-
محمد محمدى: براى تثبيت سرگروهى الجزيره را شكست مى دهيم
تيم فوتبال استقلال روز چهارشنبه در ديدارى حساس در امارات به مصاف الجزيره خواهد رفت. استقلال براى تاييد صعود خود به عنوان سر گروه به ۳ امتياز حساس اين ديدار نياز دارد. محمد محمدى كه با اولين بازى آسيايى استقلال جاى خود را در تركيب ثابت تيم محكم كرد حالا در آستانه ديدار حساس استقلال مقابل الجزيره اميدوار است استقلال با كسب امتياز اين بازى با قاطعيت به مرحله بعد صعود كند. مصاحبه با وى را در ادامه بخوانيد:
• چهارشنبه به مصاف الجزيره مى رويد. بازى را چطور مى بينى؟
- اين بازى براى ما حساسيت بالايى خواهد داشت. آنچه مشخص است كه تيمهاى اماراتى هميشه مقابل تيمهاى ايرانى خوب بازى مى كنند اما ما تنها براى كسب ۳ امتياز مى رويم و به اين مسائل كارى نداريم.
• فكر مى كنيد بتوانيد اين تيم را كه حذف شدنش قطعى شده در امارات شكست دهيد؟
- قطعاً بازى راحتى مقابل آنها نخواهيم داشت. در گروه ذوب آهن هم چنين اتفاقى افتاد و الوحده كه هيچ امتيازى كسب نكرده بود توانست در زمين خود ذوب آهن را شكست دهد. با اين حال مهم هدفى است كه تيم دنبال مى كند و ما انگيزه كافى براى كسب پيروزى در اين بازى را داريم.
• در صورتى كه به عنوان سر گروه صعود كنيد و سپاهان دوم شود در آزادى به مصاف هم مى رويد؟
- اين موضوع روز سه شنبه مشخص خواهد شد. با اين حال حتى اگر چنين اتفاقى هم بيفتد ديگر بحث بر سر سپاهان و استقلال نخواهد بود. اينجا ديگر ليگ قهرمانان آسياست و در فوتبال حرفه اى اين مسائل اهميت چندانى ندارد. ضمن اينكه در اين شرايط ما ميزبان خواهيم بود و همين موضوع ارزش زيادى براى ما خواهد داشت.
• البته حساسيت اين موضوع بيشتر به دليل حضور قلعه نويى روى نيمكت سپاهان است.
- بله قلعه نويى سابقه حضور چندين ساله اى در استقلال دارد با اين حال هدف ما از ابتدا موفقيت در اين جام بوده است و با هدف مهمى كه داريم با تمام توانمان در ساير مسابقات آتى به ميدان مى رويم.
• شنيده شده بود كه مصدوميت جزئى هم داريد. براى اين بازى كه مشكلى نخواهيد داشت؟
- نه خدا را شكر در حال حاضر تمرينات خوبى را پشت سر مى گذارم. بعد از بازى با الاهلى مچ پايم مقدارى آسيب ديده بود اما خدا را شكر جدى نبود و به بازى ذوب آهن رسيدم و حالا با تمام توان براى بازى بعدى آماده هستم.
-
اميدوارم دور بعد با سپاهان بازى نكنيم
اميرآبادى: خوب نيست يك تيم ايرانى را حذف كنيم
مهدى اميرآبادى، هافبك تيم استقلال اميدوار است در مرحله بعد رقابت هاى
ليگ قهرمانان آسيا با سپاهان بازى نكنند.
• شرايط استقلال چطور است؟
- در طول هفته تمرينات پرفشارى را پشت سر گذاشته ايم و بچه ها مصمم هستند تا با پيروزى در ديدار آخر مرحله گروهى ليگ قهرمانان صدرنشينى را حفظ كنيم و در دور بعد ميزبان باشيم.
• الجزيره را چطور ارزيابى مى كنى؟
- الجزيره حريف قدرتمندى است. ما ۳ بار با آنها بازى كرده ايم اما تاكنون نتوانسته ايم شكستشان دهيم. با اين شرايط قطعاً بازى دشوارى خواهيم داشت اما بايد ۳ امتياز را مال خود كنيم.
• احتمال اينكه در مرحله بعدى رقابت ها با سپاهان روبرو شويد، زياد است!
