منم به نوبه خودم تولد اين بازيكن رو تبريك ميگم
واقعا زيبا بازي ميكنه بازيش خدايي به دل ادم ميچسپه مثل پيرلو
نمایش نسخه قابل چاپ
منم به نوبه خودم تولد اين بازيكن رو تبريك ميگم
واقعا زيبا بازي ميكنه بازيش خدايي به دل ادم ميچسپه مثل پيرلو
11.05.2012
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
رسوایی، در شرف وقوع
نیویورک تایمز، فلورنتینو را به عنوان یکی از بدترین مدیران معرفی کرد.
رئیس مادرید برای دوبرابر کردن ارزش اوراق بهادار آنها در بورس، 9 میلیون یورو بدهی بالا آورده است.
بانک ملی اسپانیا، می تواند تمام مردم اسپانیا را وادرار کند تا مبلغ قرارداد رونالدو را پرداخت کنند.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
آبی عزیز:
الموندو، تمامی نامه های دوستان آبی که توسط تلوزیون فرانسه جمع آوری شده اند را به صورت کتاب در آورده است.
آبیدال این هدیه را که در بازی های المپیک لندن در معرض نمایش گذاشته خواهد شد و حاوی تمام حمایت هایی است که از او شده است، دریافت خواهد کرد.
دلیما نیمار. بارسا در فکر به خدمت گرفتن او برای فصل آینده است. :balesh:
آندرس جون تولدت مبارکroz::
امبدوارم که حداقل تا 4 یا 5 سال دیگه اون بازی طلایی رو با ژاوی داشته باشی:flowerysmile:
تیتر روزنامه های اس و مارکا 2012.05.11[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
جشن اتلتیکو مادرید
صبح شنبه و عکس به یادماندنی از قهرمان اروپا در میدان پایتخت نقش بست ...!
روز پنجشنبه برای رئال مادرید در سبلیس 60.000 هوادار | روز شنبه برای اتلتیکو مادرید در نپتون 100.000 هوادار ...!
و جشن رئال مادرید دو روز دیگر در برنابئو با اهدای جام ...!
و هواداران در انتظار 100 امتیازی شدن رئال مادرید
سلام باز هم در اینجا ...!
اتلتیکو در نپتون جشن قهرمانی را به پا کرد
فرناندو تورس : " زمان ان رسیده که تیم من برنده باشد ....!
چالشی از تیتو به نام مسی ....! 56% تیم پپ بر روی مسی تکیه می کرد ...!
الکلاسیکو ممنوع | رئال - بارسا خط قرمز چمپیونز لیگ
هیشکی از داوید خبر نداره؟چن وقتیه صداش در نمیاد
دوستان سوتی جدید ورزش 3 رو ببینید.
ورزش 3: تيتو ويانووا نيز به دليل بيماري روي نيمکت تيم نخواهد نشست. تمرين امروز بارسلونا با تبريک سالروز تولد 38 سالگي اينيستا آغاز شد.lagh::
چرا تو تاپیک ما هیچ کس نیست. یا الله
صاحب خونه؟؟ کسی اینجا نیستthink::
یکی جواب بده دیگه
امشب بازی داریم و هیچ کس خونه نیست کجا رفتین؟؟:sooot: شهریار داداش!! آقا سعید!! آرمان جون!! داوود خان!!و هر کسی از طرفداران بارسا اسمش افتاده امشب بازی داریما. پس کجایینentezar::
خیلی جوونه داداش ، 36 سال بیشتر نداره :khelal dandoon:نقل قول:
نوشته اصلی توسط vip [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اینم لیست شبکه هایی که بازی رو پخش میکنند
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]بارسلونا - مالاگا[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
چهارشنبه _ 13/2/91
ساعت 22:30
ورزشگاه : نوکمپ
ورزش 3 نوشته که شبکه 3 بازی رو زنده پخش میکنه ولی اگر نکرد نریزید سر من هاااااااا
اگر روی برگه قهرمان نباشیم همیشه از نظر اخلاق و بازی قهرمانیم