پرسپوليس با يک گل از سد سايپا گذشت.
تيم فوتبال پرسپوليس در ديداري تدارکاتي با يک گل از سد سايپا گذشت.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تيم فوتبال پرسپوليس در دومين ديدار تدارکاتي خود قبل از بازي مقابل ملوان از ساعت 17 امروز به مصاف سايپا رفت. در اين ديدار که در زمين درفشيفر برگزار شد، قرمزپوشان موفق شدند با تک گل کريم انصاريفرد حريف ليگ برتري خود را شکست بدهند.
به گزارش فارس، پرسپوليس قبل از اين ديدار نيز در ديداري تدارکاتي با 3 گل پيکان را شکست داده بود.
قرمزپوشان روز يکشنبه در چارچوب ليگ برتر در ورزشگاه آزادي ميزبان ملوان بندرانزلي هستند.
تمرينات پرسپوليس فردا تعطيل شد.
با تصميم کادر فني تمرينات تيم پرسپوليس فردا پنجشنبه تعطيل شد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
يحيي گلمحمدي پس پيروزي امروز در ديداري دوستانه مقابل سايپا به بازيکنان اعلام کرد تمرينات اين تيم فردا پنجشنبه تعطيل است. قرمزپوشان براي ديدار مقابل ملوان که روز يکشنبه در ورزشگاه آزادي برگزار ميشود از جمعه استارت ميزنند.
به گزارش فارس، تيم فوتبال پرسپوليس در هفته جاري در دو ديدار تدارکاتي با نتيجه 3 بر صفر مقابل پيکان و يک بر صفر مقابل سايپا به پيروزي رسيد.
پاسخ : ۞ آخرین اخبار مربوط به باشگاه پرسپولیس ۞
مرينات اختصاصي 4 بازيکن پرسپوليس برگزار شد
چهار بازيکن تيم فوتبال پرسپوليس از جمله هادي نوروزي بازيکن اخراجي اين تيم، صبح امروز با دستور گلمحمدي تمرينات اختصاصي انجام دادند.
|
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] |
|
به گزارش فارس، پس از پيروزي تيم فوتبال پرسپوليس مقابل سايپا در يک ديدار دوستانه، تمرينات اين تيم امروز (پنجشنبه) تعطيل شد، اما با نظر يحيي گلمحمدي 4 بازيکن قرمزپوش از جمله علي کريمي، حقيقي، ماهيني و بازيکن اخراجي اين تيم يعني هادي نوروزي (که به دليل مصاحبه عليه کادرفني از اين تيم اخراج شده بود) امروز صبح اختصاصي به مدت 90 دقيقه در ورزشگاه درفشيفر به تمرين پرداختند. کارهاي هوازي بدني و سرعتي و دقايقي نيز پا به توپ شدن در دستور کار اين 4 سرخپوش قرار داشت.
تمرين امروز زير نظر پزشکان پرسپوليس و بدنساز برگزار شد. |
پاسخ : ۞ آخرین اخبار مربوط به باشگاه پرسپولیس ۞
ا اعلام مدیر رسانهای قرمزپوشان
تمرینات پرسپولیس تا بازی مقابل سپاهان پشت درهای بسته برگزار میشود
تمرینات پرسپولیس تا بازی مقابل سپاهان به مدت ۹ روز پشت درهای بسته برگزار خواهد شد.
به گزارش [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]، با تصمیم کادر فنی و مسئولان باشگاه پرسپولیس از این پس تمرینات این تیم تا زمان بازی با سپاهان بدون حضور خبرنگاران و تماشاگران برگزار می شود.
حمید عباسی مدیر رسانه ای پرسپولیس با اعلام این خبر به فارس گفت: با توجه به بازی حساس مقابل سپاهان در آخرین تصمیمی که گرفته شده تمرینات تا بازی مقابل سپاهان پشت درهای بسته برگزار خواهد شد.
وی افزود: از کلیه هواداران میخواهیم تا در این زمینه ما را یاری کنند تا با یک آرامش خوب بتوانیم در دیدار حساس مقابل سپاهان به میدان برویم و انشاءالله قهرمانی جام حذفی را در ورزشگاه آزادی جشن بگیریم.
گفتنی است تیم فوتبال پرسپولیس 15 اردیبهشت در ورزشگاه آزادی در فینال جام حذفی به مصاف سپاهان خواهد رفت.
مهدويکيا نگين درخشان پرسپوليس خواهد بود.