- اميدوارم اين اتفاق نيفتد. من براى سپاهان و اعضاى اين تيم احترام قائلم و فكر مى كنم نامردى است كه اينقدر زود يك تيم ايرانى ديگرى را حذف كند.
• ... و اگر اين اتفاق افتاد!؟
- با آن كنار مى آييم و تلاش مى كنيم تا پيروز شويم. هدف ما حضور در فينال ليگ و در پايان قهرمانى است كه هر كارى مى كنيم تا به آن دست يابيم.
• مقابل الجزيره هم بازى مى كنى؟
- به نظر خودم در ديدار مقابل
ذوب آهن خواسته هاى مربيان را انجام دادم و اشتباهى نداشتم. اميدوارم با تشخيص كادر فنى در ديدار با الجزيره هم بازى كنم. اگر هم به ميدان نروم از روى نيمكت براى موفقيت استقلال دعا مى كنم.
• به نظرت استقلال سهميه آسيايى را كسب مى كند؟
- ما نهايت تلاشمان را مى كنيم تا اين اتفاق بيفتد. ۳ بازى سخت داريم كه بايد آنها را ببريم. سرنوشت ما در دستان خودمان است و بايد سعى كنيم سهميه آسيايى را براى استقلال به ارمغان آوريم.
• مقصد سال آينده ات مشخص شده است؟
- در حال حاضر تمام فكر و ذكرم موفقيت استقلال است و به چيز ديگر
نمى انديشيم.
-
برهانى: فصل بعد هم در استقلال مى مانم
استقلال اين روزها شرايط خوبى دارد. اين تيم در آخرين بازى توانست ذوب آهن را شكست دهد و حالا با روحيه اى كه از برد ذوب آهن حاصل شده، روز چهارشنبه تيم به مصاف الجزيره مى رود. مهاجم ريز نقش استقلال معتقد است استقلال اين تيم را هم شكست داده و با قاطعيت به مرحله بعد صعود خواهد كرد.او كه اين فصل كمتر در تركيب تيم قرار گرفته حالا اميدوار است در مصاف با الجزيره به ميدان برود
• مصدوميتت چطور است؟ به بازى الجزيره مى رسى؟
مصدوميت جزئى داشتم كه البته هنوز هم از ناحيه كشاله ران درد احساس مى كنم. با اين حال تمرينات خوبى را پشت سر مى گذارم و اميدوارم به بازى مقابل الجزيره برسم.
• بازى با الجزيره را در امارات چطور مى بينى؟
قطعاً بازى سختى پيش رو خواهيم داشت. ما ۳ بازى است كه در رقابت هاى آسيايى به تساوى رضايت داديم و حالا زمانش رسيده كه طلسم را بشكنيم و نتيجه مطلوب هوادارانمان را به دست آوريم. اميدوارم با تلاش بازيكنان بتوانيم آنها را شكست دهيم.
• الجزيره جزو تيم هاى حذف شده است. اين موضوع كارتان را براى گرفتن نتيجه سخت نخواهد كرد.
چرا. آنها چيزى براى از دست دادن ندارند و براى همين براى دفاع از آبرو و حيثيت به ميدان خواهند آمد. با اين حال سعى مى كنيم با هدفى كه داريم بدون استرس به ميدان برويم و الجزيره را در زمينش شكست دهيم.
• ممكن است در مرحله بعد به سپاهان بخوريد. نظرت در اين خصوص چيست؟
دوست ندارم ۲ تيم ايرانى به هم بخورند. تيمهاى ايرانى قابليت بالا رفتن تا مرحله فينال را دارند و به همين دليل دوست ندارم ۲ تيم ايرانى در اين مرحله به هم بخورند و اين موضوع اتفاق خوبى نيست.
• اين بازى به نوعى بيشتر به دليل حضور قلعه نويى روى نيمكت سپاهان براى استقلالى ها حساس است؟
نه اين بازى به نظر من حساسيتى ندارد. اين جزوى از فوتبال است و مهم اين است كه بازى
بعدى ما در آزادى باشد.
• قراردادت با استقلال كى تمام مى شود؟
تا ۲۲ روز ديگر با استقلال دارم و تا آخرين روز براى تيمم تلاش خواهم كرد.
• قصد تمديد آن را ندارى؟
شرايط جزئى پيش آمده كه البته طبق صحبت هايى كه با واعظ داشتم مشكلى براى تمديد قرارداد ندارم و به اميد خدا فصل بعد هم در استقلال خواهم بود.
