وای...
این اخباری که آقا آرمان پیدا میکنه فکر کنم سایت خبری رسمی بارسلونا هم نداشته باشه!!!
من هر روز به خودم میگم این داداش آرمان چنین اخبار و تصاویری رو از کجا میارهthink:: فکر نکنم پایگاه خبری تحلیلی خودش رو لو بده. آره...:ohum:
نمایش نسخه قابل چاپ
وای...
این اخباری که آقا آرمان پیدا میکنه فکر کنم سایت خبری رسمی بارسلونا هم نداشته باشه!!!
من هر روز به خودم میگم این داداش آرمان چنین اخبار و تصاویری رو از کجا میارهthink:: فکر نکنم پایگاه خبری تحلیلی خودش رو لو بده. آره...:ohum:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
یحیی توره (Yaya Toure) آماده است تا منچسترسیتی را برای تجربه کردن چالشی جدید ترک کند - ممکن است به یکی از تیمهای بارسلونا یا رئال مادرید برود.
بارسلونا مهاجم باشگاه چلسی ، دیدیر دروگبا (Didier Drogba) را زیر نظر دارد و شاید به عنوان یک بازیکن آزاد او را بخدمت بگیرد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تیترهای روزنامه الموندو در روز 14 می
خوشحالی و درام
آخر هفته هیجان انگیز وقتی که منچستر سیتی بطور حیرت انگیزی به عنوان قهرمانی لیگ دست یافت و رایو جایگاه خود در لالیگا را حفظ کرد
ویارئالی ، که در فصل جاری در لیگ قهرمانان بازی می کرد ، بدترین ضربه را پس از 12 سال حضور در لالیگا متحمل شد
مالاگا برای اولین بار در لیگ قهرمانان بازی خواهد کرد
زاراگوزا ، که با 8 بازیکن بازی را به پایان رساند ، پس از برد در برابر ختافه در لالیگا ماندگار شد
لوانته در کنار اتلتیک بیلبائو و اتلتیکو مادرید در لیگ اروپا بازی خواهد کرد
رایو و گرانادا . یک گل بوسیله ی تامودو در آخرین دقیقه ی بازی آنها در برابر گرانادا ، باعث شد در لالیگا بمانند و رایو نجات یافت
مسی 50 . پی چی چی و کفش طلا برای دومین بار به او اهدا خواهد شد
تیترهای روزنامه اسپورت در روز 14 می
انرژی برای جام حذفی
گواردیولا بهترین ها را از آنها تقاضا خواهد کرد
پپ می خواهد این دوره را درست همان طور که آغاز کرد به پایان برساند بنابراین ، او باید بازیکنانی که برای یک ماه استرسی نداشتند را تهییج کند
ویارئال و اسپورتینگ ، به " دسته دوم " سقوط کردند
مسی 50 – 46 کریستیانو
نرم افزار آبی و اناری موفق به کسب هر دو عنوان شد : پی چی چی و کفش طلا
بازیکن پرتغالی یک گل در برابر مایورکا به ثمر رساند ( 4 – 1 )
این مطلب رو تازه خوندم و به نظرم جالب اومد و گفتم اینجا بزارمش :
نشان باشگاه
عناصر اندکی وجود دارند که بیش از نشان، معرف یک گروه سازمان یافته باشند.
بارسا از همان روزهای ابتدایی تأسیس نشان مخصوص خود را داشت و بازیکنان با غرور، پیراهن دارای این نشان را بر تن می کردند. این نشان علامتی از شهر بارسلونا بود، یک لوزی که به 4 قسمت تقسیم شده است، به همراه یک تاج و یک خفاش روی آن و دو شاخه در کناره ها، یکی برگ بو و دیگری نخل. این نشان، در همان مراحل ابتدایی هم نمایان گر ارتباط باشگاه با شهری بود که به آن تعلق داشت.
این نشان تا سال 1910 دست نخورده باقی ماند. پس از گذشت مدت کوتاهی از سال 1908 که گمپر باشگاه را از یک بحران جدی نجات داده بود، تصمیمی مبنی بر اختصاص دادن نشانی متمایز به باشگاه گرفته شد. در سال 1910 باشگاه برای اعضایی که تمایل به ارائه طرح های خود داشتند، فراخوانی ایجاد کرد. برنده کارلس کومامالا بود، که بین سال های 1903 و 1912 برای باشگاه بازی می کرد، و در همان سال ها دانشجوی پزشکی و هنرمندی قابل نیز بود. پس از آن نشانی که باشگاه تا به امروز دارا است ساخته شد، هرچند تغییرات اندکی روی آن صورت گرفته است. این نشان یک طرح کاسه مانند است که دو قسمت بالایی شامل صلیب سنت جرج و راه راه زرد و قرمز نشان قبلی هستند که بیش از هر چیزی سمبل بارسلونا و کاتالونیا هستند. حروف خلاصه ی نام باشگاه "FCB" روی نواری در مرکز نشان ظاهر می شوند و در زیر آن رنگ های پیراهن بارسا و یک توپ قرار دارند. اکنون این نشان به یک میزان بیان گر بعد ورزشی باشگاه و ارتباط آن با شهر و کشورش است.