مدير عامل باشگاه پرسپوليس گفت: فردا مهدي مهدويکيا نگين درخشان پرسپوليس است و انشاءاالله هواداران پرسپوليس قهرماني تيم محبوبشان را جشن ميگيرند.
محمد رويانيان در گفتگو با سايت رسمي باشگاه پرسپوليس در اين رابطه افزود: اميدوارم يک بازي جوانمردانه را شاهد باشيم و در پايان، هواداران پرسپوليس قهرماني تيم محبوبشان را جشن بگيرند. تيم پرسپوليس با درايت کادر فني، همت بازيکنان و حمايت همه جانبه هواداران براي برتري مقابل تيم خوب سپاهان تلاش خواهد کرد.
وي افزود: از هواداران ميخواهيم همانطور که با حمايت خود تاثير بسيار زيادي در راهيابي به فينال جام حذفي داشتند، فردا نيز با حمايت همه جانبه از تيم پرسپوليس، نقش آفرين شده و از تيم محبوبشان تا پايان بازي و به صدا در آمدن سوت پايان حمايت کنند. حمايت هواداران تا ثانيههاي پاياني و تشويق همه جانبه ميتواند تاثير ويژهاي در به حرکت در آمدن تيم داشته باشد.
رويانيان درباره مهدي مهدويکيا گفت: ميخواهم به هواداران پرسپوليس بگويم براي مهدويکيا يک برنامه معقول و منطقي در نظر گرفته شده است. فقط همانقدر بگويم که هواداران مراقب باشند و فريب نخورند. براي مهدويکيا بايد سنگ تمام گذاشت. فردا مهدويکيا در کنار پرسپوليس خواهد بود و هواداران با تشويق او و کليه اعضاي تيم، روزي بياد ماندني را رقم خواهند زد.
مدير عامل پرسپوليس در ادامه تصريح کرد: هواداران نگران هيچ چيز نباشند. پرسپوليس آماده يک بازي جوانمردانه و مقتدرانه است و انشاءالله فردا هواداران پيروزي تيم محبوبشان را جشن خواهند گرفت. درباره مهدويکيا هم بايد بگويم او هرگز از يادها و قلبها نخواهد رفت.
محمد رويانيان گفت: کاپيتان پرسپوليس فردا نگين درخشان پرسپوليس است. مهدي يکشنبه در کنار تيم و هواداران خواهد بود و ما يک برنامه منطقي و معقول را براي او در نظر گرفتهايم که بر اساس عرف فوتبال دنيا خواهد بود. علاوه بر اين با جديت بازي پرسپوليس و هامبورگ را پيگيري خواهيم کرد. قرارداد همکاري بين باشگاه پرسپوليس و صندوق حمايت از قهرمانان و ورزشکاران به امضاء رسيده و علاوه بر اينکه هواداران يک روز بياد ماندني را رقم ميزنند، در آينده نيز براي کاپيتان با اخلاق پرسپوليس يک بازي بياد ماندني را برگزار خواهند کرد.
مهدويکيا: از مسئولان پرسپوليس سپاسگزارم.
هافبک تيم فوتبال پرسپوليس گفت: در بازي فردا با سپاهان قطعا خداخافظي خواهم کرد اما شيوه و نحوهاش فرق دارد.
مهدي مهدوي کيا در پاسخ به سوالي که بالاخره فردا ميخواهي خداحافظي کني يا خير، گفت: خداحافظي من در بازي با سپاهان قطعي است و مطمئن باشيد همانطور که تصميمم را گرفتهام، من فردا خداحافظي ميکنم.
وي افزود: فردا همه چيز مشخص خواهد شد ولي خداحافظي من صد درصد است، معلوم نيست فردا چند دقيقه و چطور بازي کنم اما من تصميمام را گرفتهام و فردا هم بايد بگويم «فوتبال خداحافظ».
وي در پايان ضمن تشکر از مسئولان باشگاه پرسپوليس گفت: از زحمات و تلاشهاي مسئولان باشگاه پرسپوليس هم سپاسگزارم.
مهدويکيا: پس از فينال خداحافظي ميکنم.
پس از حرف و حديثهاي فراوان مشخص شد مهدويکيا پس از بازي با سپاهان با دور افتخار در ورزشگاه آزادي با فوتبال خداحافظي کرد.