-
شك ندارم جبارى شرايط گذشته را به دست مى آورد
مرفاوى: براى نايب قهرمانى بايد شاهين را ببريم
«عبدالصمد مرفاوى» سرمربى استقلال معتقد است تيمش در ديدار مقابل الجزيره امارات انتظارات را برآورده نكرد و مى توانست با كمى تمركز بيشتر صدرنشين گروه شود.
•در مورد بازى مقابل الجزيره صحبت كنيد؟
- بازى خوبى را مقابل اين تيم انجام داديم. در نيمه اول مى توانستيم يك گل به ثمر برسانيم اما در نيمه دوم تمركز كافى را نداشتيم و بازى را باختيم. البته بايد بگويم آب و هوا هم تأثيرگذار بود و بچه ها آن طراوت لازم را نداشتند.
•الجزيره را چطور ارزيابى كرديد؟
- الجزيره شناخت خوبى روى نفرات ما داشت و با برنامه ريزى خوبى پا به ميدان گذاشته بود. با توجه به اينكه آنها شانس صعود را از دست داده بودند با انگيزه خوبى به ديدار ما آمده بودند.
•بعد از بازى در كنفرانس از عملكرد برخى از بازيكنان خود انتقاد كرديد.
- بايد بگويم بازيكنان ما فكر مى كردند كار تمام شده است به همين خاطر در نيمه دوم بازى را زياد جدى نگرفتند. ما بايد در اين ديدار به پيروزى مى رسيديم تا در دور بعد ميزبان و از حمايت تماشاگران برخوردار مى شديم.
•در مرحله حذفى بايد به مصاف الشباب عربستان برويد. پيش بينى تان از اين مسابقه چيست؟
- بازى سختى است اما با توجه به اينكه در دور مقدماتى تجربه ديدار مقابل تيمهاى عربستانى را داشتيم، اين به ما كمك خواهد كرد تا با شناخت بيشترى به ميدان برويم. اميدوارم بتوانيم به جمع ۸ تيم پايانى راه پيدا كنيم.
•عملكرد جبارى را بعد از مدتها چطور ديديد؟
- جبارى بعد از يك سال بازى كرد و در همان ۱۰ دقيقه عملكرد خوبى داشت. شك ندارم او به همان جبارى گذشته تبديل مى شود.
•امروز در بوشهر به مصاف شاهين خواهيد رفت. در اين مورد بگوييد.
- بازى حساسى در پيش داريم. آنها در اين ديدار نياز به گرفتن امتياز دارند تا از انتهاى جدول فاصله بگيرند و ما براى كسب نايب قهرمانى بايد ۳ امتياز را بدست بياوريم.
•فكر مى كنيد بتوانيد ۳ امتياز را بدست بياوريد؟
- باتوجه به اينكه شاهين از حمايت تماشاگرانش برخوردار مى باشد، كار سخت اما ممكن است
-
در امارات ۳ ، ۴ كيلو وزن كم كردم
عمران زاده: خسته هستيم اما شاهين را مى بريم
استقلال در دور مقدماتى رقابت هاى ليگ قهرمان آسيا مقابل الجزيره و گرماى شديد به ميدان رفت و با نتيجه ۲ بر يك اين بازى را واگذار كرد، تا به عنوان تيم دوم از گروه خود صعود كند.
آبى پوشان اين بار بايد مقابل الشباب در عربستان به ميدان بروند. با حنيف عمران زاده مدافع سخت كوش اين تيم گفت وگويى را ترتيب داديم كه ماحصل آن را در ادامه مى خوانيد:
• از بازى با الجزيره صحبت كنيد؟
- بازى سختى بود، ما در خانه حريف بازى كرديم و شرايط آب و هوايى ، فشار زياد و خستگى تيم اين بازى را براى ما سخت كرد. به دنبال برد بوديم اما قسمت نبود.
• گرماى هوا تا چه اندازه در بازى تاثير داشت؟
- خوب مطمئناً بى تاثير نبود، چون در آن آب و هوا و گرماى شديد بازى كردن واقعاً مشكل بود. باور كنيد خود من ،۳ ۴ كيلو وزن كم كردم!
• حالا با اين تفاسير با از دست دادن صدرنشينى بايد باز هم در عربستان بازى كنيد!
