايستاده كه فصل را به عنوان مدعي اصلي قهرماني آغاز كرد. ناپولي با والتر واتزاري كه در ابتداي تابستان گزينه اي براي هدايت يوونتوس مطرح مي شد توانسته تيمي هماهنگ و خطرناك را طي سال هاي اخير به دنياي فوتبال معرفي كند. شاگردان ماتزاري در اين فصل دو چهره متفاوت دارند. تيمي بسيار قدرتمند و زهردار در خانه و تيمي كم فروغ در خانه رقيب. حالا امشب اين تيم در استاديوم «سن پائولو» و در كنار هواداران پرشوري به مصاف يوونتوس مي رود كه به فكر برپايي جهنمي براي مهمان شمالي اند.
گوران پاندف، مهاجم 28 ساله ناپل در آستانه اين بازي حساس گفت:«آماده گلزني به يوونتوس ام. البته پيش از اين نيز به يووه گل زدم. اگر بتوانيم برابر يووه به برتري برسيم همچنان خود را در كورس قهرماني نگاه مي داريم. اما شخصا فكر مي كنم كه هنوز به هيچ افتخاري نرسيدم.» واتزاري نيز شباهت هاي زيادي به كونته دارد. انگيزه، جنگندگي و تلاش براي رسيدن به نتيجه در چهره او نيز به خوبي ديده مي شود و او هم به مانند كونته اين شور و انگيزه را به شاگردانش تزريق كرده.
وي در يك جمله گفت:«من هم مثل كونته هستم. پرانگيزه و جنگنده.»حالا اين دو مربي با دو خصيصه مشابه و هدفي برابر با شاگرداني كه همانند مربيان شان تنها به مبارزه و پيروزي فكر مي كنند به مصاف يكديگر مي روند. مصافي كه در ورزشگاهي ويژه با هواداراني خاص برگزار مي شود كه مطمئنا نمايش داخل ميدان را تحت تاثير خود قرار مي دهند. با اين حال شمالي ها با اطمينان به هدف شان و با شعار به راه انداختن طوفان در جنوب به بندر ناپل سفر مي كنند اما مي دانند كه انتقال طوفان از شمال به جنوب به راحتي نيست.
-
دینو زوف: یوونتوس نباید کراسیچ را بفروشد
کراسیچ در ترکیب اصلی یوونتوس در رقابت های این فصل حضور ندارد و به همین دلیل شایعاتی در مورد جدایی او از این باشگاه منتشر شده است.
دینو زوف، سرمربی سابق یوونتوس، معتقد است علی رغم بازی های نه چندان خوب کراسیچ در رقابت های این فصل، باشگاه یوونتوس باید این ستاره صرب را حفظ کند.
کراسیچ در ترکیب اصلی یوونتوس در رقابت های این فصل حضور ندارد و به همین دلیل شایعاتی در مورد جدایی او از این باشگاه منتشر شده است.
با این وجود زوف معتقد است این بازیکن همچنان می تواند یکی از بازیکنان کلیدی یوونتوس باشد.
او در گفتگو با توتو اسپورت گفت:" می توان دید که او در تلاش برای بازگشت به دوران اوج است. او همچنان می تواند کمک زیادی به یوونتوس بکند.
واضح است که او دوران بدی را سپری می کند اما او همچنان بازیکن بزرگی است و یوونتوس باید تمام تلاشش را برای حفظ او انجام دهد.
از سوی دیگر، مگر یوونتوس می تواند بال راستی با کیفیت کراسیچ پیدا کند؟ در این پست بازیکنانی که بهتر از او باشند، چندان زیاد نیستند."
Tweet
-
رژیم غذایی جدید یووه!
آنتونیو کونته، سرمربی یوونتوس، برای حفظ آمادگی بازیکنانش، دستور غذایی ویژه ای برای آنها در نظر گرفته است.
او دستور داده تا بازیکنان از خوردن پیتزا و نان خودداری کنند.
البته در این کار یک کارشناس تغذیه نیز کونته را همراهی می کند ، در یوونتوس خوردن نان فقط با ماکارونی امکان پذیر است اما سس ، سیب زمینی و خوراکی های شیرین و چرب را نمی توان خورد چرا که جریمه ی سنگینی در پی خواهد داشت ، البته خوردن ماهی و سبزیجات آزاد است.
باید دببینیم یه ایتالیایی چطور میتونه پیتزا و نان رو از رژیم غذایی حذف کنه.
-
آینده الکس: امریکا، ژاپن، سوئیس، انگلیس و ....
اعلام کردند که این اخرین فصل حضورش در یوونتوس است و او نیز پس از چند هفته از ادامه دوران بازیگری اش پس از اتمام این فصل خبر داد. به این ترتیب باید کاپیتان مان را با پیراهنی دیگر که هنوز رنگ آن را نمی دانیم ببینیم.
پس از اعلام رسمی الکس دل پیرو به عدم تصمیمش برای کنار گذاشتن فوتبال شایعات و اخبار زیادی در خصوص آینده او مطرح می شود. تیم ها و مدیران چند باشگاه مختلف دنیا به خرید او فکر می کنند و در مقابل نیز رسانه ها از احتمالات بسیار زیادی خبر می دهند.
امروز در کنار تیم های امریکایی، ژاپنی، اماراتی، ایتالیایی و سوئیسی نام دو باشگاه انگلیسی نیز برای ادامه دوران بازیگری پینتوریکیو مطرح شدند. به نظر می رسد تاتنهام و و ستهام از لیگ جزیره نیز می توانند به عنوان گزینه های آتی الکس در نظر گرفته شوند.