به دليل موافقت باشگاه هامبورگ براي بازي با پرسپوليس، مسئولان اين باشگاه تصميم گرفتند تا خداحافظي مهدويکيا را به تعويق بياندازند، از همين رو اعلام شد که مهدويکيا در بازي مقابل سپاهان خداحافظي نميکند اما پس از صحبتهايي که با اين بازيکن شد بالاخره مهدويکيا تصميم خود را گرفت و قرار است پس از بازي با سپاهان با زدن دور افتخار دور زمين چمن ورزشگاه آزادي از دنياي فوتبال خداحافظي کند.
به نقل از فارس، گفتني است مهدويکيا اصرار زيادي دارد که آخرين بازي خود را در ديدار مقابل سپاهان براي قرمزپوشان انجام دهد و به همين علت اين تصميم براي او جلسه شده است، البته مهدويکيا در ديداري نيز مقابل هامبورگ آلمان در تهران به ميدان خواهد رفت و از دنياي فوتبال رسما خداحافظي ميکند. البته شرايط خداحافظي مهدويکيا از پرسپوليس در ديدار مقابل سپاهان به نتيجه برد و باخت اين تيم در ديدار مقابل سپاهان نيز بستگي دارد.
گلمحمدي:فردا روزي به ياد ماندني را ثبت ميکنيم.
سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس ميگويد اين تيم با يک بازي تهاجمي روزي به يادماندني را براي هواداران رقم خواهد زد.
به گزارش ايسنا، يحيي گل محمدي، در نشست پيش از بازي تيمش برابر سپاهان اصفهان از چارچوب رقابتهاي جام حذفي فوتبال ايران درباره اين ديدار، اظهار کرد: فردا مهمترين بازي پرسپوليس خواهد بود. ما براي رسيدن به فينال سختي زيادي کشيديم، حتي چند بازي ليگ برتر را هم فدا کرديم تا نتيجه بگيريم. زحمت زيادي کشيده شده تا به فينال برسيم. با چهار تيم خوب ليگ برتري بازي کرديم که در سه بازي مهمان بوديم. به خاطر همين سختيها فينال را از دست نميدهيم. همه تلاشمان را ميکنيم تا براي فردا با يک بازي هجومي و کسب قهرماني زمين را ترک کنيم.
او در ادامه افزود: ما انگيزه داريم. هواداران فردا بازي به ياد ماندني را شاهد خواهند بود. البته از سپاهان هم نمي توان به راحتي گذشت. اميدوارم که هر کسي که فردا قهرمان ميشود شايستگياش را داشته باشد. اگر هر تيم از فرصتهاي خود بهتر استفاده کند و تمرکز بيشتري داشته باشد، ميتواند قهرمان شود. انگيزه تيمي ما خيلي بيشتر از سپاهان است.
خبرنگاري درباره استراتژي پرسپوليس در بازي مقابل سپاهان پرسيد که گل محمدي پاسخ داد: تبعا در اين باره نميتوان زياد صحبت کرد. ما بازي را هجومي آغاز خواهيم کرد و اميدواريم که در پايان قهرماني را به دست بياوريم.
وي در ادامه درباره منتفي شدن پنج دقيقه بازي مهدوي کيا براي خداحافظي گفت: مهدي شخصيت بزرگي دارد و همه ما نسبت به اين موضوع واقف هستيم. اگر مهدوي کيا سه، چهار رفيق در زندگي ورزشي و شخصياش داشته باشد من يکي از آنها هستم. از اين رابطه خيلي استفاده کرديم و در سالهاي که در هامبورگ بود همواره با هم در تماس بوديم. شخصيت بزرگ او به همه ثابت شده است. وقتي در بازي مقابل داماش او را در رختکن ديدم واقعا شوکه شدم و همان جا بزرگي و حمايت خود را از پرسپوليس ثابت کرد. در آن لحظه به بازيکنان گفتم که ما قهرمان جام حذفي مي شويم، چرا که کارهاي بزرگي انجام شده است. مهدي عاشق پرسپوليس است، اما ما برازنده او ندانستيم که بخواهد پنج دقيقه نمايشي بازي کند. طي صحبتهايي که با صندوق حمايت از پيشکسوتان و قهرمانان داشتيم، قرار شد يک بازي خداحافظي خوب با هامبورگ انجام شود و فعلا به توافقات اوليه هم دست يافتهايم. اما مشخص نيست که او در ليست 18 نفره حضور خواهد داشت يا خير.
گل محمدي درباره غايبان پرسپوليس در بازي فردا، گفت: ما در چند هفته اخير مصدومان زيادي داشتيم، نقي زاده، بروويچ ، ماهيني، پولادي، کريمي و حقيقي بازيکناني بودند که مصدوم شدند و بعضي از آنها که مهرههاي کليدي ما هستند، تازه به مرز آمادگي رسيده اند و بايد ببينيم که چطور ميتوانيم از آنها استفاده کنيم.