- همه هدف ما بالا رفتن از گروه خودمان بود كه خدا را شكر ميسر شد. حالا ما تمام تلاش خود را مى كنيم كه انشاء الله نتيجه بگيريم. درست است كه دوباره بايد در عربستان و آب وهواى گرم آنجا بازى كنيم اما تمام اين شرايط بد را به جان مى خريم تا موفق شويم، چون چاره اى جز برد الشباب نداريم.
• خيلى ها مى گويند استقلال در نيمه دوم آن طورى كه بايد و شايد بازى نكرد؟
خب، ما هم در نيمه اول و هم در نيمه دوم خوب بازى كرديم و تمام تلاش خود را هم به كار گرفتيم تا بازى خوبى از خود به نمايش بگذاريم. درست است نيمه اول همه اعضاى تيم خوب پيش رفتند اما نيمه دوم هم به دليل اينكه خسته بوديم و شايد اين خستگى و فشار بازى هاى پى در پى بود كه باعث شد نيمه دوم نتوانيم به نتيجه دلخواه برسيم.
• بازى با شاهين را چطور مى بينيد؟
- با توجه به اينكه سازمان ليگ ما را حمايت نكرد و بازى ها پى درپى انجام مى شود مطمئناً اين ديدار بازى سختى براى ما خواهد بود. شاهين مربى خوبى دارد و از بازيكنان خوبى هم بهره مند است. كل استاديوم هم كه از هواداران شاهين پر خواهد شد اما ما با هدف برد به ميدان مى رويم با وجود اينكه بدن هايمان خسته است اما تمام سعى ما پيروزى است. اميدواريم كه بتوانيم اين بازى را هم به نفع خود پيش ببريم و ۳ امتياز اين ديدار را بگيريم و دل هواداران خود را شاد كنيم.
-
مرفاوي:استقلال شايستگي قهرماني را داشت
سرمربي تيم فوتبال استقلال تهران بدشانسي را عاملي باز دارنده در جهت موفقيت اين تيم در فصل نهم ليگ برتر عنوان کرد و گفت: استقلال شايستگي دستيابي به عنوان قهرماني ليگ برتر را داشت و با بدشانسي به اين هدف نرسيد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
صمد مرفاوی گفت: در روزهای پایانی فصل بازیها بسیار دشوار شده است، به خصوص برای تیمهای بالا و پایین جدول. تیمهایی که در بالای جدول حضور دارند برای کسب سهمیه لیگ قهرمانان مبارزه می کنند و تیمهای پایین جدولی نیز برای بقا می جنگند. همین مسئله کار تیمها را چه در بالا و چه در پایین جدول دشوار کرده است.
سرمربی استقلال تهران در خصوص دیدار این تیم مقابل راه آهن گفت: هر دو تیم به سه امتیاز این دیدار احتیاج دارند. راه آهن تیم بسیار خوب و ریشهداری است و از مدیریت قوی و تشکیلات منسجمی برخوردار است. این تیم از بازیکنانی جوان سود می برد و این جوانان در انتهای فصل نمی خواهند تیم خود را سقوط کرده ببینند. اعتقاد دارم آنچه در توان داریم باید در دیدار با راه آهن به کار بگیریم تا مقابل این تیم با انگیزه به نتیجه مطلوب دست یابیم.
وی با طرح این موضوع که تیم استقلال در دیدار با راه آهن محکوم به برد است، خاطر نشان کرد: ما پیروزی در این دیدار را به دو دلیل نیاز داریم. اول ارتقا در جدول رده بندی و سپس تثبیت کردن جایگاه تیم در رده سوم و کسب سهمیه لیگ قهرمانان آسیا.
مرفاوی خاطر نشان کرد: طی روزهای آتی دیدارهای بسیار سختی را پیش رو داریم و بعد از دیدار با راه آهن باید در شهر ریاض عربستان به مصاف تیم الشباب برویم. قطعا با شکست دادن تیم راه آهن می توانیم روحیه مضاعفی را برای دیدار مقابل الشباب عربستان بدست آوریم و به همین خاطر نهایت توان خود را در دیدار روز پنجشنبه به کار می گیریم.
وی در خصوص اینکه "چرا استقلال قهرمان لیگ نشد؟"، دلایل خود را این گونه بیان کرد: به نظر من استقلال شایسته قهرمانی بود اما متاسفانه بدشانسی گریبانگیر ما شد و نتوانستیم به این عنوان دست یابیم. متاسفانه در میانه فصل هر چه می زدیم به در بسته می خورد و همین مسئله باعث شد تا با از دست دادن امتیاز از قهرمانی لیگ دور شویم.