از سال 1910 به بعد، تغییراتی که در نشان داده شده اند کوچک و عمدتاً از نظر زیبایی شناسی و نمای کلی آن بوده اند. بزرگترین تغییر به دلیل الزامات سیاسی ایجاد شد. زمانی که فرانکو به قدرت رسید حروف FCB با CFB جایگزین شد تا نشان دهنده اجبار باشگاه برای استفاده از نام اسپانیایی خود باشد. دیکتاتوری همچنین باشگاه را ملزم به پاک کردن 2 نوار از 4 نوار قسمت بالایی نشان کرد و به این ترتیب دیگر پرچم کاتالونیا در آن حضور نداشت. در سالگرد 50 سالگی باشگاه در سال 1949 این دو نوار به نشان بازگشتند اما حروف خلاصه نام باشگاه تا سال 1974 به همین صورت باقی ماندند تا اینکه در این سال نشان باشگاه مجدداً به طرح سال 1910 تبدیل شد.
منبع : سایت رسمی باشگاه
یک عکس : مسی با 3 توپ طلا
تیم فوتسال بارسا قهرمان کوپا دل ری شد
الکسیس به تمرین با تیم بازگشت
خبر گرفتن دروگبا خبر خیلی خوبیه.اگه بتونیم به عنوان بازیکن ازاد بگیریمش یک فصل میتونه خیلی کمکمون کنه تازه خرجی هم نداره.قابلیت های خوبی هم داره.هم خوب سر میزنه هم خوب شوت میزنه هم مثل تانک میمونه.هر کی سر راهش باشه یک ماهی میخوابه بیمارستان.به نظر من که خریدش عالیه چون میتونه وسطای فصل که بازیکنا کم کم خسته میشن به ترکیب بیاد و خیلی کمکمون کنه مخصوصا جلوی تیمای اتوبوسی
جلسه تمرین بارسا
16/05/2012
اخبار کوتاه از تیم :
بعد از سقوط ویارئال ، بارسا بازیکنانی مثل : دیگو لوپز ، خوان اوریول ، برونو ، بورخا والرو ، روسی و نیلمار را زیر نظر خواهد داشت
بارسا تصمیم داشت سفری 3 روزه و دیداری دوستانه در بلژیک داشته باشد اما نهایتا پپ ترجیح داد تیم در بارسلونا بماند
بارسا برای بخدمت گرفتن آدریان مهاجم 24 ساله ی اتلتیکو باید 12 میلیون پیشنهاد دهد . مهاجمی که اولویت باشگاه نیست . مبلغ بازخرید او 18 میلیون میباشد
بنا بر گزارش های رسیده از ایتالیا ، اینتر میلان خواهان جذب آدریانو میباشد . میلان و بایرن نیز این بازیکن را زیر نظر دارند
ویا که هفته ی آینده به تمرینات گروهی میپیوندد ، سخت در تلاش است تا بتواند جواز حضور در میادین را قبل از 27 می ، روزی که لیست نهایی تیم ملی اسپانیا اعلام میشود بگیرد
تیتو ویلانوا که قراردادی دو ساله با باشگاه خواهد بست ، احتمالا بطور رسمی از هفته ی اول ژوئن کار خور را آغاز میکند
از 28 تا 30 می ، گواردیولا و ویلانوا در کنار رئیس و عوامل باشگاه برای حضور در رویدادهای مختلف به قطر خواهند رفت
با مشکل شدن انتقال تیاگو سیلوا و خاوی مارتینز به بارسا ، باشگاه مدافع 20 ساله ی سوسیداد ، اینیگو مارتینز را زیر نظر خواهد داشت
بهترین گلزنان لیگ اسپانیا در قرت 21 (از همه ی تیم ها) : مسی 169 - اتوو 161
4 مدیر برنامه ی مختلف بعنوان مدیر برنامه های ون پرسی با بارسا تماس گرفته اند و گفته اند در حال راضی کردن ون پرسی برای این انتقال میباشند !
بارسا توافقاتی برای انجام بازی دوستانه با پاریس سنت ژرمن و هامبورگ داشته و در حال توافق برای انجام بازی دوستانه ای در مراکش میباشد
رائول (بازیکن سابق مادرید و کنونی السد) : من با گواردیولا صحبت کردم و او به من گفت فوتبال در قطر پر رونق میباشد
لوئیز میا ( مربی تیم المپیک اسپانیا ) : من روی تیاگو و بوسکتس حساب باز کرده ام ، اگر آن ها از لحاظ فیزیکی آماده باشند ، حتما دوست دارند که در این بازی حضور یابند
کرویف : بازی آفلای در مقابل بتیس را دیدم ، واقعا عالی بود . او کاملا هماهنگ شده و برای یورو آماده میباشد
بنزما : رونالدو یا مسی ؟ هر دوی آن ها عالی هستند و دوست دارم در کنار هر دو بازی کنم
کفش طلایی برای پسر طلایی بارسا ...
کاریکاتور روزانه ی اسپورت 16 می 2012
ریبری:" از نظر تاکتیکی ، چلسی قویتر از بارسا است "
" 'تاکتیک' پارک کردن اتوبوس و دعا کردن برای گل نخوردن که به نظر بسیار بزرگ است برای من "
==============
کاریکاتور روزانه ی الموندو 16 می 2012
اختصاصی:ما کاسه توالت معیوب برنابئو را کشف کردیم
"از آنجایی که من میدانم بارسا تئاتر را خیلی دوست دارد... برای آنها در فینال کوپا مزخرفات و چرندیات بسیار آرزو میکنم"
عکس روز
سه تفنگدار