وي درباره آخرين وضعيت علي کريمي براي بازي فردا گفت: خدا را شکر تمرينهاي خوبي را پشت سر گذاشته است. کاش در بازي قبل حداقل 20 دقيقه نيم ساعت بازي ميکرد تا در شرايط بازي قرار بگيرد. اما تمرين امروز براي ترکيب بازي فردا تعيين کننده است.
سرمربي پرسپوليس در پايان درباره اظهاراتش مبني بر کيفيت پايين ليگ دوازدهم خاطر نشان کرد: اگر من از کيفيت پايين ليگ صحبت کردم، منظورم بيشتر بحث فني بود، سطح کيفي ليگ پايين آمده است که اين موضوع هم به تيم ملي ضربه زده و هم باعث شده که بازيهاي ليگ و جام حذفي تحت تاثير قرار گيرد.
خداحافظي مهدويکيا در فينال منتفي شد.
به دليل اعلام آمادگي هامبورگ براي بازي مقابل پرسپوليس خداحافظي مهدويکيا در ديدار پرسپوليس و سپاهان لغو شد.
به گزارش فارس، با پيشنهاد مهدي مهدويکيا و موافقت مسئولان باشگاه پرسپوليس و سازمان ليگ قرار بود مهدويکيا در بازي فردا مقابل سپاهان و پرسپوليس در فينال جام حذفي از دنياي فوتبال خداحافظي کند و کفشهايش را آويزان کند، اما با توجه به موافقت باشگاه هامبورگ آلمان مبني بر اينکه حاضر است تا با قرمزپوشان يک بازي تدارکاتي انجام دهد تا مهدويکيا رسماً از دنياي فوتبال خداحافظي کند، خداحافظي هافبک پرسپوليس در ديدار فردا پرسپوليس و سپاهان در چارچوب فينال جام حذفي منتفي شد، قرار است به زودي تاريخ خداحافظي مهدويکيا اعلام شود.
قاضی:حقایقی را میگویم که خیلیها را ناراحت میکند/ قول دادهام فعلا سکوت کنم.
مهاجم تیم فوتبال پرسپولیس با بیان اینکه بعد از بازی آخر این تیم با تراکتورسازی حرفهای زیادی برای گفتن دارد، تاکید کرد قطعا صحبتهایش خیلیها را ناراحت میکند ولی اشکالی ندارد چون باید حقایق گفته شود.
این مهاجم که برای دیدار فینال جام حذفی در فهرست 18 نفره سرخپوشان قرار نداشت وعده داد بعد از بازی با تراکتورسازی حقایق این باشگاه را مطرح کند.
محمد قاضی در گفتگو با خبرنگار مهر، در خصوص وضعیتش با باشگاه پرسپولیس با بیان مطلب فوق گفت: من به هواداران پرسپولیس و محمد رویانیان قول دادم تا آخر فصل مصاحبه نکنم و دوست دارم به قولم پایبند باشم. با این حال حرفهای زیادی دارم که بعد از بازی با تراکتورسازی آنها را مطرح میکنم.
وی تاکید کرد: دردلها و صحبتهایم پس از مسابقات لیگ خیلیها را ناراحت میکند ولی اشکالی ندارد چون من هم این فصل ناراحت شدم. باید حقایق گفته شود.
مهاجم تیم فوتبال سپاهان در پایان درباره شکست پرسپولیس برابر سپاهان در فینال جام حذفی هم گفت: موضوع این است که از باخت پرسپولیس به سپاهان دارند ساده میگذرند. نباید به راحتی این باخت را نادیده گرفت و از کنارش گذشت. این باخت اتفاق بدی برای پرسپولیس بود که درباره آن هم بعد از پایان لیگ صحبت میکنم.
به گزارش خبرنگار مهر، محمد قاضی مهاجم فصل گذشته تیم فوتبال ذوب آهن که عملکرد خوبی در این تیم داشت و به تیم ملی فوتبال ایران هم دعوت شده بود، ابتدای فصل دوازدهم لیگ برتر به تیم پرسپولیس پیوست اما بعد از پایان مصدومیتش کمتر برای این تیم به میدان رفت و بیشتر یک نیمکت نشین بود. قاضی برای دیدار فینال جام حذفی برابر سپاهان در فهرست 18 نفره پرسپولیس قرار نداشت.