سرمربی استقلال تهران همچنین در خصوص مصاحبههایی که از وی در برخی رسانهها منعکس شده است، گفت: در یکی از روزنامه از قول من راجع به قهرمانی تیم سپاهان مطالبی نوشته شده بود که آن را تکذیب می کنم و روحم از این مصاحبه خبر ندارد. من فقط به تیم خود و دیدارهای باقی ماندهاش فکر می کنم و هر تیمی که قهرمان شد، امیدوارم مبارکش باشد.
مرفاوی در پایان از هوادارانی که در این فصل یار و یاور تیم استقلال بودهاند تشکر کرد و ادامه داد: از هواداران استقلال تشکر می کنم. حضور همیشگی آنها مایه دلگرمی ما بوده است و هر وقت که این عزیزان حضور داشته و بازیکنان را تشویق کردهاند با روحیه بهتری دیدارهای خود را برگزار کردهایم. امیدوارم هواداران ما در این دو بازی نیز مانند تمام دیدارهای فصل جاری در کنار ما بوده و به حمایت تیم خود بپردازند.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
-
مرفاوي قبل از بازي در عربستان
مرفاوي:يکبار ديگر در عربستان پيروز مي شويم
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] درباره روز پنج شنبه دوست دارم درباره قسمت خوبش صحبت کنم. البته صحنه هايي هم وجود داشت که تلخ بود که اميدوارم تکرار نشود
آنچه که ميخوانيد گفتوگوي سايت رسمي استقلال با عبدالصمد مرفاوي سرمربي تيم فوتبال اين باشگاه است. مرفاوي که اوقات متفاوتي را در اين باشگاه پشت سر گذاشته است در شرايطي به همراه آبيها عازم عربستان شد که دغدغههاي متفاوتي ذهن او را مشغول کرده است. با اين حال بازي الشباب براي وي مسابقه فصل است. اگر مرفاوي و تيمش از اين تست سربلند بيرون بيايند فصل با موفقيت به پايان رسيده است. چيزي که آرزوي همه طرفداران فوتبال ايران هم هست. اينکه تيم صمد مثل ذوب آهن يا مس به جمع هشت تيم برتر آسيا برسد.
از بعدازظهر پنج شنبه تا امروز صبح براي صمد مرفاوي چگونه گذشت؟
با وجود اينکه بازي را برده بوديم اما به خاطر اتفاق هاي بعد از مسابقه ناراحت بودم. چيزي که آرامم مي کرد اين بود که اصولم را زير پا نگذاشتم.
* اگر به بعدازظهر پنج شنبه برگرديم، چه کاري را دوباره انجام مي دهيد و يا راحت تر بگوييم چه کاري را انجام نمي دهيد؟
مهم اين است که نمي توان زمان را به عقب برگرداند. درباره روز پنج شنبه دوست دارم درباره قسمت خوبش صحبت کنم. البته صحنه هايي هم وجود داشت که تلخ بود که اميدوارم تکرار نشود.
* صحبت از اصول کرديد. چيزي که اين فصل جزو نشانه هاي مشخص مربيگري شما بود. گويا قرار است کميته انضباطي باشگاه به زودي درباره اتفاق هاي روز پنج شنبه گذشته تشکيل جلسه دهد.
اين اتفاق تازه اي نيست. به هر حال باشگاه حتما درباره اين اتفاق از جنبه هاي مختلف رسيدگي مي کند.
* الشباب قوي تر است يا الاهلي عربستان؟
از لحاظ قدرت هجومي هر دو تيم قدرتمند هستند. الشباب در بازي ترکيبي از عمق دفاع حريف تبحر خاصي دارد. روي هم رفته من فکر مي کنم بازي با الشباب، مسابقه سختي است.
* گويا الشباب طرفداران زيادي ندارد. در بازي هاي گذشته اين تيم در رياض ورزشگاه اين شهر خلوت بود؟
بله اما مطمئن باشيد براي اين مسابقه ورزشگاه آنها پر از تماشاگر مي شود.
