اخبار کوتاه از تیم :
توییتر پویول : صبح بخیر ، من اکنون بعد از عمل جراحی در اتاقم هستم و همه چیز خوب پیش میرود .
بیشترین گل و پاس گل در لالیگا (بارسلونا) : مسی 50+16 - الکسیس 12+5 - سسک 9+8 - ژاوی 10+6 - آلوز 2+11 - اینیستا 2+9 - پدرو 5+5
بارسلونا در این هفته نامه ی به تیم های آژاکس ، یوونتوس و بورسیا دورتموند فرستاد و قهرمانی در لیگ های کشورشان را به آن ها تبریک گفت
بارسا میتواند با توجه به گزینه ی بازخرید که در قرار داد بوتیا ، مدافع این فصل اسپورتینگ وجود دارد این بازیکن را به قیمت 2.5 میلیون تا 15 ژوئن بخدمت بگیرد . مالاگا و اتلتیکو نیز بدنبال این مدافع جوان هستند
بارسلونا تصمیم دارد سال بعد فروشگاه رسمی خود را در فرودگاه بین المللی جدید دوحه ی قطر افتتاح کند
بیشترین امتیازات بدست آمده در 10 بازی اخیر لالیگا : بارسلونا 27 - مادرید 26 - ساراگوسا 21
والنسیا برای فروش یوردی آلبا به بارسلونا 12 میلیون خواسته است
دلبوسکه : ویا سخت در حال تلاش است اما او هنوز آن بازیکنی که ما میخواهیم نشده است . آماده شدنش برای مرحله ی یک چهارم نهایی ؟ نمیخواهم به این فکر کنم .
بوسکتس در یورو و المپیک ؟ همه ی بازیکنان میخواهند در بازی های المپیک شرکت داشته باشند . زمان کافی بین بازی های المپیک و یورو وجود دارد .
منز مربی تیم ملی برزیل پیشنهاد داده است که آلوز یکی از 3 بازیکن بالای 23 سال برزیل در المپیک باشد
پدرو هر کاری از دستش برمیاید انجام داده است . او فصلی پر فراز و نشیبی را سپری کرده و ما فقط میتوانیم 23 نفر را با خود به بازی های یورو ببریم
رکورد بارسا در 93 بازی در مقابل بتیس در لالیگا : 54 برد - 19 تساوی - 20 باخت