نه پسر خوبنقل قول:
نوشته اصلی توسط turk ughly [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
کینگ بکام درست گفت..
الان با این پولی که داری ویو هم نمیتونی بگیری چه برسه به :jeddiiiii:....
نمایش نسخه قابل چاپ
نه پسر خوبنقل قول:
نوشته اصلی توسط turk ughly [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
کینگ بکام درست گفت..
الان با این پولی که داری ویو هم نمیتونی بگیری چه برسه به :jeddiiiii:....
میخواستم از این پراید 111 ها بگیرم ولی بابام گفت پول هات رو حروم نکن :jeddiiiii:
با 1/2 میلیون هم نمیتونم بگیرم
من هم فوتسال كار كردم هم فوتبال هر دو تا هم حرفه اي
به نظر من كسي كه اول فوتبالي بوده هيج وقت نميتونه از فوتسال لذت ببره مثلا ميگن اصلا نميشه دريبل بزني يا اينكه چقدر بايد ريز بازي كني و زمين چرا كوچيكه و اين جور ايرادا ولي به كسي كه از اول سالني باشه واقعا دوست داره درگير بازي باشه و ريز بازي كنه
خلاصه فوتسال بازي لحظه هاست ......:ohum:
ولي فوتبال برا من كه سالنو خيلي دوس دارم از سالن شروع كردم واقعا خسته كننده اس برام شده معضل الان با فوتبال قرداد دارم ولي عشق سالنم ولي برا من فوتبال آينداش بهتره برا همين اينقدر صبر كردم برام دعا كنيد چون اگر تو اين تيم كارم بگيره ديگه هيچي نميخوام اين آخريشه!!! فردا قراره همه چيز معلوم بشه قرداد دارم ولي مربي اش يه كم هوامو نداره برعكس همه ي تيم آخه به من چه كه نميتونه قبول كنه يكي داره بهتر از بازيكناي خودش بازي ميكنه........
کجا بازی میکنی؟binamنقل قول:
نوشته اصلی توسط GOLL! [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
goll کجا بازی می کنی ؟
كجا ؟!!
يه جايي كه زمينش سبزه(با اينكه زمستونه)آسمونش آبيه آبي توپش هم گرده دروازه اش هم 7 متره!!
به هر حال آسمون همه جا يه رنگه منم يه جايي توپ ميزنم ديگه خداييش همه اينجا دارن يه جايي بازي ميكننا
ولي به دلايلي نگم بهتر ه در ضمن مربيه كم آورد امروز يه اتفاق افتاد كه يه دفعه همه چيز به نفع من ورق خورد خودم هم موندم چه جوري بازيكن هم پستم كه از قبل مصدوم بود بدجوري زدنش بيچاره !(خيلي با هم رفيقيم)
مربيم هم قرار بود برم باهاش تكليفمو روشن كنم حتي نيومد دربارش حرف بزنه معلومه ديگه همه چيز براش روشن شد فقط باتعجب نگام ميكرد!حالا تو اين پست منو داره و بس .....خدايش داشت حقمو ضايع ميكرد
می بیم که اینجا همگی فوتبال حرفه ای دنبال می کنند !:narahat:
ما که خرمون از کرگی دم نداشت !
این درس کوفتی نمی ذاره به زندگیمون برسیم اخرش تو همین زمینه هم هیچ گهی نمیشیم !
آح چقدر دلم میخواد درس رو ول کنم برم فوتبال ادامه بدم !
================
سعید فوتسال به درد بازیکنی میخوره که ریزنقش باشه و بتونه تو یه فضای کوتاه حرکات مختلف با توپ انجام بده خوب اگه همچین توانایی رو تو خودت می بینی بسم الله !
ولی فوتبال میشه از سرعت و قدرت بدنی هم کمک گرفت علاوه بر تکنیک !
من هم فوتبال رو به قوتسال ترجیح می دم !
========================
راستی تا یادم نرفته :
به تیم مورد علاقتون ( یوونتوس:yes: ) رای بدین !
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خوب الان با این حرفت من گیج تر شدم :nishkhand:نقل قول:
نوشته اصلی توسط AlexDelpiero [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من متولد 74 ام ! و قدم در حال حاضر 170 سانت هست !
هم ریزه میزه هستم ! هم سرعت و تکنیکم خوبه !
کلا فوتبالم خیلی خوبه فقط 1 ضعف دارم ! اونم اینه که اصلا قدرت بدنی ندارم ! یعنی یکی دست بزنه بهم شوت میشم :nishkhand::hehehe:
راستی پستم هم بگم :nishkhand: بیشتر هافبک راست بازی میکنم ( مثل دیوید بکهام :sooot: )
ولی توانایی بازی در نقش مهاجم دوم هم دارم ! و خوب هم گل میزنم !
دقیقا مثل من !:hehee:نقل قول:
نوشته اصلی توسط King Beckham [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
با این شرایط باید فوتبال رو ادامه بدی !:fek konam:
من هم تو همین پست بهتر بازی میکنم ولی تو بازی های نونهالان مربیمون با همین قد کوتاه منو گذاشته بود دفاع آخر! :khandeeeee bahal:
آخرش هم تو دوتا بازی 9 تا گل خوردیم !:sooot:
ولی تو بازی هایی که به صورت غیر حرفه ای بازی کردم بیشتر یه وینگر راست بودم !
در کل صلاح مملکت خویش خسروان دانند ! binam