* اين فصل سخت آيا با يک خاطره خوش به پايان مي رسد؟ پيش بيني شما درباره بازي سه شنبه چيست؟
اميدوارم که به جمع 8 تيم برتر آسيا راه پيدا کنيم. گرچه کار خيلي سختي درپيش داريم اما ما قبل از عيد يک بار در خاک عربستان پيروز شديم پس باز هم مي توانيم اين کار را انجام دهيم.
* روي ضربات پنالتي هم کار کرديد؟
بله اما ذهنيت بازيکنان من پيروزي در همان 90 دقيقه است.
-
استقلال از قدرت هاي برتر فوتبال آسيا است
سرمربي تيم فوتبال الشباب عربستان گفت: ديدار مقابل استقلال ايران در چارچوب ليگ قهرمانان بسيار دشوار است زيرا اين تيم يکي از قدرت هاي برتر فوتبال آسيا به حساب مي آيد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] "ادواردو پريرا" که در کنفرانس خبري پيش از بازي مقابل استقلال با خبرنگاران گفت وگو مي کرد، افزود: در مقابل نماينده ايران به دليل در اختيار داشتن بازيکنان بسيار ارزشمند و ارائه بازيهاي بسيار زيبا؛ بازي دشواري پيش رو خواهيم داشت.
مربي برزيلي تيم فوتبال الشباب يادآور شد: در ديدار مقابل استقلال يکي از بهترين مدافعان خود را به دليل محروميت در اختيار نخواهيم داشت و اميدوارم بازيکن جايگزين بتواند نبود او را جبران کند.
پريرا گفت: خوشبختانه دروازه بان اصلي تيم خود را در اين ديدار در اختيار داريم و اين موضوع باعث مي شود با خيالي آسوده تر به مصاف تيم استقلال برويم.
وي با اشاره به مدعيان قهرماني در ليگ قهرمانان آسيا تصريح کرد: هر تيمي که در مرحله مقدماتي از گروه خود صعود کرده، از شانس کسب عنوان قهرماني در ليگ قهرمانان آسيا برخوردار است.
پريرا همچنين به اعتبار بالاي ليگ قهرمانان آسيا اشاره کرد و گفت: به دليل پيشرفت قابل قبول فوتبال قاره آسيا، ليگ قهرمانان در جهان شناخته شده است.
-
مرفاوي:براي كسب سه امتياز كاملا آمادهايم
سرمربي تيم فوتبال استقلال ايران در نشست خبري پيش از بازي استقلال تهران و الشباب عربستان تاکيد کرد که تيمش بازي دشواري پيش رو دارد و براي دستيابي به سه امتياز تلاش خواهند کرد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] مرفاوي با تاکيد بر اهميت ديدار مرحله يک هشتم نهايي ليگ قهرمانان آسيا گفت: بازي مهم و سختي را پيش رو داريم زيرا در اين ديدار تنها يکي برنده خواهد شد و تيم بازنده بايد حذف شود، به همين خاطر تلاش ميکنيم که بازي خوبي ارائه دهيم.
سرمربي تيم فوتبال استقلال ايران افزود: استقلال بايد برنده ديدار باشد. هر تيمي که ميخواهد صعود کند بايد خوب بازي کند. ما نيز تلاش ميکنيم بازي را به نفع خود تمام کنيم.
مرفاوي همچنين با بيان اينکه همه بازيکنان را در اختيار داريم گفت: آسيب ديده، مصدوم و محروم نداريم و با آمادگي کامل به عربستان آمديم و براي به دست آوردن سه امتياز تلاش خواهيم کرد.
وي افزود: شرايط استقلال از نظر روحي و رواني بسيار خوب است و با بازيهايي که در ليگ ايران انجام دادهايم از نظر انگيزه نيز در وضعيت خوبي قرار داريم. به هر حال براي اينکه بتوانيم سه امتياز را کسب کنيم آمادگي کامل را داريم.
سرمربي تيم فوتبال استقلال ايران در پاسخ به سوالي مبني بر اينکه به نظر شما کدام تيم شانس قهرماني در ليگ قهرمانان آسيا را دارد گفت: تيمها همه خوب هستند. تيمهايي که به مرحله يک هشتم آمدند شرايط يکساني براي کسب قهرماني دارند. تيمهاي ايراني نيز در وضعيت خوبي قرار دارند. الشباب و الغرافه هم تيمهاي قدرتمندي هستند.