به هر ترتیب هواداران و بسیاری از دوست داران کاپیتان اله منتظر تصمیم وی هستند. با این حال به نظر نمی رسد دل پیرو ایتالیا را برای آینده خود انتخاب کند. امریکا، ژاپن و سوئیس از بیشترین شانس برای حضور پینتوریکیو برخوردارند.
اما مسئله مهم دستمزد این مهره ارزشمند است. در برنامه ای مسائل مالی باشگاه هایی که به دنبال خرید دل پیرو هستند بررسی شد که به نظر می رسد هر کدام از این باشگاه ها و مدیران شان برای جذب الکس با مشکل مالی روبرو هستند.
و این مشکل می تواند سدی برای انتقال او تلقی شود مگر انکه الکس دستمزد پایین را تنها به دلیل علاقه و انگیزه اش برای بازی کردن انتخاب کند.
با این حال به نظر نمی رسد ستاره یوونتوسی ها با مبلغ قرارداد مشکلی داشته باشد زیرا در سال های اخیر نیز تاکید داشته به دنبال دستمزد بالا نیست و دورانی که دستمزد بالا می گرفته را سپری کرده و حالا تنها به دلیل عشق به بازی کردن این رشته محبوب را دنبال می کند.
گفته می شود پادووا که تیم نخست دل پیرو بوده علاقه مند است او را در پست مدیریت ببیند اما این باشگاه برای مدیرش نیز تنها 6 میلیون یورو قدرت مالی دارد.
باشگاه سوئیسی نیز 3 الی 6 هزار یورو را می تواند پرداخت کند. اما قدرت مالی ژاپنی و اماراتی ها بسیار بالاتر است.
با این حال باید منتظر ماند تا تصمیم کاپیتان بیانکونری را دید. تصمیمی که برای بسیاری از هواداران یوونتوس مهم است و بی صبرانه منتظر اعلامش هستند.
-
رسمی: دیدار ناپولی و یوونتوس به دلیل شرایط بد اب و هوایی لغو شد
همین طور که از پیش پیش بینی می شد شرایط آب و هوایی ایتالیا به ویژه در مناطق ساحلی به نحوی پیش رفت که دیدار حساس ناپولی و یوونتوس نیز لغو شد. صبح امروز بندر ناپل نیز با شرایط بد اب و هوایی روبرو شد و طی جلسه ای مسولین برگزار کننده رقابت رسما از لغو دیدار ناپولی و یووه خبر دادند.
به این ترتیب یوونتوس این هفته دیداری برگزار نخواهد کرد. گفته می شود دیدار عقب افتاده در تاریخ 14 دسامبر ( چهارشنبه 23 آذر) برگزار خواهد شد.
-
مخالفت شدید یوونتوس با تاریخ پیشنهادی ناپولی
16 آبان 1390
دیدار حساس دو تیم ناپولی - یوونتوس در مشکوک ترین حالت ممکن لغو شد و این موضوع در حالی است که تمامی رسانه های ایتالیا از وضعیت مناسب و ایده ال ورزشگاه سن پائولو خبر دادند.
بعد از لغو رسمی این دیدار سران ناپولی پیشنهاد تاریخ 14 دسامبر ( چهارشنبه 23 آذر 1390 ) را برای برگزاری این دیدار دادند اما یوونتوسی ها به دلیل برنامه ی فشرده ی خود این تاریخ را قبول نکردند.
طبق برنامه ی از پیش تعیین شده یوونتوس 11 دسامبر برابر رم قرار می گیرد سپس در 18 دسامبر به مصاف نوارا خواهد رفت و در 21 دسامبر برابر اودنیزه قرار می گیرد.
بر اساس گزارش رسانه های ایتالیا یوونتوسی ها چهارشنبه 9 آذر 1390 ماه را برای برگزاری این دیدار مناسب دانسته اند و اعلام کرده اند به دلیل برنامه ی فشرده تنها در این تاریخ به میدان خواهند رفت.
-
تاتنهام و وستهم دل پیرو را می خواهند
مهاجم یووه در پایان فصل مجبور به ترک این تیم است و اکنون پیشنهادهایی از تیم های انگلیسی دارد
الساندرو دل پیرو کاپیتان یوونتوس مورد توجه دو باشگاه انگلیسی تاتنهام و وستهم قرار گرفته است.
چندی پیش آندره آ آنیلی سرمربی یوونتوس اعلام کرد قرار داد دل پیرو در پایان فصل تمدید نخواهد شد و او یووه را ترک خواهد کرد.
روزنامه توتواسپورت روز گذشته شایعه پیوستن این بازیکن به میلان را تکذیب کرد و اعلام کرد به جای آن دل پیرو ترجیح میدهد فوتبال خود را در انگلیس و خصوصا لندن ادامه دهد.
گفته می شود باشگاه تاتنهام علاقه خود را به جذب این بازیکن اعلام کرده و وستهم نیز که احتمالا فصل آینده با سام آلاردایس به لیگ برتر باز می گردد نیز خواهان جذب این مهاجم ایتالیایی است.
آلاردایس پیش از این ثابت کرده علاقه زیادی به جذب ستاره های پا به سن گذاشته فوتبال دارد. او پیش از این فرناندو هیه رو، یوری ژورکائف ومیشل سالگادو را به خدمت گرفته است.