مرفاوي در ادامه با انتقاد از شيوهي اعطاي ميزباني به تيمها در مرحله يک هشتم نهايي ليگ قهرمانان آسيا اظهار کرد: اگر شرايط تغيير کند و AFC برنامهاي را طراحي کند که در آن ميزبانيها در يک هشتم نهايي نيز به صورت رفت و برگشت باشد، بهتر خواهد بود. ميدانم شرايط سخت است و کنفدراسيون فوتبال آسيا نيز با توجه به فشردگي مسابقهها اين برنامه را گذاشته است اما به هر حال برگزاري مسابقههاي يک هشتم با يک بازي حذفي، ممکن است آسيبهاي زيادي را براي تيمها داشته باشد. اگر فکري کنند قطعا به نفع فوتبال آسيا خواهد بود.
همچنين فرهاد مجيدي نيز که به عنوان کاپيتان تيم فوتبال استقلال در جلسه پرسش و پاسخ پيش از ديدار با الشباب حضور يافته بود، با تاکيد بر اينکه الشباب تيم قدرتمندي است ابراز اميدواري کرد که استقلال بتواند با تاسي از نقاط قوت خود و به جهت داشتن انگيزه فراوان در مقابل الشباب عربستان به پيروزي برسد.
-
فرهاد مجيدي:تمام ناگفتهها را خواهم گفت
کاپيتان تيم فوتبال استقلال تهران در آستانه بازي برابر الشباب با تاکيد بر اينکه تيم در شرايط خوبي قرار دارد، تاکيد کرد که براي روشن شدن اذهان مردم در رابطه با حواشي اخيري که در تيم استقلال و در مورد او ايجاد شده است، پس از پايان بازيهاي ليگ برتر و در يک کنفرانس مطبوعاتي صحبتهايي را خواهم گفت که براي همه شنيدن آن جالب خواهد بود.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] فرهاد مجيدي اظهار کرد: تمام تمرکزم به بازي الشباب است و از اينکه توانستهام در دقيقه 92 براي تيمم در بازي برابر راه آهن گل بزنم خوشحالم و حاضر نيستم اين خوشحالي را با هيچ چيز ديگري عوض کنم.
وي افزود: همه صحبتها و تحليلهايي که در مورد اتفاقات اخير ميشود را شنيدهام و اين اظهارات خيلي بياهميت است.
مجيدي اظهار کرد: بحث کردن در مورد مسائل اخير چيزي را حل نميکند اما براي روشن شدن برخي از اتفاقات، قطعا پس از بازيهاي ليگ طي يک کنفرانس مطبوعاتي در مورد همه اتفاقات صحبت خواهم کرد و حرفهايي خواهم زد که خواندن آن براي همه جالب خواهد بود ولي فعلا چيزي که مهم است بازي با الشباب است.
کاپيتان تيم فوتبال استقلال افزود: براي مجيدي استقلال و هوادارانش مهم هستند که بيشتر از هر چيزي داراي ارزش و اعتبارند.
مجيدي در پاسخ به اين سوال که چند تن از بازيکنان استقلال از ماجراي درگيري شما با صمد مرفاوي به جهت اينکه معتقد بودند برخوردهاي متفاوتي با بازيکنان صورت ميگيرد ناراحت بودند، گفت: من به اين موضوع فکر نميکنم. من همواره به اين فکر بودم که هواداران را خوشحال کنم. اگر چند بازيکن هم ناراحت شده باشند مهم نيست. اصولا اين مساله اين قدر ارزش ندارد که شما در مورد آن سوال بپرسيد، من پاسخ دهم و عدهاي آن را بخوانند.
کاپيتان تيم فوتبال استقلال در مورد تيم الشباب عربستان نيز گفت: اين تيم را ميشناسم. ميدانم بازي سختي خواهيم داشت. استقلال پتانسيل بالايي دارد و تلاش ميکنيم با پيروزي زمين را ترک کنيم. ما پيش از اين نشان داديم که همواره در بازيهاي دشوار و حساس خوب عمل کردهايم. انشاءالله که در بازي فرداسه شنبه نيز بتوانيم سه امتياز را کسب کنيم.
فرهاد مجيدي از هواداران استقلال خواست که براي کسب پيروزي در ديدار برابر الشباب عربستان، براي استقلاليها دعا کنند. او معتقد است که اگر استقلال موفقيتي هم داشته است، حاصل دعا و همت هواداران استقلال بوده است.